fredag!

tuddelido söta läsare!
Och ja, jag är verkligen på underbart humör! Fastän jag har haft mina anledningar till att vara nere, men nu har jag varit uppriktig mot mig själv och andra och sagt som det är, och nu känns det verkligen som om jag är helt jäkla relief! Men men, skoldagen började med att jag fick springa fram och tillbaka för att jag skulle kolla upp det med health control och nej jag hittade inte så jag fick springa upp till klassrummet och få hjälp utav tania!
Sen så var det engelska var knappast med, och sen historia som btw någon kom och tog foton på oss. en i klassen nämner inga namn , verkligen stod och poasade to the camera, och vi skulle bete oss "normalt" och ja, jag kom med mina stora breda leenden och visade alla tänderna ;D haha. följt efter det var de matte.
Sen fick jag skjuts hem utav B. Skit skönt och åka bil för en gångsskull! haha.
Nej men ikväll blir det ta det lungt och plugg nu först och sen mys med B. Och sen imorgon jadu då släpper vi flicks loss hemma hos Ilkay för vi ska fira henne! Så partaj imorgon efter dansen, hoppas jag inte är allt för död efter dansen. Speciellt med min knäverk idag har haft det. Från ingenstans, men inte alls så ovanligt.
Men nej nu ska jag och ta ge denna dator till Lillebror, så jag får tyst på honom!
Plus en nyhet ! Eftersom det är första december imorgon så ska jag göra min egna julkalender här! Surprice surprice imorgon då ! :D
hade underbart, och en grymt skön helg!

Peace&Love, Nosha♥

cheer up !

hej söta du !
Min dag har varit faktis bra, skolan och sen efter skolan pluggat på min historia som skulle varit inne ett tag sen (A) , men iaf den är inne nu, eller imorgon är den inne :D haha. Nej men en sak jag måste säga vad som hände mig i skolan var att Adnan idiot misshandlade min hand. Vi var några styckna som körde Blackjack och den som förlorade fick en smäll på handen utav de som var med. Och med min otur så förlorade jag, två gånger var endast med tre rundor, vann den första med de två andra torskade jag. Och jadu, Adnan är ju inte alls gentle , utan han håller min hand och drämmer till den som in i helvete ! AJJJ! säger jag bara, hela handen svullnade upp, den var sådär äckligt tjock i 30 minuter, gjorde verkligen skit ont ! men senefetr ett tag så började svullnaden gå ner. Tack och lov skulle dödat dig annars ! haha :D .
Men men, måste skriva en sak om typ vem jag kan prata med och så. Det handlar inte om att jag vill utesluta några namn, eller något sånt. men de två personer har verkligen ställt upp för mig, de dömer mig inte. Och jag vet att en person tar illa upp, och jag vill inte att du ska det, men varje gång jag säger något så får jag för det mesta höra något dömande eller typ som ett "du-får-skylla-dig-själv" svar tillbaka. Och ifall du inte visste det gör så jälva ont för jag har kännt dig nu hur länge som helst, och sen får höra något sånt gör ont, väldigt ont. Så ta inte illa upp när jag ej skrev med dig ... Men jag älskar dig ändå inte mindre för det, du är sådan person och jaa..

Men men, skulle skriva tydligen en speech men nej jag har ej gjort det, för jag har ingen aning om vad det ska handla om ju! Var ej på lektionen i tisdags, tyvärr ! Men men, får väl ta och förklara det för mr. Mac Isac.

Åh, jag vet inte men det är säkert mensen, som btw gick ut idag är glad för det, men har fortfarande depp humöret kvar. Snälla gå bort det med?! Känns som om jag är osäker på allt och alla, är bara så himla tråkmåns ju! Vill vara sådär hypad som vanligt vad är problemet liksom? Nej, jag tänkte att jag skulle lägga in en skön låt, nej jag vet den är inte ny men den är faktis relaterad till det jag känner, verkligen inte ordagrant, och nej dont release me på det sättet, endast med depp humöret, release me from that ! enjoy!



