please just come closer . .

Idag har jag varit duktig och gått upp tidigt för att göra alla läxor som ska vara klara till imorgon, och yes jag är done! Så duktigt utav mig! Tänkte också attd et var bäst att gå upp tidigt för att få saker och ting klart plus att jag kanske somnar tidigt ikväll. Som vanligt så blir det utgång med familjen, fast ikväll blir det hard rock café och jag ska självklart träffa min efterlängtade pojkvän som har varit borta.
Jag är en ne yo lover, och jag gillar verkligen hans nya låt. Vad tycker ni?
Ne yo - Closer

I can feel her on my skin
I can taste her on my tongue
Shes the sweetest taste of sin
The more I get the more I want
She wants to own me
Come closer
She says "come closer"

Seychellerna

Mitt mål är nog att jag ska spara ihop pengar och get my ass over to Seychellerna! Självklart kostar det väldigt mycket för någon som inte har fast jobb, det kostar på ett ungefär 15-20 000 kr/person.
men jag fick ett sånt jag-bara-måste-göra-det-här rus när bosse nämnde om det här stället. Jag hade aldrig hört talas om det föräns igår, och jag fick också veta att utav alla 10 finaste stränder så har seychellerna 6 st utav dom, är inte det galet? Jag trodde inte på det föräns jag såg bilder, och man did i love it!
Tror ni på att jag kan på något sätt och vis kunna åka dit till januari? Jag tror på att jag kan det, på något sätt och vis. Åker jag inte då, då jäklar ska jag åka dit till nästa vinter. Hänger ni med?


loved it!



Den känns så sorlig, men det är något med låten som fick mig iaf tårar. Idag är bara en sån dag då jag känner mig all down. Ett bra tag sen det var så, i need you by my side, thats all.. "Chris brown- Final destination"  hans senaste!
"Touchin' down 11:30
I'm rushing through the doors
I'm in a good place now
I can't find my baggage
Now I don't even want it back"


oh my G

Guess what? Den 22 september så börjar det igen, vad börjar igen? Jo HEROES! Gissa om jag är lycklig eller vad? eftersom säsong 2 sluta så konstigt så ser jag fram emot en bra säsong 3 och inte någon strejk i mitten av säsongen! P.s det här visas dock inte i svensk tv utan i USA. Så är du lika ivrig som jag ladda ner!

serious

Hej igen. Jag orkade inte vänta, så här har ni mig!

Dagens outfit:
linne, monki
spetsbh, h&m (för att man kunde se den)
halsband, VR
byxor, BikBok







P.s forever21 kläderna har nu äntligen landat här i sverige får dom ikväll när bosselito har jobbat klart, i can't wait!















smile for the camera

Hej på er!

Igår så gick jag och la mig ganska tidigt, fastän jag gick och la mig i två-tre timmar på dagen. Gick upp som seg, och inte alls pigg bara öm och svullen överallt. Har sån jobbig huvudvärk sen igår, och det dunkar sönder sig i mitt huvud. Det känns som om det är någon rock-konsert på g i mitt huvud det skriks och det bankas. När slutar den balladen i huvet vet jag inte...
Men nej nu ska ni få veta att anledningen till stt jag stack till skolan var endast för att jag hade klassfoto idag, och jag var ju bara tvungen att sticka. Men en rolig sak ska ni få veta vad jag och några killar snackade ihop oss att göra. Jo att vi skulle ha någon fotbollspelares efternamn, mitt blev ju givetvis Nasri, den nya spelaren för arsenal!

dagens outfit kommer senare!

dumma mygga !#%¤&/"!

Goddagens!

Alltså ni anar inte vilken huvudvärk jag har, jag kommer snart att börja gråta.
Jag tror nog att det är för myggbettet igår (eftersom jag är allergisk mot myggbett)
Det var överdrivet många myggor igår när jag kollade på bosses korpen match, och jag som hade jeans blev stucken precis bredvid knät (fast liite längre upp) hur det kom sig har jag ingen aning.
Jag visste inte att dom kunde suga igenom jeans (?)
nej nu har lårbenet svullnat upp, och jag har världens muskelvärk, var tvungen att gå hem för att byta om till strumpbyxor, för jeans var för tight och det gjorde jätte ont.
Men men, gulliga nihat köpte en kexchoklad till mig som jag åt med min laktosfria chailatte, mycket gott! nej nu ska jag gå och dö i min säng för huvudet sprängs snart, måste gå och ta allergi-tablett.
Bosselito som kommer hit efter jobbet får ta hand om mig!

Puss/ en väldigt öm och svullen nosh


Tyvärr

Hello guys!

