tjejkväll

Ikväll så är det tjejkväll med mami. Vi ska först ta något att äta sen ska vi på bio och kolla på "Brudens bästa man" en riktigt girly girl movie, dont you think? haha. Speciellt med Mac. Dreamy ( dr. shepard ifrån grey's), älskar honom! Så det ska bli ett nöje att se på den där hunken synd att jag bara missa biopremiären för då hade jag kunnat se den jäkeln, fan!

ha en trevlig kväll sötisar, puss! 

tattoo

är på gång.
jag ska bara bestämma mig vad för något och vilken studio.
jag som aldrig har tattuerat mig vet inte riktigt vilken tattoo studio jag ska till. Ifall du som läsare vet, säg gärna till!
har tänkt mig att tattuera mig vid handleden, men vad vet jag inte än. Mamma har gått med på det, så det är klart!  Får se om jag ens vågar, haha.
(vad sägs om den här? tyckte att den var jätte fin, men vi får se)

Ska ut med mami ikväll, puss!


p.s

image507
den här plutten är världens sötaste!


mys!

Idag har jag bara myst igenom dagen och jag ska fortsätta att mysa, fast nu med min sötis mamma som anstränger sig så sjukt mycket för att jag ska få sommarjobb.
Var på jobb intervju idag det gick jätte bra, de sa att dom skulle ringa under sommaren. ska lämna in mitt cv imorgon för två ställen, vart säger jag imorgon. Säger bara att de ville att jag skulle göra det så fort som möjligt. Hoppas jag får, watch out jag kommer att bli tjockis i sånna fall. haha.
 (jag tillsammans med mitt hjärta)
plus att jag saknar min älskling till prins som är nu i karlstad och ska spela fotboll, din skitunge som lämnar mig här hemma!
Puss på er !


C'é il sole!

det bara sprutar av glädje hos mig! Kolla ut, ser ni hur solen är? Jag ska berätta att den är bäst!
Vädret påminner mig om italien, gud va jag längtar tillbaka. men resan till italien med bosse blir tyvärr inte av eller den kanske kommer någon gång i slutet av sommer, vi får se. För min del blir det KANSKE kanada om vi nu hittar några biljetter, 2-3 veckor, ahh :) .


i miss it!
jag är så lat, men jag ska lägga ut bilder ifrån vad jag köpte :) .

Puss ses ute i solen!


godmorgon/ifrån skolan.

Läste detta nyss, men tyckte att det lät så coolt.
so listen!
"Real eyes realize real lies" vad tycker ni, är det så? ;)


ciao!

i heart pablo

Jag bara var tvungen att lägga ut denna videon, alltså den är så dödande rolig! Pablo Francisco är verkligen en störtskön komediker. Kolla på den, garanterat att du kommer att garva sönder dig!



jag har sett de här videon typ tusen gånger men fortfarande lika kul. Enjoy!

jag är så stolt!

Rubriken säger sig allt!
jag har gjort klart min mänskliga rättigheter som handlar om att vara homosexuell i Iran, gissa vem som skrev 6 sidor ;), jo det är jag! Jag är så stolt över mig själv.
Jag är nästan klar med allting, ska bara renskriva engelska men det får jag göra imorgon under lektions tid, och ett matte prov på måndag. det är algebra och geometri del, klarar jag det så har jag klarat matte A. Det är verkligen bäst för mig att jag klarar det provet annars är jag körd i rumpan so bad.

En rolig bild, som jag hitta när jag googla på ordet "rolig bild", haha så fult!
klicka på bilden så blir den större, och då fattar ni varför den är så sjukt ful, men alltså ful som i roligt ful. Äsch skitsamma!



Puss på er sötisar!
Vi ses kanske senare om jag inte är död...
p.s jag har haft något rosa hela denna vecka, hihi. Greys ikväll don't miss it!


jag är så seeeg

Halloj!!

Jag har varit fööör hype idag i skolan, så jag har ingen energi kvar!
Men men, min söt söta outfit kommer jag kaanske ifall jag orkar lägga upp. Och vet ni vad? Jag är förälskad i färgen rosa! Love it!
Juste, mina två tröjer jag köpte nu i helgen var ju i färgen rosa. Ni måste se :)

Puss!


godmorgon.. eller något?

Hej på er! ( precis som vanligt) Helt ärligt jag måste komma på något bättre att skriva, det låter så .. falskt (?)

Nej, idag kommer Bosse hem, wuho! Men jag måste tyvärr plugga, faaan!!!
Jag ska lämna in labbraport imorgon, så det blir det hela kvällen. Ska träffa maria också en stund, Ring mig när du ser detta!

