ALLA HJÄRTANS DAG TIPS!

image173Om två veckor så är det alla -ans dag, en dag vi inte vill missa.
Ni som är singel där ute häng inte läpp för det finns tips för dig med ;) . Jag ska lite smått och gott skriva in lite tips om vad man kan ge en partner eller vad man kan göra överhuvudtaget denna dag!
Nästa torsdag så ska jag försöka att utöka den listan. Låter det bra?

Du som är singel :

Hitta på något kul med en vän, en mysig kväll med en kär kompis?
Gör dig själv en tjänst och ge dig en egen "spa night" Och med det menar jag ansiktsmask, inpackning till håret, fixa naglarna och ja hela det kitet. Do your self a favour!
Titta på riktigt cheezy filmer
Köp en massa choklad till dig själv, och känn att du inte behöver någon kille/tjej för att du ska må bra!

Du som har en partner :

♥ Bjud ut honom/henne på middag
Gör om ditt rum för henne/honom. Yes det låter konstigt men jag ska gå in i detalj med detta! det jag menar är att du sprider ut rosor och sätter ut en massa levandeljus över allt i rummet så att din partner känner sig bekväm och verkligen lyckligt lottad att just du har gjort detta för honom/henne. Sedan sätt på en romantisk musik, och bara mysa med varandra! P.s Billigt och bara helt underbart!
Om du har ont om pengar laga middag för honom/henne hemma.
Gör något speciellt som är endast "your thing". Det som ni verkligen har gemensamt, och det kan vara vad som helst.
Eller varför inte köra en klassiker? Gå på bio! En cheezy film är på gång "P.s i love you" varför inte gå och se den?

Vad ska jag ge? För dig som har partner!
♥ Rosor!
No need to explain hoppas jag?
Smycken är ju något som är vanligt, och som sagt något man alltid uppskattar, vem gör inte?
Ge honom/henne ett foto på er tillsammans med en fin ram.
Choklad, lots of it! Eller gelehjärtan
Nalle! Jag rekomenderar då miranda nalle, som jag tycker är über söta! ( P.s det är dom grå nallen man kan hitta på Gallerix)
En kärleksförklaring i brev. Jag är en romantiker så jag skulle smälta på plats!

Sådär ja, lite tips om hur man kan göra och vad man kan ge under alla -ans dag. Hoppas du gilla det. Kommentera gärna in tips som jag kan fylla på tills nästa vecka!

Massor med kärlek ifrån mig/ Nosha!

vad är detta för samhälle?

Hellu!

Jag har varit gaanska så djup de senaste veckorna, tycker ni inte? Men alltså det är bara för att det händer så sjukt mycket runt omkring mig. Jag menar först och främst min hälsa, förra veckan knivhot, och dagens skit är att det blir "bombhot" utanför min lillebrors skola.
Det är ju verkligen helt sjukt, att människor att utsätta andra oskyldiga för en massa skit endast för sitt egna bästa. Hur störd i huvudet kan man inte vara?
Det får en att verkligen att tänka efter att vad är detta för samhälle vi lever i ?! A L D R I G kommer det att bli fri från krig eller hotelser hit och dit. Jag har alltid levt i någon fantasi värld om att det kaaan bli bättre. Men hur fan då? Ursäkta språket men jag blir så irriterad på hur folk kan vara mot varandra.

Dagens tänka till fråga är ju "Är det så att det aldrig kan bli bra? Kommer det alltid att vara något?"

Nej nu ska jag gå och hjälpa en skadad älskling.
Hörs mer sen, för då kommer alla hjärtans dag tips, nej det har jag ju inte glömt ;) ! P.s om min data hemma inte funkar så lovar och garanterar jag er att det blir det imorgon.

Ciao / Nosha!

S W - About bullying

Hej iiigeeen!
jag ger visst inte upp va?
Men men, hitta denna på youtube.com Shayne Wards pratar om mobbning, allt han säger håller jag med. Och en sak till, stå för den du är och låt inte dig själv bli nertryckt av svaga personer!
Titta, detta är viktigt!

Ciao/ Nosha!

p.s glasögon

Hej på er igen!
Tänkte lägga upp foton på mig med min drog! Har ju inte visat mig förutom videon härom dagen i glasögonen, så passade på nu (.. nu när jag ser ut som värst och håret står ut ifrån varje håll) när jag hade tråkigt. Ska se ifall det blir glass + hallonsås . Recept till er kommer upp, tillsammans med foto ifall det blir av. Annars vet jag inte vad jag ska göra, jo plugga? Plus mys med mami som har jobbat idag (som vanligt). Saknat den gumman :D haha. Men nej över till fotona.

Here i am!
image172

bild 2 : ser man ju klart och tydligt sexig office women. haha driver!

Ciao sålänge!

lista

Dagens frisyr: lockigt till en början, men det blev en bulle tillsist
Dagens smink: Endast dagkräm och mascara
Dagens klädsel: Acne jeans, Abercrombie & fitch piké tröja och en cardigan
Dagens planer: äta glass!
Dagens misslyckande: mina tankar
Dagens vill ha: glassss!
Dagens drog: glasögonen
Dagens tråkigaste: skolan?
Dagens köp: inget än, *duktig nosha*
Dagens godis: naturgodis wuho!
Dagens mat: biff med potatis + sallad
Dagens humör: jag är faktis lycklig

Ciao/ Nosha

ser vi eller kollar vi på?

Hej på er alla söta!

Det finns en sak jag tänkte på hela dagen och det är hur vi ser på människor. Person som är tysta, blyga (ensamma) gör vi något åt dom? Tar vi som är mindre blyga och högljuda första steget till dom? Mitt första svar till det skulle vara image167"Nej!" För att vi tycker att de ska ta det.

Och en annan sak är, när folk blir utsatta för mobbning vad gör vi då? Kollar vi bara på eller ser vi verkligen vad de gör? Att de trakasserar en annan oskyldig person. Oftast så är många fega och vill inte "lägga sig i" speciellt ifall det är mellan okända personer för då vet man inte om dom skojar eller inte.
Men man ska säga till oavsett vad, för hur ska det ta slut? Den andra stackars person kollar på er och vill att ni ska göra något åt saken men ändå så kollar man bara på?

Varför är det så? Varför är man så feg och vågar inte ta ansats till att få slut på det, och ändå finns det en massa friends och alla sådanna kampanjer emot mobbning. Varför gör ni inget?

Tänk på det här, detta är på riktigt och det är allvarligt. Vissa människor kan blir förstörda psykiskt permanent.

Ciao/ Nosha!

så tidigt

Har till och med fått sova ut idag , men ska hopp i sängen nu. Jag är så himla trött vet inte varför. Är så aktiv under lektionerna de senaste två dagarna, *applåder till nosha! wuho*
Nej, men nu ska jag sova, och vet ni på torsdag så ska jag skriva in tips till alla ♥-ans dag. Det blir väl bra va? :)


GODNATT SÖTNOSAR!

rushhh

image166jag är hemma nu men måste skynda mig.
tänkte bara skriva lite kort om vad mami gjorde idag som verkligen förgyllde min dag idag! Åh du är så underbar!
Runt lunch tiden så fick jag ett sms där det stod "Jag älskar dig så mycket att det gör ont. Pussar och kramar Mami"
Och på morgonen så dedikerade jag mina strumpor till min mamma där det stod Mum på. hihi. Så check my socks out ;) HAHA.
Nu måste jag springa för att hinna med bussen hem till Bosse där det väntas super mario! wuho.
Nattow, you know what to do, call me ;)


skola

hej på er sötisar!
Yes, första inlägget ever jag har gjort och jag är i skolan, haha. Men men satt
här och tittade på alla fina smycken som "One of a kind" har. De hittar du på Kyssjohanna.se Men alltså till alla hjärtans dag så är det, de jag vill ha. Alltså armband eller något gulligt halsband. So you know guys ;) Haha.