Peace&Love, Nosha♥

ähj!

hej.
Jag är så enormt trött idag!
det värsta som kan hända mig är att morgonen börjar dåligt! Blir det så, så jaa då är det skit HELA dagen! Jag försov mig, och jag skulle ha prov men som tur var hann jag med den. Men miniräknaren var inställd till bråktal och sånt skit, så jag kunde knappast använda den. ÅH! Blev så sjukt irriterad, ville bara skrika och riva sönder provpappret. Men men, hur det gick? mjo... det blir nog G HOPPAS JAG! Men men, ska iaf byta mattegrupp. Hade också utvecklingssamtal idag, och jag hade allt typ good och excellent förutom MATTEN, och jaa det är ju självklart! Fan, jag behöver verkligen seriös hjälp med det, finns inget värre och jobbigare än det. Det jobbiga är ju också att det är på engelska, skit jobbigt att tänka matte på engelska. Men men ..
Det var tänkt att jag skulle till VIP kvällen på Adidas, men jag vet inte ifall jag har någon lust eller tid.Försöker verkligen plugga så mycket som det går. Vem vet jag kanske ändrar mig i sista sekund?
Men nej nu ska jag plugga på historia och civics.

En sak till jag bara måste skriva in och det är om mig. Det handlar om hur jag har kommit till liksom en plats i mitt liv jag är så enormt emotionell, har ingen aning om varför!? Känns bara som om jag är nere, eller helt enkelt död inombords. Försöker vara "hypad" så gott det går, men jag ger ändå upp ganska snabbt. Jag är inte heller den som vill få "hjälp"eller alltså snacka med någon om det, eller nu ljuger jag men jag menar då förutom Beccs och Bosse. För det känns inte som om någon förstår mig på de sätt som dom gör. Jag spelar inga spel med dom, det är uppriktighet hos dom, även ifall det skulle ta sin tid så säger jag det tillsist.
Gosh, vad händer med mig egentligen? :/

Peace&Love, Nosha♥


dumma dumma pojkar!

hej igen!
Jag var nyss i centrum skulle köpa miniräknare ifrån clas olsson. eftersom Nattis sa till mig de kostar 120;- så tog jag endast med mig 120;- , och nej jag är inte snål eller något, men hade pengar jämt ut och inte trodde jag att hon skulle ha fel. Du förstår jag litade på nattis, men inte längre! haha, nej jag skoja, men back to the main point!
Jag står där bland miniräknararna och försöker som en dåre att  hitta den som kostar 120 kr, men nej jag hittar verkligen inte den. Så kommer en snubbe fram och frågar mig ifall han kan hjälpa mig. In need of help, så självklart svarar jag ja, och börjar förklara för honom hur det ligger till. Då säger han "Alltså den du vill ha, som din vän sa var 120kr kostar inte så utan 160kr" AJ, och jag är desperat. För det är 5 min före stängdags och jag har prov imorgon! Då börjar jag med mitt "hej-jag-är-jätte-trevlig" jag berättar lite om hur min dag har varit och att jag ska ha prov och sånt. Snubben börjar lee, och då tänker jag Touchdown, and anosha scored! haha. Han kollar bort mot kassan och säger "Jag tror inte att det ska vara några problem... jag menar det är två killar i kassan och du är ju söt så det fixar vi, kom" det värsta är ju att han blir ju generad, och ba "Personalrabatt ;)" Haha, och jag skrattar och tackar såklart!  Sådär just like that så fick jag 40kr rabatt! POFF! haha.
inte så att jag är stolt men lite små stolt kanske, mest kul grej (A) haha.

nej nu ska jag tillbaka till mitt pluggande om Leonardo Da Vinci, efter det blir det timeline, sen matte OCH SEN efter det om jag hinner så ska jag baka mina älsklings muffinsar!

Peace&Love, Nosha♥

hoppas bara..

Hejsan.
jag har verkligen fullt upp i skolan, har suttit nu i några timmar och så, behöver ju paus!
Men men, min helg blev inte som förväntad, ville vara med vänner och pojkvän men tyvärr så gick ju inte det. Jag var tvungen att gå på middagar hela helgen, snälla skjut mig?

Men men, skolan var ganska OK. Jag hade sådan otur idag, jag satt uppe till klockan 02,30 och skrev min essay och var hur stolt som helst över den. Nästa dag, dvs idag när jag ska skriva ut den så finns tyvärr inte det dokumentet och det går ej. Jag satt där ett tag och försökte men nej tyvärr. Och det värsta var ju att skickade man ej in den idag så får jag IG, och det vill jag INTE! Gaah, hoppas bara på att Ms. Pope kan skicka den till honom, för det gick tydligen inte att skicka den till hans mail. Usch vilken jobbig dag!