Men nu ska jag historia! Tjing!

shopping do you good

Godnatt på er egentligen!

Har inte bloggat för jag har varit med familjen, mors dag idag ju!
men jag har shoppat en hel del. En klänning som jag kommer att ha till skolavslutningen, ett par pumps. en skjort-liknande tröja, en randig långärmad tröja.
Allt detta får ni se imorgon om jag inte glömmer. Ska lägga ut bilder också på vad jag köpte ifrån italien :)
Är så tråkig nyligen men jag måste verkligen plugga, ni anar inte så mycket jag har pluggat, känns som att det är de enda jag snackar om här. Sorry (?) men det är ju fortfarande min blogg, och jag skriver det jag vill så, så om ni vill så läs gärna annars, ja du, hejdå?

Nej nu ska jag sova, grattis till alla mammor idag förestän. haha lite sen men what the heck! :)


videoklipp

hej på er igen!

kolla in det här videoklippet, jag lovar jag vill tillbaka nu med desamma!
Puss på er !

isn't he lovely

Godmorgon!

Vet ni vad? Klockan 08,00 gick det inte att motstå jag var bara tvungen att kela med TJ, han är ju så himla underbar. En mysig liten plutt!
Jag passade på att ta lite foton, so here we go!
vår lilla TJ, alltså gud vad han är söt, jag kan inte sluta säga det! (peppar, peppar so bad!)

Jag ska lägga upp en video ifrån Italien, ni ska få se den snart! Be right back! :)
puss på er !

en liten tillökning ...

hej på er söta läsare som är uppe nu.

Jag har inte berättat det här, men vår familj har pratat mycket om att köpa en chihuahua, well idag fick vi hem en. En söt liten och underbar pojke. Vi har redan döpt honom till TJ, som står för Tiny Junior. Vår förra hund hette Tiny så vi har döpt den här lilla plutten efter honom som ett minne.
image496
Älskade TJ, du är så älskad redan, välkommen!

Puss och godnatt, mer foton kommer i promise!

drunknat

hej på er !

Jag skrev ju igår att jag skulle kanske drunkna i plugg, well sagt och gjort. Jag är helt slut! Idag höll jag nästan på att svimma för att jag var så trött, så jag gav mig själv tillåtelsen till att få missa min första lektion som ledde till att jag missade två lektioner. (kom försent så jag satte mig istället i datasalen för att hålla på med TBA"=The Berlin Airlift") Och nu sitter jag här i datasalen och håller på med "The Berlin Airlift"

Är väl hemma idag runt 17,00, FASTÄN jag slutar om endast en timme, måste få klart vissa saker.
Älskling om du ser detta då, trevlig resa! :) , puss!

miss it

image490

Ge mig; En cornetto med choklad, italiensk kaffe latte, macka med kyckling och sallad/ mozarella och prosciutto, italiensk pizza/pasta, GELATO! vet ni vad? ge mig bara Italien så är jag fan nöjd! :)
Gud vad jag längtar till detta vackra land, har inte sett hela Italien men Rom var det vackraste jag någonsin åskådat. Tur att jag och min prins Bosse ska dit så snart som möjligt, gosh vad jag längtar!


updt kommer senare om jag inte har drunknat i all plugg.../ Puss!

hem inte ljuva hem

Ciao totti!

Yes, jag är tillbaka men inte nöjd. Ett halvår eller kanske ett år skulle räcka. Haha!
Men jag ska vara ärlig mot er, det var verkligen hur jäkla underbart som helst synd med vädret men vi hade ju ändå någon dag som var bra.
Ikväll berättar jag mer om varje dag och vad vi gjorde men just nu ska jag följa med Bosse som ska spela korpen.

Arriverderci ;)

forever


Jag är kär i låten, så skön helt enkelt.

It's a long way down.
We're so high off the ground.
Sendin' for an angel to bring me your heart.
Girl, where did you come from.
Got me so undone.
Gazin' your eyes,
Got me saying
What a beautiful lady.
No if's and's and maybe's.
I'm releasin' my heart and it's feelin' amazing.
There's no one else that matters.
You love me.
And I won't let you fall, girl.

ITALIEN!

Hejsan!

image489Ja, om några timmar så händer det! :D Eller aa, klockan 03,00 så åker jag och ilkay till City för att hoppa på bussen till skavsta där vi tar flyget! Så några timmar är det kvar!



Igår så sov jag hos Bosse, och sen så var det bråttom till slussen idag på morgonen. Jag och de andra tjejerna skulle redigera filmen (mean girls) som blev hur jäkla bra som helst. Alltså jag kanske ska lägga ut den här i bloggen, men vi får se. Den är gryyyyym! Är riktigt nöjd med den! :)
och sen nu är jag hemma har packat ner lite kläder men det finns ju alltid något man glömmer bort så ska försöka göra så att det inte förekommer, det vill inte!