Men nej nu ska jag kila vidare och leta efter de andra.
P.s feeett seg dag idag, jag som trodde att vi skulle sluta 14,00 slutar 15,25. Inte alls bra! En annan liten sak är att jag ska skaffa kpntokort idag, gaah äntligen! Hoppas de bara kommer att finnas några cash på kortet för vad är meningen? haha

Ciao/Nosha!

hallå?

GODMORGON!


Tänkte bara starta morgonen med att säga att olyckligtvis så fick jag tid hos specialisten på ALLA HJÄRTANS DAG! åh, fan också, men vad ska man göra? man tar ju den tid man får right? Nej nu får man bara hoppas på att det blir sen mysig dag iaf!
Ses sen!

sovgott!

hello älsklingar!
Jag har nu spelat fifa och ääägt älsklingen, jag är sååå grym! hihi kände mig faktiskt stolt, hihi.
Nej men nu ska jag sova och vakna tidigt imorgon för att orka med skoldagen!

GODNATT!

klockor - cocoo.se

Hej igen!
image164Vad gör man inte när man känner sig nere? Jo man kollar in smycken och det är precis vad jag gjorde. Jag blev lite smått förälskad i de här två klockorna som man även kan använda som armband, vilket jag finner finurligt! haha.
Nej men jag vet inte riktigt vilken jag vill ha, men hjärtformade tilltalar mig mest. Men vi får väl se. Måste tääänka på saken. Who knows en liten alla hjärtans dag present ifrån mami och pappa? haha.
Men vilken tycker ni är finast?image165 Den andra har mer berlock och sådant medans den andra är mer simpel och har bara hjärta och ja, själva klockan.

En liten prislista :
den första kostar 245 ;-
den andra kostar 195 ;-
och både två kommer ifrån
cocoo.se
så spana gärna in sidan för där finns det fler alternativ och hitta!
Ciao / Nosha!

varför?

Hejsan!
Jag har frusit sönder mig idag, och jag har bokstavligen gått runt och skakat och hackat tänder. Kommer vintern nu eller? Men men min hälsa har blivit värre, what a chocker? Åh skit! Jag hatar att det bara blir värre, varför? Varför kan inte jag bli bättre, alltså jag vet inte varför det blir bara så.
Har ingen lust mer, ingen ork att bry mig om saker och ting. Jag ger upp lite halvt nu. Jag vågar inte släppa allt på en och samma gång, men jag tror att det inte är så långt kvar tills jag har släppt allt.
Jag ska börja gå hos en speciallist, som inriktar sig mot kvinnliga sjukdomar. Äntligen något bra! Jag menar läkaren jag hade nu var ju katastrof, usch i hate that. Men men, när jag har tid vet jag inte än, får kolla upp det med mamma som ringde idag!

nej nu ska jag sätta på mig mjukis, och lägga mig i sängen tillsammans med varm choklad och stirra på tv. Mys lite senare med B.
Och en liten grej, min mamma är så himla gullig nu när vi har börjat prata ut om detta och nu när vi tar allt detta med sjukdomarna seriöst. Hon sa en så himla gullig sak till mig igår att det verkligen värmde hela mig!
"Anosha, oavsett hur sjuk du än är så ska du vara lycklig. Du MÅSTE gå ut med dina vänner, och pojkvän. Vill du göra något, gå ut på restaurang, bowling eller bio vad som helst jag betalar för det var inte orolig över pengar. Det enda som räknas nu är att få se dig lycklig." Åh JAG ÄLSKAR DIG MAMMA!

film!

hej igen!
En liten filmsnutt på oss igår ifrån kista gallerian, när vi käkar på golvet som flyktingar. Haha.Omid hade kastat 50öre till oss på marken, haha galet kul . P.s jag och mina glasögon, och käkar som en glupsk jävel! Haha.


 Laugh and enjoy! /Nosha!♥

HEJ:D

Jag är sååå lycklig!
Shoes makes you so happy, det är bara så. Det sägs att diamanter är en tjejs bästa vän, well jag har en bästa vän till! Haha och det är skooorrr! Jag älskar skor så himla mycket. Det jobbiga är bara att ja, nu ska jag säga farväl till converse :( . Har ju användt det nu i flera år, och high heels är jätte nytt för mig, så nya nosha here i come! :D då menar jag klackskor ;) haha.

Var i stan idag och shoppade lite smått och gått med mami och lillebror. Tydligen så har lillen börjat med mode, och i hans värld så är de här 96 jeansen jätte poppis, och när han fick det idag så var han så himla lycklig. Så gulligt att se! haha.

Mitt köp idag var:

♦ett par skor som var rea på rea! Helt underbart. De kosta 500 från början sen 399kr , och
jag köpte de för 199:- VILKET FYND? :D i know.
♦två vanliga strumpor,
♦ett par sockor,
♦ett annat par långa strumpor.

Efter shoppingturen så var det sushi time! Gaah var så länge sen jag åt det.
Så skönt att komma iväg idag och shoppa.
Behövde det så himla mycket, efter allt som har hänt.
Och shopping för alltid mig och mamma jätte nära så.
Bara kärlek på köpet! :)

Skriver kanske sen. P.s Ni läsare är så söta. PUSS PÅ ER!/N

Zz

GODNATT!

aaahhh

Ja, så lät det när jag fick sitta efter timmars av stående på ben! Haha. "Promotade" för skolan idag i kista gallerian. Man fick gå och leta efter personer som gick i 9:an (vilket var hur jäkla svårt som helst) Jag gick då tillsammans med Erna vilket var skit kul. Vi snackade med varandra om precis allt. Allt ifrån blogg till pojkvän/mode. Girltalk helt enkelt.
Men det var kul, men det var jobbigt. Att hitta folk som gick i 9:an var super svårt. Vi frågade en massa, och de flesta gick i 8:an/7:an. Men herregud vad tjejer i den åldern sminkar sig. En tjej gick i 6:an och hade sminkat sig som om hon vore jag vet inte 16.
Dagens tjejer ute i samhället, SMINKA INTE SÖNDER ERT ANSIKTE! Vad är det ni får ut av att sminka så mycket att det inte finns något naturligt längre i ansiktet? Nej, men ni bestämmer själva!

Just nu är jag verkligen dödstrött så det blir inget speciellt ikväll. Ska däremot laga mat med mami, och mysa med henne. Hur länge sen som helst, så myyss myss.

En sista sak, jag ska lägga in ett inlägg om alla ♥-ans dag tips till vad man kan göra. Med partner eller inte. Så håll utkik på det, för det kommer någon gång nästa vecka.
Och en liten grej, något tips till vad jag kan köpa till Bosse som fyller år snart? gaah, så snart!