Det blir ingen dagens outfit. Det första jag gjorde när jag kom hem ifrån bosses korpen match var att slita av mig fuktiga kläder och hopp in i duschen. så sorry mates!
Ni ska veta att jag träffade på en jätte gullig tjej också där, så himla kul när tjejer kommer och kollar på när deras kille spelar, eller kompis eller ja vad dom nu än har för relation! Haha, det är kul ändå.
Vi får hoppas på att hon kommer nästa match så jag har någon att sitta och heja på när dom gula pojkarna är på g.

Nej nu är det project runway tillsammans med mami, kladdiskaka och glass som väntar!
TjingelinG!













family history unit

Hej på er!
Jag är hemma hos bosse nu, men ska röra mig hem snart. Ska säga en rolig sak, och det är att uner historian så har vi börjat med att göra "släktträd" riktigt roligt ju! Eftersom min familj och slökt har varit med om en massa saker så kommer detta bli en jätterolig sak att skriva om och hitta fakta. Som tur är så kommer mormor och morfar nästa vecka, wuho for that!

(dansande träd är väl ändå något?)



Men nej dagens lite tråkiga outfit kommer senare när jag kommer hem!
Ciao!

till killar

Jag fick en kommentar ifrån en manlig läsare som ville ha tips om kavaj/jackor till hösten.
Så självklart började jag kolla igenom lite smått ifråån h&m. Och det här hittade jag som jag tyckte var jätte fint, och till bra pris.

Kavaj 1, 598 Kr Kavaj 2, 598Kr Jacka 3, 598Kr Jacka 4, 798Kr
Jag märkte också så lite utbudet var, man borde verkligen börja satsa på mer herr kläder, det är ju synd att killar ska gå runt i typ kläder som liknar varandra. Hur sjukt som helst. SATSA PÅ HERRKLÄDER!

Sen så tycker jag också att killar borde satsa på rock, det är så
otroligt manligt! Vet att min kille hittar sina ifrån Zara. Zara är ju inte så dyrt alls, och dessutom så tror jag också att utbudet är större, och att det även är bättre kvalitè än h&m fastän de oftast också har bra kvalite på deras kläder.

Nej nu sliter jag mig själv ifrån datan och tar mig något att äta!

2 hand

Jag fick med mig hem ett skärp ifrån myrorna som var helt nytt för endast 15 kr.
Och en väska ifrån Emmaus för 45 kr.
Mycket bra köp tycker då jag. Jag köpte en tröja också men den ska jag gå  och lämna tillbaka.
Sjukt va?
På Emmaus(en 2-hand butik) så kan man lämna tillbaka ifall man vill. Jag tycker att det är jätte ovanligt men det är nog så bara för att den är ganska populär.
Så ja, det var detta. Ser ni? Jag har blivit sådär duktig igen och börjat blogga lika bra som innan! Snart ska det inhandlas en bärbar data då jäklar ska det bloggas flitigt!

Puss, och jag börjar klockan 09,50 hur skönt är inte det? ...

dagens

Det här var då dagens 2 outfit. Men den första får ni inte se för den fota jag aldrig. Vi hade världens sämsta och längsta håla mellan geography och Italienskan så jag kom hem och bytte om. Då fick detta komma på kroppen
Cardigan, h&m
diadem, gina tricot
tee, gina tricot
halsband, ifrån någon tidning, veckorevyn(?)
skärp, only
byxor, bik bok



Eftersom jag och ilkay har samma italienska också så stack vi vidare till stan och kolla lite 2-hand butiker, i nästa inlägg så visar jag vad jag fick med mig hem!



Ciao cutiepie's!






Titta här då!

hej på er!
Bosses bror är ju i NY och självklart bad jag ju hur snällt som helst ifall han kunde vara gullig och titta förbi forever21 för att köpa hem lite grejer, och så söt som han var så sa han att jag skulle skicka min lilla lista. 
Det här är vad jag försöker att kamma hem!
Det här tyckte  jag var verkligen så himla adorable, kanske inte så himla höst men jag är ju ändå som jag är. haha Lite höst är det ändå? Tänk allt det där med högklackat och strumpbyxor självklart. Eller nja kanske inte kjolen och linnet tillsammans, men ja struntsamma ni förstår. Snart kommer dagens outfit!



Tjing!

Kavaj till höst!

Egentligen godnatt!
men ett sista inlägg före jag dör framför datan.
Till hösten så är min number one plagg: Kavajen! Jag har inte skaffat mig en riktigt än men snart så ska det ösa in! Här hitta jag några roliga ifrån Forever21of course!

den där sista är ju lite mer jacka/kappa men den där vill jag också ha, så den ska vara på till hösten!
Kavaj 1: 166 kr  K 2: 150 kr  K 3: 150 kr  K 4: 136 kr  jacka 5: 198 kr
priserna är på ett ungefär, just so you guys know! Nej nu är det hopp in i säng och drömma att de här ligger i min framtida "walk in closet"

Godnatt!


ego-pics (?)

yes dear readers nosh försöker komma igång med dagens outfit igen. Vet inte hur länge det kommer att hålla, för nu har jag iaf laddat kameran så nu är det bara till att köra igång igen. Om inte datan skulle krångla (så typsiskt!)

nej, men på tal om "Pink is the new black" så har jag dagen till ära en rosa skjortliknande på mig. 