Om inte jag bloggar mer, så är det för att jag är för stressad eller så är jag hemma hos Serena.
Ni får hade bra, och ni får besöka bloggen igen på onsdag (vi kommer hem då) Så komme rjag berätta allt om resan, fullt med foton och jag ska försöka ta 'dagens outfit' bilder när jag är där! :)

PUSS på er och önska mig gärna en trevlig resa ;)


Ekology

Jag är som sagt inte död, utan död utav all plugg, skrev igår att jag kanske ej skulle hinna men jag hann ändå lägga in typ 2 inlägg?
Men men, nu ska jag ha ekology prov önska mig lycka till!

Jag måste nämna att jag har satt på mig mitt kors idag för att jag ska ha all tur i världen för mitt prov. Med hjälp av Gud och Jesus så ska jag iaf få VG.

Puss på er, och vi ses kanske ikväll.
annars ska jag säga er att jag har Italienska uppsats grejs jag måste göra klart och sen har jag en het date. Tro vad ni vill, nej jag driver! ;)

nosh tips

Hej igen.
Jag lyckas tydligen inte gå bort härifrån, men jag vill bara tipsa om den här filmen.
"Things we lost in the fire" - en riktigt bra film.


"Audrey förlorar sin man och står plötsligt ensam med två barn. I sin förtvivlan vänder hon sig till makens barndomsvän, Jerry, som oväntat tackar ja till Audreys vädjan om stöd och flyttar in hos henne och barnen. Men det är två trasiga själar som möts, och deras sköra vänskap sätts hela tiden på prov, ändå hittar de tillsammans en väg att gå vidare." - ifrån Sf.se
image488






p.s detta var samma film som jag och B såg i söndags! :)










Verkligen en film att titta på. så check it out!
Nu går jag ifrån datan för att plugga vidare med ekologin, kan det bli värre? åhhh ...



jag höll på att glömma..

att jag hade hämtat mina jeans ifrån acne.
Orkade inte sätta på mig och ta foton så ni får ett foto på dom här!

här har ni dom! 1000;- ifrån Acne, jätte fina på. Har ett par exakt likadana!

här har ni dom på, fast de gamla LÄNK!
Pussss!




pluggar på ...

ja, jag gör ju det.
Har ekologi prov imorgon som dödar mig och hela mitt huvud.
Jag är verkligen hur jäkla trött som helst mina ögon och jag svimmar av närsom, tog en powernap på 35 min, men nej det funkade inte.
Tänkte att jag skulle skippa alla lektioner imorgon förutom sista och då gör jag provet. och när jag är hemma så sitter jag med ekologin framför mig, eller vad säger ni är bäst?
Gud hjälp mig imorgon!






15 16 17 18
snart är vi där girls!

school

Godmorgon!

Ni anar inte hur jobbigt det var för mig att ta ur mig ur sängen.
Men med alla komplikationer så fick jag upp mig själv!
Nu sitter jag här i datasalen och ska återgå till Mänskliga rättigheter! :)

Puss, och vi ses senare idag (om inte jag hinner blogga idag så är det inte för att jag är död, utan för att jag är fullt upp med ekologin, har prov imorgon)!

ska man skratta eller gråta?

hunken och mr dreamy är stulen av Rihanna. Och det är offentligt nu.
alltså jag diggar inte Rihanna så himla mycket, men jag kan inte hjälpa att jag tycker att dom är söta tillsammans, fan att jag ens tänker så, men vad ska man göra? Lucky her right? haha
image484










Det är ju så att Chris har alltid haft en liten cruch, och det har han redan medgett förra året någon gång.
men nu har prinsen fått sin prinsessa(?).
Nu borde vi ändå vara glad för hans skull, eller vad säger ni? Eller ska vi vara svartis som fan för att Rihanna har fått honom? haha.

Pussssssss.





Veneto Inn

Hej på er!!

Tänkte lägga ut dagens outfit men jag tog av mig kläderna före jag klickade så imorgon får ni istället.
Hade min prickiga kjol , rosa strumpisar och ett vanligt vitt linne.
Juste jag var på sjukhuset idag vet ni vad?! ;O jag har astma minsann, alltså jag hade det när jag var mindre men inte trodde jag att det skulle slå ut nu ? Och jag var tydligen inte allergisk mot något alltså förstår då inte hur jag kunde få allergisk reaktion och så kraftigt?! Konstigt . . .