Ha en trevlig lördagkväll/ N!

bloopers

Ja jag har bloggat myyycket idag, men nu ska vi få ha fredag-skratt med OC bloopers. HAHA check these out!



HAHAHA

Kolla nyss på bloopers men denna tog allt. HAHA.
Titta bara så kommer du att fatta varför! HAHAHA, jag kanske är torr, men jag tror ändå att alla OC fans kommer att fatta att när Ryan härmar Summers sätt att säga Cohen. HAHAHA.
check it out!

OC

tudelo!

Jag kom nyligen hem ifrån att varit och fikat med nattow, på mitt snart blivande jobb? Nej men Cafe Momo i haninge centrum. Har nämligen sökt jobb där, dvs idag. Haha, så vi får väl hålla tummarna på att dom ringer och erbjuder mig ett jobb, im so in need of a job! Ge mig ett jobb, men vi får väl bara vänta och se.
Men, back to the main point och det är OC. I miss it so much, ska nog ta och kolla på allt från början, hm? Eller, vi får se. Haha, men men min favorit sen är nog den här, precis när Ryan har hunnit exakt till tolvslagt och kysser sin prinssesa Marissa.

Så enjoy!


R: I love you
M: What?
R: I love you
M: Thank you

AW!
Ciao/ N

Men näää.. ?

Halloj på er.

Jag hade fått höra om en "fjortis-blogg" och jag tänkte "De kanske överdriver" Men fyfan alltså :O . Jag är inte den som dömmer, men vem fan skriver om sitt ex i bloggen och att anledningen till att hon gjorde slut med honom var för att "han-fick-inte-upp-den" Alltså hur elakt är inte det? Det som händer i sovrummet, stannar väl där. Det är inte så att jag skulle vilja hänga ut mitt ex, och säga "Aa, jag gjorde slut för att babababa" Liksom, det är bara helt sjukt. Fast det tycker jag då.
Vart går gränsen egentligen det här med att blogga om sitt liv. Är det OK att skriva och hänga ut folk om verkligen intima och privata saker ? Nä, usch fyfan alltså.

Ciao / N

ny dag = ny start

hej på er!

Det har varit en jätte jobbig vecka för mig, och med det menar jag verkligen jäättee jobbig, men vad kan man göra ? Ibland händer tråkiga saker man inte kan hejda, och ja det hände mig denna veckan. Men blää på det, nu går vi vidare, bloggen ser för seriös ut. Har jag inte rätt ?
Nej men idag så var jag tvungen att sova ut, så jag ska bara gå till historia lektionen, det är grading talk jiiikees. Hoppas jag har iaf G-VG, som sagt denna och förra mot slutet av terminen var inte min termin. Men men, vet inte vad jag ska göra ikväll. Är faktisk sugen på att bowla, eller spela biljard, out of no where. Men det blir säkert något av det.
P.s så kul att se mina sidvisningar låg på 520 medans mitt medel oftast låg runt 100. Som sagt hoppas ni stannar :) . 
 
♦Vad ska du göra i helgen?

/Nosha!♥


..


loving you

messd up

Hej på er.
Den glada Nosh försvann idag med det den äckliga snubben. Det har gått timmar och jag är fortfarande helt borta. Känns som om jag är inte jag just för tillfälligt. Åh det är alldeles för mycket som händer, på en och samma gång. Att något sånt här ska hända är inte bra för hälsan, speciellt inte min. Hur fan ska jag kunna bli frisk och stark inför andra (medicinska) saker när något sånt här finns i vardagen och jag ska "inte tänka på det"
Jag ska säga en sak som en gammal vän till mig, eller rättare sagt hennes pappa sa alltid
"Varför ska man låsa in friska människor istället för de sjuka som är där ute?" Åh, usch försöker att inte tänka på det, men de spelas upp i huvudet som en jäkla film. Helt sjukt.
"You never know what's going to happen"

Har en fråga, Tycker du att det är OK att bära runt på en kniv ?

/N

helt sjukt.

Att folk kan göra så? Jag undrar bara, men att gå runt och bära på en kniv är det vanligt? ÄR DET OK?? Jag förstår verkligen inte det, för mig är det helt jäkla sjukt. och att vara psykiskt störd och hota det är föööör mycket. Som sagt jag förstår inte.
Som tjej/kvinna alltså vi går inte säkert. Vad fan gör vi om en man knivhotar oss? Alltså har aldrig känt mig så sjukt liten som jag gjorde idag, så hjälplös. Har aldrig känt panik så mycket att jag får reutaism (stavas det så?) men iaf, så mycket att jag inte ens kan öppna mobil. Aldrig känt sådan tunghäfta att jag inte kunnat skrika efter hjälp. Alltså ibland har man verkligen så sjukt mycket otur.
Jag hoppas att er dag inte var som min, fyfan att gråta i 3 timmar och fortfarande darra åhh fyfan. Fan ta vissa människor som är sjuka och inte förstår vad som är rätt eller fel, Faan alltså!

/N

to love!

Kom nyss hem efter en kort promenix med love. Men nu över till en annan love, och det är dessa skorna som jag hitta på Asos.com  De kosta inte så mycket heller endast £20,00 ,och det motsvarar ca 190:- om jag inte har fel? Någon som vet exakt?De är så grymt fina att jag känner verkligen måstet till att köpa de enda från min ända. Haha. Mitt efterlängtade studiebidrag, näääär kommer duu??
image160image159
Är dom inte to-die-for? Gaah!
Ciao, nu ska nosha till sängen och mysa!


Musik!

efter som sagt en jobbig dag så behöv ju musik, så here we go!


Låt 1 : Är Avant med låten Grown ass man
Låt 2: Är Marques Houston med låten sex with you.

promenix

Haaaaaaaj!

Efter en konstig dag så finns det nog endast två saker som kan förbättra saker och ting.
♦ Naturgodis
♦ Promenad med älskling
Men det är ju inte alla som har någon älskling, men man har nog säkert en mp3, eller musik överhuvudtaget det sviker en aldrig. Så ta med dig mp3:en ut och ta dig en rejäl och skön promenix.
Men men, han kommer väl snart så det ska bli skönt och komma ut.

Nu med min anemi som har blivit värre så rekomenderas det att jag ska röra på mig så mycket som möjligt och att det inte blir överdrivet med det. Och ingen dans blir det denna termin för mig, det är ett big no no ifrån läkarens synpunkt ... Tyvärr! Så en timmes promenad should do me good. Hoppas jag inte blir värre än vad jag håller på att bli, usch ... Jag hoppas att alla människor i hela världen blir friska likaså jag.

Puss / N.


any news?

Hej på er.

image156Jag försöker att hitta något nytt om Heath Ledger, men det är typ omöjligt. Nattow säger att det var p.g.a lunginflammation, i aftonbladet så står det att han ej var bekävm med att vara en stor kändis och att han på så sätt tog självmord. Men som sagt de har inte fastställt än till varför han dog.
Jag har ännu inte smällt in detta med att han har dött, det känns så otroligt sjukt! Gör det inte det? För jag kan verkligen inte förstå detta. Okej, jag kände inte honom hade inte ens sett honom (!) Men ändå så känns det som om jag gjorde det, men så är det nog med alla kändisar, eller ?
Men ifall ni får höra något nytt, kommentera gärna det!
My God is he really gone ?