Dagens outfit:
Skjorta (?), Gina tricot
cardigan, h&m
jeans, Replay

p.s har ni lagt märke till mamis konstiga fot? Anledningen till att jag skrattar, är för att mamma och lillebror kollar konstigt på mig för att jag står och tar en massa foton på mig själv, precis bredvid dom. Men vad ska man göra? Jag försöker att variera bakgrunden till mina outfit bilder, sorry för vardagsrummet som är a mess...

dear bloggis

Stress för första riktiga skoldagen!
Jag var så himla nära på att komma försent idag till första lektionen, så ber pappa att köra mig till gullmarsplan. Och vad får jag syn på då? Jo världens trafik... segt! Tur att vi gick ut en 40min tidigare, så jag kom i tid!
Men men, slutade klockan 16,30 yes sjukt segt det med! Men det var intressant och se hur alla dom nya lärarna var, kul! Som jag har sagt innan så är jag sjukt taggad inför det här året. Och årets mål är att komma i tid till alla lektioner, eller iaf varje morgon-lektion!
efter det så var det mat inne i stan med älskade, och sen så handla jag in det sista (fastän jag har pennorna kvar!) för skolan. En fin rosa portfolio, och en kalender. Ja,  jag är så himla rosa helt enkelt!
Pink is the new black, eller(?)

Allt ifrån Akademi bokhandel, (och det som jag har glömt är ifrån Bokia.)
Anteckningsblock, 20 Kr Bokia
Post-It, 30 Kr Bokia
Plast portfolio, 20 kr Akademi bokhandel
Kalender, 129 Kr Akademi bokhandel


Guess what? Dagens outfit kommer till nästa inlägg!


min helg over all

Hej på er.
Jag vet att jag skrev att det skulle komma in foton och bla bla bla. Men nu blir det tyvärr bara text, men det får ni stå ut med bilder och sånt stuff kommer in senare (hoppas jag!)

Fredag: Jag stannade hemma, orkade inte gå upp hur tidigt som helst för att vara i slussen klockan 08,00 för att åka vidare till någon håla för att "lära känna ettorna" det har jag två år på mig.
Nej men mot kvällen så firade vi Derya som fyllde 17 år i torsdags (Grattis!). Så det blev en sen fest där, var framme runt en 24,00 tiden för jag bara var tvungen att kolla på bosses första fotbollsmatch.
Men var ju kvar där en liten stund sen blev det taxi in till stan för att åka hem med bosse.

Lördag: Jag och min prins var extremt sugen på att grilla, så det gjorde vi. En hel del mys med god mat. Nej inget mer speciellt hände som jag behöver skriva ner här.

Idag: Och ja, idag så blev jag sådär äckligt mycket, inspirerad utav all "Project runway" maraton som var nu under helgen.
Så jag tänkte att jag skulle ta fram sy-maskinen, men jag skulle se på korpen så min lilla sy inspiriation får jag ta upp nästa helg, även ifall det blir så att jag stänger in mig hela helgen.
Jag ska få klart på något.
Men nej efter korpen så drog familjen och jag ut och käkade på restaurang, och nu har jag landat hemma hos bosse.
Och nu blir det, "The bucket list", kladdiskaka (Beccs, vi har köpt den så jag ljuger inte nu när jag skriver att vi ska käka det, haha) med glass and of course mys!

Hoppas ni hade en bra helg ni med.
Godnatt!
p.s jag har redan sett den här filmen, och jag rekomenderar den starkt. Riktigt bra är den!

sorry!

imorgon så skriver jag allt om hur min helg har varit. Allt ifrån outfit bilder till festen igårkväll.
Då blir ni lika nöjd som jag! Hörs!
men istället får ni lyssna på den här låten. Gò kväll!

godnatt!

nu ska jag ta och lägga mig, jag kan inte sluta säga det med fan va skönt med att början halv elva. Så himla skönt! Behöver att gå upp klockan 08.30 tiden. SÅ SKÖNT!

Puss och godnatt på er sötisar!




monki me love

Mitt kollage som jag gjorde igår, var ju ifrån monki och jag var bara tvungen att kolla in idag. Tyvärr hitta jag inte det jag helst ville, typ tjocktröjan, jeans-skjortan eller kjolarna. Men ändå fick jag med mig hem en body (min första, får se nu ifall det blir fler...) och ett pösigt linne, som jag ska stoppa in i jeansen. Mycket fint! Den underbara människan är Joy, för hon ar på en liten tripp här i stockholm men åkte hem idag. Men vi hann med en shoppingrunda och fika. Mys!