Jag kollade på vårt "hotell" fast det är egentligen "bed&breakfast" det så mycket bättre ut än jag hade tänkt mig. Tänkte mig bed and breakfast som ett unkigt ställe, men det var inte det.
Shit om några dagar gäller det!!

14 15 16 17 18
Tänk att det är endast några dagar kvar, my god!
Men vet ni vad guys? Nu ska jag ta och plugga italienska med min svennis italienare, haha ( yes bosse)

PUSS!

kavla på/acne

Jag är visst här igen!

Jag skrev för inte så länge sen att jag kanske skulle komma tillbaka men jag stack aldrig och kolla på korpen utan istället fick jag skjuts till Natta och vi stirra på Oth gosh dör för den serien den är bara så jäkla bra!
Men men, nu skulle jag vilja ta upp  något som jag har blivit kär i och det är att kavla. Yes you heard me, kavla!

Inte kavla ut bröddeg eller så haha, utan mer kläder då.
Ifall något är för långt så är det bara till att kavla upp det slarvigt oavset vad.
Speciellt med chinos det ser så coolt ut. Vad jag kommer att kavla upp mycket nu till vår/sommar är jeans/chinos och jeansjackan men också allt annat som behövs att kavlas upp.
Men som acne säger : Kavla upp! Här är lite jeans som jag gilla ifrån acne

B1:1300:-    B2:1500:-     B3:1200:-    B4:1400:-    B5:1400:-     B6:1400:-
image476

B7:2400:-
Alla är samma modell fast i tre olika färger.
Jag själv gilla den lackfärgade mest.
B8: 2400:-
Den blåfärgade skon är verkligen min favorit. Skulle verkligen vilja skaffa mig de där.
Vi får hoppas att jag hittar något liknande i Italien.

Allt är ifrån Acne

B6 är verkligen min favorit, ska nog köpa de här. Köpte ett par helsvarta i torsdag och nej de är fortfarande inte klara, thats strange? Jag kanske borde gå dit och ta mig en titt?!

Thats all for me! Hoppas ni gilla tipset!


stress som vanligt!

hej på er!
Jag har haft verkligen super stress speciellt igår, jag pluggade hela dagen därför hann jag aldrig blogga.
Tror inte att jag kommer att hinna blogga något nu.
Ska möta natta vi ska kolla på B och killarna spela korpen, och sen så mååste jag plugga vidare i know it pain men vad ska jag göra?
Just den här veckan är sån riktigt jobbig för allt måste vara klart före jag åker till italien som är närsom :) mohaha.

Beccs var ej sur, jag kommer att ringa dig ikväll även ifall jag dör så kommer jag att ringa dig ifrån the sky :) haha.
COUNT DOWN!
13 14 15 16 17 18
snart gäller det flickor !

Pussssssssssss!  ses kaanske senare!

skoola

Hej på er people!

Skolan just för tillfälligt, många timmar kvar.
Ni anar inte hur mycket skit jag har att göra före sommarlovet! Det är verkligen super stress på mig.
Gosh min magkatarr kommer att gå till magsår till jag vet inte vad!

Men men, min dagens outfit är ganska chill, inget speciellt alls.
Har jeans som jag kavlat upp lite där nere och sen så har jag bara en t-shirt. You'll see it later! :)

Got to go, stress stress stress!!!

naket värre

Hej hej !

Jag driver med naket värre, men jag vet allt ni tänkte på you naughty naughty readers, haha.
Jag lovade ju er att visa min outfit ifrån igår och jag håller det jag lovar (ibland).
Igår hade jag ju kul med kameran skulle fula mig och göra mig sexig (skoj)!

image465



fula nosha eller hur? haha
tublinne, divided
shorts, puma
ballerina, h&m




P.s idag har jag inte gjort så mycket varit med B och sen som sagt varit med familjen precis så som alla söndagar!
Juste, allt som var med på listan har jag gjort förutom matten då, fan!

Puss och godnatt för min del, för nu ska jag kolla på film och mysa!
Jo beccs jag kommer att ringa dig! Dont worry! :) haha









"alltså gosh vilket väder"

Godmorgon på er!

Tro inte att jag vaknade nu nej. Jag vaknade runr 10 för att möta bosse för morgon promenix.
Igår som vanligt updt jag inte. Jag menar kolla ut, är det verkligen väder för att blogga? Nej tänkte väl det, haha.
Jag var med maria hela dagen ute i solen. Vi drog till stan för att sätta oss på ngn restaurang/utebar borta mot strandvägen. Det var så otroligt mysigt, solen värmde och vi käkade en riktigt god lunch.
Men mot kvällen åkte jag tillbaka hit till bosse för att kolla på film.