P.s välkomna alla nya läsare :) , hoppas ni stannar och fortsätter att läsa!
Puss på er / N♥

han är död ...

image155Jag vet inte hur jag ska inleda detta inlägg.. men jag fick höra detta för en timme sen. Och det känns fortfarande helt jäkla sjukt! Jag säger väl bara så som det är men Heath Ledger hittades död i hans säng i natt. För mig är det en otrolig chock, jag menar jag är uppväxt med hans film "10 orsaker att hata dig"
Jag var helt förälskad i honom, och hans charm och nu är han bara borta ? Bara sådär, shoff .. ? Heath blev endast 28 år, och varför han dog är inte bekräftat än, men det sägs att han självmord, eftersom det fanns en burk sömnpiler bredvid honom.
nej jag har inte så mycket mer att säga, bara att vilken tragedi det är att han är borta .. Men men, vi får väl hoppas på att hans familj får det de begär, för de sa i en intervju att de skulle vilja sörja i lugn och ro, och det hoppas jag verkligen att de får.
En liten grej är att nu är stackars lilla dottern är endast 2 år, och utan pappa, hur hemskt är inte det?
Heath kommer nog inte bli glömd han var ju så stor, men ändå ny i vissa ögon. Men för personer som jag så är han "gammal" och stor. Nej nu ska jag avsluta detta inlägg, med att jag önskar heath att vila i frid ...♥

hype = im back

hellooo!
Noshelinoshnosh, har varit så sjukt hypad idag så alla har klagat! Haha, yes misson complite. Nej jag driver, men seriöst jag vet att ni älskar mig ändå :) . hihi.
Mitt liv just nu är som berg-och dalbana, men vet aldrig hur jag mår. Men jag hoppas på att jag ska vara felice framöver, p.s Felice = Lycklig (italienska). Hihi.
Skoldagen har varit som sagt tråkig i sig, men jag gjorde den "rolig", med det menar jag hype. Haha, så drama lektionen döda jag. Haha driver. Klagade bara på den lektionen, men skitsamma, under italienskan dödade jag! Alla garvade :).
Nej nu ska jag och lovely köpa ingredienser till bakning, ciao!

M J - You're not alone

Älskling jag älskar dig. Finns inget som är så perfekt som just det vi två har. Jag älskar att jag kan gråta hos dig, få känna som jag vill, få vara rädd utan att skämmas.
Det är verkligen jag och du hela vägen ut, inget kan stoppa detta. Du betyder så himla mycket för mig, finns inget som kan betyda såhär mycket. Jag är beroende utav din kärlek, din närhet. Denna låten tillägnar jag inte endast till bara dig, utan till oss. Oavsett vad, så kommer jag aldrig att glömma dig, aldrig, aldrig ska jag någonsin glömma bort dig. Jag älskar dig älskling!


Hoppas ...

Hej på er!

Jag vet inte riktigt ifall det var rätt att skriva så som jag gjorde igår, men man kan ju alltid hoppas på att folk inte tar det som ett "Snälla, tyck synd om mig" för det är inte min mening. Jag ville bara att folk i min omgivning skulle förstå. Och ni som läser, att jag inte "döljer" och så, alltså att jag är ärlig mot er, det är mitt enda syfte..

Idag, jag ska städa lite, och sen ska jag försöka plugga på daoismen, men jag fattar fortfarande inte varför för det är inte grekisk mytologi utan kinesisk, men men. Man gör väl det de säger att man ska göra? :) .
Men men, sen får vi väl se ifall jag hittar på något med B, eller så försöker jag bara vila ut. Skola imorgon som sagt.
Lycka till med tentan älskling! :) Love you!

Ciao sålänge då / Noooosha!


bekännelse

notisen säger väl sig allt?
Jag ska vara ärlig och säga en liten del utav det som jag har skrivit in som "privata anledningar". Jag ska säga den "lilla" delen vilket är jätte stor i mina ögon. Som ni kanske inte vet är att jag har anemi, och det är blodbrist och järnbrist. Det låter inte alls så stort, men det som kan bli stort är när man får komplikationer med sjukdomen. Som jag har fått två gånger, och nu tre gånger. Det är när det blir alldels för mycket brist utav dessa två ämnen i kroppen. (jag vet det låter fööör doktor snack, men jag måste vara seriös någon gång?) När det blir så, så kan man bli trött, sjuk, och värst av allt tappa håret.
Jag har tappat håret två gånger förr, första gången var jag 2 andra gången var jag 4-5 år. Jag har tagit järn- och blodtabletter, men just nu så kan jag inte göra så mycket åt saken. för den här andra stora saken, the main point, som jag helst inte vill ta upp. Inte än ..
Men, ja, så framöver så kommer ni att se en liten tunnhårig nosh, vilket jag inte är stolt över men kan inte göra något åt saken. Och jag har redan bestämt mig för att, ifall det blir jätte tunt, som jag tror att det kommer att bli så kommer jag att raka bort det. Vara stolt? Jag vet inte, jag kommer inte kunna vara stolt, men jag.. äsch jag vet inte vad jag kommer att bli.

Den största räddslan är nog håret och vad folk kommer att tycka och tänka när de ser mig, jag vet att det kommer att göra ont. Snälla bespara mig det?
Men ja.. nu vet ni iaf mina anledningar till varför jag har varit på sjukhuset och varför jag har varit allmänt seg. Jag har varit det sen november-december månad, för det var då jag fick besked om en den där andra saken. Och om att min anemi har blivit värre fick jag reda på igår på morgonen.
Så ja, gott folk nu vet ni.. Har nog aldrig varit sååå ärlig mot någon jag inte känner, men jag känner ju ändå de flesta som läser, men det finns ju säkert någon okänd.

This is me, now ... Anosha.
En liten grej till nära och kära;
Hoppas att ni nu förstår, och att ni inte blir "rädda". Var stark så jag kan vara det. Snälla kämpa, kämpa med mig, för jag orkar inte kämpa själv. För alla er som stöttar mig, jag älskar er ♥

Mjau...

Hello!

Som ni nu kan se, så har jag börjat med att samarbeta med Cocoo.se vilket är väldigt kul, får se nu vad som blir förmånen med den. Om ni inte har sett sidan än, så kan ni lika gärna börja, för sidan är verkligen great!
Men men, idag så har det varit jätte stressigt, eller en liten bit utav den.
Bs bror fyllde år idag , och jag skulle hinna köpa blommor, duscha och fixa mig på en timme. Vilken tjej hinner göra det om inte Nosha! :D. blev så lycklig när jag insåg att jag hade hunnit före Kristina som skulle hämta mig. Så tummen upp för mig!
Men efter den lååånga fast också jätte roliga fikat så skulle jag ha naturgodis som jag inte ätit på ages, eller så kändes det som men det var i måndags, MEN ÄNDÅ. haha, så åkte vi dit och sen var det att kolla på "Catwoman" . Rätt hyfsad film, men kanske fööör mycket data, eller vad säger ni?