Peace&Love, Nosha♥

kvällens outfit!

hejsan du!
Igår så var det pretty boring inte alls som jag trodde att det skulle bli, men vad ska man göra?
En viss person, som jag vet vem det är skrev "rätt ful klädsel om jag får säga mitt, skärpning!" Det fula är ju att jag vet exakt vem du är. Men du är så himla dum och tror att jag inte vet det. Håll dina kommentarer för dig själv. Men som sagt vissa människor har inget liv, och vill bara slänga ur sig några kommentarer. P.s Du är så patetisk, sur endast för att jag umgås med ditt ex, haha. Men men ...
Nu ska jag hem till moster och fira lillen! 
 

1. lila cardigan, grå/grön t-shirt, en blå jeans klänning.
2. rosa strumpor
3. bruna strumpbyxor
4 hjärthalsband
5. svarta örhängen

Tjingeling, skriver när jag kommer hem.
btw, jag köpte jackan igår nattow ;) HAHA :D min älskling reflex!

Peace&Love, Nosha♥


outfit!

hejdu!  .
Just nu ska jag gå och möta Nattow Så detta är vad jag har på mig!


    
Har på mig;
1.
Brun klänning
2. Scarf och Beige cardigan 
3. Lila strumpor med vita prickar på.
4. Grå strumpbyxor
5. Svarta örhängen
6. Halsband ifrån Beccs
7. Lila väska
Jag vet att bilderna har ingen kvalitee men dom blev tagna sådär lite snabbt med mobilen, till nästa gång blir det bättre. Men nu ska jag dra. Och by the way, Niosha älsklingen fyllde 2 år igår, och Venoz blev 16 år idag! Congrats till er två ! 

Peace&Love, Nosha♥

enjoy him!



Var bara tvungen, men är han inte bara såå adorable?! .

kan det bli värre?

hejsan !
Jag har ryggverk plus mensverk, jag menar det värsta som kan hända min kropp. eller nej inte direkt. hade jag haft knäverk också oh my då hade jag varit en död människa. Skulle nog inte klarat av den sorts pain. Aj nej tack. Så skönt att knäna inte gör ont. eller dom gör ju ont men inte så att jag skulle klagat! :P
Men men, nu måste jag berätta vad jag gjorde igår!
Jag och Rosa hade missat danser så vi tog igen det igår. Vi tänkte att vi skulle testa på något som vi ej gjort innan, och vårt val blev "Top Rocks" jag säger endast en sak! MY GOD! :P haha. det där jälva hopperiet gjorde så att min rygg blev som den blev. Man dansar det med typ gamla shaft musiker, vet ej ifall ni har hört det men aa.
Men det var kul, verkligen men det var svårt att få in "salsa steg" när dom hade hopp musik :P . alltså musiken var alldeles för hype för att man skulle dansa lungt. nej men ändå.
P.s vi kom också på dans läraren har en "affair" med en av dom tjejerna där. Han var så himla "all over you" alltså liksom tog och skulle hålla på. nej usch sånt gillar vi inte ju! Han kom fram till mig och skulle visa hur man gjorde ett steg , och ja gick hela tiden mot rosa,och ba"alltså jag kan... ehm jag kan?!" typ "Dont touch me you ass!"
Haha, fan va vi garvade alltså det var verkligen skit kul. Tack sweetie för igår! :D
Och nu till idag;
jag gjorde inte så mycket idag var så oerhört död, min kropp är slut, mest ryggen kan inte sitta eller så, måste ligga ner så jag stack hem tidigare och struntade i "stress grejen" vi skulle ha en föreläsning om stress i skolan, och efter den skulle dom visa en film, och det var "American history X" har redan sätt filmen , GRYMT BRA!
Men nej nu ska jag ta och käka något och bara deppa över min mens och rygg.

en top rocks video som jag hitta :) 