Body:n var det rea på (75%) så fick den för endast 45 kr. Galet(!)
Linnet fick jag för 120 kr.
Älskar ryggen på body:n är den inte fin? Har gått och blivit kär i att visa ryggen hoppas vi har lite sommar kvar under denna och nästa vecka så jag kan få flasha med ryggen lite till!


Snart kommer Bosselito då ska han få massera mig, för gud vad jag är trött i kroppen. Ikväll kommer jag att sova gott, skönt att jag börjar 10.30 imorgon, det behöver jag! :)

Ciao!

 

hundra år sen

Hej på er!
Idag så började jag ju skolan, gick upp ur sängen så fort klockan ringde. (vääldigt konstigt) Jag brukar alltid snooza i ungefär en timme före jag ska upp men idag så for jag upp ur sängen, kände att det skulle bli kul med lite kramkalas med tjejerna och pojkarna ifrån skolan. Och självklart blev det de, fast fick ett slag i ansiktet när jag såg schemat. Går ungefär 08.10-16.30 varje dag. Det innebär att jag måste gå upp runt 05.30 för att duscha och fixa mig. sjukt or what? Men, det får vi demonstrera om lite senare, för imorgon börjar vi klockan 10.30(det är ingen vanlig dag)
Efter det så var jag tvungen att åka hem för att sparka av mig klackarna som jag (dumt nog) hade på mig idag. eftersom solen också titta fram så blev det på med skjorts och sandaler. Och iväg för att träffa en underbar person! Fick med mig hem lite godissaker, och det får ni se i nästa inlägg.
Dagens outfit, yess äntligen ska det få komma upp! So here we go! :D
Som ni ser så försökte jag köra en "à la Tyra banks stuk" haha, misslyckat?!



Dagens outfit:
Linne, divided
cardigan, cubus
skjorts, bosses gamla jeans







smarrigt!

fick en sista smak av sommaren, och nu ska jag hopp in i säng! godnatt!

kollage!























hej igen!
Blev så sugen på att göra sånt kollage, alla gör så här är min allra första. I know i know, inte världens snyggaste, but still something right?
P.s allt är ifrån monki.

relaxation

Sista dagen, och jag har solat(!) myst och tagit det lugnt. Och nu vill jag så gärna krypa ner i sängen är så sjukt trött, gick upp 11 imorse när jag gick och la mig 4.. (dont ask why) detta är vad jag hatar med sommarlovet, precis mot slutet så måste man gå tillbaka till att vända om dygnet. (naaaaaaaaj!!)

eftersom det har inhandlats jordgubbar här hemma, så funtar jag på att göra en kladdiskaka och äta det med jordgubbar, och vanljglass. delicious or what? men nu får vi väl se ifall jag orkar get my ass up och göra den där kladdiskakan.

Skolan börjar imorgon klockan 09.00, god have mercy ...

Ciao!

på något sätt

Har ni någonsin känt igen er i någon låt text, eller någon text överhuvudtaget. Men jag vet inte den här lilla snutten så kände jag på något sätt igen mig. Inte helt men det var något med den.
Here we go; We fight, we break up, we kiss, we make up.
Vad tycks?






bajs blogg !#%&¤#"

Gaaaaaaaaah!!! Blir så arg på den här äckelbloggen! Har skrivit en text typ trettio gånger, men det cp:ar sig. Wierdo!
Nej nu ska jag skriva lite om provet och sen ska jag aldrig mer prata om det (jo förutom då jag säger resultatet och då får ni hoppas på att det blir fint betyg där!).
Nej men provet var ju lite sådär helkonstigt? Alltså jag fattade alla Mvg-Vg frågor men G delen så stannade hjärnan, är inte det så jäkla sjukt? Man borde ju kunna lätta saker bättre än svåra?! Men nej min hjärna har ett eget liv där upp för sig själv... Jag är lite knäppis nu, måste nog gå och lägga mig.
Men en sak ska ni veta, så skööönt att jag har sommarlov imorgon då jag börjar på onsdag så imorgon freee!

Vad tycker ni om den här låten? jag vet personligen inte vad jag ska tycka. Diggar inte Flo Rida så mycket, känns för mycket. nej jag vet inte inte så cool i mina öron. Men berätta gärna vad ni tycker om hans nya låt med Will.I.Am - In the ayer.
Ciao sötisar!


nerri as in nervous

Kära vänner, imorgon så gäller det
Mitt slit ska äntligen få gå upp till bevis imorgon, klockan 13.00. Ni anar inte hur nervös jag är men samtidigt så trött i huvudet pga. all jäkla matte plugg.
Har suttit nu i typ 1½ vecka och pluggat typ 7-10 timmar varje dag men jag har ju haft en massa pauser också, det blir så mycket om man räknar ihop det allt som allt.
Men nej, ska gå och lägga mig tidigt så jag kan gå upp tidigt imorgon för att plugga och sen åka vidare till skolan.

