den där Nicole

Efter att ha sett Nicole Riccie igår på Ellens show blev jag helt kär i hennes smycken. Här är ett sett ring armband och halsbandet kommer ifrån hennes egna märke House of Harlow. Jag vill ha ringen mest av allt den är helt to die for! Ge mig?! kär i skorna blev jag också, dom kanske blir mina om 10 dagar?


Nu ska jag läsa vidare på min bok under solen. Puss

ett två tre lycka!






det är struntsamma ifall jag skulle ha dagar, veckor, månader eller år. jag lever nu och that's enough for me. jag är lycklig nu. jag lever. jag andas. jag älskar. jag skrattar. jag är lycklig!  jag är trött på att vara rädd. rädd för sjukhus. läkaren. besked. tester. eller rädd och rädd. jag hatar det. jag orkar inte mer. imorgon ska jag act cool.  PUNKT!

linne, hm
klocka, esprit
kjol, år 1961 kristinas.

sommar *3





nu är det äntligen sommar. men det finns ändå två saker jag saknar. okej inte saker utan personer. ni två vet exakt vilka ni är. ni två är livet. energi.glädje.kärlek. fan att ni både två ska vara så långt borta. mina två B(en). nu blir det Ghost och popcorn. Puss!

färgklicken



jag saknar dig... ♥

grönalund

Min dag igår var helt underbar!
Var med Näsis, hani och min prins på grönalund och vi hade så himla trevligt tillsammans. Måste berätta att jag egentligen är världens mes, vågar knappt åka något. Fast igår så tog jag tag i kragen och åkte den nya "berg-och-dalbanan" Insaine. Den är ingenting på reklamen, i verkligheten så är insaine lika insaine som namnet själv.
Jag kunde inte fatta att jag hade åkt den efteråt för den såg lika läskig ut före som efter. Den var jätte läskig men man fick världens kick efteråt för att man vågade.



foton ifrån igår kommer senare, måste få dom ifrån hani först.

klick klick klick

Lillen är här och då ville hon fotas. Ni kanske inte vet men den här lillen är faktiskt modell. är så stolt över henne.
Här har vi henne, är vi inte lika jag och hon? Nu ska jag mysa med min prins och senare blir det natt-dopp! Mys!



min lilla skrutt!
Puss!

make up store kurs

Tjenare!

Vilket väder vi har va? Dagen till ära så hade jag bokat make up kurs på make up store, en privat kurs. Väldigt roligt och lärde mig faktiskt en hel del. Eftersom det var presentkort på 495 kr så fick jag i slutet plocka på mig produkter för även den summan. Fick med mig tre väldigt bra och användbara produkter, nämligen en ögonfransböjare, mascara skum-borttagare och en "inpackning" för ögonfransarna. Jag översteg 495 kr gränsen men det var ändå jätte bra.

Jag som åker till london om några ynka veckor har bestämt mig för att inte slösa pengar, men.. hur ofta brukar man hålla det? Jag fick med mig hem en ring på rea och även en aprikos färgad cardigan till svala sommar nätter.

Idag ska jag bli en äkta sthlm:are och gå på allsång på skansen, ska bli kul faktiskt. Efter det så ska vi äta ute. En riktigt sommarlov dag har det varit idag.



den aprikos färgade är inte med på bild för den ligger i mosters kasse glömde ta ut den.
nej nu ska jag fixa mig ska vara klar om 20 min. Tur att sminket är klart!

Puss

sommarens bästa köp (än sålänge)

Halloj!

har varit i stan och fikat lite och nu är jag hemma, blev lite för mycket sol för mig. Jag brukar alltid hamna i "sol-koma" efter att ha smält under solen i några timmar. Ska ut och cykla senare! Något ni nog inte vet men jag älskar verkligen och cykla, inte på gym och så det hatar jag men ut i solen. Love it! Det kan man inte tänka sig va?

Men iaf, när jag var på öland så åkte vi in till Kalmar och då köpte jag mig ett par solisar som jag har varit ute och letat efter som en dåre. Jag testade ray ban clubmasters men dom var hur stora som helst på mig, lika så wayfarers. Jag har ganska litet huvud så när solglasögonen blir lite för stora ser jag ut som en clown.
Men väl inne på monki så ser jag dom. Jag ser kärlek. Jag ser sommarens bästa köp! Så det fick hänga med mig ett par solisar ifrån monki helt enkelt och riktigt fin blev jag i dom!




åker iväg igen

hej!

Jag kom hem för två dagar sen och bara tagit det lugnt, men vet ni vad? snart åker jag igen! Det är äntligen bokat och den 10 juli är jag på heathrows flygplats igen. Fan va kul det ska bli! Blir det förhoppningsvis till den 29 juli.