Peace&Love, Nosha♥

oppinions

hejsan !
till skillnad från igår så mår jag mycket bättre. Närhet och kärlek från folk kan få en att må mycket bättre!
Men men, idag var skoldagen som vanligt lugn, men jag var så himla irriterad på morgonen . Vi hade basket och jag var så oerhört irriterad på en viss person att jag stog och planerade hur jag skulle kasta basketbollen på näsan på personen att den skulle brytas av. Men så som jag är så har jag inte det i blodet att bli sådär aggresiv, det är faktis lite synd tycker jag. För jag skriker inte eller så, jag "förhandlar" men jag vet inte som tania sa jag kanske ska ta ut min "HUH" sida, "macho-man" sida, eller?
Men en sak jag bara måste skriva om är personers kommentarer de säger. Att folk "got the nerve" att säga typ "Du har inte en fin klädstil du kan inte matcha din kläder" men vafan, keep it to your self, jag vill inte höra vad du tycker om min klädstil! Och har det någonsin slagit dig att jag kanske inte gillar att vara sådär "perfekt" att jag måste matcha allting. Jag har sagt detta innan och jag säger det nu också, JAG ÄLSKAR FÄRG och jag älskar att mixa olika färger och det är min egna klädstil som jag tycker inte att någon ska lägga sig i?! Är det verkligen så himla svårt att förstå?! ... tydligen!
Men nej nu ska jag gå och göra Bosse sällskap .
En sak till, jag tänkte på detta igår det var att, ifall man är i ett förhållande och kan inte ha tråkigt tillsammans, så är det ändå ganska dåligt. Jag menar man kan ju inte alltid ha kul och göra något. Som typ vänner, man kan ju ha tråkigt med dom, man har inte pinsamtystnad med dom. Och det är också så det ska vara. Att man SKA göra något hela tiden, men men det är bara vad jag tycker. :)
Och en sak till, Nattow hör av dig så snart som möjligt vi måste göra om det vi gjorde sist. Snacka och bara få vara arga tillsammans. Plus att jag ska få skratta lite åt dig när du fick dina ryck för att en viss person gjorde något. HAHA. sötnos!

Peace&Love, Nosha♥

beslut

hejdu.
har du någonsin varit med om att ta ett stort beslut? När du har velat något hela ditt liv, och du har det i din hand men det är något som får dig att välja bort det? Det känns OK, och jag ångrar mig inte, verkligen inte. Fast det går inte att inte tänka att man just tackade nej till en dröm. Jag har gått runt i ca 3 veckor, och letat efter en anledning till att tacka nej. Jag såg det sjävklara, han är min anledning. Min anledning till att inte fara nästa termin till USA, och bo där i ett år. Ett år utan den kärlek, den värmen min dröm skulle ha betytt noll utan honom. Trodde aldrig att någon eller något skulle någonsin kunna stoppa mig från att välja bort USA. Eftersom det är en dröm för mig att bo och plugga där, och jag hade ansökt för det, och jag blev antagen, men jag valde bort det idag. Jag skickade ett "nej tack" brev till dom, för jag såg ingen annan utväg. Det är inte så att någon övertalade mig till att tacka nej, utan det var verkligen mitt inre, speciellt hjärtat. För det skulle aldrig klarat av det. Vad betyder en dröm när man ej får dela den med folk man verkligen älskar? Ha, det fula är att jag såg det inte på det sättet föräns nu jag skrev det. Skönt att bara få skriva ut mig. Jag skriver inte det här för att folk ska läsa det, utan bara för mig för att jag ska kunna koppla av och skriva av mig. Lät fult men så är det bara.
Jag vet att det finns andra tåg jag kan ta, men det kändes bara så konstigt att se just mitt tåg bara åka utan mig när jag har biljetten i handen. den biljett som jag har velat ha de senaste åren. Men som sagt jag ångrar inte mig. Vissa saker kommer bara före, helt enkelt.
Hanna sa härom dagen "Jag vill bli sådär 'Anosha-kär' " Det är nu jag tänker ändå, tänk så hade jag ej varit sådär galet kär som jag är, skulle jag ha åkt då? Skulle jag fortfarande vågat ta det steget att bara åka, sådär helt ensam? Det är de, jag vet inte ens ifall jag skulle ha gjort det då. Men vem vet, orkar inte ens tänka så för nu är det ej så.
Jag har honom, jag älskar honom och jag kan verkligen inte tänka mig att bara åka sådär och vara borta i ett helt jäkla år. Värst av allt... utan honom. Du frågade mig " Baby betyder jag så mycket för dig? " Ja, det gör du, jag kan offra min dröm för dig. För du betyder så himla mycket och tanken utan dig dödar mig. Min dröm betyder inte när du inte finns vid min sida. För Bosse, jag älskar verkligen dig ...

Peace&Love, Nosha♥

hitta en lista!