För er som undrar så blir det så att jag väljer att fortsätta att gå kvar på engelska skolan, jag tror att det skulle bli för myket för mig att ta igen eftersom vi har inte läst samma saker (eller jo delvis) det finns ju saker som vi har och inte dom. Så nej det blir för mycket för min del då.
Så jaa.. engelska skolan i ytterligare 2 år. Hanna dont forget vi ska hålla ihop som attans under de här två åren som vi har kvar.

Hanni och jag en helt vanlig knas-skoldag.


Godnatt på er sötisar! Ser att ni ökar för varje dag, så himla kul! :) välkomna! vill ni mig något så är det bara till att fråga!

ta mig dit

Vet ni vad som kom på tankarna nyss? Jo .. Italien .. fina och vackra italien. Gud vad jag saknar det! Tiden gick tyvärr så sjukt snabbt när jag var där, och nu bara längtar jag efter att få åka tillbaka dit igen. Beccs, när vi beställer våra biljetter till vintern fyfan va kul sommar 09 kommer att bli. I Can't wait. Och Joy jag hoppas verkligen på att du också hänger med, girl trip så himla kul vi kommer att ha! Som ni märker så hade vi ja sjukt kul! Erna och Ilkay, vart håller ni hus egentligen?!









Nej, back to maths!
Ciao!

ÖPPNA ÖGONEN!

Beccs, såg din kommentar nyss och jag bara måste säga till dig att öppna ögonen! Och ifall du har det så går du och kollar upp synen för det måste vara något seriöst fel ifall du inte tycker dom här skorna är too die for!
Det måste vara ett skämt, för på fullaste allvar dom här skorna är dööläckra! Men oavsett vad så älskar jag dig ändå! ;)

och juste beccs grattis till you know what! Haha, det var fan på tiden! ;D

Ikväll: MATTE-BAJS-SKIT-PLUGG-HELA-ÄCKLIGA-SKIT-TIDEN! Ja, man blir då board. Men vet ni vad jag ska ta och titta på madonna på kanal 5. Att hon är 50 bast nu är helt jäkla sjukt hon ser fan ut och vara yngre. När jag är 50 år då ska jag vara lika cool som henne (om inte coolare!)

Trevlig lördagskväll dudes!

Strangers in the night- F S

Jag skulle tillsammans med resten av tjejerna firat Sara, men dumma jag har varken pengarna för henne present eller något busskort. Sara ser du detta, så ber jag ännu en gång om ursäkt och hoppas på att du hade en jätte fin kväll med dom andra töserna!

Istället så drog jag och älskling till coop och inhandla en massa saker för kvällen.
Det blev grillat med vin och en massa mys. En sak ni måste veta om mig är att jag älskar klassisk musik, så igår blev det Sinatra.Något jag också älskar är att dansa, like you guys know.
På tal om dans, så ska jag anmäla mig till Jazz i år. Hur kul som helst! Känner att jag vill gå till grunden med dansen, har dansat streetdance i nästan 3 år, så jazz nästa!

"Strangers in the night"- Frank Sinatra.

Ever since that night we've been together
Lovers at first sight, in love forever.
It turned out so right,
For strangers in the night.


Tack för en underbar kväll älskling!


..

GODNATT!


är jag eller är jag inte (?)

Glömde nästan berätta att mina provresultat ang. magen kom.
Alla mina prover såg fina ut, tills jag fick hem ett brev ifrån min läkare där det står att jag "troligen" är laktosintolerant. Hur kan man troligen vara något. Antingen tåler jag mjölk produkter eller så tåler jag inte. Det finns inget mittemellan när dom här provresultaten i handen. Det funkar inte så, iaf inte för mig.
Finns nog inget jag hatar mer än sjukhus, och läkaren. Dom ska alltid göra något fel, se något fel eller bara uppfatta saker och ting fel. Varför är läkaren som pluggar i hundra år fortfarande så okunniga!! Gosh blir så jäkla arg.
Nu säger dom att jag måste först göra min gastroskopi undersökning och sen efter det måste dom klippa av en tliten bit utav någon tarm för att sen vidare undersöka.
Liksom skämtar du med mig? Hur många gånger ska dom stycka mig för att fatta vad mitt problem är?! Min kropp kan inte vara så himla komplicerad, eller?
Nej nu ska jag inte älta mer om det här utan sätta på mig kläder för att åka till farsta c.
det där ska jag göra (gastroskopi) men inte kommer jag att vara sådär avslappnad och ha ett leende på läpparna som den här tecknade figuren. Usch och ett stort BLÄ på det...
Ciao.

skolstart snart.

hej på er!

