jobb jobb jobb..

Sådär, nu har jag jobbat klart för dagen!

Ska ta och hoppa in i duschen, och fixa till mig. Tror att jag ska bege mig bort mot fiskis till min älskade ilkay! Men först måste jag få tag på henne of course!



Ciao!

hel-dag w. the girls

Igår efter skolan så var det fika, tordags-fika! Ett tips för alla som vill "ventilera" det är att ta sina vänner en gång i veckan till ett fik och snacka skit och om vad som har hänt under veckan. Vi tjejer har det nu som en tradition. Och det är "torsdags-fika" en dag man verkligen ser fram emot efter skolan :)

Jag och ille stack hem till mig, och vetilerade vidare oss blev en lång promenad och sen film. Så himla kul och snacka hela natten lång, så hjärtat tack så mycket för igår, verkligen skit mysigt! P.s you know i'm here for you!

jag och min Ille i italien 08 !

Nu blir det hel-dags date med min fina älskling som jag har sett fram emot och få träffa sen förra veckan! Så ifall ni får ursäkta mig så ska jag ta och spendera en hel dag med min grabb!


Ciao!

tro inte på allt du ser (?)

Fick nyss det här fotot, och gud vad chockad jag blev! Jag har alltid trott att Adriana Lima är världens snyggaste tjej, osv.. men nu när jag ser henne så ser hon ut som en vanlig person. Någon man kanske skulle titta lite efter ifall hon gick ute på stan, för helt ärligt är det inget märkvärdigt, ifall man kollar på den oretucerade bilden. Håller ni inte med mig?


är hon lika gorgeous?

den där söta..

hej!

Igår skrev jag att jag skulle satsa knappar, och randigt till vår och och vad är det första jag ser när jag går förbi centrum? Jo en randig tröja med knappar på! Den är så himla super söt, och den ska in i min garderob så snart som möjligt! Fan att man måste tänka ekonomiskt, och ja jag har mina skäl, men det får ni höra om senare.. !

är den inte adorable?!


nu är det sats som gäller, ciao!

what to wear - spring!

Hej, efter flera dagars tystnad!

Jag satt och bara drömde mig bort till våren, fan vad jag längtar efter vår! Lite värme, färger, vårkänslor men mest av allt kläderna! Så jag tänkte att jag kunde dela med mig vad  jag kommer att leta efter till vår. 
 
vi kan ju köra med bas kläderna - skola.
1. Knappar.
2. Randigt.
3. slitna / stentvättade jeans! 


och självklart tygskor till allt det där! Vad vore våren utan tygskorna som blir utslitna ända in till hösten? ja, vi älskar dom helt enkelt, dont we?

godnatt! / N

oh chrisie ..

hej!

ja vad ska jag säga efter igår? Det var helt freakin amazing! Så jäkla grym konsert, allt från scenen, musiken, dansen till självaste Chris! Bästa julklappen jag kunde få, så tack hjärtat!

Ni kanske har läst ifrån kenzas blogg om hur konserten var. 
Jag ska säga er att jag stod och darrade i 5 min före han skulle komma ut, och när han kom ut så hoppade jag som en galning, skrek som en gris och var helt crazy.
Men ni kan ju tänka er varför, its Chris Brown for heavens sake! Men jag ska säga er vad det bästa med konserten var!
Jo det var ju självklart när han stod ynka 5 meter ifrån oss och slet upp linnet.. Gissa om den bilden har etsat sig fast? Idag på morgonen hade jag knappt någon röst kvar, och var helt öm i knäna efter att ha skrikit och hoppat upp och ner igår. Så idag på jobbet = d ö d !

Vi hade så himla kul, vi avlutade kvällen med att äta på donken och jag beställa taxi hem till B.
Här har ni dom få bilderna som vi lyckades få eftersom hennes minneskort blev fullt efter alla videos, men det gör inget kommer ändå aldrig glömma bort denna konsert! Videos:en kommer när jag har fått dom och lagt upp dom på youtube.


 

1. jag före konserten höll på och spricka då! 2. jag och skitungen

    

1. Chris. 2. Take you down juck! 3. Chrisie..

 

1. Chris med hans två dansare. 2. Say goodbye

Ciao!

tonight is the night!

Yes sir! ikväll ska jag och serena på Chris Brown konserten, gissa om jag är nervös?! Jag har fortfarande inte duschat, ingenting. är sten död måste sova en liten stund för att börja fixa mig! Kameran är toastad.. ja jag är korkad men serri får ta med den och ta en massa foton! Så är det bara! 

Jag kanske hinner med kvällens outfit, än så länge har jag ingen aning om vad det blir för outfit.. Så hörs!

Tänk att jag ska höra denna live?!?!?!?
Galet!

bio!

Hej!