TV-serier du har sett minst ett avsnitt ur:

[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[ ] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[x] Bones
[x] Dawson's Creek
[x] Heroes
[ ] House
[x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[x] The 4400
[x] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[ ] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[ ] Shark
[ ] Tredje klotet från solen
[x] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[ ] Ghost Whisperer
[ ] 8 simple rules
[ ] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[x] Magnum
[x] VIP
[ ] Stacked
[ ] Myggan
[ ] Vita huset
[ ] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[x] Xena
[ ] Entourage
[x] Cityakuten
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[ ] Skilda Världar
[x] Nanny
[ ] Tre Kronor
[ ] L-word
[ ] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[ ] Rederiet
[ ] Hem till gården
[x] How i meat you mother
[x] That 70's Show
[ ] Alias
[x] Seinfeld
[x]Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Hjälp
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[x] Close to home

Total: 56

0-10 Scout
30 Normal
31-54 soffpotatis
55-69 Nörd    Ska man skämas eller?
70-86 Inget liv

vad gör man när..

Hejsan alla där !
Nu så är jag tillbaka, nu ska jag försöka blogga varje dag. wuho! Datan är klar nu, men det jobbigaste är att den är tyvärr i min lillebrors rum, och inte i mitt. Gaah ! väldigt orättvist för att både maa och tinosh har nya datorer och inte jag. Vad är det här för något ? ;O . Men men , slut tjatat om det, har typ tjatat om det nu i dagar men ändå :) .
Idag så var det skola, som vanligt! det var inte så jobbigt ganska lungt faktis, det bästa hände efter skolan. När jag stack in till coop och köpte tre lussebullar för endast 15 kr! :D wuho en stolt Nosha där ! åt alla tre under bussresan hem, kunde inte hålla mig!
Men men, en sak jag har tänkt på är vad gör man när man hittar någons "dirrty stuff" och då menar jag inte något snuskigt eller något sånt. Utan vi säger tex; du läser någonstans där din killes kompisar skämtar om vart han och sitt ex hade sex. Ska man bli arg då? ska man bara skita i det och gå vidare och tänka, "Han är med dig nu" eller ska man verkligen få ryck, och typ ringa och skrika som fan?
Eller som tex; Ett par som inte är tillsammans längre, så sover en killkompis hemma hos tjejen, får killen någon rättighet att skrika på henne? P.s och det är han som dumpade henne.
Ibland så förstår jag mig inte på folk, och sättet man ska reagera.
Eller vad ska man göra när man sticker dagligen till skolan och får höra någon skit kommentar från en viss person varje dag? Ska man få ryck eller ska man bara suck it in? När det gäller allt sånt här, så har jag verkligen NOLLKOLL! För tänk så blir man arg och sen får höra " DU kanske överreagerade lite " För det värsta är ju att man skäms för att man har överreagerat och typ måste säga förlåt.
Ajja, nu ska jag inte skriva bok, nu ska jag läsa några bloggs och hoppas på att hitta något bra. Sen blir det plugg .
och juste btw, GRATTIS TILL ILKAY SOM BLEV 16 ÅR IDAG ! :)



Peace&Love, Nosha♥

lista!