Ciao! /N


PRISER!

Gokväll!
Ja, jag fick reda på priserna och det var visst typ det jag sa. Halsbandet som är för tillfälligt utsålt (Hoppas det kommer så snart som möjligt, p.s har frågat ifall dom gör) kostar 165;- Och armbandet kostar 195;- köp, köp köp! Cocoo.se

Jo idag i skolan så satt jag och reklamerade en massa! haha, ett gott skratt blev det för oss tjejer. Satt och reklamerade för i.d , vääärldens bästa smink! Haha, men jag är verkligen seriös också för jag förstod först inte varför de stod och skratta åt mig, men sen förstod jag på att jag sa "Jaa.. ni kan aldrig hitta något bättre" "Och det bästa är att man kan sova med det utan problem" "åh det är sååååå bra!" haha. Skit kul.

Och sen kom jag nyss hemifrån Nancy som hade "familjemiddag" Nej men alla nära oss kom. Och vi kom fram till att Niosha som är min älsklings kusin har en liten crush, och inte för vem som helst utan min älskling. HAHA, kanske lite competition? Nej jag skojar , lillen är bara 2 år. Haha.
Men nu ska jag sova, gaah en KVART sovmorgon imorgon och jag är lycklig. Och yes, jag blir lycklig väldigt ENKELT! haha. 

i hope y'all get a good, good night sleep / aaaaaaanosha! haha, p.s jag pratar ALDRIG så, om inte jag är hype då :D haha.


Cocoo.se!

Hello, again!

Finns det något bättre än Cocoo.se ? Alltså deras nya smycken dödar!! Det bästa med sidan är att det budget pris, plus att det finns för ja precis vem som helst! De senaste nytt som jag såg är ju självklart peace-armbandet som jag bloggade om förra veckan tror jag? Men nu har det kommit in nya finfina saker, to die for :D haha. Jag har aldrig direkt satsat på armband eller så, men vårens och förhoppningsvis sommarens nya "thing" för mig blir armband och halsband i massvis! Men jag hitta det här armbandet och halsbandet på som sagt Cocoo.se och däremot armbandet, det är senaste nytt. Jag vet inte riktigt hur mycket de kostar, men halsbandet ligger mellan 165-295;-  men exakt pris för både två kommer snart! Och armbandet ligger mellan 145-195:- Så det är ju inte direkt dyrt, endast VÄRT det! Så kolla in denna sidan som man kan hitta som sagt ALLT, och med allt menar jag allt i smycken ;) . Så check it out! Och nu ska jag gå och decka i sängen! Godnatt på er/ N!

"Hejsan, välkommen"

Hejsan!
Jag är en über trött Nosha, men det hindrar mig inte från att blogga ;) .
Idag så hade vår nya skola öppet hus, och yes 4 timmar att stå upp är inte lite heller, jag dog så fort jag kom hem. Men som tur är så kom ju pumpkin som körde oss hem till mig. Gaah skulle ha dött ifall jag hade tagit tåg och buss, usch på det! Hoppas ni gillade vår öppet hus, och vi ses kankse nästa termin, iaf några av er :)
Men en sak jag måste påpeka är hur många gånger jag sa "Hejsan, välkommen" Jag tror jag sa det min 1000 *? Haha, men det var kul. Och jag som har torr humör körde ett skämt femtio gånger på typ samma person? haha.

bloggar snart in ett nytt inlägg!
Ciao /N!

IEG

Godmorgon.
Ja det har varit en dålig uppdatering ifrån min sida, och yes det ska förbättras men mitt liv just nu har bara gått ut på att äta glass och kolla på film. Haha nej nu ljuger jag, men jag har blivit jätte seg, det börjar ta över min kropp, men jag ska ej låta det göra det mer ...

Nu ska jag till skolan, och sen så ska jag stå öppet hus i 4 timmar! Så kom gärna, Internationella Engelska Gymnasiets öppet hus idag klockan 18,00. Den ska ju byta plats nu ju , så nästa termin så finns skolan på Södermalm, Allahelgonagatan 4.
Mer och läsa kan du hitta på skolans hemsida IEG . Ses där!

Ciao/Nosha!

Stress?

hejsan!
Jag har tänkt på en sak, det är att jag är skit dålig på att blogga under helger, det blir bara så att jag ej pallar. Haha, alltså det jag menar är att jag brukar oftast vara död och typ göra inget på dagarna så varför bloggar jag inte då? Ajja, ibland förstår jag mig inte på mig själv! Haha.
Nej nu ska jag bara sätta på mascara och sen springa till bussen som kommer att ta mig till B :) . Wuho han är hemma!
en annan sak också det är att jag har blivit så duktig att jag har börjat plugga mer och gör läxor och sånt. Jag har blivit så himla seg pga av personliga skäl så jag har absoult inte orkat plugga eller ens öppna böckerna för att plugga. Men men, nu ska det ändras som sagt, nyårs löftet!

Hoppas i har haft en bra helg, Puss på er!
Ciao/Nosha!

Zzz..

Godnatt people.

idag har varit en sjukt seg dag. B som inte är hemma, har gjort mig ensam. Så idag passade jag på mig att nörda mig, och då slog jag på stort och installerade The sims. Och inte The sims 2 utan det allra första simset. Haha. Min data är så rutten att det ej gick att installera 2:an. buhu. Haha.
Som Beccs sa till mig igår "Tiden flyger iväg när man spelar sims" Yes indeed, håller med henne. För när jag kollade på klockan första gången var hon 13,00, andra gången var hon 16,30. Helt sjukt!
Så jag stack och hyrde film. Mami och jag skulle titta, men det slutade med att alla i släkten satt fast klistrade framför tv:en.
Vi kollade på "Secret Window" Vet att filmen gick för typ två dagar sen, men jag kollade på "Försoningen" Vilket inte var så himla bra film, skriver om den imorgon om jag kommer ihåg. Den var helt OK faktiskt. 
 
Men nej nu ska jag sova, godnatt på er!
Ciao/Nosha!

J L - P.D.A ( We just dont care)

hej igen, igen. haha.

Ja snubben har rätt med sitt efternamn, Herr John Legend är en legend! Han gör så sjukt bra musik, och han är så jaa gryymt bra! Den här låten har nu surrat i huvudet ett bra tag. Låten är verkligen så himla mysig, den är inte typsikt R'nB cheezy låt, utan den är så mysig helt enkelt. Men men, nu får ni lyssna och enjoy!
P.s Joy i miss you, och vi ses snart ju ;) Denna låten dör jag och Joy för. För er som ej visste det. :)



I see you're closing down the restaurant
Let's sneak and do it when your boss is gone
Everybody's leaving, we'll have some fun
Oh, maybe it's wrong, but you're turnin' me on
Oh, we'll take a visit to your mama's house
Creep to the bedroom while your mama's out
Maybe she'll hear it when we scream and shout,
but we'll keep it rockin' until she comes knockin'

a la kändisnytt!

hej Igen!

