"kvällish!"

hejsan

Jag ska ut nu med Nattow och Anneli, vi ska till Cafe 60 myspys. Men mest av allt blir det girltalk och en massa skitsnack om inget speciellt. Haha. image235 Men men, med det lägger jag in ett kvällens outfit.
♦Linne, h&m
♦Halsband, gina tricot om inte jag minns fel
♦högmidjad/ballong kjol, Carlings.
♦strumpbyxor, lindex

Ciao, trevlig kväll på er. Och för er som inte ska ut, dont forget att kolla på "Cinderella man"
 UNDERBAR film! Riktig too watch movie!



















fin fina dagar

Hej på dig sötis !

image234Igår så var jag med familjen och en älskling. Så jag spenderade all min tid igår med personer  jag trully love. Så det var skönt.
Vi gick runt lite i stan kolla lite i affärer, och sen så käka vi på Jensens böffhous. Kan det blir sämre service eller? Alltså det kvittar att hur många personer det än finns där, och att man är stressad bla bla bla.. Man har alltid tid att vara trevlig. Som tex igår när B frågade efter att få menyn, så liksom "kasta" inte direkt kasta men la inter direkt den fint på hans hand, och det värsta var att hon säger "Här" Och inte liksom "Varsågod" Hon dör ju inte utav att säga så och vara trevlig?
Nej usch och tvi på dom, jag gillade det stället innan men det har jag verkligen fått i baken.

Men men, jag och Bosse ska ha en liten picknick på hans bakgård mysigt va? hihi.
Nej nu ska jag försöka få honom att gå bort från hans data så vi kan gå och köpa lite fika till picknicken.
P.s ut med er och njut utav våren som har kommit, hoppas den är här för att stanna!

Ciao / Nosha

mjuk outfit

Ingen Nattow after all, så jag ska ta det lugnt ikväll :)image233 Men nu ska jag sprinag till apoteket för att hämta ut medicinen. lucky me? äsch ..
Ouftit:
♣Linne, (syns inte) Tippy
♥stickad tröja, h&m
♦mjukis byxor nike, intersport



Ciao/ Nosha






















Men ge UPP!

image232
Den här lilla skvallerpaparazzin Adnan sprider nu "nyheten" att Britney väntar på hans barn, vilket fortfarande inte har blivit klar sagt. Alltså han vill åt hennes pengar, och det medger han också genom att säga att "Jag blir ekonomiskt oberoende ifall hon har ett barn med mig" Dumma Adnan ...
Men, Britney har fått en liten växande mage, men hon säger fortfarande att hon inte är gravid. Hoppas jag med. Inte ett till barn med Britney spears som mamma, please?

Ciao / Nosha

S N P

Love this song, riktig 90's
 

Let's talk about sex  baby,
Let's talk about you and me
Let's talk about all the good things,
And the bad things that may be
Let's talk about sex


Ciao / Nosh

Remember?

hej på er igen!
Bosse sa till mig en grej som faktiskt var sant. Att musik man hör det årtal man är född är den musik som aldrig kommer att dö ut för den person.
Som tex för mig är det 90-talet. Då alla Spice Girls, Backstreet boys o.s.v kom. Jag blir fortfarande lika hypad jag hör 90-talet, men även 80-talet. Så .. here we go!
Lite, men fortfarande musik man kommer ihåg, eller har jag fel?
Ciao / Nosh

ett jäkla sug!

Hej sötnosar!

image231Som ni nu har märkt så yes jag har fått mens och tillsammans med det har jag fått ett sug för sötsaker och inte lite heller. Men ändå har jag tappat lusten för att käka mat, vill äta godis, glass!!!, och cornflakes? Det är typ det enda jag kan ha kvar i magen, sjukt va? 
Morfar hade lagat en jätte god mat, men jag lyckades inte ha kvar den i magen, blää och så var det ute igen. Ajja, kanske medicinen som påverkar? Tror jag inte men men .. Ska hämta ut ett annat idag, åh .. när tar det slut?.

Ska träffa Nattow sötisen idag, får se vad vi hittar på, kanske stan och fika eller gå runt lite i centrum, Well we will see. P.s Greys ikväll, do not miss! Jag missa förra veckan .. bummer ..

Ciao / Nosh
Dagens outfit kommer kanske senare! :)




det dödar mig ... sakta

hej
ja mensverken dödar mig sakta, det gör så himla ont. Jag har både ont i magen och ryggen. Bosse har varit här och tagit hand om mig, masserat och klarat en massa mario banor åt mig. Har jag inte världens bästa pojkvän? haha.
Nej nu ska jag krypa ner i sängen igen, och bara fortsätta klaga, klaga och klaga ...
kankse blir film med B ikväll, som sagt så ska jag bara ligga här i sängen. Och lite få nyheter med jobbet är att jag ska få jobba på lördagar nu när de ska hålla öppet, äntligen ett jobb!
Men kommer nog träffa henne imorgon.
Jag som är inne tycker att vädret är mysigt, men visst var det bättre när det var soligt som igår?

Hörru ni ni, tack för komplimangerna om mina röda läppar ;) hihi.

Ciao / Nosh


outfit + smink

image228Ska snart träffa Nattow, fick just ett sminkryck jag som aaaldrig får det. Men nej jag satte på eyeliner, läppstift och lite rouge.
Bytte kläder till lite mer bekväm.
Outfit:
♦Lila cardigan, cubus
♦Linne, h&m
♦Armband, i.me.my
♦Jeans, Acne
Mitt smink:
♣Eyeliner, isadora
♣mascara, Dior
♣rouge, I.d
♣Läppstift, Maxfactor


En gammal bild på mig, den här bjuder jag också på ;) P.s precis efter skolavslutningen förra året. Ser man att jag var grymt glad, eller ser man hur jag "poasar"
haha.

Nu går jag, Ciao / Nosha

L F Superstar

Den här låten har kvittrat i mitt huvud nu sen fredags, och jag vet inte men "it's something about it" Lyssna och njut lika mycket som jag gör! ;) Lupe dödar verkligen denna låt, grymt bra!
Ciao / N

sådär!