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Det beror på vad det skulle innebära
Vilken årstid tycker du bäst om? riktig vinter och sommar, inte när det är slask eller inte tillräkligt varmt. usch på det annars!
Brukar du sjunga i duschen? Bukar sjunga både då och utanför duschen.
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Fotboll, men också dans ifall det då räknas som en "sport"
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, men kanske lust vid första ögonkast.
Vad är viktigast för dig? människorna runt omkring mig
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? hjälpt mami med vissa saker, och sedan ge bort en del, och sen skulle jag ha varit ego och shoppat sönder mig!
Tänker du mycket på ditt utséende? Vem gör inte det?
Vad får dig att slappna av? varmt bad, efter en tuff dans.
Är du mörkrädd? ibland
Vilken färg är snyggast? brun, lila och röd!
Tycker du matte är svårt? hjälp, hjälp, hjälp mig NU!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, men det är ju kul och ha det.
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? så kollar jag på klockan, ser att den är runt 12,00, så lägger jag mig igen. Fast det är ifall jag ej ska ha dans.
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? dom jag älskar mest tvärr! eller kudden :/
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? det skulle ha varit bra, men jag tror inte att dom skulle bry sig så mycket. men jag tycker först och främst att det är deras val!
Bråkar du och dina syskon ofta? det kan hända,... ofta!
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? mami!
Läser du ofta böcker? för det mesta!
Vad föredrar du för sorts filmer? romantiskt, eller komedi
Vill du gifta dig? yes, yes och yes!
Vill du ha barn? MINST 5 st!
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för?  deseperate, grey's, tree hill osv...
Vilka länder har du varit i? har varit lite överallt.
Vilka husdjur har du haft? fisk, marsvin, och hund.
Är du bra på att laga mat? ecxellent!
Var badar du helst? utomlands! minst 30 grader varmt, annars fryser jag!
Vad dricker du för alkohol? alkohol och jag passar inte så bra ihop för jag tåler så otroligt lite, men annars så kan jag inte tänka mig utan baccardi. delicious!
Vilka djur är du mest rädd för? björn!
Har du nånsin skadat dig själv allvarligt? skadat knät tusen gånger, och ja det är allvarligt! :O
Gillar du att dansa? jag älskar att dansa.
Vad har du för klädstil? jag har en ganska speciell klädstil. jag gillar att mixa olika färger och ha på sig funky. men jag vill också följa lite fashion också. men jag gör det oftast till min egna klädstil. Har på mig det jag känner mig bekväm i helt enkelt!
Är du flygrädd? var det ett tag, efter det som hände 11/6. world tr..
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? skönt!
Vad dricker du helst när du är törstig? vatten
Tror du på liv efter döden? yes indeed!
Vill du gå ner i vikt? i wouldent mind, not at all!
Har du varit deprimerad? har funnits perioder då jag har varit det.
Tycker du om sushi? jag älskar sushi och kan inte imagine my life without it!
Tror du på livslång kärlek? ja, faktis.
Vad äter du helst när du ser på film? naturgodis, japaneas chips.
Lever dina föräldrar tillsammans? inte så länge till.
Har du tandläkarskräck? Nej
Vilken hårfärg har du naturellt? brun/ ljus brunt.
Biter du på naglarna? gjorde
Vilka Internetsidor besöker du varje dag? just nu är ju datan skit men när jag väl är så blir det, facebook.com, blogg.se och playahead.se
Hur ofta motionerar du? minst två gånger i veckan.
Är du beroende av något? vatten och mat?

hihi, Peace&Love, Nosha♥

saw 4

allå katter! :)
Ja, igår så var jag, silvia, tania och derya och såg saw 4. Ett ord som verkligen säger HELA saw var ju förfan ÄCKLIG! skräck filmer är inte skräck filmer längre utan är endast blodigt och vidrigt. Alltså det är ju inte så att man blir rädd utan man blir äcklad, och enligt mig så tycker inte jag att det är läskigt eller skräck filmens innebörd, eller har jag fel?
Men men, lite kort om denna vecka överhuvudtaget skola, brakedowns och vänner. Jag har lagt så lite tid för vänner de senaste tiderna, vilket är så himla dåligt, förlåt! Och denna veckan har jag endast varit med vänner och familjen, jätte mysigt! :) . Jennifer sötnosen har jag haft tid och vara med, och shoppingtur med mami har jag också hunnit. wuho! pluspoäng till mig;P haha.
Nej, nu har jag inte så mycket mer att säga för min jobbiga lillebror står och tjatar om hur mycket han vill ha denna datan, så jag måste flytta på mig. jag vet att du säkert tror att jag är en hund, men jag är faktis bara snäll :) , haha. självförtroende, allåå. haha. Nej nu ska jag hopp i duschen, blää har ej duschat sen jag kom hem från dansen en 40-50 minuter sen. Och en sista grej, dansen dödade mig idag! Var inte där förra gången, och före det så var det höstlov så jag var ej där då heller, så kroppen fick en liten chock nu. Men men, nu ska jag hopp i duschen och sen bege mig hem till bosse :) . 
trevlig helg på er allihopa! 
Peace&Love, Nosha♥ 

ordspråk

hejsan!
Är lonley, pallade ej gå till skolan idag. Men men, inget speciellt som har hänt faktis, det gamla vanliga skitet ju.
Nej, jag orkar inte ens blogga, ovanligt men sant. Ska ta och skriva på historian, bäst så. Jag är inte säker men jag tror det var min redovisning idag, bläää!
Har kommit på en liten sak, att jo ögon kan ej ljuga. din mun kan säga tusen saker, men det är endast ögonen som säger sanningen.
Jag menar när man ljuger så oftast så undviker man ögonkontakt, för att andra personen ska ej se igenom en. Det värsta är ju att ljuger man för någon som står en jätte nära så både ser och hör man det. Det går ej att undvika. Min mamma säger oftast en sak, eller egentligen så är det en persiskordspråk , kommer se fult ut men du kmmer att fatta "Det är inte molnigt hela tiden, solen kommer att komma fram inom sin tid" Och det är ju så. Ljuger du så kanske du lyckas, fast med en liten stund någon kommer ju på dig after all, någon gång. Så man ska vara försiktig när det gäller att ljuga och sådant. Åh jag är så duktig jag (A) haha . skoja!
Men men, nej nu har jag fått skriva lite, kanske skriver något mer sen.
Peace&Love, Nosha♥

lite kort!