image151Ny vecka, men ändå slut på veckan, typ. Men detta är inte det senaste egentligen. Men sötis paret Hayden Panettiere och Milo Ventimiglia har nu bekräftat att de ÄR ett par. Äntligen efter ganska så lång tid, så har de gått ut i pressen att de nu inte ska smussla runt om det, och att de ska bli mer öppet. Så inga mer lögner.
Anledningen till att paret inte ville bekräfta detta är för att fröken Hayden var i ett förhållande och vill inte att så fort det tog slut att hon skulle hoppa på en ny, hon ville inte få dåligt rykte.
Men sockersöta Hayden har varit en bra tjej, och inte varit som de andra hollywood ungdomarna/kvinnorna. Eller vad tycker ni? Haydens mamma har även berättat att hon avgudar Milo, och att hon har berättat till vännerna till familjen att Milo nämligen är dotterns pojkvän!
Problemet de har är ju åldersskillnaden, många ser den inte men när man väl ser den så ser man att ajj.. Men 12 år kanske inte är så farligt? Han är 30 hon har nyligen fyllt 18 år.
Men som jag har sagt hur många gånger som helst är att ålder är endast en siffra och det är verkligen inget man kan göra åt saken och att ibland har man otur när det gäller sådant. Och ifall han var 12 år när hon föddes? They love each other, så kööör bara! :)


Ciao /Nosha!


ha begär!

hej på er alla sötisar!

Japp, nu har jag fått ett stort ha begär, som jag SKA köpa! Men, jag är inte den typen som beställer hem. Alltså har alltid varit så sjukt seg när det gäller det. Men denna gången så kan nog inget stoppa mig! Haha, mjo pengarna? Men alltså detta kostar ju bara 85;- , mami ge mig? Hon kommer att skjuta mig har fått så sjukt mycket cash denna månaden att hon borde skjuta mig! Haha. Nej men studiebidraget kommer snart, btw det blir mitt första, wuho ;P haha.
men back till mitt ha begär, och det är armbandet ifrån cocoo.se . Ni har säkert sett dom, och det är dessa med peacemärken på. Och jag är helt inne i mitt skrikrosa lover. Haha. Jag vet inte men det är något med färgen som gör att mina ögon och hela jag dras till det. Men så är det nog bara med mig, jag ska alltid fastna just för EN färg och då överdriver jag det. Och inte lite heller, för så fort jag börjar så har jag den färgen till allt och hela tiden! haha. Men helt ärligt dont you just love it? Det som är kul är ju att det finns i mörkare färger, som killar också kan ha ifall dom en gillar de "feminina" färgerna. Var vänlig och skicka hem en till mig? haha!

Ciao/nosha!

nej till dålig hälsa!

Godmorgon, och ja nu skriver jag det i tid också! haha .

Jag ska snart springa till bussen men skriver lite kort. Var på sjukhuset skulle lämna in en massa prover. Alltså tio styckna tuber som de skulle fylla i med blod är inte lite! Jag hatar min dåliga hälsa. Fan ta den. Orkar inte ens bry mig längre. Vill bli frisk igen, inte få höra dåliga nyheter, all the time!
Jag lämnade min dåliga hälsa till 2007, när det slutade så skulle det slutas, men nej det förföljer mig. Äsch slut skrivet om det där..

Ska springa nu, men jag kankse bloggar lite senare hade bra tills dess!
Tjingeling /Nosha!

Arsenal 'n' music.

Hej igen,
ville först bara säga att Arsenal spelar ikväll, och japps det ska tittas! Men sen så ville jag också lägga in en låt som jag idag har blivit helt galen i.
Snubben är så himla gryyym! Will.I.Am , är han inte bara för skön? Denna låten kommer ifrån hans senaste album, som jag har hört från olika håll är typ as grym? haha :) .
P.s låten är inspererad utav Jackson 5 beat. Nej men jag kan nääästan garantera dig att du kommer att digga den, ifall du gillar Jackson 5.
Pp.s haha låten heter Fantastic, och skivan heter "Songs about girls"
Men enjoy!


Ciao/Nosha!

glasögon + skola = nörd?

halloj!

Yes, min fråga är då glasögon + skola = nörd? Jag måste verkligen veta!  För jag tycker att jag ser ut som värsta nörden, men jag är ju inte någon? Alltså jag är inte världens pluggis, men hopefully snart (?) men tills dess vill jag fortfarande inte se ut som en. Gaah .. haha .

Över till hur min dag såg ut! Skolan började idag för mig, de andra började igår men jag var ju i Skåne som sagt. Men men, det var inte så himla jobbigt att komma upp i morse men det skulle verkligen inte skada ifall jag fick sova några timmar till!
Men jag försov mig, haha men jag kom i tid! Thats the main point! Kom tillochmed 5 min tidigare! Gosh är så himla stolt över mig själv. Haha det kan låta som en sjävklar sak men inte när man har alltid kommit 5 min försent!
Efter skolan (p.s det var jätte kul och se alla människor från skolan igen) eller jag fick gå en timme tidigare för jag hade tid hos läkaren. Klockan 15.00 är det tänkt att jag ska vara där, men jag missar tåget som gör att jag missar min buss, så ja jag kommer sent dit.
Men när jag väl är där, så säger dom att jag ska inte träffa läkaren utan jag ska till labbet. Väl till labbet så säger dom "Du skulle ha varit här före 10,00 plus att du ej skulle ätit något" Ett stort "Ehm?!" stod det på både pannan och hela mig.
Så imorgon får jag skippa en lektion för att sticka dit. jäkla sjukhus i hate it!.  You know I do it for you ... Ibland när man har en sådan fobi som jag har så måste man ha en anledning en bra anledning till att sticka dit, och inte bara för att det är min hälsa utan för kanske en person eller för något. Men så är jag.

Ciao/Nosha!


this is for you.



Älskling, jag vet att du ej blev impad på pianisten men jag blev haha. Our song my love, this is for you.
David Sides spelar Because of you på piano, det som är "unikt" med honom är att han ej spelar efter noter utan efter vad han hör! Enjoy ni andra med :)!

9 månader. B<3

Hejsan hoppsan!
Nu är man hemma igen, fast det var ett antal timmar sen lilla jag landade!
Med saknad i hjärtat så lämnade jag mitt folk där dom hör hemma (där jag hör hemma!). Flyget gick klockan 09,45 och endast en timmes flyg så var jag framme ganska snabbt, runt 12.00 tiden så var jag på St. Eriks plan hos pappsen. Hämtade också mina glasögon som jag har nu på mig (WUHO JAG KAN SEE) Haha.

B kom och hämta mig, och ni som inte vet, japps det är vår 9 månaders dag!
Älskling kan fortfarande inte förstå att det är jag och du, Bosse och Anosha. Mitt hjärta tillhör dig och endast dig. Slår och bankar under min hud endast för dig. Finns ingen som du och kommer aldrig att finnas. Det finns endast en Bosse i hela världen som är endast som du. I mina ögon så är du perfekt, sägs att man ej kan vara det, men du är pretty felfri du. Men som en människa har du brist, fast brist jag inte kan se.
Älskling du är min prins, mitt hjärtas prins. Du har vunnit den! Vill se oss tillsammans månader framåt, för jag kan inte se ett slut med dig. Finns ingen anledning till att det skulle kunna göra det. Finns inget bättre än det jag och du har. Visst man kan tjafsa men vem gör inte det? Det är just dom tjafsen och tuffa situationer som har fört oss hit. Som gör att vi ej kan vara ifrån varandra. 
I helsingborg insåg jag vad sakna är, jag saknade dig så himla mycket att det gjorde ont i kroppen. Varenda del av mig behövde dig. Like a heart needs it beats. Du kan inte ens tänka tanken hur mycket jag saknade dig älskling.
Finns tusen ord och så mycket mer än det, för att jag ska kunna beskriva det jag känner för dig, men det finns inte tillräckligt med ord. Fast jag förkortar det med att säga att
Jag älskar dig så mycket och med hela min kropp och själ. Jag är din sålänge du är min älskling!