Hejsan!

Nu har jag kommit hem, och jag har verkligen haft en "Nosha-time" idag. Eftersom chefen hade glömt helt och hållet så träffa jag inte henne alls idag, men pappa prata med henne och hon sa att hon kanske ville ha mig där varje lördag. Och denna veckan så får vi se ifall det blir jobb. Och eftersom jag slutar tidigt på fredagar så kanske jag kan jobba då med. Hoppas?
Men men, under tiden jag vänta på henne så gick jag runt och kolla på lite små saker, hitta ett nagellack och ett armband.
Armbandet kommer ifrån i.me.my första gången jag ens stack dit. Fanns inte alls så mycket, men hitta ju armbandet ;) 70% rabatt också! Haha, det kosta 98;- men fick det för 29;- eller något? Mycket bra!
Och nagellacket från kicks, isadora, tror det var 59;- Ingen koll alls ...
Och sen var det lunch med B som kom förbi stan, och yes det var grillen som vanligt .. Ville vara nyttig och käka sallad eller något litet, men tyvärr.
Vet ni något ställe där det finns goda sallader? Måste veta!

En liten fråga till, hur ser jag ut i rosa/röda läppar?image225
 Bild 2 bjussar jag faktiskt på ;)


Ikväll är det Nattow som gäller, mat, film, skvaller, kladdiskaka och mys såklart!
Ciao / Nosha

söka jobb

Godmorgon på er !

image223Nosha hann med allting på listan igår förutom att börja på svenska novellen. Men men, gör det någon dag i veckan. Just nu så ska jag stoppa i mig frukost och medicin och sen åka in till stan för att gå på intervju. Jobb intervju, äntligen! Pappsen känner de som äger ett cafe i St. Eriks plan, så ska dit nu.
Dagens outfit :
♥ Linne, h&m
♥ tunnika, indiska
♥ Jeans, Acne
P.s märker man att jag inte har några strumpor? Haha.

Got to get going now,
Ciao / Nosh! Önska mig lycka till. Och juste Nattow ifall du ser detta ring mig!

















sovit ut

Godmorgon på er söta läsare!

Idag så står det på min lista att göra :
♦Äta medicin, ett måste!
♦städa mitt rum
♦börja på svenska novell?
♦spela vidare på Wii med lillebror
♦käka middag med familjen och B
♦och njuta utav att det inte är någon skola imorgon!
Sådär, nu ska jag bara ta och göra allt på listan. Kvällens outfit kommer in senare, om inte dagens . Just för tillfälligt så är min outfit endast shorts, och linne, inget att sätta som "outfit"
 
Ciao / Nosha
p.s veckans mål är att jag ska ha hunnit göra min egna kjol minst 2 st ska jag ha gjort by the end of this week. Alltså nästa vecka som börjar, och inte idag. Äsch ni fattar!
 

Congrats!

image221Yes, äntligen så har kändisparet J.Lo och Marc Anthony fått sina två älsklingar.
Jennifer som var gravid med tvillingar fick en dotter och en son igår runt 06,45 tiden.
Flickan vägde 2590gram och pojken 2720 gram. två små pluttingar. How cute isnt that? Namn eller foton kommer säkert senare, nu vill de nog bara vara ifred och mysa med de två småttingarna.
Jag kan nästan tänka mig att de kommer att bli duktiga föräldrar som skiljer på kändis livet och hemma livet, dont you think?
Så grattis till er, nu får vi bara ta och vänta på att de andra kändis bebisarna kommer. Det är ju en massa påväg.
Läste igår att Jamie Lynn ( a.k.a Britneys lillasyster ) är i femte månaden, går inte tiden bara föör fort?

Ciao / nosha




mjukisparet

hello!
igår så var jag och min älskling ett riktigt mjukispar. Så mysigt var det.
Vi var nyttiga, något som typ aldrig händer? Men nej det var både gott och kul! haha. Så vi stack till MAXI för lite grönsaks shopping. Blomkål, gurka, dipp o.s.v . Väl hemma så var det bara till att hacka och mixa dippen och sätta på te. Vi började kolla på en film som Sean Penn har gjort, eller det är en film som basserat på en sannhistoria "Into the wild" En riktigt feelgood movie, men jätte seg, vi har fortfarande inte sett klart den, alldeles för seg. Men den var skön, men man väntade på att den skulle börja. Den finns i bok, och filmen har nog inte kommit på bio än, men vi ladda ner den ju ;P

image220
 Oavsett vad som än kommer att hända så kommer jag aldrig att kunna glömma bort dig. Du är verkligen min ängel, min ängel som hjälper och plockar upp mig när jag har fallit ner till botten. Jag älskar dig så himla mycket. Det kommer att vara jag och du hela vägen ut, och ingen tvivel på det!
Jag älskar dig...♥

ingen rubrik

Godmorgon!
Jag vakna inte nu, utan det var runt 09,30. Helt galet, jag som vill sova ut under skoldagar, sover inte ut ordentligt under helger, varför?
Men men, det var tänkt att jag skulle pierca mig idag, men som sagt i love my man, jag respekterar vad han tycker. Känns lite nja att göra det när han inte tycker att det är direkt fint, eller vad säger ni? :)
Men men, vet inte riktigt vad som händer ikväll, är galet sugen på att grilla marshmellows, i dont know why men jag får ju oftast som jag vill, haha :D

P.s läste igår i en tidning att det inte går att beställa hem kläder från topshop.com, lite konstigt va?
Men men, got to go, Ciao/ Nosha


jag måste...

komma ihåg att lägga in ett inlägg med mina tre favorit klänningar ifrån topshop.
Kommer säkert imorgon eller något! Puss på er!

nyheter hos cocoo!

Hej på er igen.
Kollade in mitt mail och såg att det har kommit in nyheter hos cocoo, och visst gillar vi det? :D
Klockorna är februari månads nyheter, och armbanden är ifrån januari men fortfarande nytt för det ;) .