Men nej nu ska jag hopp in i dusch för att fixa mig inför middag.

Ölands foton kommer senare, måste säga att det var en helt underbar resa! Love it!

Puss!

stranden nästa!

Som ni märker så är jag på semster på Öland, och gud va skönt jag har det här.
Jag har gjort allt som man ska när man åker iväg på semester. Jordgubbar med glass har blivit min drog, jag är helt fullkomligt besatt utav att äta det. Mums!

Idag ska vi till stranden och ligga under solen, hoppas på att solen håller i sig hela dagen.
Imorgon blir det Kalmar för vi ska hämta ut bilen då.

Jag blir kvar här tills torsdag och jag tror inte att det blir några inlägg mer än det här. Hur är vädret i stockholm? En massa regn har jag hört, segt!

Ses nästa vecka! Ha det så trevlig sålänge.


mumma!

bokad!

Nu är det bokat att jag åker iväg nu för en vecka till Öland med mitt hjärta.
Vi åker redan nu på fredag och stannar till torsdag nästa vecka. Ska bli så skönt och bara få andas ut och njuta utav mitt sommarlov. Men än har jag inte sommarlov, imorgon gäller det. Fan va skönt!

öland förra året!




hud

Du vet när han ler till dig, och du känner pirret? Och just det pirret är det du har saknat. Det där extra slaget i hjärtat, det där hugget när han tar i din hand efter lång tid ifrån varandra. Jag är där just nu.  Jag saknar det där extra slaget. Extra slaget får mig att känna mig levande, utan det är jag bara en kropp utan varken hjärta eller själ. Det får igång mitt hjärtsystem, det gör att jag får färg på mitt ansikte, det ger mig styrka. Utan det är jag såhär. livlös.

saknar den här känslan. före läggdags, precis på morgonen- närheten. det är bara du han. ihop snörade ben.

det stiger

Jag försöker att stoppa det, vi försöker att stoppa det. Inget hejdar det. det. monstret. helvetet.
fan detta är inte lik mig. det här är inte jag. jag ska ju ge er shopping och mode tips, inte det här. vad har hänt med mig? Om inte för er, så ska jag för mig. Ge mig själv modetips, leta upp en massa fina outfits för att sysselsätta det huvud som är full race hela tiden. Jag ska göra det här, jag ska göra det här för mig.

jag har gått igenom en massa saker, jag har det. 90% utav allt vet inte ni. vad som försigår i mitt huvud. min själ. min kropp. mitt inre. mitt hjärta. ni vet inte vad det här gör med mig.
ni får inte veta. för att ifall ni får veta så är det kört med mig. då är det officiellt. då är det sant. det får inte vara sant för det bara kan inte vara det. jag vill inte acceptera det.

ni kommer inte att förstå, för jag kommer aldrig att låta er. för det får inte blir sant helt enkelt.

london baby , again!!


ni får veta snart mer, men säger bara att det här kommer att blir awsome!!

repeat

"du måste tänka att det ska bli bra, det är den bästa medicinen", okej.
det ska bli bra, det kommer att bli bra. varför skulle det inte bli bra för? STOP tänk inte så. det kommer att gå bra. det ska bli bra. så... repetera det tills ditt inre och dina celler har fattat det.

det ska bli bra. detskablibra. det ska bli b r a . d e t  s k a  b l i  b r a. det ska bli bra. etc.






























i regnet igår hade jag;
tröja, b-friend. kofta, ille. kavaj, klocka, scarf, shorts och skor, mina.

utan d i g

allt känns så himla smaklöst, färglöst och helt jäkla livlöst.

Vad fan ska jag ta mig till? Jag kommer snart dra mig i håret! Jag blir helt galen. Jag behöver dig, jag b e h ö v e r  dig! Jag kommer aldrig någonsin klara ett liv utan dig, och så är det bara!

Längtan efter att få känna hud, känna din närhet, på riktigt, är outhärdig. Jag vill känna dina fötter mot mina. Jag vill rulla runt i gräset medan solen värmer kroppen. men så är det ju inte, inte nu iaf. Jag får väl bara sitta och dra streck för varje dag som går, för snart är de här gräsliga dagarna borta. Snart känner jag inte ett hål längre, snart är jag hel igen ...


















godnatt

1 juni!

Vilken start till 1 juni, helt underbart väder vi har! *knackar i trä* (!)

Skolan nu, och får hoppas på att lärarna är schyssta och låter oss sitta ute och läsa eller vad det nu än är vi ska få göra!
Det bästa med vädret är att gå med klänning utan strmpbyxor. Åh sommaren är här! Och nästa torsdag ska jag äntligen få sova ut, sola bad och bara leva livet!

Puss på er!

Alla twilight fans- kolla vad jag har åt er!



RSS 2.0