Gissa hur arg man blir när man för höra att man var precis utanför NK när Chris Brown och Rihanna var där inne? Well det gör väl inte så mycket, imorgon gäller det! Jag och serri kommer att sjunga till vartenda låt, gosh! JAG LÄNGTAR! Får se ifall man kan också komma in på afterparty(!)

ikväll blir det bio med min efterlängtade älskling som jag inte sett på år och dar. Har velat se denna film enda sen jag såg trailern i helsingborg, "The curious case of Benjamin Button" så får se ifall den är lika bra som jag hoppas på att den ska vara! 


Ciao! 

to cool for school (?)

Hej på er!

Alla ni där ute som fortfarande pluggar, känner inte ni er skoltrötta? Jag är så himla skoltrött, redan(!)
Jag vill sova dygnet runt, på morgonen orkar jag inte leta efter snyggaste outfiten, jag orkar knappt gå upp på morgonen..

Men nyligen så ser det ut såhär under lektionerna, känner ni igen er?









Visst kan jag bli modell med mina snygga poaser? Jag tror det är Elite models som ringer nu! Ciao!

what did she wear?

Ja, för er som ville veta vad jag hade på mig under lördags kvällen, here we go!































 

kavaj, Vera Moda
linne, Monki
jeans, Acne
skor, Zara

Godnatt på er!

from the weekend

Hej på er!

Lite bilder ifrån helgen hittade jag, men thats about it. Det var riktigt kul, så segt att jag skulle behöva gå hem tidiagre för jag skulle jobba dagen efter. Men! De ringde mig klockan 09,00 och säger att någon annan kan jobba istället.. segt? or what! 

  
1. Jag, Nora och Alexandra.  2. Alexandra, Serena och jag. 3 Serena och Jag. (grymt snygga blev vi!)

 

4. några människor.  5. Agge, Irvin och jag ( agge med modell minen..)

Nu ska jag ta och och göra varm choklad och läsa en bok. Mysigt väder vi har va? :) Ciao!

hej skor!

Och inte bara hej skor, utan hej skor som jag vill ha hem nu  nu nu!

Helgen har bjudit en massa skoj, en vän blev 18 år så det blev fest igår. Gårdagens outfit kommer gärna upp, men jag är inte hemma nu så det får komma upp imorgon. Bilder ifrån festen får vi se ifall jag får tag på, eftersom jag själv är så fruktansvärt dålig med kameran så tar jag aldrig med. Men alla ni där ute som är sko älskare kolla in dom här och säg mig, är inte dom gorgeous! Så jäkla faboulus! Blir galen att dom kommer ifrån forever21!





























I love them, and thats that! Finns det någon som ska ta sig en tripp till usa snart som  kan ta sig förbi forever21 och hämta dom i storlek 38 kanske?

inspiration till max!


De här bilderna kommer ifrån topshop, och det enda jag säger med bilderna är inspiration till max! Ge mig vår/sommar nu! Speciellt linnet är ju så jäkla snyggt, håller inte ni med mig? Längtar tills den kommer ut till butik, den bara måste jag ha! Skorna är också så himla sygga, tillsammans med skjortsen och linnet. Nej jag kan fortsätta i dagar och bara förklara hur mycket den här outfiten inspirerar mig. Indian mode till vår är något jag ska följa!
Ciao!

the way i love you B

kär. nykär. förälskad. älskar. älska. intim. fingrar. läppar. hjärta... Ska jag fortsätta?

Har du någonsin funnit dig i ett ögonblick där du känner att du är så himla kär att du vill springa in i väggen ifall du inte kan skrika ut det till hela världen? Jag är i det ögonblicket just nu.
Har du känt att personen du är med idag vill du vara med imorgon, dagen efter det och resten av ditt liv? jag gör. Personen är fantastisk, underbar, härlig.. allt(!)

alla ni som läser detta, jag är så jäkla kär! Jag vill aldrig någonsin vakna upp ifrån den här drömmen där jag är såhär kär, och han är lika kär i mig. Jag vill aldrig vakna upp en dag där jag inte känner det jag känner idag. Vill alltid känna såhär, vill alltid känna såhär starkt för honom. Han, med det stora H.. Bosse min prins, kungen av mitt hjärta.

Jag älskar dig, jag känner något djupt för dig. Det är så pass djupt att jag inte kommer att ta mig ut ur det och det är jag glad för. Älskade och fina hjärtat låt det alltid vara oss två för det ger mitt själ ett lugn.
Vad vore jag utan dig, men frågan är nog mest "vad vore vi utan varandra?" mitt svar är inget. noll. nada. niente. hichi.

du är med mig idag, imorgon och alla andra dagar och det är dagar jag är tacksam för. Inte en enda dag kan jag ta för givet för jag värdesätter de dagarna med mitt hjärta. Jag älskar dig min fina prins, tack för allt du gör för mig.









Då. Nu. Föralltid.


filmen som gör en kär.