(dagens outfit för igår kommer när jag har kommit hem, det var gaanska naket så otroligt sköönt! sommaren är här?)

idag ska jag:
*morgon promenera
*städa hemma hos b. /vi är inte klara än.
(vi har verkligen messat upp stället)
*plugga matte
*sitta i solen så mycket som möjligt
*ut och käka med familjen, troligtvis.


P.s
11 12 13 14 15 16 17 18
nästa söndag så gäller det!

Hörs senare! UT I SOLEN MED ER!
pp.s Beccs vi hörs ikväll! dont forget to call! :)


tripp trapp

Hej på er alla läsare!image463
Solen är underbar, dont you think?
Igår så trippa jag såhär till skolan, tänkte inte alls på att solen skulle bli så varm så snacka om att jag dog med dom där strumpisarna.

Igår efter skolan så var jag hela dag och kvällen med älskling!
Vi stack först till Josefina (utebar) men där var det proppfullt så vi promenerade istället vid strandvägen med glass i handen.
och mot kvällen så stack vi hem för att grilla, mums! Jag undrar verkligen, hur många är det som inte gillar grillad mat? Det är liksom omöjligt, eller?

Outfit!
Tunika, åhlens city
skärp, veramoda
kjol, gosh jag har glömt men den finns säkert på veramoda för det är only.
armband, divided
väska, Marc O' Polo
skor, puma









ps endast 8 dagar kvar!
10 11 12 13 14 15 16 17 18

what a feeling!

Godmorgon på er alla söta som är uppe nu vid den här tiden!

Alltså det finns nog inget bättre än att vakna till att solen sticker dig i ögonen, jag menar det.
Precis som igår så vaknade jag med ett leende på läpparna, det är såå skönt!
Nu sitter jag i datasalen och bloggar har life skills men som vanligt så gör man då ingenting?
Dagens outfit kommer sen när jag har kommit hem.
Kommer vara kvar här efter skolan för att jag ska spela in för draman, och sen ska jag möjligtvis träffa prinsen! :)

Ciao!

snart

psst ...

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

10 days to go, det närmar sig! Sakta man säkert.
p.s 13 månader idag btw! går inte att älska dig mer än vad jag gör.

"ehm, vart har du köpt den där?"

Ni anar inte att endast 5 personer idag frågade mig om vart jag hade köpt mina plagg som jag hade på mig idag och kommenterade att det var jätte fint. Snacka om att det höjde sjävlförtroendet och jag kände verkligen att det gav mig ett stort leende på läpparna haha, precis som jag hade i skolan idag. Vet inte men var på riktigt bra humör idag, skönt!
image460







Linne, h&m
shorts, gina
strumpbyxor, divided

Alltså jag lovar och garanterar er att en snäll kommentar kan göra folk som himla glada, jag lovar er!
Sprid kärlek!!!








*(gud va skönt med lite bilder nu här i bloggen, eller hur? )











(kommer ni ihåg den här posen man gjorde när man var liten? haha cause i sure do! haha)


darlings

tjenare!

Vilken dag det har varit!
Egentligen inte så mycket speciellt men det har varit utmatande på något sätt.
Mitt nationella muntliga prov i engelska nja, det hade kunnat gå betydligt bättre än så. (jag fick vg+)
Gissa vad jag har gjort (förutom att vänta på att en sjuksyster ska ge mig en jäkla tid.) Jag träffade mamma i stan runt sex tiden och då var hon tydligen på shopping humör (tro mig det vill man inte missa!)
Jag fick då med mig hem en väska (love it, love it, love it) och acne jeans men de är inte hemma än utan de är hos skräddaren får dom på måndag, wuho!
Egentligen liknar de som mina andra acne jeans men de här är bara lite smalare nertill.
Sen fikade jag, mami och morfar och nu är vi hemma!
image455










Väskan ; mixage, 399 ;- men det är 30% rea på allt!
Fanns mycket fin fina saker (de säljer väskor och skor) men de skor jag ville ha fanns inte i min storlek hur vanligt är inte det?
Och ja, acne kom ifrån acne som ni får se på måndag! :)




Dagens outfit kommer med nästa inlägg! :)


oh no oh no oh no!

Hej på er!

Jag hade ingen updt igår för jag var fullt upp med att plugga matte och bekämpa mina äckliga bölder.
Men men, jag som trodde att det skulle förmodligen vara borta idag på morgonen ser att det är fullt på benen.

Usch och tvi! Alltså ni förstår inte vilken mardröm jag har, ni gör inte det!
Jag går runt med en massa äckliga foton på mig själv i huvudet med mina äckliga bölder, det dödar verkligen mig!
Det har dämpat sig nu iaf, hoppas det inte kommer någon mer.

