öland next stop!

Hej alla söta!
Imorgon runt lunch tid så har jag packat klart och är påväg till öland med min prins! Blir borta tills söndag, och jag tror inte att det blir någon bloggning tills dess.
Ni får titta in hit på söndag istället för då blir det bloggning. P.s min snygga data kom äntligen idag och jag kan säga er att nu när den har anlänt så kommer jag ta tag i bloggen, måste bli aktiv ju!
 

jobb work lavoro

Det finns några utav er som undrar vad jag håller på med, egentligen är detta jobbet ett jobb som jag endast gör två gånger om året.
Men jag jobbar på Adidas showroom på huvudkontoret, jag håller på med deras kläder och hänger runt och fixar och sånt. Jag och (oftast) två andra packar upp ett år tidigare kläder, som nu tex så packar vi upp kläder som kommer att komma ut i butik till Höst/vinter 09, sist var för vår/sommar 09. massor med fin fina saker kommer det att komma nästa år ifall ni gillade detta året! Ciao!


 

mys med tjejen

Det blir en lugn söndag precis så som det ska! Ja och min sötis till moster ska ha tjejmys, vi ska snart laga till något till en riktigt girly girl film så vi får se vad det blir vi tillagar och vilken film det får bli.
Men first stop, check this clutch out! Jag skulle kunna göra vad som helst för den här, men den är ju ändå liiite för dyr, håller ni inte med?



ciao!

tänkte på dig



jag. du. vi. oss. varandra. kärlek. rött. hjärta. själsfrände. tillhör. ärlighet. tillit. vacker. fin. underbar. omtänksam. lycka. glädje. fnitter. skratt. närhet. kram. puss. kyss. läppar. fingertoppar. trygghet. andetag. rosa. himmel. saknad. tårar. stöd.  glädjetårar. minnen. nuet. framtid. föralltid. ängel. älska. älskar. värme. sommar. jul. wii. mario. baka. misslyckan. ljus. Bosse. Nosha. Noshabosse. Bossenosha.

så många ord, men det går fortfarande inte att förklara vad du betyder för mig ..

for the night

Ikväll blir det säkert utgång då hade jag gärna velat bära det här,
vad tycker ni?

Ja, jag gillar att göra mina små kollage ;)

Ciao!

p.s jag har Adidas tee:n som jag vill sälja
som jag köpte idag, som ni förstår så har jag aldrig hunnit ens använda, bild och pris kommer sen!  














because im too tired

jobbat och är trött, punkt slut
ska nog göra mig någon macka och varm oboy och sätta på greys, sen natti natti. Jag är känner mig hur jäkla trött som helst, tänkte att jag skulle få sova ut imorgon men nej nej, ska på ett ärande tidigt imorgon bitti... söndagen är efterlängtad!


i want for the night

 Casual men ändå elegant. Den här outfiten skulle jag defentivt inte tackat nej till!
Speciellt skorna ifrån Burberry.


Någon som vill vara generös och köpa till mig?

Nu är det läggdags, ciao!

















sätt färg..

på tillvaron! Och gör det genom kjolen!


Mitt höstlov har äntligen börjat, men dock blir det jobb klockan 08,00-19,00 så ... höstlovet får börja på onsdag då jag åker iväg till Öland med Bosse. Som ni märker så blir det ingen thailand för min del, vi hitta ju aldrig några biljetter!

P.s många utav er valde desperat housewives som det så fint stavas jag borde skämmas som skrev housewifes när jag går i en engelsk skola. SKAM! haha

Ciao!

VS

läkare,skola, jobb vart det idag och nu har jag äntligen landat hem och jag är så sjukt trött!

tack för alla som kommenterade om allt det här stå-hej om att unga förlovar sig, det märktes ganska tydligt att många tyckte som jag, att man borde förlova sig när man ska gifta sig.

Snart börjar greys, och därför är jag så himla sugen på att veta ifall ni är en DH fan eller GA fan!


Ciao!

too early

Många utav dom som känner mig vet vad jag känner om förlovning i unga ålder, jag tycker att man är för ung och det är verkligen brist på nöje i förhållande då jag känner att man måste "för nya" sitt förhållande genom att kasta ihop en förlovning, när man inte har några tankar om att gifta sig.
Jag har inget emot att folk gör det, och dom gör det precis hur dom vill, men jag skulle aldrig kunna förlova mig ifall det inte hade varit för att jag skulle gifta mig senare.
Jag är så himla nyfiken på vad ni läsaren tycker, så ..


ciao!

kladdiskaka

Nu har jag varit och handlat på coop och ett utav allt vi köpte med oss hem var frödinge kladdiskaka! en sak ni inte vet om mig är att det är min last! Jag måste äta det MINST en gång i veckan, jag och bosse brukar stoppa i oss det under helgen men jag var skyldig min lillebror kladdiskaka, så vi köpte med oss det hem!


på gårdagens fråga så älskar tydligen alla som svarade höstpromenader sålänge det var inte slask eller jättekallt ute!