Klockorna ligger mellan 195-295;-
Och armbanden ligger mellan 145-195;-
men jag ska ta reda på hur mycket alla kostar exakt! Allt detta kommer ifrån hemsidan Cocoo.se och det är endast ett klick ifrån ;)
Blev så himla inspirerad utav alla dessa klassiska formerna, nej i loved it! :)
Ciao / Nosha!

Dagens outfit

Min så himla comfortable outfit idag på två bilder!
image209
♣ Cardigan, Cubus
♣ Klänning, h&m
♣ Strumbyxor, Joys
( P.s jag råkade få med dina! ) haha
Lägg märke till mina skrikrosa nagelfärg, som mr. Bjarnesta, la märke till! haha. Det var kul :) Men det blir fransk manikyr nu :)
Ciao/Nosha





let sportis begin!

Hejsan på er alla söta!

image208Jag har humörsvägningar så ni får ursäkta mig ifall jag dampar på någon som kommenterar, hihi. Jag är faktiskt snäll ;) . But i might bite! Men men, efter en massa fniss under historia lektionen så började vårt efterlängtade sportlov, wuho! Sista lektionen var så himla sjukt fnissig, och det bara sprattlade i kroppen bara utav tanken om 20 min har vi lov om 10 min har vi lov, NU HAR VI LOV! haha. som små pluttar.

Efter skolan så stack flicksen och jag in till stan, jag skulle möta upp B runt tre tiden så vi kolla runt lite och garvade på som fan. Speciellt jag och Hanna som fortfarande hade fnisset kvar. Haha, men kul som fan var det.
Jag är lite njaaee sådär på att jag kanske ska in och pierca mig i tungan imorgon, blev lite sugen idag men jag kanske gör det imorgon. Men som sagt inte alls säkert. Shit vågar jag? gaah!

Men men, efter det så käka jag och B på grillen, åhhh det är sååå gott! stick till världens godaste snabbmat "Kungs grillen" Alltså det finns ingen godare mat än där, det dödar en! Det är precis vid Wedins, går inte att missa. Ta då, Kyckling med ris och de två godaste såserna Aioli, currysås.Mums säger jag bara!

Ett litet snabb besök hos mami som jobbade på förfullt. Nu ikväll var det tänkt att sticka till Nattow som har fyllt 18, men jag känner verkligen inte för det, men som jag har sagt till henne i will make it up to her!
Är såå seg och trött de senaste dagarna tänkte jag skriva men det är en lögn det är mer veckor och månader? :/ . Men det är lov nu , aahhh. ska sova ut eller iaf försöka?

Ciao/ Vet ett långt inlägg, men sooom saaagt you can handle it ;)

två på en gång

Hej på er!

Har varit i skolan idag, och haft två prov direkt efter varann, alltså hur jobbigt var inte det? Jo jätte!
Jag pluggade mest på italienska provet, än naturkunskapen, men aa. Jag tror att jag får Vg-Mvg på italienskan och MAX G på NK(naturkunskap).
Jag har varit i stan och kollat lite, men hitta inget jag riktigt ville ha. Jo ett halsband som kosta 1.600;- Får se kanske ifall mami sponsrar ;) . Men nu är jag hemma hos B, och väntar på att han själv ska komma hem ifrån gymmet :)
Kollar på Vänner, alltså det finns nog ingen serie som kommer någonsin kunna öveträffa den.  Det är den som Brad Pitt var med i ;D
Nu som ni märker så dö bloggar jag bara.
Så jag ska inte döda era ögon med tråksaker. Men vi hörs kanske senare eller något!
Ciao / Nosh

kort kort

hej.
idag känner jag mig lite nja. Har världens mensverk, och tillsammans med det kännee jag mig så slö och risig.
Men men det gick utmärkt hos tandläkaren "Perfekt" som hon sa precis som alltid (A) Och ja, jag skryter :) .

Nu ska jag till B för att plugga italienska. har italienska och naturkunskaps prov imorgon, shoot me?
Ciao/ Nosha.

a good laugh

Hejsan alla kära läsare.
haha, Hanna du vet vad jag syftar på ;) hahah.
Först och främst så bara mååste jag berätta hur duktig jag var imorse, när jag hann duscha, äta frukost, sminka mig sätta på mig kläderna på endast 25-30 min. Och det typ händer aldrig? Jag duschar oftast i 20min, men idag var det endast 5-15 min, heelt sjukt.
Men jag var stressad thats why! :) . Men jag hann med bussen och allt.
Och sen idag efter skolan så var tjejerna +nihad och jag kvar i skolan. Alltså oh my god va kul vi hade. Alltså det var längesen jag skratta så himla mycket, och det inte hade något stopp. Skratta med Hanna om precis allt? haha. Nej men det var verkligen skit kul att skratta sådär mycket så att man nästan kissar på sig!

Och juste, idag är ju sista inbetalning för Romme resan, då vi alla tjejer ska åka skidor. Hoppas bara att pappa kommer hem före 00,00 så jag får åka med. Mammsen kan inte riktigt det där med att betala in via internet och grejer.
Men nej, nu ska jag försöka hoppa ner i säng, för jag är dödstrött!
Och vet ni vad som händer imoron? Jo jag ska till tandläkaren :) . Alla är sådär överdrivet "rädda" men inte jag, har aldrig varit och kommer nog aldrig att bli. För jag har aldrig haft hål i tänderna eller något fel, wuho! :)

Ciao/ Nosha!

klipppp!

Hejsan!

Jag sitter i datasalen och tråkar och har endast en sak i huvudet.
Och det är att det finns två styckna killar som jag ser varje morgon. och de har über långt hår. och jag hatar att se på det. Varje morgon jag ser dom vill jag bara klippa ner allt hår de har.
tråkigt inlägg av en tråkig bloggerska! :)
ciao/ Nooosh!

Melee- built to last

Hejsan, nu har jag kommit hem, och käkat och yes varit duktig i skolan! :)
En fågel viska mig imorse att denna låten beskrev mig för honom, så jag lägger ut den.
Och jag är så touching, så självklart blev jag rörd. Jag älskar dig såå
cause this is real, and this is good
it warms the inside just like it should
but most of all
most of all, it's built to last
it's built to last

våroutfit!