skolan börjar ju snart så nu måste jag börja inhandla allt för skolstarten. Har pluggat matte nu i några timmar, så älskling och jag ska åka till farsta c för att köpa block, pennor och allt sånt om behövs!
Något ni inte vet om mig är att jag älskar pennor, jag älskar att skriva och kladda med olika färger så vad jag försöker göra när jag antecknar vad läraren säger är att skriva i så mycket olika färger, för att sen ha kul när jag läser. Det blir inte lika tråkigt att läsa som det är när det är skrivet med vanlig bläck-penna. Testa och se, ni kommer att märka en skillnad! Själv så använder jag dom här pennorna, världsbäst! Finna att köpa lite här och där. Åhlens, olika bokhandel, går inte att missa. Det kommer ifrån märket "Stabilo" och jag har den tunna spetsen som är "fine 0.4"

Pussisar på er.
Btw, det är så kul att blogga nu när ni har börjat kommentera inläggen. Keep up the lovely work, i love it!

ge mig (?)

det vore väldigt tacksamt ifall ni skulle vara så generösa och klicka hem de här skorna och gärna betala frakten och allt det där jobbiga som jag önskar inte fanns. kolla och dregla...



Om jag hade haft pengarna så skulle jag klickat hem utan tvekan men nu är det så (tyvärr) att jag är skyldig både mami och bosselito cash. Men visst är jag värd dom? Fråga inte varför, för det vet jag inte. Kanske för att jag är bara jag?! Är det en bra anledning, well ge mig bara dom skorna så är jag allt det du vill att jag ska vara! Haha. Skorna kommer ifrån Gojane.com
Jag försökte beräkna allt och så (vet inte om jag har missat, men det har jag säkert) så blev dom bara för ungefär 350 kr. Det är I N G E N T I N G! Ge mig dom ..
Nej nu ska jag vrkligen gå och sova och drömma att jag har dom här underbart fina skorna!

Godnatt, och på riktigt denna gång.


beslutsångest

Godkväll, eller ja egentligen godnatt.

Men jag är gullig som bloggar fastän jag är dödstrött.
Nej men idag var jag ju som sagt på möte med fria gymnasiums rektor. Mötet gick bra det gjorde det men jag fick inget omg-jag-måste-byta-skola-nu-på-en-gång-känsla. Allt verkade bra, men ja bara bra inget mer med det. Jag ve fortfarande inte hur jag ska göra men vet att det första jag ska göra imorgon (under min paus, ja jag ska plugga matte imorgon med) är en plus och minus lista och se och överväga hurvida jag ska gå vidare. För såhär orkar jag inte ha det, jag har ett matte prov nästa vecka jag måste tänka på.

Nej men efter allt det och bosse kom hem ifrån fotbollen så blev jag sådär äckligt sugen på fruktsallad med grädde, och eftersom jag är tillsammans med en prins så åkte vi till ica för att handla in allt som behövdes. All i have to say is, Damn that was some delicious stuff! And of course så kolla vi också på film, filmen blev A mighty heart filmen hade kunnat visa mer känslor för tittarna men man fångades inte in i den, men den var OK.

Men nej nu ska jag ta och sova.
Godnatt!



nervöS

Godmorgon! (fastän jag har varit uppe sen 10.30)

Idag gäller det, ska sticka till Fria gymn. och träffa rektorn klockan 13.00 så måste skynda mig.
så vi hörs efter det. Puss!

goJane we love.

Jag har länge velat besöka den här sidan men aldrig riktigt orkat, men så såg jag ett par skor hos en bloggerska och tänkte genast att jag bara var tvungen att kolla in skor. And this is what i found, jag måste klicka hem för annars (jag lovar) kommer jag att dö. Kolla in skorna, ni kommer att förstå mig.






Vad tycks? Är dom inte gorgeous? Som vanligt så kommer skorna också ifrån USA, fan tänk ifall jag hade flyttat dit nu i år, tänk så mycket skor och kläder ifrån Forever21, Abercrombie & fitch och ja goJane jag hade köpt... Tänk..
Men nej första paret kostar ca 132 kr.
par två ca 180 kr. par tre ca 125 kr. par fyra ca 144 kr. Egentligen är det verkligen som stulet, men sen så är det frakt, tull och allt det som tillkommer, men vågar man köpa ändå? Och köra en "Men jag visste inte att det skulle tillkomma" till mami? Haha, hon är inte dum men jag kanske skulle köra den iaf? haha, we will see. Men iaf, skorna kommer då ifrån gojane.com
Puss och godnatt, måste sova tidigt ikväll ska jag upp och träffa rektorn ifrån fria imorgon. Nervös? Som fan!

maths + mens = ERROR

Goddagens!