Det var ju matte A prov idag ju! För mig gick det OK, eller första delen var bra med andra dödade mig totalt. Algebra är verkligen so not me!
Men men, måste ta och plugga vidare hela denna veckan tills nästa vecka då vi har Matte A del två. My god!

Vet ni jag kom på att nästa söndag så drar vi till Italien, wuho! Så skönt det ska bli att komma bort, hoppas att de är borta tills dess (alltså bölderna). Vad fan ska jag ta mig till annars? haha, jag kommer att gräva min egna grav då.


Såhär ska jag få gå på de fina italienska gatorna, fast med skor då.
Meningen med bilden var ju att jag har inga strumpbyxor och har endast linne och kjol! Ge mig , ge mig nu!

P.s dont worry people "dagens outfit" kommer så fort jag har frisknat till och kan ha lite mer anständigare outfit, just nu går jag runt här hemma i mjukis eller shorts, not so nice. haha, men jag är säkert på g imorgon eller något, snälla?

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

11dagar kvar, och yes dear people the countdown is on!

en dröm

Ja det här blir mitt sista inlägg.
Måste bara påpeka att hennes hår är som en dröm, liksom verkligen en sagoprinsessa. Jag vill ha det håret fast i min färg endast frisyren vill jag ha till sommaren, och gud va jag kommer att utnyttja fläta-modet som kommer nu och är faktiskt redan här nu ju!
Kolla bara in bilden, tänk ... sommar ... haha.
Godnatt!







juste!

Vet ni vad jag kom på?
det är just i de här lägen man inser vilka som är där för en, vilka som verkligen bryr sig om en.
Och vetu? Man kan ha varit vän med någon 5-10 år men när människan struntar fullständigt i hur du mår så ska jag berätta för er att den vänskapen betyder noll inte ens noll utan mer som skit.
Jag är glad ändå att det här hände för nu vet jag som sagt vem jag ska ha vid min sida och vilka jag ska strunta i fullständigt.
Som sagt det är nu jag inser hur falsk en vänskap kan visa sig vara. Riktigt äckligt är det, så nej dåligt helt enkelt.
jag var bara få ur det.


Och vet ni vad, ifall  någon viss person här på bloggen skulle ta illa upp, så kommer jag inte give a shit. Bokstavligen!
Ifall någon har något problem med det här, så kan den person skita ner sig själv. För jag ville verkligen lätta på hjärtat, så snälla inga skit kommentarer, snälla? Det här är min blogg, jag skriver precis om vad jag vill, har du/ni någon problem med det well starta en egen blogg och strunta i min.


peace.

detta händer inte ...

Hej på er!

Jag som var så sjukt positiv till att jag skulle jobba idag, well that didn't happen.
jag fick allergi reaktion igår klockan 02,30 och jag var verkligen helt utmattad för jag hade stora bölder(?) över hela kroppen, och det gjorde ont och det kliade. Riktigt vidrigt!

Så jag fick åka snabbt till sjukhuset och få adrenalinspruta för att komma till liv och bli lite piggare och för att få bort bölderna som var sjukt mycket och överallt! USCH OCH TVI säger jag bara
Men sen efter ett tag så hade det fortfarande inte gått bort så jag fick ta en till.
Adrenalinspruterna var hemska, det fick upp pulsen snabbt men det varade hur lång tid som helst. Hjärtat galoperade som en dåre i 4-5timmar, och inte gick det att sova utan det bara fortsatte.

Men men, sen idag klockan 18,00 tiden blev vi utskrivna för jag var på observation.
Jag kanske ska åka in igen ikväll för jag fick en lite reaktion till för inte så länge sen, men jag tog snabbt mina mediciner.

Har fått hem en adrenalinsprutor så jag kan ta det här hemma ifall jag skulle bli hemsk, och att jag fått en massa mediciner som jag måste ta dagligen, speciellt nu när jag ska åka till Italien om två veckor, hemskt att bli sådär i ett främande land. skit!
nej men jag ska ta det lite lugnt nu, har endast sovit 2 timmar nu på nästan 48 timmar, det är hemskt trust me!

Vet inte ifall det blir någon skola för min del imorgon, känner att jag måste vila ut mig, det värsta är ju att jag vågar inte sova för det är ju då det kommer och helt ärligt jag är rädd. Det jobbigaste var ju att får höra av läkarna "Hade inte du kommit hit så hade du kunnat bli av med livet där hemma" Så tack och lov för adrenalinsprutan ändå(n)

Men ta hand om er alla där ute och ville bara säga att lita på er magkänsla, lyssna på den när den försöker att säga dig något. Ibland kan den rädda ditt liv eller någon annans.
Puss!

image405Såhär glad vill jag vara föralltid, och ja en puss till er alla söta läsare som föjler varje dag om mitt liv! :) Skulle också varit kul ifall ni hade satt några spår i kommentarerna men även då vill jag veta vilka alla ni söta ni är!