Godmorgon.
Idag vaknade jag med min ljusasida, fastän jag har försovit mig, what a shocker right?
Men nej nu när jag har vaknat och fixat mig och allt så tänkte jag att jag skulle ta foto. Och när jag kolla ut så var det ju sol, så tänkte "På med vårkläder!!" Äntligen liksom ... ;P
image207
♦Örhänge (rosa, plast), divided
♦T-shirt, h&m/ lindex kommer inte ihåg  
♦Vit tröja, mexx
♦Jeans, tommy hilfiger



Nu ska jag pallra mig över till skolan och försöka bli något! Ses sen, Ciao/ Nosh
















bara ifall du..

.. ser detta.
Jag vill bara att du ska veta att du är den största delen av mitt liv. Jag fungerar inte utan dig i mitt liv, du är min vardag min helg, du är varje dag. Jag vill aldrig vara anledningen som förstör, som bryter upp. Vill aldrig vara den som får dig att bli ledsen. Vill aldrig vara den du känner att du blir besviken eller sur på. Vill vara tvärtom. Jag vill vara det du är för mig. Min solstråle, vill vara din solstråle. Vill inte alltid ha en någon skit anledning bara för att tjafsa med dig, aldrig! Jag älskar dig, mer än älska innebär. Jag älskar dig mer än själva livet, för du är livet. Snälla förlåt för mig för att jag är den jag är. Förlåt för att jag är så otroligt jobbig och sitter och förstör din själ.
Jag som älskar dig så himla mycket, hur kan jag någonsin göra något sånt? Jag förstår inte på mig själv ibland.
Jag hoppas att du förstår att jag är ledsen, och jag skäms över det jag gör ibland. Att ibland kan inte jag hjälpa saker och ting som far ut ur min mun. Jag hoppas att du vet... Jag har svårt med att säga förlåt, men inte nu. Inte nu när jag verkligen vet att jag är ledsen och ber om förlåtelse. Jag kan skriva och säga det tusen gånger ifall det är de som behövs ..



Förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt...

kvällen i bilder + outfit

Hejsan.
Nu har vi käkat och sen varit hemma hos moster för att hälsa på. Och nu ska jag tvätta bort smink, borsta tänderna, läsa lite "the game" och sen sova!
image204
En suddig outfit bild, men skitsamma köör bara!
Jag är väldigt simpel idag, men satsade mer på skorna och starka nagellacket.
♦ Lång t-shirt, h&m
♦ jeans, cheap monday
♦ klocka, D&G

bild 1.Lillen Tinosh, mami och Nosh

bild 2.Mami och Nosh









J S ft C B

just enjoy.

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no
air no air

Got me out here in the water so deep
Tell me how you gone breathe without me
If you aint here I just
can't breathe
Theres no air no air
No
air air

just imagine ..


Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries,
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace
You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope some day you'll join us
And the world will be as one
Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world
You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope some day you'll join us
And the world will live as one

sjukhusbesöket och alla <3-ans dag!

image201Hej igen.
Jag har lovat er nu enda sen fredags att jag ska skriva men har fortfarande inte gjort det.
Jag börjar med sjukhuset, och de sa att de inte hitta något fel så, och att jag ska börja med vissa tabletter. Jag ska ta upp till 12 st varje dag. Det ska tydligen stoppa blödningar, eller håravfallet, kan man säga så? Aa, men det ska tydligen hjälpa mig.
Men dock att det tydligen har missbruk påverkning :| . Men mamma ska ha koll om medicinen så det inte blir någon överdrift. Och jag ska i värsta fall bli opererad. Men men, känns som om ni inte kommer att förstå riktigt nu, men jag skälv förstod knappast ..
Men men, ska dit om två månader ungefär, för att se hur medicinen och allt har fungerat. Och det då vi ska disskutera om operation.




och över till alla ♥-ans dag. Den var såå himla mysig.Eftersom jag fick ändå goda nyheter (första gången?)
så var vi ju tvugna att fira lite ju. Och det gjorde vi genom att laga middag tillsammans, som blev hur god som helst till min förvåning. Inte trodde jag att vi var såå skillade ;) haha. (High-five älskling!) Efter det blev de massor av myspys!
P.s min present till honom var ett foto på oss i en ram och ett brev till honom. För jag har varit så himla jobbig de senaste tiderna och inte endast mot honom utan allt och alla. Har varit så svag och trött och det har gått ut över andra. Så aa. Och jag fick Alicia Keys konsertbiljett så 8mars here we come ;) .

Lite långt inlägg men you guys can handle it ;)!
Pusssss!

Zzz fortfarande?

Godmorgon på er!

Jag tror att precis som resten av sveriges befolkning som läser bloggar hade på tv4 idag klockan 10,15. Om inte jag har fel. Och yes jag var en av dom.
Jag vill inte vara negativ eller säga illa eller något, men Stina verkar ju liksom inte gilla bella, men ändå så var det inte så himla mycket intriger mellan dom. Jag menar Bella skrev ju i sin blogg "Vi kommer nog ses.." Liksom, då är väl allt det där "stina-talk" bullshit? Men men, jag bryr mig inte. De får göra precis så som de vill.

Jag ska gå till centrum ska köpa en väska jag såg igår, får hoppas på att den finns i h&m här. Men men, sen efter det så blir som vanligt att gå ut med familj och släkten, för pappsen är äntligen ledig. Precis som alla söndagar ... :)

Men men, lägger in kanske kvällens outfit senare då. så kika in.
Ciao / Nosha!

we need...


image200
... love to survive in this messy world...

familjedag/kväll

Hej på er.