Klockan fyra på natten så vaknar jag utav att jag har hur svårt som helst att andas, och har hur ont i magen. Jag överdriver inte (som jag i vanliga fall gör gärna!) när jag säger att jag inte kunde gå på benen, minsta lilla tryck på magen så skulle jag spy. men låg kvar i sängen i en halvtimme, och insåg att jag måste få upp mig för att ta alvedon. Jag visste, jag bara visste att jag skulle få min mens idag, och yes tyvärr så ska den komma då jag verkligen inte vill ha den.

Och idag tog jag en lång sovmorgon och gick äntligen upp klockan 14.00 för att jag bara var tvungen för att plugga matte.
Så nu har jag pluggat på som attans tills nu.
Måste också säga till er att jag kanske byter skola nu till tvåan, till Fria gymnasium. Imorgon så ska jag dit klockan 13.00 för att se hur det ser ut och allt sånt you know.
Har beslutsångest, vet inte riktigt hur jag ska göra för att helt ärligt så är jag inte nöjd med min skola (internationella engelska gymn.) Men vi får se hur det blir.

Puss, och back till matten.

GD

Filmen var väl sådär, too much data-gjort säger jag bara.
Men nej nu slocknar ögonen och huvudet närmar sig tangentbordet, så före jag somnar totalt här vid datan så ska jag slita av mig kläderna och hopp in i säng ( yes älskling jag ska hoppa in i sängen precis så som du gillar, haha ironi..) Men imorgon så fortsätter jag som vanligt, matte. P.s för första gången så fastnade jag för ett tal, gosh... det får inte låsa sig!! Jag måste kunna aaaalllt!
Nej, godnatt på er mina söt sötaste sötnosiga pussgurkor. Haha, ja ni är för söta ni.

Ge tillbaka sommaren, i hate the rain fastän det kan vara mysigt ibland, men jag får depression snart. ge mig sommar, och ge mig bosses ursköna hatt. ( älskling här har du min confession till att jag diggar din hatt).

ännu en gång...

Ännu en plugg-dag och en ännu en diss utav Hanna...
Nej men det gör inget istället får min hjärna tänka ut, och få jobba på själv och får lite hjälp då och då utav bosse. Jag ska vara helt ärligt, jag ser inte detta som en så jobbig sak. Alltså att plugga matte, utan det känns mer som en rolig sak för att matte börjar blir mitt ämne. I know sjukt för mig att säga som hade huuur mycket problem som helst förra året, men nytt år och mer erfaren nu. Matte ska bli mitt ämne detta året, and thats it! MÅSTE ha den inställningen ifall något ska hända med betygsfronten, då menar jag med matten.

Tjingeling på er, för nu ska jag springa till bussen och åka vidare till bosseltio!

paus

jag ska lägga ut resten av mitt inköp! Och en sak måste ni veta, God bless sale! Jag och beccs, eller rättare sagt jag kom på att under rean, det är då det visar hur mycket varan egentligen är värd. Den måste ju vara värd det priset ifall dom kan lägga det som rea, dont you think? men struntsamma om det, tillbaka till inköpen.







Shorts, Abercrombie & Fitch, 250 kr typ.
Bh, h&m, 98 kr
trosor, h&m, 49,50 kr
Klänning, JC, 50 kr
Svart klänning, JC, 50 kr
"handduk"tröja, cubus, 70 kr
Halsband(men jag använder som armband), Gina tricot, 15 kr.

Allt detta var på rea förutom shortsen och underkläderna. Btw blev det inte charmigt med trosor? Jag är inte någon tros-människa, utan mer hotpants och är det slut så är det string, men jag kände att det såg så charmigt ut med just de här trosorna så jag körde på det. Riktigt gulligt, men färgen framhäver verkligen min kropp enormt!
Nu har ni fått kolla på alla mina fynd, ser ni så duktig jag har varit? Nej nu ska jag hopp in i säng för imorgon så ska jag och hanna ha date i bibblan tillsammans med matte A böcker klockan 11.30. Skjut mig?!

godnatt mina pussgurkor!

super mario!

Hej på er!

Eftersom jag höll det jag lovade, och var så jäääkla duktig med att plugga matte så ska jag och min baby unna oss med att spela Wii, Super mario galaxy! Yes we are nerds, but we love each other. haha!
men puss och ha en så trevlig måndags kväll.

Since hanna gav mig diss så ska hon make up to me och plugga med mig imorgon 11,30!
Mot kvällen blir det bio med mom, tinosh och älskling. Mumien 3.

Sådär, pusshej!

plask med gummistövlar

Jag sa ju att jag skulle lägga ut bilder på inköpen som jag gjorde under veckan.
Fast vi börjar med mina tre skor, resten får ni lite senare.
















