THAI!

yes, nu är det packat och klart. okej inte allt men mer än 80% .. tror jag! Men iaf! Nu ska jag försöka cool down efter en väldigt händelserik dag (intern!) haha. Läsa klart tvåan för att sen börja trean av twilight fyriologierna, kan man säga så? haha, låter helt konstigt men så är det! Jag ska försöka blogga så fort jag hittar nätverk där, får hoppas dom ger det där när vi kommer till lägenheten.


Ses vi inte så måste ni ha ett trevligt lov, som börjar om en vecka för er. Ciao!

phi phi öarna, tänk att jag ska hit!
PUSS!

are you freaking skämtar?

Så tänkte jag när jag såg att snön hade täckt marken, igen! Vad är det med klimatet egentligen? Helt sjukt ju!

Denna helg har jag hunit göra en hel del. Eftersom jag var sjuk i början av månaden så jobba jag inte så mycket så jag har försökt jobba en hel del till denna helg. Fredag,lördag och idag innebar jobb! I fredags efter jobbet så firade vi tjejerna Arezo som hade fyllt år för några veckor sen, igår så spelade jag och bosse resident evil 5.

Idag blir det plugg plugg plugg! Endast fyra skoldagar kvar sen är det Thailand som gäller! Tänk att vi åker snart! Fan va underbart! P.s är inte dom här skorna hur fina som helst?



Ciao!

im walking on sunshine

Ingen i stockholm kan väl ha missat solen idag(?) Hur underbart är inte det? Alltså känns så härligt och kunna sätta på sig lite tunnare, lite mer vår och bäst av allt skinnjacka+solisar! Jag älskar det! Men iofs åker jag ju till thai nästa fredag så ännu mer sol där. Jag har fortfarande inte fattat att jag ska åka, helt jäkla sjukt! :)

Måste till våren!

håller ni med mig eller ?

ciao!

det där spelet och boken

Hej!

Jag skulle ju berätta om vilken nörd jag egentligen är, ni ska få veta nakna sanningen. Jag tror helt ärlig att jag skäms lite, för det är typ det enda jag tänker på och gör! Jag är besatt i ett spel och en bok. Både boken och spelet kom i fredags men jag har drömt och längtat efter det i ett bra tag nu!

Spelet är resident evil 5, ja här har ni mig. nakna sanningen. nosha the zombie freak. zombie lover (?) Haha, well whatever det är as kul! Jag och Bosse spelar det så fort vi får tid över, och i lördags så gick vi hem tidigare (mest pga att dte var tråkigt som fan) ifrån en fest för att spela. I know säg det bara "vilka nördar"  men helt ärligt så måste jag säga att det spelet endast har fört mig och honom närmare. Snart två år mellan oss och vi är fortfarande sådär putti nuttigt kära.


Boken är Twilight böckerna, nu är det dock tvåan som jag är besatt utav. Jag har streckläst den i tre dagar och jag har bara en 100 sidor kvar utav ca 600. Jag är väldigt seg när det kommer till att läsa så detta kommer son en chock! haha. New moon, fina fina bok! Jag har med mig den överallt, skolan, lektionen, matsalen, tåget, toaletten alltså överallt! Jag är besatt!


Här har ni den nakna sanningen om vilken nörd jag egentligen är..

Det får vänta

uppdateringen om min helg får vänta! Istället bjuder jag på min nya favorit låt som spelas mer än gärna på ipoden.
Vad tycker ni?


I think we've got something special
Girl, you and me
Together, we'll take over the world
You know I love you
I need you so
So happy I just wanna let everybody know


åh jag blir bara kär utav att höra denna låt, blir inte ni? Så himla mysig, somrig och sådär tillräckligt usher-cheezy! nej i love it! Denna låt kommer jag säkert lyssna dagligen när jag är i Thai och saknar min baby bo!

p.s! För er som vill veta vad jag tyckte om twilight boken - i love it! Jag håller på med andra boken, har läst mer än hälften på två dagar, jag kan garantera er att jag är besatt! Ciao!

vet ni vad?

senare idag ska jag uppdatera om min helg och berätta vilken nörd jag egentligen är.

p.s jag åker nästa fredag! helt insaine, tiden går ju riktigt fort!

dresscode : bikini

När man kollar ut så tycker jag så synd om er. För när ni fortfarande har vinterjackan på er så har jag bikini på mig. Gissa ifall jag enjoy it? haha you bet! Har kollat runt lite på bikinisar online och imorgon så ska jag till stan. Hittade  några som jag vill ha, men vet inte vilken det ska bli, vilken är er favorit?


vilken ska följa med mig hem imorgon?

(saris, min näs-kärlek.. intern!) 

thai!!

Gissa vem som åker till thailand den 27 mars- 10 april? Yes, jag och min familj åker då. Fan va nice det ska bli! Det bästa är att lägenheten endast ligger 300 m ifrån stranden. Ser jag fram emot det? Hell yeah! Åh ska bli så nice!

Nu ska jag drömma om fina fina thailand! Alla ni som har varit där, snälla skicka alla era tips!
Det blir phuket för er som vill veta, alla fina stränder, shopping ställena allt vill jag veta!

bilder ifrån lägenhets-hotellet.

puss!

förkyld

hej på er alla.

Jag måste bara säga till er att jag är så himla förkyld och jag har ingen ork att sitta vid datan, så vi får höras av så fort jag har blivit frisk. Hoppas det blir snart!

p.s imorgon så ska jag på treornas välgörenhetsmiddag, så det kanske kommer upp en outfit bild och lite bilder därifrån.