hellu!
Jag är lite kort utav mig nu, för jag har fått höra att jag ska skriva ett blogginlägg inte en bok ;P !
men men igår så lekte jag lite kort med bosse, och sen nu idag gör jag det också ;P .
Men men, skoldagen var väldigt lugn. Har bara psykat tjejerna med mitt snack om saw.
Ifall du ej visste så "hatar" jag dom filmerna men jag älskar dom påriktigt, haha nu hängde du inte med va? haha, nej men jag menar att jag hatar att jag vlir rädd utav dom men jag älskar dom ändå samtidigt. För liksom igår så kolla jag på traillern till saw 4, vilket jag ej uppskatta för att på kvällen så kunde jag inte sova :/ .
Är jag sjuk eller är jag sjuk? haha.
men men, nu ska jag inte skriva något mer, däremot imorgon så ska jag ta upp om ämnet "ögon kan ej ljuga" hihi :D . något som jag satte och tänkte på igår när ej kunde sova för jag hörde den där äckliga saw musiken i huvudet, PLUS att den där äckliga dockan.
Jag lovar dig att jag föreställde mig att min tv skulle sättas på och säga "Hello Anosha, you dont know me, but i want to play a game..." Alltså fatta så rädd jag var ! :O , uh uh uh uh!
nej nu ska jag verkligen sluta!

Peace&Love, Nosha♥

"allå du"

Åh, data data data!
Dont we just love it? Jag menar vi människor är som besatta utav elektronik saker, dvs mobil data och tv. Du sitter hemma och gör absolut ingenting och det finns inget och göra, vad gör du då? Jo du går antingen först till datan, och i mitt fall så är ju min data paj, så du tar mobilen kollar igenom vem du vill prata med, och du ringer. Men efter det när man väl har snackat och har fortfarande inget att göra så sitter man framför tvn och zappar fram och tillbaka, och sen det värsta när det inte finns något på tv, VAD FAN KAN MAN GÖRA DÅ?! alltså jag är seriös, kommer du på något mer och göra än det, be my guest skriv gärna det! :P haha.
Men men, nu är höstlovet slut och Beccs åkte hem tidigare än tänkt för att den där flickan blev tyvärr sjuk och fick sedan också halsfluss, vafan!
Det bästa och som tur var ju att vi hann ju ha lite kul iaf före hon blev sjuk, dvs att gå och shoppa och så, tänk så skulle vi ej ha gjort det, shit då skulle jag varit stenuttråkad, tror jag? haha. Men nej vi som hade bestämt att vi skulle festa och allt så blir hon sjuk istället. Och det värsta med sjuka människor är ju att de blir så otroligt krävande och jobbiga, ta ej illa upp beccs! Men har jag inte sant? Jag menar Beccs blev ju lite sån :$ haha, nej men alltså hon typ ville inte göra något, hon kunde inte prata med mig, hon ville sova klockan 23,00. Då tänker man my god det är höstlov, let me out! Men nej nej, så fick jag ju inte tänka, hade ju Beccs liggandes i rummet. Haha, älskling det var ändå jätte kul och träffa dig verkligen! Hoppas bara på att det blir bättre nästa gång, och ingen sjuka då!

Nu måste jag skriva om andra saker, dvs saker som jag har varit uppfylld med, och det falskhet. Alltså folk kan vara så himla falska, jag kan vara falsk ibland. Den som säger att den har aldrig varit det, LJUGER! Vem har ej varit med om att någon du ej vill prata med kommer fram och hälsar och vill starta en konversion? Då sätter du ju på ett leende och spelar med och pratar på om något du verkligen ej orkar. Som tex när du har precis slutat och någon du känner, som du gillar verkligen men alltså du orkar inte prata med alls, så känns det ju som ett krav att prata med människan för att vara trevlig, right? Men sen finns det en annan sorts av falskhet och jag kan tänka mig att du har hört och kankse också upplevt den. Det är när du ser en människa som har typ sagt något om dig, som inte vet att du vet, som spelar "söt och snäll" och spelar sådär ultra dum som om inget har hänt. Vad gör man då? Jag är den typ av människan som är faktis helt enkelt falsk, jag säger inget jag bara ler och fortsätter och vara trevlig. Just då tänker jag inte "Fan den jäveln" Men däremot efteråt så tänker jag, shit va falsk! Både jag och den personen. Att man kan säga "Hej, gumman" Och puss på kinden och sen typ försöker vara trevlig men inte mena det, whats the point? Nej usch stör mig på sånt. Vill inte börja med mitt " Åh, helsingborg är så bra" Men måste bara säga att så var dte inte där. Folk skiter i varandra, dvs dom bryr sig inte om vad den och den sa om en annan person, men i sthlm så känns det som om dom livnärar sig på det. De dör utan skvaller, hur kommer det sig? Är stockholmare bara mer nyfikna eller så är dom allmänt dumma i huvudet och har inget annat för sig? Jag vet inte, jag är som tur är ingen sthlmare, är SKÅNING :D haha. Men men... still its non of my business! :)