Gud känns som att det blev en bok nu! haha.



















we all need it sometimes

Hej på er!

Ni anar inte vad jag har varit med om idag.
Jag fick igår också men idag var den värst, jag fick en äcklig allergichock.
Med det menar jag att jag fick som stora bölder över hela kroppen, och var helt röd.

Så mamma det första hon gör är att jag mig en alldeles för stor dos utav allergimedicin och i den finns sömmedel. ja ni kan ju gissa själva? Efter max 5-10 min jag svalde medicinen så svimmar jag, och helt plötsligt slår pappa mig på kinden och är rädd och tror att jag kommer att dö.
För jag var tydligen helt vit och mina ögon hade rullat bakåt, skit äckligt. Sen så har jag varit skit seg.

Mami ville cheer me up, och då stack vi till kista c för att shoppa lite. Underkläder gör oss alla gott, iaf oss tjejer.
Jag fick tag på två par sett, perfekt till solbrännan!

det orange/röda settet ; bh = 129;- hotpants = 59,90;-
det vita settet; bh = 159;-, string = 49,90;- och juste allt är ifrån h&m.
image449



















Ja, det var allt för idag! Imorgon så ska jag upp pretty early, tyvärr, så jag måste hopp in i säng fastän jag ej kommer att somna. Kommer nog ringa och stalka beccs i telen som har en massa rolig-saker att berätta. Dont you beccs? ;) haha

Puss och godnatt!
Dagens outfit (imorgon) är jag lite smått förälskad i. den är liksom so Nosh!

trixa med diademet

Hej igen på er.

Niocko har då funnit ett nytt sätt att staila med diademet. Hon visar också hur man kan flörta med den! haha. Så otroligt söt! Du kan / se/ vara . . .







... söt                     ... arg                   ... flörta              ... läxa upp        ... lost                  ... (vad vill du?)
 
haha, och detta var allt ifrån Niockos "my fashion"

love it

Hej på er!
Det var ju tänkt att jag skulle plugga matte idag men sen kom ju en skitunge som skulle leka med mig, och inte kan jag säga nej till henne.
Det bara går inte. Haha, nej men jag lekte/leker med Niocko nu istället.
Matte får komma imorgon och måndag, tisdag också! :)
Men sen så kom ju moster och ville att vi skulle belöna henne för hon har släppt taget om nappen.
Så vi stack till Br i centrum och köpte något tv spel (plug in?)
Men men, och sen så kolla vi runt lite också, och då fick jag det här linnet. Gulligt!
image440








Perfekt till våren nu ju, men tro mig den kommer att komma på mig till och med under sommaren någon gång :) .
98;- ifrån h&m.

och juste, jag måste visa er ett tips som niocko vill tipsa er om. Hon är modemedveten. haha, så söt!




















matte is --- shit

Godmorgon!

Idag så ska jag plugga matte. Och vet ni när jag menar matte is the shit, så måste ni ju förstå att jag ogillar matte.
Jag tror att det är så då för att jag stinker i matte. men men det är ju därför jag måste plugga som in i för att kunna klara mig bra på nationella som är då på onsdag som jag fick reda på typ i onsdags.
och  vad jag gör ikväll har jag ingen aning. Mami ville ut och typ fika eller sitta någonstans så vi får väl se :)





Pusss!

outfit(s)

Sötis läsaren, jag hade sån beslutsångest jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig. Så först tänkte jag att ni skulle få rösta om vilken outfit jag skulle ha på mig, men det skulle kanske ta för lång tid (btw det blev lila nagellack) så jag tänkte att jag kanske skulle göra det lite sådär efterhand? :)
Så jag lägger upp nu de outfit jag först tänkte ha!
image437
image438image436
















1. tublinne(heter det så?) divided. kjol, h&m.
2. linne, veramoda. kjol, h&m. (det blev den här outfiten till slut)
3. tublinne, divided. kjol, divided (gammal)
Nu efterhand, så vet jag att jag kommer att ha outfit 2 i sommar, Gud va jag längtar till sommaren, och italien! Speciellt att jag nu vet att jag ska åka två gånger!
Godnatt på er!


the best b ever

Hej på er, egentligen borde jag skriva godnatt men jag tänkte vara lite snäll och uppdatera om ikväll! :)

Ja, vi var ju på Italiano, och det var så mysigt så mysigt.
Men en sak som hände, jag bara måste berätta för er. Haha, helt sjuk händelse, men ändå så typiskt Bosse nosha thing. haha.

nej men vi sitter då bredvid två killar som  har varit vänner i 25 år och de är då runt en 40års åldern.
de sitter och tjafsar och disskuterar om att den ena vännen är alkholist, och att han är så bitter, missköter sina barn och en massa saker.
Först så tjafsar de högljudigt och sen så från ingenstans så börjar "alkholisten" gråta.
Alltså verkligen gråta så det hörs jätte högt.