Och sen nu ja, haha. Har målat naglarna skrikrosa, trodde att det skulle se hemskt ut, men det gör faktiskt inte det. Är nöjd för att vara ärlig! Har fått liksom "Barbie naglar" haha. Kind of cute :D haha.
nej nu ska jag hopp in i säng för imorgon har jag skola och värst av allt, vi ska tydligen ha natur som första lektion, can anybody please just shoot me? Haha nej jag driver. Är helt OK på Natur, beror bara på vad :) .

Ciao/Nosha!

sexual healing- a little bit remix touch!

Hej igen!
Ja, sexual healing says it all! Klassikern i remix. Men inget slår orginalet men endå lite kul med att få höra en annan veriasion. eller vad sägs? :) .
What ever, haha enjoy it !


 
Sexual Healing baby, is good for me
Sexual Healing is something that's good for me
Whenever blue tear drops are falling
And my emotional stability is leaving me
There is something I can do
I can get on the telephone and call you up baby, and
Honey I know you'll be there to relieve me
The love you give to me will free me
If you don't know the things you're dealing ohh
I Can tell you, darling, that it's Sexual Healing


Ciao/Nosha!

"let me sleep"

Godmorgon!
Många utav er där ute sitter säkert som små pluggisar och lyssnar på vad fröken säger medan jag sitter här vid bloggen och har precis vaknat! Åh, skönt att få ha sovit, men tyvärr inte fått sova ut. Men jag tror att skulle jag få sova ut och verkligen få göra det så kommer jag nog aldrig vakna mer.
Jag är grymt duktig på att bara sova sova sova!! SÅ låt mig sova, och väck inte mig klockan 06.00 på onsdag när jag ska till skolan! Blää. Vet inte ens ifall jag kommer att orka, men som ett av mina nyår löften så måste jag hålla det, och de är ju att komma i tid, och satsa som en jädrans gris! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, och inte sakna!
Få se ifall jag hänger med Joy till skolan snart eller jag stannar hemma för att plugga på svenska grejen. Har integjort klart den, men har inte så mycket kvar. men men väla c men flicksen senare?
Gosh, mys ikväll måste vi ju ha, åker imorgon mates! klockan 09.45 så flyger jag. Så vi får då se, " I believe i van flyyyy... " Haha, vet inte vart det kom ifrån ;P haha .

P.s svar på kommentar!
Japps, det är Henkans moderklubb! Alltså högaborg, det var där allting började men sedan är han ju också väldigt känd för att ha spelat för celtic, men som sagt högaborg är moderklubben!

Ciao/Nosha!

fotboll!

Halloj!

Ja, nu är vi hemma, men det har vi varit nu i några timmar. Ålle och dom vann inte hela skiten men de kom iaf tvåa, inte dåligt men man hoppades ju på mer. När gör man inte det?
under matchen så satt en äckligt jobbig snubbe som hejjade för påarp ( Ålle spelar för högaborg ) Och han satt där och skrek en massa om hur dåliga dom var och att Ålle skulle bli ut visad och bla bla bla.
Till slut så får jag nog och vänder mig om och skriker som jäkla dåre "Din jävla idiot, nu håller du käften det räcker! Fattar du det? Annars slår jag dig fan på käften!" DÅ blev han tyst och sa inget förutom ett "dom är dåliga förlorare" ville verkligen slå sönder honom.
gosh! Alltså måste erkänna en sak, har blivit jätte aggresiv jag själv jätte mycket de senaste dagarna och jag vet inte varför ;O .
Nej nu ska jag sluta skriva och snart blir det käk och efter det blir det victoria secrets show ;) . Det missar man inte, inte för att jag kollar på modellerna utan jag suktar efter själva underkläderna give me ,give me !!!

Ciao/Nosha!

ta mig hem?

Alltså vafan, det räcker nu.
jag vill inte sakna dig, vill inte längta efter dig för det gör då så himla ont. känner att jag vill ha dig hos mig, eller att jag är hos dig. Gosh har aldrig insett hur mycket du verkligen betyder föräns nu? att vara borta ifrån dig gör mig så himla galen, vill bara att du ska komma och ta mig hem.
hem och mysa, bara vara sådär tätt intill varandra, snälla ska vi? I miss you so so so so so much, det går inte att beskriva min längtan och saknad. Fan! 
i miss you pumpkin! Thank god att vi ses snart skulle aldrig klarat mig då.

hejsan!
idag så ska vi först gå och kolla ålle ( Joys bror ) spela fotboll sen efter blir det väla.
Jag KANKSKE åker hem lite tidigare jag vet inget än, men känns inte direkt lönt att vara här när alla dessa ska till skolan och jag ska bara stanna hemma. tjänar ju inget på det. Men men, bloggar kanske lite senare vet dock inte om vad vi ska göra ikväll mys kväll säker för som sagt man vet aldrig när jag drar. haha

Ciao/Nosha!

disaster

hello!

Nej igår var det inte alls bra. Det är nu man ser och vet vart man har sina vänner, sina bästa vänner.
Trodde aldrig att en vän till mig hade en sådan sida, och att personen skulle bete sig så som hon gjorde. Men men skitsamma.
Back till vad som hände igår! Jo att vi skulle komma in på "the tivoli" var ju hemskt. Trodde att det skulle vara lika lätt som det är i sthlm att komma in. Vakten var ju fullständigt galen och inte lite aggresiv heller :O .
Inte kom vi in, nopp. Han fick värsta ryck när han såg att jag ej var samma person som på legget, aj aj aj. Så han börja skrika om att han ej ville se mig där och allt. RÅÅ diss fick jag, och japps det sved. har aldrig blivit så ratad i hela mitt liv. gosh!
Efter det så är det inte nämnbart... inga kommentarer!

Nej men nu har jag flyttat hem till Joy, får se ifall jag åker hem imorgon, eller det kanske ändå blir tidigare och det blir på måndag ska bli så jäkla skönt att få komma hem. Gaah längtar!
Nej men vi får väl se, ska käka nu, och sen blir det film mys med Joy och Elmisen som kommer hit senare!:)

Ciao/Nosha!


fiesta!

godkväll? haha.

japps, igår var det landet och idag är det "city" fast i helsingborg då :) .
det blev visst inget bloggande därifrån, men lite nu blir det istället. Ja, men igår så stack jag till Carlings först och ja minsann så hade dom kvar min fina kjol, som jag nu ska ha på mig till ikväll!
Och efter det blev det direkt till landet. Beccs pappa har världens sötaste hus. så himla adorable. Huset var precis i rätt längd till mig. Jag doooog på riktigt så himla sött var det!! har redan bestämt mig för att jag ska bo där när jag ska få mina 5 bebbisar! Gaah, så himla mysigt ställe!

idag så vaknade vi klockan två, och nej inte fick jag sova. beccs och jag sov skavföttes, och nej det var inte kul. Var en superduper söt vän och väckte inte den grisen. Så jag var uppe till , jaa hela kvällen?
Nej, men var hur seg som helst.
Blev frukost på Sandys och sen in i duschen för att käka middag med Beccs och hennes familj.
Och nu ska vi kolla vart vi kommer in ;P .