Jag är fortfarande helt jäkla rörd efter det där med 10 åringen. Kan fortfarande inte förstå att vi lever i en såhär hemsk värld ..
Men men, för att försöka "blunda" för det i några timmar så var jag med familjen. Vi hade så himla kul, för hela släkten var här + en bosse, fast endast en liten stund. Vi spealde blackjack, dock förlorade jag allt ... Men som tur var iaf för min del så fick jag tillbaka pengarna ;P haha. De andra förlorade en hel del. Moster Nancy blev dock en rik människa ;)  .
Men hon var generös och kunde ej ta emot pengarna så hon gav också tillbaka till de andra! :)

Nu ska jag ta och läsa "the game" som är ruskigt bra. ALLA TJEJER JAG REKOMENDERAR. Kolla här vad jag skrev om den ! Och sen ska jag käka på min choklad muffins, muums!
P.s har testat den nya Mc flurry glassen, och den var delicous!! Det är chokladsås med crunch, så yes!

Godnatt people!

hemskt.

image199
Hon blev våldtagen när hon var 10 år, och nu är hon mamma ...
Är inte vår värld hemsk, äcklig och jaa, fan är så arg nu. att det kan gå såhär för vissa, det är bara så himla hemskt. Detta påverkar mig som in i. Vi måste göra något, vafan ändra samhället!

GodmorgoN!

hello!
Har sovit gott ikväll, eller nej jag ljuger.
Jag hade världens jobbigaste dröm att när jag t.o.m hade vaknat så visste jag inte om det hade hänt eller inte. Jag grät i floder och mormor sprang in i mitt rum för att trösta mig. Alltså det bara rann ner, och det var ändå bara en dröm. Men en riktigt hemsk dröm.
Har du någonsin drömt något som har kännt så verkligt att du inte vet vad som är dröm eller verklighet? Well så var det för mig jag var tvungen att fråga.

Jag är faktiskt lite känd för att ha världens sjuka drömmar.
En gång drömde jag att jag hade ett par skiiit fin sommarshorts, nästa dag jag vaknar så står jag och letar efter shortsen i garderoben. Skriker på mamma och säger att hon har tagot dom, så säger hon "Vilka jeansshorts?" Jag hade tydligen inte dom ...
Haha, kan man tänka sig right?

Ciao!



P.s en liten recension om Pizza-hut som nyss öppnades. Var ju där igår, säger endast en sak, risigt! Det var verkligen jätte fint inne i restaurangen , och det syns verkligen att de har kämpat. Men att folk kan komma med blåställ kläder och sitta och käka, liksom vafan visa lite hyffs? Och sen att folk sitter och glupskar i sig kyckling och sånt med händerna och liksom kletar överallt på sig själva, NI ÄR INTE BARN? which mean, unacceptable!! Men men .. haninge kommer alltid att vara haninge .. Usch!

imorgon istället.

Godnatt people!
Jag är så sjuuukt trött, som vanligt tyvärr ...
Så imorgon berättar jag om det där, men nu ska jag ta och sova. Så natti natti på er sötnosar!

%¤#&"(%!!&%()

image198Jaa, jag är såååå sjutk förbannad!!
Jag fick stå ute i kylan i en äckligskitpissbajs timme, bara för en äcklig buss hem. Ursäkta språket men jag kan verkligen inte behärska mig! Är så himla arg, och det brukar jag typ aldrig bli?
Men nej, kolla ut, jag som älskar snö och allt well it all changed today.. Hade mjukiskläder på mig idag så det betyder att jag tänkte inte alls på vädret.
Och sen så skulle jag åka till tyresö C för att få pengar ifrån mami.
Men när jag väl ska hem, så missa jag först bussen, sen så kommer en annan buss efter 30 min, och då tänker jag yes äntligen, men sen när jag frågar ifall den åker till handen terminalen, då säger den skit idioten "Den bussen går inte här, utan på andra sidan" Snacka om att min ansikte brinner då, gaah!! Och sen när jag sticker till andra sidan så står det att bussen kommer om en halvtimme, åhh jag kan inte ens beskriva min ilska, var så jäkla arg!

Hatar kyla, ge mig sommar för i helvete nuuu!!
Jag har duschat i 35 min nu endast för att bli varm, och snart ska jag möta Bosse för att sticka ner till Pizza-hut som nu äntligen är klar här nedanför mig, wuho! Äntligen något bra right? :)

Ciao / HÅLL ER VARMA!!!

ett inlägg om hur sjukhusbesöket och lite kort om hur min alla hjärtans dag var kommer att komma senare idag! Om inte jag glömmer, well vi får väl hoppas på att jag inte är glömsk! Puss

L M ft C B ft T P

vad tycker ni?  Med låten "Shawty get loose"


glad alla hjärtans dag på er!







Happy Valentainsday






Buon St. Valentino






Glad alla hjärtans dag!


P.s önska mig lycka till för senare :)

ALLA <3-ANS DAG!

Yes, jag vaknade nyss med en ros och trisslott. Och jag har ju ändå alltis otur men jag förlorade bigtime. Haha men struntsamma jag var nöjd med rosen ;) . Från sötaste pappa och mamma, som önskar mig lyck till senare idag. Och halsbandet som ni kan se åt sidan är ifrån Nancy och hennes kille :) .
image196

Oh my Greys . . .

Hejsan!

Jag vet inte om er, men jag är heelt tagen av greys anatomi. Ni som kollar, SÅG NI VAD SOM HÄNDE? Oh my god säger jag bara. Liksom hur ska det gå nu? Hur ska dom göra med Callie, tänk så blir hon gravid hur blir det då? Kommer Izzie goerge bli tillsammans, kommer han att vara otrogen? Och hur blir det med Kristina, kommer Burke någonsin tillbaka?
Och sist men inte minst defenetivt inte, men vafan serien funkar inte utan Dr shepard och Meredith... är det verkligen slut nu? Eller så var det bara lögn?

så mycket frågor ... Nej nu ska jag gå och tvätta bort smink och borsta tänderna, för imorgon så ska lilla jag till sjukhuset för er som inte visste det .. Fan också liksom det är ju alla hjärtans dag, ska man verkligen behöva gå till sjukhuset då? Gaah .. Men men .. vissa har det inte bra, som jag då.
Hoppas bara att speciallisterna vet nu vad de håller på med, har ju hört att dom är som sagt experter på det de gör. Och äntligen så ska jag få lite svar på alla våra frågor! Men men, hoppas det inte bara tar hela min dag, vill ju inte missa alla hjärtans dag, daah .. haha driver, alltså det med daah. Äsch ni fattar!