Och där sitter jag och B, försöker ha det trevligt (och fnissar som fan! haha) men de inser servetrisen det och de flytta de på oss. men vet ni vad? Det var sjukt mysigt ändå, och det där hindrade inte oss från att ha kul tillsammans!

vet ni? De hade sån snubbe som gick runt och sålde roser till "paren". Vi satt och disskuterade det, tänk så hade killen då sagt "Nej, jag vill inte köpa någon ros" tänk då tjejen, stackrs tjejen. haha. Men ja jag fick ta det lugnt. haha.



outfit kommer strx!


no mather what

Hej på er!

Jag har varit så duktig! Det jag skrev att jag skulle göra (som jag trodde att jag inte skulle göra) har jag nu gjort! haha. Kortet är äntligen aktiverat, hur skönt som helst! Nu är det bara till att dra kortet och shoppa på! haha, nej jag måste verkligen spara cash. Hoppas jag inte sticker till stan eller något nu, för man vet ju aldrig! haha.

Men men, nu ska jag måla naglarna inför ikväll och jag har ingen aning vilken färg jag ska ha. Jag har fastnat mellan svart, lila, mörkröd... Help anyone?
Svart+röd kommer ifrån Isadora
och lila kommer ifrån maxfactor.
svart nr;191 (gothic black)
röd nr;67 (jazzy red)
lila nr;106 (deep violet)

Ikväll har jag bestämt mig för att sätta upp håret till en liksom boll, ingen lugg ingenting. Allt ska upp ikväll. Ovanligt för mig som alltid har det nersläppt och har det antingen lockigt eller plattat. Men men, jag gillar nytt! :)
PUSS!

funny kisses

Klänning; veramoda
strumpisar; divided
tygskor; puma

image427




Nu ska jag gå till banken för att fixa mitt konto, och sen ska jag ha bokat bord på Italiano. Ikväll ska vi käka där. Mys!

Puss på er sålänge, kvällens outfit kommer kanske sen! :)






p.s

ja, p.s bilderna kommer in imorgon. för att jag inte hitta kamera-sladden.

"Jag tackar nej till ett läsår i USA, och önskar att få åka hösttermin 2009. För att det skulle passa mig mycket bättre. Jag är väldigt ledsen ifall det blir komplikationer, men jag har mina anledningar till mitt svar. Dels för att jag inte känner mig riktigt mogen än, för att jag har svårt att släppa mina nära och kära i ett år. Men jag kan garantera er att hösttermin 2009 så kommer jag att vara er bästa elev! Jag hoppas verkligen att ni ger mig ett erbjudande till nästa år istället, och om inte det så kommer jag istället söka till universitet. Vi kanske ses i USA hösttermin 2009 eller kanske något år efter det?!
Men tack så hemskt mycket för erbjudandet men jag måste tyvärr tacka nej.
M.v.h Anosha Seyed."

- I just can't leave you?

ikväll

Hej på er främlingar!

Nej jag skojar bara med er, det är nog mer jag som är främlingen som är så dåålig på att uppdatera.
Men som jag har sagt (tusen) gånger så ska jag bli bättre, promise!
Well, well idag så var jag ju självklart hemma och var fortfarande stendöd efter 3dagars jobb.
Men jag städade mitt rum (credd till mig)! Men på kvällen så stack jag tillsammans med Bosse då och kollade på filmen "21"
Den är bra, alltså inte 5 stjärnor bra mer 3½ - 4 bra, men det är ju bra ändå. Jag tipsar er att gå och se den, för den har sån vändning i slutet, helt oförväntat.
Men iaf filmen handlar om ett par smarta kids som ska tillsammans med sin lärare räkna kort. (blackjack, därav namnet 21 då det är den bästa hand man kan ha) Och sen så ska ena killen, Ben Campbell tjäna ihop 300 000 $ för att komma in på medicin linjen på Harvard. Mer tänker jag inte säga! Go and see it!

men men, kvällens outfit kommer snart!

RSS 2.0