En annan sak också gay-people! I love them! :D Alltså jag kollade på Chucky&Larry, ganska bra film, en lite tänka-efter film. Jag har alltid haft en stor respekt för homosexuella men just igår så såg jag verkligen på dom från ett annat perspektiv. De är också människor, dom gör precis som vanliga, den ända skillnaden är att de hakar på samma kön. Vem är vi som ska dömma det? Varför inte låta dom gifta sig och skaffa barn?! De är lika människor för det. Vissa säger att det är en "sjukdom" vad får dom det ifrån? Okej detta med gener och allt skit, men jag tror faktis att det ligger i uppväxten, hur man behandlar pojkar och flickor. Vi tjejer tycker att gays är kul, för att killar som är precis som en tjej kankse inte precis men tycker och tänker som oss tjejer är kul. Men det fula är ju att vi blir på något sätt rädda utav lesbiska tjejer. Samma sak med killar, många killar gillar inte "bögar" för att de äcklas, eller något åt det hållet, och liksom fine tyck så, men håll det för dig själv!

Ajja, nu till vad jag gjorde denna helgen. Beccs åkte hem under fredagen som skulle egentligen åka hem på söndag dvs, igår. Kanske var bäst så för hon mådde verkligen ingen vidare, och det var så synd om henne och se henne sådär. Men men så fredagen gjorde jag nada, förutom då att säga hejdå till beccs,*snyft* hihi .
Under lördagen, guess who i saw? MIN JOY! :D , Alltså kvinna va glad jag blev när jag såg dig! Du är så gaah obeskrivlig, så full med liv! VI fikade och så, sen kom hennes boyfirend Jaja vilket var kul också att träffa :) . VI satt på wayne's coffe i kungsgatan i ca 4 timmar, snacka om att jag fick kramp i hela kroppen för att jag satt så himla länge, nej helt seriöst jag dog! Men men runt 19,00 så kom Bosse också in till stan och vi stack och käkade. Fan att jag har glömt vad stället hette, men fyfan vilket ställe. Först sätter som oss vid sånna turistplatser dvs högljudigt och typ verkligen ingen matro, och sedan maten fyfan va vidrigt! usch usch usch usch på det stället! Och jag menar verkligen det. Men men efter det så stack vi på bio, kollade på "The Bourne ultimatum" det blev inte så mycket film för jaja och joy, men däremot jag och bosse var så himla fascinerade utav filmen. Liksom vi gjorde ljudeffekter efter varje sak typ "woooow" "omg, såg du det?" " shiiiiiit...!" haha och sånt, Joy sa igår att det var typ det ända man hörde, förlåt people  (A) haha. Men men efter det var det hejdå till Joy och jaja, och sen så stack vi hem till Bosse :) Alltså i will miss you Joy, fan gumms att det endast var en dag, men det var rolig dag som tur var! :D. Ses snart hoppas jag, hopefully under jullovet! :D.

Nej nu har jag skrivit klart typ en bok? haha. här under finns några bilder under höstlovet, det som vi hann iaf göra! :) btw, fick den där blåa klänningen som jag hade typ i min wish-list inlägg utav Joy och beccs, TACK SÅ MYCKET!


Bild1 Niosha&Nosha, bild2 nosha&Beccs, bild3 Nosha dior reklam, bild4 nosha tjockis, bild5 nosha, bild6 nosha subway kungen, bild7 tinoshs porträtt bordering(hans present till mig), bild8 Beccs&nosha, bild9 nosha&beccs, bild10 nosha sjunger!

Peace&Love, Nosha♥

RSS 2.0