Ni kan säkert räkna ut vilken men ja det är twilight..
Aldrig har jag sett en film så längtans full, fylld med kärlek. Den är så himla obeskrivlig, man måste se den för att förstå. Såg den första gången när jag var i helsingborg för några veckor sen och blev kär i den. Ladda ner den idag, och även fast det var kass kopia så blev jag lika kär i den som jag såg den första gången. En sak är säker och det är att jag måste ha alla böckerna, och att jag måste köpa filmen så fort den kommer ut på DVD.

För er som inte vet så ligger jag i sängen just nu och är sjuk. Eller sjuk och sjuk, mår riktigt dåligt. Illamående, ont i huvudet och känner mig allmänt svag. Helgen var jätte trevlig, middagen var super och jag träffade på en massa nya roliga människor.

Hoppas ni har det bra. P.s gå och se twilight, det är en must see movie! En sak till, för alla med CSN kort ni kan gå och se den på bio nu under vardagarna med lite rabatt tror det var 60 kr och se den, så vad väntar ni på?

Ciao!

shopping!

Igår så fick jag världens lust att shoppa fastän det börjar bli tomt i plånboken, men när det är så mycket rea så kan man inte göra så mycket.
Jag fick med mig hem tre par trosor, som är super mysiga och en kjol! Den ska på ikväll, så ni får se lite senare.
Har jobbat idag, känns skönt inför februari lön så jag inte går runt och är pank. Ikväll blir det födelsedags middag, som sagt outfit får ni se lite senare, nu ska jag sova en 45 min. Ciao!

 


mc boots, is love

i love love love them! Det blev kärlek vid första ögonkast, men så är det alltid med alla mina skor, kan man då kalla mig otrogen?
 Jag pratar med mina skor som om dom är mina barn, jag älskar mina skor och alla andra skor som inte får följa med mig hem!






































black and white

Hej på er.

Första skoldagen, och det gick segt! Men nu får jag inte vara negativ, endast positiva tankar. Snart är denna termin också slut och då blir det sommarlov som springer alltid i väg och efter det blir det sista året i skolan. Det går snabbt, men det gör det ju alltid när man har roligt, dont you think?
Men jag har varit duktig idag och tagit dagens outfit, och jag har varit och köpt med mig hem ett par älsklingar, ni får se det i ett annat inlägg.










 dagens
klänning, vila
band, klänningens
cardigan, kappahl
strumpbyxor





















ångest för matte, start nu!

Hejsvejs!

Jag har världens ångest över att ta fram matte boken nu och sätta igång och räkna det värsta jag vet.. algebra! Men nu har jag satt på mys kläder får se ifall det hjälper. Ja jag tror att ifall man klär sig bekvämt så kan man bli mer koncentrerad. Nej, nu ska jag sätta igång med matte B, hörs sen om inte jag har drunkat i alla sifror och bokstäver.


dagens( ages ago jag la in, men nu kör vi)
linne, hm
stickad tröja, bosses ( day birger et mikkelsen )
strumpor, cubus

ciao!

vår längtan...

Ett sent inlägg, men det får duga!

Nu när snön äntligen har tittat fram, nu när vi inte behöver det så har jag fått vår längtan. Vår längtan betyder kort korta kjolar, tunna strumpisar, tygskor, kort jeans jacka, sol glajorna... Well ni vet vad jag menar. Men nu när jag kollar in hm så börjar tygskorna titta fram, och kolla vilka söta jag hitta för endast 129 kr!
Vad tycks? är det någonting till våren? Jag ska nog köpa dom lila aktiga och vita självklart!
Godnatt!

b-nalle

Godmorgon, eller god eftermiddag?
strunt i det nu, jag ska säga er en sak ni inte vet och det är att varje kväll enda sedan jag fick den ifrån bosse så har jag sovit med den här håriga saken, förutom när jag har min bosse vid min sida eller jag inte sover hemma.

Och självklart tog jag med den här underbara och mysiga saken för att sova med under skåne-resan, och ja, guess what? Jag glömmer den under täcket i sängen jag sov hemma hos beccs. Så nu pryder min bosse-nalle hennes bokhylla medans jag sover ensam i min säng..


såhär mysigt har jag med min bosse-nalle.

nyårslöfte(?)

Hej på er!

Har nu kommit hem ifrån en underbar resa! Har varit nämligen i helsingborg och firat min tvillingsjäl 18 år. Så himla sjukt att den bruden är "vuxen" nu,  jag ser ju henne fortfarande som den lilla skitunge som började i min klass och fick min uppmärksamhet på direkten. 

Nu under lovet har jag jobbat på adidas så himla mycket, och därför inte haft tid med bloggen. Jag ska som nyårslöf säga att jag ska vara mer aktiv här, dels för att jag vill och för att det är så kul och se tillbaka på hur man har haft det, so i do it for me. Foton ifrån nyår kommer upp så snart som möjligt, men här får ni en afterparty foto på mig!


RSS 2.0