Ciao/Nosha!

fynd fynd fynd!

hajsan! haha, körde lite skåne accent i det hela.

nej de senaste dagarna ska kortfatta de, så ni vet vad jag hittar på här nere :) .

1 januari :

Japps, då var det Beccs födelsedag, och det skulle firas fastän min värsta och faktiskt första baksmälla. usch usch usch! Hade ont i huvudet och hela kroppen, lite för mycket blev det som sagt! Nej men, runt 19.00 tiden så kom vi äntligen ut, och var lite halvt klara, men nej det tog oss också ett tag för att hitta någonstans att äta. till slut så stack vi till samma ställe som vi åt när jag kom hit första dagen.
fast idag så körde jag och Beccs på verkligen STORT. haha vi beställde mat för typ tre pers? Nej men förrätt, och två huvudmenyer och såklart dessert, fråga mig hur mätt jag blev? Jo jag dog och det menar jag.
Men ändå var jag så himla envis för vi skulle åka till mezo efteråt också för att fika.
mezo är ett fikställe som är öppet tills 01.00. mysigt och det ända som är typ öppet tills dess? haha.
nej men det slutade med att vi hade missat sista bussen och fick åka taxi hem istället.

2 januari :

idag skulle vi jobba och Beccs alarm slog tyvärr klockan 05.15. usch usch!!!!! Låt mig sova tänkte jag för jag hade ej fått sova något dagen innan för jag somnade runt 03.30. blää kunde inte sova på hennes bomul kudde som hon har gett mig, sover endast på dun, men jag tog ej med min, men men ... haha .
vi jobbade på maxi inventering. Beccs, Elmisen och Jojisen. haha, har kommit på en massa smeknamn till ala dessa.
det var kul men slitsamt, runt 12.00 så kom vi äntligen hem. B och jag åt frukost och det slutade med att jag bara var tvungen att sova. Klockan 15.00 så vaknade vi för att åka in till stan och shoppa.
Och guess what? Japps Nosha mellan alla rea varor hittar ALLTID något. haha.
Bilder på det kommer däremot senare. Nej men vi käkade på älsklings smack, Gaah! och sen blev det öliten fika på waynes. runt 22.00 så åkte vi hem.
FIlm på och sen plötsligt skulle vi äta? sluta med frukost klockan 03.00 och jag gråta till Cinderellaman klockan 04.30. Zzznark efter det!

3 januari:

Och japps idag så ska vi ut till landet, haha första gången för min del. Beccs pappa och dom ska fira henne, så tårta tårta!! Sen sover vi där. bloggar kanske därifrån, vi får se! På landet vet dom tyvärr inte vad Ben&Jerrys är, :/ vad ska man göra? Blää på det gånger tuusen!!
men först ska vi till stan för att köpa in über söta kjol! ifrån Carlings, och yes ifall dom ej lagt ut den och den har blivit såld så ska jag lägga ut bild på den här, hihi. Håll tummarna för mig?

Ciao/Nosha!

"År 2007 har jag..."

Hejsan!
Japps lite årsresumée kanske? :) .
Då börjar vi med att jag skriver vad jag "har" gjort och hur jag har blivit på ett år. En liten sumering på hela året är att det har varit jätte bra fast med mycket tråkiga nyheter. Detta året är nog det året jag har växt och mognat snabbt och väldigt mycket på en kort tid. Ett år är inte så mycket ifall man tänker efter. Kommer kännas sjukt att börja säga 2008, det tar typ ett år innan man vänjer sig vid att säga 2007, och nu ska man byta helt plötsligt!

År 2007 har jag ...

... blivit starkare som person
... fått gå igenom jobbiga saker
... blivit tillsammans med min älskling
... gått klart högstadiet
... tappat vänner på vägen
... börjat gymnasiet
... fått lära känna jätte gulliga tjejer i klassen
... skaffat en blogg.
... fått höra dåliga nyheter
... mognat upp som person
... varit i helsingborg två gånger
... fått besök utav Beccs två gånger
... fått besök utav Joy
... varit på min första "par-middag"

... varit i Cypern i två veckor med min moster och hennes familj.

... fått en liten kusin, Ronnika.

... inte varit så duktig i skolan, sista månaden då.

... fått höra en massa rykten, som inte stämde.

... fått cp sms/samtal
... förstått att jag ej tåler mycket sprit
... haft lila som älsklingsfärg
... bytt klädstil endast tre gånger

... insett hur stark jag egentligen är.

... lärt mig att lita på folk.
... inte trott på allt jag har hört
... bestämt vilka som är mina riktiga vänner
... ätit ganska nyttigt
... varit slarvig med dansen
... haft tryck ifrån skola/familj och även vänner
... förstått vad som är viktigast
... sett på livet ifrån olika perspektiv
... lärt mig att vara mindre svartsjuk/avundsjuk, haha men jag är lite fortfarande, eller?
... firat nyår i helsingborg med Beccs och hennes vänner + de gamla goda!
... träffat gamla klasskamrater
... shotat för första gången, bläää.
... inte festat så himla mycket
... lärt mig lite italienska, och gett upp med franskan helt och hållet.
... fått världens bästa "svärmor" hahah...
... varit och klubbat!
... insett vad kärlek på riktigt är.

... haft mitt bästa kärleksliv!

År 2007 har varit mitt bästa värsta år. Under det året så hade jag verkligen två höjdpunkter. 1. Att mitt år började med att jag fick besök utav Beccs, vilket var så sjukt kul. 2. Att jag fick en sådan underbar kille vid min sida, en sådan styrka och kärlek jag fick utav honom. Jag har lärt mig att lita på kärlek, och att alla killar är inte likadana. Jag är så lycklig med dig, du är verkligen så himla underbar och att du har gått igenom allt det jobbiga med mig har bara gjort hela processen mycket lättare och mindre jobbig. Beccs har också varit där, fast inte bokstavligen där, men hennes kärlek och stöd som hon har gett mig har känts som om hon verkligen har varit här hos mig!
Jag älskar och tackar alla person som jag har fått dela 2007 med. Tack för allt.

Mitt mål till detta året är att jag ska tänka mindre på dåliga saker som händer och bara njuta utav nuet. Jag ska vara nöjd med det jag har, och jag ska försöka orka mer, och inte ta sovmorgon när jag inte har det. tog den ifrån dig Hanna :D. haha.

En sista grej är att jag också hoppas på att ni också fick en bra nyår lika bra som jag om inte mer. Hoppas ni följer min blogg detta året med då :) . P.s bilder ifrån nyår kommer senare, nu ska jag gå och "chilla" Beccs nya ord som hon har. jätte irri men vad ska man göra, jag älskar henne ändå. haha. lille muuuuu!

/Nosha♥


RSS 2.0