Godnatt, / Nosha! p.s wish me good luck inför imorgon!

pyssel!

hejsan på er!
Imorgon är det ju sooom saaagt!!! haha alla ♥- ans dag, och jag ska sätta mig ner nu och sitta och pyssla inför det. Eftersom jag är sååån romantiker, hihi så gör jag mina presenter med käärlek! Så sätt er ner ni med och pyssla på!

Idag i skolan så var jag ju endast på en lektion, matte lektionen. Och nej det var inte bra för hon hjälpte mig inget alls, och jag som vanligt fatta ingenting alls. Sen så var det student council möte, och vi skulle dekorera skolan, och nu så är skolan sådär urgulligt pysslat, med omsorg självklart! ;D Vi satte upp ballonger och sånt, och vi skrev upp en massa namn och kärlekspar, och sist men inte minst så skrev jag in Anosha ♥ Bosse på ett av de. Som ni kan se på fotot. Haha, lite nördigt men hallå? haha.


Alla ni där ute som sprider kärlek fortsätt med det ni gör, och ni som inte gör ,... vad väntar ni på? ;) .

Nej nu ska jag kila och pyssla, ska försöka göra en lite brosch, sätter kanske in ett foto på den om den blev fin, så skriver jag också in hur den blev, som den blev! :)

kärlek / Nosha!

hann inte!

Hej!
Jag har så sjukt dåliga ursäkter nyligen, men jag ska försöka förbättra mig.
Imorgon så är det ju alla hjärtans dag som jag har tjatat om... men ändå. Jag hann ju inte lägga in några nya tips, istället så ger jag er mina gamla tips som jag skrev för någon vecka sen , LÄNK Så klicka på ,och skynda på er, för snaart är det ju myspys dagen ;) .

Nej nu ska jag först kila till centrum, och fixa en liten grej och sen skola!
Ciao/ noosha!

är bara stressad.

hej på alla er sötnosar!

Inte ett ljud utav mig igår var det inte. Men det är för att jag är så himla stressad. Det är så mycket att tänka på, och jaa. Men Snart alla hjärtans dag people ;). Hoppas alla ni där ute har planer eller iaf något för er denna mysiga dag.
Men som Natta skrev i sin blogg, så är detta ju som en helt vanlig och att man ska ge kärlek varje dag! Wuho for love! :D . Men men, idag så var jag med Melissa och Ilkay. Melissa som är lite allmänt skum ( but i love her anyway ) var skiit rolig! Vi gjorde och snacka om en massa skumma saker. Och sen Ilkay som var hype som vanligt fika jag med. Jag som hade ryggverk var huuur tråkig som helst. Men men ..

Såg en söt vän som jag ej gjort på jag vet inte huur länge sen. Och denna vän är Camilla ;D .
Och såg också en annan, men inte någon jag kallar direkt vän längre. Men shit vad folk kan förändras, inte lite men alltså über mycket!
Det värsta jag vet är när tjejer eller killar ( inte så vanligt men finns ) spelar eller är helt enkelt dumma i huvudet. Alltså att dom spelar typ såhär "highschool-plastic-wannabes" Nej nej nej nej nej till det säger jag bara. Usch, hur folk kan bete sig ibland. Jag dömmer inte, men nej folk som är iaf 16+ måste börja mogna upp iaf lite mer än vad de har?

Nej nu ska jag ta och titta på gossip girl. Ska ändå kolla på hela säsongen på raken nästa vecka .. ( när bosse har laddat ner det .. ) Haha.
Ciao / Nosha



 Alla hjärtans dag  tips kommer kanske lite senare ikväll :)

bara för att..

image194
du är så otroligt go människa sötnos!
( Ni som inte vet, detta är jag och Hanna )

tele sen sova!

Hejsan!
Kom nyss hem och jag är mättttt... Jag ska ta och ringa lilla Ilkay sen är det hopp i säng. Ska ju upp tidigt imorgon, tyvärr.. Men men, Nej vi får väl höras imorgon helt enkelt.
Och p.s känner mig faktiskt ganska duktig nu när jag har lagt upp outfits igen ;) . Ska försöka komma ihåg det nu också. Så jag inte blir sån tråkig och inte gör på ett år igen. Nej nu ska jag gå!
GODNATT PEOPLE!

kvällens outfit

image193Hejsan!
Jag ska ut med familjen så jag har satt på en lite mer "kvinnligare" klädstil, som är då kjol och en t-shirt.
♦ T-shirt, gina tricot
♦ Kjol, h&m
♦ Strumpbyxor, lindex
Skor till det som inte är med på fotot, wedins








Ciao / Nosha!










fru jolie

image191Kolla in de här två fotona och säg att hon är fööör smal. Angelina som alltid har varit känd för sin vältränad kropp har följt trenden att bli supersmal! Men hon har ju själv sagt att hon vill att folk ska säga till henne att hon är för smal. För hon ogillar det hon har blivit. VIlket vi håller med, hoppas jag? För ifall hon ska nu få sina tvillingar så kommer det där aldrig funka. Nu får vi väl ta och hoppas på att Angelina äter upp sig, för det där.. är inte fint!





Ciao / Noshaa!

godmorgon!

image190Jag är fortfarande jätte trött, och jag ska försöka att plugga idag. Få något gjort ju!  Vi får se hur mycket det blir, och hur mycket mitt huvud orkar!
Igår så skulle det blev OC maraton med glass och hallonsås, men tyvärr det blev inte det, utan endast glass och hallonsås. Gaah i love that!
Så jag tänkte skriva in det lilla receptet. Inte för att det är svårt eller något. Men kör på!
P.s detta är för två personer!
♦ 1-2 dl frysta hallon
♦ häll i bara lite vatten i bottnet, så hallonen inte bränns
♦ och ca 1-2 msk socker.
Och sen väntar du bara tills det värms och så försöker du mosa hallonen så de inte är hela. Och sen är det bara att ta och sätta på det , på glassen! Mums!