Men dagens fråga är ju givetvis om kladdiskakan, är ni också beroende utav kladdkakan?



Nu blir det kladdiskaka till greys anatomy season 1 (fick den boxen ifrån b till födelsedagspresent, bilder kommer... )
Ciao!

höstpromenad

Det är så himla fint och mysigt när löven som är rosa/oranga faller sakta ner på marken. Den bästa tiden för promenad enligt mig är när det just är under hösten.
På med mössan,halsduken och vantarna för en mysig höstpromenad, eller iaf för min del.


Vad tycker ni om höstpromenaden?




Ciao!

söndagsmys

 såhär vill jag se ut denna söndag ifall jag skulle ut och shoppa, men tyvärr så är jag som sagt i spara-period och då får jag endast fönstershoppa.

Men såhär kan man också se ut när man ska fönstershoppa, don't you think?



Puss!
















h&m h&m h&m


den här tröjan vill jag ska hänga fint i min garderob, och för 298 kr får den göra det. men ack så har jag kommit i en "spara" period, och då får den inte besöka min garderob..


Ciao!

dear mr louboutin

Jag precis som alla andra tjejer/killar som känner till Christian louboutin skor, har blivit förälskad..
Dock är detta en förbjuden kärlek för att jag har inte lika mycket cash flow som alla andra bloggerskor som kan klicka hem ett par, utan för mig tar det ett bra tag.. haha.

Titta på dom här, och säg mig är det inte skönhet?










 








par ett 8745kr
par två 8415kr
par tre 6050kr
par fyra 5940kr

ska man "slå till" eller slå sig själv för man inte kan ha dom här?

so "fetch"


Titta så gullig set ifrån topshop, how cute! Synd att man själv aldrig kan använda den typen av bh:n, ni som kan.. njut!
Godnatt!

topshop love

tell me, isn't this love? Ifall ni inte känner att det är de, då vet jag inte vad det är.
Jag fick syn på dom här skorna då idag på topshop, och gissa vem som var tvungen att catwalk:a för Hanna, jo jag!

1300 kr, ska man slå till eller gå vidare med ett krossat hjärta och aldrig glömma bort dom?












pure love . . .

our time

heej!

idag var det prov likaså imorgon, som jag vill helt ärligt bara spy galla över, (förlåt för språket) men jag är verkligen så trött över att plugga varje dag. Jag har som jag sagt typ tusen gånger, ingen tid över till något annat.

Nu ska jag istället sitta framför heroes och kolla på dom två senaste avsnitten som jag har missat.
Ciao!



i will never stop loving you

studiare

ja kära läsaren jag har så mycket arbeten och prov just nu att jag typ svimmar när som.
jag har historia prov imorgon, och samhälle prov på torsdag och ett svenska tal ska vara klart tills på fredag, förstår ni hur mycket jag längtar efter höstlovet.

det snackas jätte mycket hemma hos mig, och oftast är det inte sannolikt att det kommer att hända. det nya snacket är att vi ska åka iväg två veckor till thailand.. tänk så skönt det skulle varit nu.. GE MIG?!

 skulle ni ha bangat? nej tänkte väl det.. haha

tack för alla söta kommentarer, imorgon svarar jag på alla!





Ciao!

underbara människor

Nu kan jag här och med äntligen kalla mig själv för 17 år! yes, dagen är här och det är min födelsedag.
Fick nästan alla min presenter igår då familjen hade överraskingsmiddag för både mig och mamma. (återkommer med bilder) men det finns fortfarande några man sitter och väntar på. Självklart skriver jag sen vad jag har fått.

GRATTIS TILL MIG SJÄLV!











p.s tack för alla fina sms jag har fått (var tvungen att stänga av ljud+vibration igår för mobilen hade fest igår, sms:en bara rann in) blev hur glad som helst på morgonen ska ni veta!
updt.

jag har världens bästa vänner. Två fina och underbara vänner, beccs och joy. Fyfan bad ni är bäst. När jag fick posten så blev jag hur jäkla chockad som helst. Jag tror jag dig och kom till himmeln.
tack mina två älskade vänner! Fan vilken payback time det kommer att bli när ni två fjantar blir 18 år . mohahaha!

den finaste skatten

idag blir min andra del 42 år! Min fina, underbara och vackra (fortfarande unga) mamma fyller år idag. Hon betyder allt för mig! Hon har så stort hjärta, och hon bara ger och ger.
Hon har fått lite smått ångest över åldern, men seriöst kolla på henne hon är hur jäkla gorgeous som helst!