Gummistövlarna kommer ifrån scorett och dom fick jag för endast 100 kr
par nr två som är lack-ankelboots köpte jag ifrån wedins och samma här 100 kr, ni förstår jag letade nu under rean
och par nr tre, vackra fina skor, yes ifrån forever21 och fick dom för ungefär 150 kr. Lovely, lovely. Hoppas jag får lite mer sommar så mina fötter kan få prydas utav forever skorna.

Mer kommer lite senare. Men nu ska jag hopp in i duschen för att det väntas en kvällsprommis med älskling.
Och imorgon börjar jag med min intensiv plugg för matte A. Hanna cutiepie ska jag träffa imorgon då det blir plugg i biblioteket på odenplan.

Ciao!

kräftis

Nu när beccs har lämnat mig för vackra skåne så ska jag börja blogga lite oftare. Ni förstår väl varför jag knappt blogga, you just can't blame me.
Men iaf om någon timme så ska jag pack my bag och dra mig till min andra lilla familj (bosse familjen of course). Dom ska nämligen ha kräftskiva, mums! Foton på allt jag har shoppat under veckan beccs var här kommer lite senare. Och juste ni måste också tänka på att jag ska ha prov i matte A, måste få VG men för att vara ärlig jag kommer att bli nöjd ifall jag får G.
Natur A tar jag till julen.

Ciao.

aldrig mer

Har nog aldrig sett på maken, aldrig så många risiga personer på ett och samma ställe. fy fan alltså.
Ja, som en skåning så drog jag med Beccs för att "fira" 08 dagen, stureplan var K A O S! alla gick på alla, alla putta på alla. Alla sket i alla helt enkelt. Vet ni vad? Bortslösad tid, och överdrivet mycket pain ifrån skorna = aldrig mer. Kändes lite halvt som festival, för mycket närkontakt med främlingar, usch.

Nej, nu ska jag och beccs ta och göra american sandwich, tillsammans med ett stort glas oboy. p.s en maaasssaa cookies! Det är ju after all beccs sista natt och då händer det grejer för magen ska jag säga er ;)

Puss!

from the bottom of my heart

jag älskar dig så innerligt. du är min solstråle förstår du det.
Utav allting jag och du har gått igenom så skulle jag kunna gå igenom det tusen gånger till.
Det kvittar hur många gånger jag än säger det, du kommer ändå aldrig förstå. utav alla människor i denna värld så väljer jag dig, jag väljer dig över allt annat. För att tillsammans med dig är jag trygg, älskad, mig själv, kärleksfull,
(allt det goda som jag har inuti mig). Jag struntar i vad folk tycker och säger, så länge jag är tillsammans med dig.
Visste du, att du gör mig hel? Att sålänge vi håller ihop så gör vi varandra komplett, och då menar jag både det negativa och det postiva vi har. Våra dåliga sidor är så lika så jag kan aldrig klaga på dig, för att klaga på dig är som att klaga på mig. Och vem gillar att klaga på sig själv? Du ska veta att jag är så himla nöjd med dig!
Jag måste få en sak klar, och det är att vackraste älskling jag har hittat min rätta. Du är min rätta pusselbit, du vet allt sånt man säger när man har hittat sin rätta. För vem kan vara mer rätt för mig än du?
Du står ut med mig när jag jävlas med dig, och är hur jäkla jobbig som helst. Du är den som håller i min hand när vi måste gå igenom livets berg- och dalbana, igenom skratt och tårar.
Och nu har vi kommit till en underbar punkt, då jag och du har hållt ihop i ett år och fyra fina månader.
Även ifall vi inte haft så tur med vissa saker så är vi eller iaf jag nöjd med hur allt har artat sig. För vet du vad?
Jag är tillsammans med dig och det är det bästa som finns.
Jag älskar dig vackra människa, jag och du hela vägen ut och glöm aldrig det.
grattis till oss älskling, ett år och fyra månader!


psst...

jag har köpt en hel del nu under veckan beccs har varit här, men än har hon iinte lämnat mig.
När den där stumpan har åkt så ska jag fota allt jag har inhandlat. btw stövlar har blivit inköpt! Guess who's happy?! :D
självklart jag då!

 (*nu får det gärna regna*!)

tjingelingan!

gratis för dig med

det sägs att man inte kan få saker gratis här i livet, men det kan man på Gratisbio.se
Bara genom att bli medlem så får ni 50 poäng som välkomstpoäng, and how easy isn't that? Och du får ytterligare 25 poäng via mig, och det gör ni genom att skriva in Nosha som under luckan värvare när ni registrerar er. Ser ni inte hur generös sidan är? När du har tillräckligt med poäng och värvat så mycket du kan, så är det bara till att lösa in och få bio checkar, eller varför inte presentkort, en ny iphone kanske? Ja som sagt sidan är generös!

Puss!

p.s i love you


detta blir rond nr två för att se den filmen, fast denna gång blir det med beccsilito.
älskling, p.s i love you ...
Puss







RSS 2.0