R ft CB - umbrellla/cinderlla

Är inte jag skön som hittar en video till det? Haha, fast med sims 2. Enjoy!

You're becoming a dream to me
Fairytale fantasy
Nothing can ever compare
An image to my memory
Girl I'm asking could you be my queen?
A vision on a magazine
That's when I'll be there
It's something we both share

nosh ljuger!!!!

hej igen.
Jag kolla lite på sneakers på Sns och jag som hade sagt att jag ska sluta med Converse, well jag ljög! Sorry! Men Converse är livskärlek, det går inte att bara göra slut. Åh hur kunde jag göra så mot Converse, buhu buhu!! haha.
Nej men ge mig helt seriöst någon utav dessa. Antingen de höga helsvarta, eller låga röda. Jag döööör! Ska köpa någon utav de nästa månad, och någon gång april-maj köper jag de andra. Tror redan hur det kommer att bli. Att jag köper de svarta nu, och de röda senare ;) hihi.
Kolla in de och dö av dess vackerhet!
image187
image188

Ciao / Noosha som dör för Converse, haha!

dagens outfit!

image183Helloo!
Nu har jag varit och ätit och snackat skit med Amanda, my god va lääänge sen det var. Och det kändes som om hon har hittat en ny pojke som hon är smått förälskad i. Mysigt! :)
Får ta och träffa henne oftare :)
Det var ju verkligen evigheeeter sen jag la upp outfits, och det är för att jag fortfarande inte hittat min kamera. Bajs! Men jag tog med min kassa mobil istället!
♦ Mössa, h&m
♦ Skinnjacka, Rock'n'blue
♦ Scarf, indiska
♦ Tunnika, SALT
♦ tights, gina tricot
♦ Strumpor, topeco
♦ Väska, h&m
♦ Converse, Sns (
sneakersnstuff )









är jag äcklig?

Jag ska käka donken till frukost, dagens fråga är man äcklig då? haha
Ska träffa Amanda, som jag ej har varit med på huuundra år!
harreee :)

födelsedag,10 mån, date!

Godmorgon!

Yes, jag har varit vääldigt off de senaste dagarna, men jag har "goda skäl", haha.
Först och främst så fyllde ju en gulleplutt år, dvs i torsdags. Och igår var det 10 månader mellan mig och älskling! I love you, i love you and i love you!
Men först igår så svar det ju skola, och hur jag orkade ta upp mig igår vet jag inte. Var så himla trött, för jag var uppe sent i torsdags kväll. Men men, efter skola  skulle jag träffa Nattow, och Anneli wuho söta töser! Först hämta jag mina framkallade foton som jag blev faktiskt nöjd med. med tanke på att det var mobilfoton, efter det blev det Mcdonalds.
Den i centrum hade jag inte varit på 6 månader typ, helt sjukt! haha. Efter det så skulle jag gå och lägga mig, var så himla trött för att jag skulle orka med allt sen.
Vaknar med att någon säger "Bosse är häääär....!!" Och jag hade då precis somnat snacka om att jag blev pisst off! Så då skriker jag "Men vafan, skicka in honom!!!" Men då kommer min lillebror istället in med en bukett, alltså snacka om att jag skäms som fan då! Så himla söt, tack älskling!

Men sen så blev det NO 8. och när vi kom hem så blev det en film som heter
 2,37 PM. Alltså heelt jäkla sjuk film. Sevärd absolut! Alltså ibland undrar man verkligen, är folk verkligen sådär mot andra folk? Nej men, den är skum, men allt faller ner bra tillsammans i slutet. Så hyr den NU! :)


Men men, nu ska jag gå och läsa en bok som jag har nu fått låna utav Bosse, "The Game" Som handlar om 6 killar som "pimpar runt" och påvägen dit så skriver de ner alla sina moves. Så tjejer läs denna boken om du inte vill falla för en massa ragningsrepliker för endast ett "one night stand" eller som det nu heter, usch så älckligt men kör "Impa, pimpa, pumpa, dumpa" HAHA, det låter roligt men samtidigt euw!

Ciao / Nosha!


jag lever!

hello!
Jag har haft en ganska stressig dag, igår och idag! Men jag ska försöka skriva in allt idag fast lite senare!
Som ni andra kanske inte vet, så modella jag igår, mohaha. Vilket jag fann jätte kul, fast som sagt jag var sjukt nervös! Men video eller något sånt, vet jag ej ifall det kommer upp men vi får se, ska kolla upp med de andra tjejerna som kolla :) . Men de hade tydligen inte känt igen mig, så mycket smink jag hade på mig så ;D haha.
P.s best of all, fick behålla kläderna! ;) hihi.

Och sen idag, nja jag skulle ju hitta present till en viss "snubbe" haha, men han hängde ju med så det blev visst inget. Attans, får väl sticka imorgon! :) .
Men men hur mår ni alla där ute, lite dött om mig har det varit men no need to worry jag lever. Världen har inte sett klart av Nosha ;) hihi.

Pussssss / Nosha!

orkar inte

hello

dagen har varit så sjukt seeeg idag, och jag har blivit desamma.
idag har jag ingen vidare lust att göra något, men ser fram emot min prommis med mig själv. men det blir oftast inte så, så jag kommer säkert ringa någon. nattow be preperd! ;) haha . nej nu ska jag käka vidare på min pizza!

ciao /n

i just miss ..

.. all of it.
det går inte att beskriva hur mycket ni tre betyder och hur mycket jag saknar er. Varför ska det vara såhär?
Why did i have to leave you guys .. ni kommer ändå alltid att betyda mest, och alltid vara i mitt hjärta no mather what. Snart, snart ska det vara vi igen.



från hela mitt hjärta, jag älskar er


det är ju snö!

Hejsan allesamman!