Grattis min fina och vackra mamma!

p.s skriver imorgon om vår surprise middag till mamma som tydligen var för mig med. Så två födelsedagar på en dag blev det!

Godnatt!
glöm inte och gratta mig efter tolvslaget!



anledingen till en sen uppdate är för att blogg.se hade krånglat sig!

reklam reklam

Efter en shopping runda och lång fika med Natta så är jag hemma. Tänkte göra lite reklam för mig själv och säga att för er som gillar min blogg kan ju rösta på mig som veckans blogg på Liens blogg.

LÄNK

nu ska jag troligtvis springa över till moster och hjälpa henne packa inför hennes resa imorgon.
ciao!









p.s märker ni att jag försöker göra ett hjärta till er? haha


guess

efter en underbar kväll igår så ska jag nu bege mig mot stan för att inhandla mammas fina present. man vet aldrig när hon kollar in här så bästa att skriva vad hon fick när hon får den. för er som inte vet så fyller mamma år imorgon en dag före mig. Vi hörs söta ni.

alla ni nya här, välkomna! :)




eat on me

Det blev aldrig någon direkt firande under onsdagen så vi tar det ikväll istället. ( fira 1 ½ år med pojken )
Så nu har jag lämnat honom där nere för att hålla på med maten, måste springa ner snart igen för att hålla koll så han inte bränner ner köket! haha.

Jag var tvungen och springa förbi Lush idag med och idag fick jag med mig hem en "massage-kaka". Tydligen så smälter då den här kakan som olja på kroppen, plus att den är ätbar.
Kakaosmör och en massa andra godsaker! Så ikväll ska jag få äta på mig själv medans jag får massage!

man kan tydligen också använda det som "bodybutter" alltså bodylotion, perfekt för torrisar som jag själv.

99 kr fick jag den för!








Ciao!

lushi lush

Hej på er!

Jag har ett roligt tips för er som älskar tvål och en massa olika hudvårds produkter. För er som inte vet vad Lush är så kan jag då meddela er att det är en hudvårds butik som ni då kunde räkna ut. Men inte vilken som helst, det här är utav naturliga oljor och även "handmade". Det roligaste med den här butiken är att det är som godis butik man köper hekto vis.

priserna varier väldigt mycket beroende på vad du köper för något och vad för sorts. Men idag köpte jag (egentligen så var det bosse, tack älskade)  tvål för ca 100 g och fick det för 50 ;- och man brukar ju oftast få en B&J för 50 kr så inte alls farligt.










"Porridge hand and body" var den jag fick med mig hem, ska ta och testa den ikväll. Självklart säger jag sen vad jag tyckte om den!

Ciao!

still it?!

Ni är så sockersöta, snyggo, fina ja allt ni skriver att jag är, ÄR NI! behöver jag må bra så är det bara till att klicka upp bloggen och se alla era kommentarer, tack så mycket snyggingar.

en sak ni kanske inte vet är att jag och min älskade pojkvän har varit tillsammans i 1½ år idag, så congrats till oss!

Ti amo da morire caro, tu sei mia angelo, mia bello angelo!
Ti staro sempre vicino. Sei tuto per me. Mi dai tanto felicita!
Grazie perche tu ci sei sempre per me.
Sono molto innamorato di te!


Galet att du kan vara kär i en så knasig brud. Tycker ni fortfarande att jag är lika het efter dom här bilderna?! haha.


Godnatt cutiepies!

arsenal strumpisar.






















Dagens:
Cardigan, h&m
Linne, monki
Skärp, dont know
jeans, cheap monday

Skriver senare!

Ciao!






mammas bolero




















Dagens;
Bolero, mammas!
tee, gina tricot
jeans, Replay


det har varit en konstig dag idag, och nu ska jag gå och äta, sätta på någon mysig film och sova! (om inte, så blir det uppdatering här ! )







Ciao sötisar!

söt söta


Är inte dom här hur söta som helst?! Jag måste ta och beställa. Nästa lön då jävlar!
ifrån självklart forever21!
Imorgon så svarar jag på era kommentarer, ciao!

jag känner

Hej på er!