Puss!

svar på tal

UPDATE!


bara så att ni vet så kan jag inte kommentera, blogg.se problem som vanligt. Men tänkte svara på en läsares fråga om London och primark.

jag tyckte att det fanns mycket fint på primark för ett väldigt billigt pris. Dock fanns det ett problem och att det var alltid världens kö till provrummen och jag vågade inte bara köpa på mig utan att prova först. så jag köpte inte så hemskt mycket därifrån.

I övriga london så är det ganska dyrt, och primark var ett undantag. Under mina egentligen fyra dagar (räknade bort dit och hem resan för jag spenderade ingenting då) så brände jag 4000 kr.
Jag spenderade en hel del pengar på taxi, mat och lite mer lyx än primark även fast jag blev av med en massa därifrån också.


Puss.


dag tre och fyra

nu är vi på dag tre och fyra.

på söndagen så mådde jag inte direkt bra kan man säga. Så det blev brunch tillsammans med ett par bekanta till anders (bosses bror). jag åt nog världens godaste omelett, mums! mot eftermiddagen så stack vi tillbaka hem till anders för att packa ihop allt och bege oss mot vårt hotell som var hur jäkla nice som helst! Hotellet var som lägenhets hotell, hur mysigt som helst. Vi hade allt i det rummet, det var som en stor etta. Plasma tv:e, internet tillgång, världens skönaste toalett och jätte mysigt kök. Sen blev det london sightseeing mot kvällen, riktigt mysigt!


man skulle kunna tro att jag och bosse försökte sälja det här stället. men det var ju tanken.. haha!

på måndagen så blev det shopping för hela slanten, jag kom hem med en massa påsar. jag har fortfarande inte fotat allt jag har handlat. Jag fick med mig hem fyra par skor ifrån primark som fick tyvärr åka tillbaka till butiken för dom var världens mest obekvämaste skor, men däremot så stannade ett par. Jag köpte en jätte fin armani linne,som är nu min favorit! och en massa massa småsaker fick också följa med mig hem. men som sagt bilder kommer!

mot kvällen så mötte vi upp Anders för att gå ut och äta. vi åt på en mysig tapas restaurang, med väldigt god mat. Ännu en kväll så slutade med att mina fötter hade svullnat upp efter att ha gått/sprungit i high heels. För att vara ärlig så slutade med att bosse fick gå i strumpor och jag i hans skor.. Vad gör man inte för varandra? haha, rättare sagt han för mig.

imorgon blir det om dom sista dagarna sen blir det vanlig blogging. Puss!

dag två


hej på er!

dags för lite london time, vad sägs?

Andra dagen i london så var det arsenal-sunderland matchen som var på g. Solen sken och det var så underbart väder. Man kände våren direkt! Både jag och bosse var helt hype:ade över att vi skulle se matchen att jag höll på och svimma! Det var värsta grejen. Det bästa var när jag fick se Nasri spela. Men vi gick därifrån 0-0 men det gjorde inget för det var en bra match ändå!

Vi fixade oss, för att vi skulle ut med hans bror och en vän till honom. Vi åt på en lyx restaurang som heter Nozomi, och det slutade med att min 6 bitars sushi med två gals vin blev 850 kr, nej inte lite.. kändes det? Som fan! haha. men vi hade så jäkla kul så det gjorde inget.



Efter det så stack vi till en "members only"- klubb hur jäkla coolt som helst. Stället hette Fireclub (har jag för mig, haha) och det såg ut som ett lyxigt underground ställe. det var två våningar, där nere som vi höll oss mest till var mörkt, cozy och skit coolt med akvariumet som dom hade. på översta våningen såg det ut som någon kostym-fest alla var super upp klädda och dte var ljust med en massa snygga tavlor hängandes på väggen.



kvällen slutade med att jag gick barfota på londons gator = inte nice för jag hade dansat i 12 cm hela kvällen. P.s jag trodde aldrig taxi hem efter utgång kunde vara roliga, well nu vet jag.. haha.


mer får ni läsa om imorgon! Ciao!

tonight

Som en vana så gick familjen + släkten ut för att äta och det var mycket mycket gott. Jag har nu insett att jag älskar bläckfisk. Det är så galet gott! Ni som inte smakat på det än, vad väntar ni på!
Jag tänkte lägga upp kvällens outfit eftersom jag aldrig gör det, för mitt rum är stökigt sen tjejkvällen jag hade här för flera veckor sen (ja, jag är as lat och nej jag orkar inte städa ..) så blir det så att man inte vågar visa sitt rum.. haha. Men här har ni mig i min nya favorit kjol.


 
linne, JC
kjol, primark
skor, primark

kjolen kommer att användas flitigt till sommaren med bara ben till gladiator sandaletter. Åh vad jag längtar! känns som att sommaren aldrig kommer att komma med tanke på att det fortfarande ligger snö på marken. Fan att man fick smaka på våren, och kommer hem till vinter igen ..
ciao.

strul

godmorgon (?)

nej jag vaknade klockan elva men ligger fortfarande i sängen med boken i handen. Har fortfarande inte läst ut den men snart så, bara några få kapitel kvar!

Det har varit strul med min blogg, konstigt(!) för jag har inte kunnat logga in och jag har loggats ut automatiskt, helt stört. men nu är jag här.

Tänkte lägga upp några få bilder på dag ett, dvs dagen vi åkte. Och eftersom vi var framme så sent så blev det sängen det första vi gjorde. Så inte alls mycket hände då! Här har ni oss, vi satt och åt (läs: stressade i oss maten, för vi trodde att vi var sena.) och väntade på att få checka in.




märker man att jag var ivrig?  så ful man kan bli på foton..
mer hände inte under första dagen. Eftersom dag två var så späckad så får det komma i nästa inlägg. Men det får ni läsa imorgon om. (p.s det kommer fler foton efterhand. Bosse har fortfarande inte gett alla hans, och sen så finns det andra foton jag också väntar på!)

ciao!

RSS 2.0