Vaknar och ser att snön är kvar, är det inte hur mysigt som helst? I love it, men jag vill ha våren nu!
Igår var skit mysigt med Nattow och c.o. Det där måste vi göra igen, så himla kul och bara sitta och snacka egentligen om helt onödiga saker! :) . Och bäst av allt, att inte tänka ett dugg på att de skulle sära behandla mig och som om jag vore sjuk eller något. Verkligen jätte skönt. Så tack för igår flickor! :)

Men men idag så ska jag plugga lite så jag får något gjort, som tur är så ligger jag inte så himla bakåt, men lite. Men det tar jag igen! :)
Efter det så bara mååste jag ut och promenera ut i snön, så himla mysigt. Det bästa med snön är att det är så fint. Fan att det ska vara kallt, hade velat ha det så annars 24/7! :) .

Nej nu ska jag plugga lite! Skrev ju igår om att ett inlägg om mode skulle komma, well jag skriver det ikväll istället! :)
P.s Coblie Caillats skiva Coco, WONDERFUL! Värt att lyssna på, så download! haha.

Ciao / Nosha

C C - Bubbly

Go kväll! :)

Låten är inte ny, men jag har blivit förälskad i den nyligen och även dedikerat den till my love.
Lyssna på den och bara lääängta till vår/sommaren!



Kommer en uppdataring om mode snart eller senare! :) / n

min frukost

image174
Det fula är ju att jag har en hat och älskar sida med min frukost. Jag älskar det på vänster men jag hatar det på höger. Usch, men jag har inget val. Vill man bli frisk så måste man ta det läkaren säger.
Jag älskar verkligen skorpor med lite smör och sylt på, min favvis frukost!
Vad är din favorit frukost? Kan man säga så? haha.

today!

hello igeen!

Ska bli mer social, känner mig instängd hemma eller hos Bosse. Jag måste komma ut mer, och att vara ute och gå i stan igår var så himla skönt. Liksom "Helloooo peopleee!!!" Haha, och att träffa Nattow, var skönt det med!
Vet ni vad jag är sjukt sugen på? Jo det finns en "glass-bar" i gallerian med italiensk galss, och det finns en med cocos-smak och den smakar verkligen himelsk! GIVE ME! jag har tjatat om det i hundra år, men ingen hänger med. imorgon ska ni ge mig fan på att köpa den själv eller med någon i dont care, jag ska ha glass!

Idag så får vi väl se hur det blir, ska antingen träffa flickorna och bestämma och styra hur och vart vi ska fika. Ni vet sitta och snacka skit om precis allt! haha mysigt!
Men om inte det blir av och B inte skulle göra en sak så ska vi ha OC maraton, isn't my boyfriend the greatest? Älskar att jag kan göra precis allt med honom. Min pojkvän är också min bästavän thats what i love about him, han är så underbar och perfekt för mig! I love you, och tack för igår älskling, Vi behövde det!

Men men, thats that. Bloggar senare!
P.s det är nu "dåliga" kommentarer skrivs in. Jag säger bara såhär, jag är en stark person jag står för den jag och hur jag är. Så kom inte med en massa dåliga kommentarer och försök att trycka ner mig för det funkar inte! :)
/ Nosha

superb!

Godmorgon!

Vad update igår i know! Men jag var dödstrött när jag kom hem igår.
Jag var nämligen på date, och inte med vem som helst utan min älskling. Haha. Igår drev jag med folk om att jag skulle på blind-date och en massa saker, haha alla sa "VA? Jag kommer att säga till Bosse, du får inte" lalala.

Först igår så träffade jag Nattow, vilket var jätte mysigt, tack så mycket för igår och för att du var där som stöd när jag fick ännu ett av mina jobbiga brakedowns. Så tack så mycket sweetheart! Måste ses igen! :)

Efter det så skulle jag och älskling gå på bio, som jag nämnde igår "Juno" Den var så härlig och rolig. Junos karraktär var så himla skön alltså jag skratta iaf non-stop och lite tårar hit och dit.. Haha, men som sagt jag är så himla känslig så ja! Men en riktigt femma är den, got-to-see-movie är det!

Fastän det var så himla underbar dag så finns det ju alltid nååågot dåligt som ska hända, och inte vad som helst utan killen som hade knivhotat oss såg jag igår. Alltså jag stelnade, och bara stirra på honom. Heeelt sjuukt! Men som tur var kollade han ner och fortsatte att gå. Han blev nog rädd för min kralliga pojkvän ;) haha..

Och sen kom det bääästa, JAG HAR KÖRT BIL NU! Oh my, what a wonderful feeling! Jag längtar nu som in i att få mitt körkort, och att övningsköra kommer att bli en vardag för mig nu. Nu när jag väl har fått köra en gång så ska jag aldrig sluta, neeeveeer !! Men skit kul var det!
Efter det så var det pang-boom ner i sängen.

Ciao / Nosha!

PUNK TILL PLASTIC?

godmorgon!

Det blev ingen skola för mig idag, försov mig plus att jag mssade bussen så kändes lite halvt att gå. Istället för att sitta hemma och dega så stack jag till centrum för att kolla upp det där med Cafe Momo jobbet. Och det gick bra. Komplimang på köpet fick jag ;) Haha. Men han skulle ringa så snart som möjligt så vi får väl bara vänta och se!

Påväg hem till Bosse, så ser jag en tjej ifrån min förra skola. Jag kunde inte tro mina ögon men hon var en riktigt cool punkare för bara något år sen. Nu när jag såg henne tappa jag hakan, bokstavligen! Hon hade idomin på läpparna, smaaala ögonbryn, överdrivet mycket foundation och rouge och värsta av allt tupperat blont hår. "Noooooooooooooooooo"  Kunde man höra mig säga.
Alltså hur kommer det sig att alla "småbarn" gillar att se ut som plastic? Det är inte fint! Var naturlig och nöjd. Jag menar detta men tjejer enligt mig är mycket sötare och finare utan överdrivet mycket smink, why cant you girls not see that? Men men ..

Nej nu ska jag bli klappad på magen efter för mycket lunch nu med B. Ska kanske se filmen Juno nu så får säga mer sen om den var bra eller ej!

p.s glöm inte att kommentera in era tips till mig om alla hjärtans dag så jag kan lägga in era tips nästa torsdag!

CIAO/ NOSHA!

RSS 2.0