Jag känner att jag snart dör utav all läxor, jag känner mig så himla stressad. Sitter jag stilla och har paus, så känner jag att jag kommer efter. Allt jag tänker på nu för tiden är endast läxor och prov, tänker jag inte på det så tänker jag på att snart ska jag göra det eller hur jag ska göra det.
Mitt liv kretsar sig endast runt om skolan...

Jag fyller år nästa måndag och jag känner verkligen inte för att göra någonting.. är så himla trött, det enda jag vill göra till min födelsedag är att få sova ut helt och hållet utan att jag ska få tänka på plugg, eller något med det och göra och bara få sova..

Är det så mycket att begära? Tydligen..


kvällens

Kom nyss hem, och tänkte vara schysst och bjussa på outfit bilder!












Har ni märkt att mina fötter poasar i sin egna lilla värld? haha

Outfit:
vitt linne, h&m
linne, carlings
(snygg rygg va?)
jeans, acne
skor(inte med på bild), wedins!



Nu ska jag hopp i säng för jag och ille ska plugga vidare för vi blev inte klara idag.. Segt! Men förhoppningsvis så är vi klara tills imorgon!

Godnatt!








no time

hej alla sötnosiga läsaren!

Jag ska säga till er att jag knappt har tid att andas. Jag trodde aldrig att skolan skulle kunna ta så mycket plats att jag knappt kan få umgås med varken min pojkvän, familj eller vänner.
När jag knappt har tid med dom så kan ni ju förstå att jag har så lite tid över till bloggen här.
Jag hoppas att ni förstår att jag inte kan uppdatera mer än max 2 gånger om dagen. Så snälla söta ni sluta klaga på mig, jag är redan stressad så som det är.

Nu ska jag plugga med ilkay, och ifall jag hinner så lägger jag upp fest-outfiten för ikväll.
Ge mig tid annars kan jag bli sådär röd, och lite besviken för att ni inte respekterar det!

Ciao!

för alla spets-älskare..

Nu finns spets i allt känns det som, tycker inte ni?
Men men.. detta var vad jag hittade, som jag gillade! Älskar handskarna ifrån topshop, dont you just love them?!









handskar, ifrån topshop för ca 310 kr
leggings, ifrån gina tricot för 149 kr
klänning, ifrån gina tricot för 249 kr
tröja, ifrån monki för (tror jag) 180 kr (Rätta mig om jag har fel, tack!)

Moster fyller år idag så ifrån oss fick hon en uber snygg guess väska, ska försöka fota den så ni får se den. Mycket vackert! Tösen fyller minsan 29 år. Tiden går fort ska ni veta! Grattis till moster!
Ciao!

som ett barn

ja ja, jag har mina cravings men det här är ju bara för gulligt!
När jag såg det här på kyssjohanna.se så blev jag som ett barn. Mitt barnasinne kom tillbaka som om det var igår jag kollade på Peter Pan och Bambi.
Kolla så söta armband ifrån Disney Couture, för 279 :- tycker inte ni också att dom är hur söta som helst?





















Den där rosa blev ju självklart min favorit. Anyone som vill klicka hem den till mig till min födelsedag? :)

Godnatt!

inte sådan acne

Alla hatar acne, men inte den här sorts acne. Jag är en stor acne jeans fan, och nu när jag klickade in på sidan så blev jag kär i tre klänningar som jag dock inte har råd med. Men det gör väl inget ifall jag tittar... och kanske tjatar lite till mamma... eller?..






























Den första klänningen som jag är förälskad i kostar 4500;-
Den andra kostar 5000;-
och den sista kostar 1500;-

Vad tycker ni, är dom inte gorgeous?

Ciao!


monkistyle

Många tycker nog som jag, att monki är udda, retro och har hur coola kläder som helst. Eller?
Men iaf, detta hittade jag och som vanligt så sätter jag det här till min craving lista.










Den gråa stickade måste jag bara få eller köpa. I want it so bad!
Är det inte rätt utav mig att vilja ha det här? Så himla fint ju!

Godnatt cutiepie!


dagens





































Kom nyss hem, har varit och skickat iväg cv och pluggat på ett café med min älskade ilkay.
Fick inte så mycket gjort men när vi väl kom igång så fatta vi en hel del. Ska plugga vidare nu i två timmar tills det efterlängtade Grey's anatomy börjar. Det ska firas med gårdagens glass.

Dagens wear:

Cardigan, cubus
linne, h&m
skärp, dont know
jeans, weekday

Ciao!

RSS 2.0