gjorde ni som jag?

Det var ju Despreat Housewifes, en serie som många inte missade idag förutom då jag..
Jag var så himla sugen på B&J och jag tänker, jag springer ner till statoil och köper och kommer. Gissa vad det är där? Jo lång kö, plus att jag inte såg min favorit .
ett. jag står i kö. två. jag frågar efter bohemian raspberry. tre. dom har den! och sen springer jag hem och då har jag missat 45 min. och jag trodde att det skulle gå max 10 min.

Men det gör inget istället får jag smaska vidare på min glass med so you think you can dance som är nu inne på finalen!

Vilken är er favorit?


grafiska tee




























Som  jag skrev igår om färgklick så tänkte jag tipsa er att tee:n med grafisk bild eller text på lockar ögonen mer än en helt vanlig tee gör. tycker ni inte?
Jag tycker det är roligare, fästan jag mesta dels inte hittar så mycket tee med rolig text eller rolig bild på, men har tagit några ifrån självklart forever21 som jag känner hur det kliar i fingrarna, vill beställa speciellt idag när studiebidraget har trillat in.
tee 1; 65 Kr
tee 2: 89 kr
tee 3: 100 kr
tee 4: 113 kr


Vad säger ni, ska vi ta och köpa grafiska tee:n istället?


Ciao!

färgklick!

Det  har varit en lång dag ska jag säga er, och jag är glad att den är snart över, för jag vill inte ens tänka på hur jobbig den här dagen har varit. För första gången under alla mina år i skolan så slumrade jag till idag, jag "råkade" blunda någon sekund för länge, och helt plötsligt så vaknas jag utav att huvudet har säckat ihop mot bordet. Tjejerna som satt vid samma bord stirrade först men sen så skratta dom åt mig.. Men men.

Jag är så duktig med att fota dagens outfit, och fastän jag är uber trött så har jag tagit idag!


















Dagens;
tee, h&m
"bälte", dont know
shorts, bosses gamla jeans
strumpbyxor, divided

Min outfit känner jag att den blev mycket roligare då jag tillsatte strumpbyxorna som färgklick. Kändes som om det lyfte outfiten mycket mer än ett par vanliga svarta skulle göra.

Håller ni med mig att ett plagg med stark färgklick kan göra mycket till outfiten?

gorgeous upp till hundra procent

Jag kollade in dom här örhängena ifrån tjallamalla:s webshop, och gissa vem som blev kär? Jo lilla jag, som vanligt...
Som sagt går att köpa på tjallamalla märket är "Hang that princess" som du får för 199 Kr, jätte fina!

Vad tycker du? Ska man slå till och köpa dom på tisdag tillsammans med allt annat som jag har tänkt att köpa då.. haha.





















utgång

Eller ja, igår blev det de! Jag och några till stack till en orientalisk klubb på söder, Harem nights ganska OK ställe men inget mer, men måste ge credd för kuddarna dom hade på läktaren så man satt ju jätte skönt när man hade dansat och så!

Men idag så ska det bli plugg för imorgon så blir det prov! Nej jag ser inte fram emot det.. där emot ser jag fram emot att få klicka hem dom här!
Vad tycker ni? Ifrån Gojane, och dom är på rea.. tisdag kanske? ..





hm runt hörnet

Ska hoppa in i duschen och dra mig iväg till biblioteket idag med för att plugga vidare. Men först så tänkte jag tipsa er om att istället för att beställa hem ifrån forever21 så kan ni hitta lika mysig cardigan bara runt om hörnet, vart? Jo h&m såklart, i know jag skrev igår varför har dom inte men tydligen så har dom!

Vad tycker ni? Den är din för 298 ;-


























Ciao!

mys till hösten




Titta så mysiga cardigans jag har hittat! Endast 149 Kr, fast tyvärr ifrån forever21. Varför kan inte h&m skaffa in sig något liknande som dom här? Tänk och mysa i det här, mm.. Den vill jag ha tillsammans med ett par stuprör jeans och mina cravings vagabond ankelboots! I want it now! Vad tycker ni om de här cardigan:en är de inte fina?!

today im wearing this



Erkänn men visst har jag blivit duktig med dagens outfit? :)
 Idag blev det ingen skola för mig utan jag parkerade mig själv på stadsbilblioteket med ilkay och pluggade på en massa matte tal, matte prov på måndag. Det gick väldans bra ska jag säga er! Festade upp mig själv genom att ha klackar som snabbt byttes till tygskor.. haha. Check me out!










Dagens;
Blus, h&m
skärp, Only
Chinos, Esprit
Ankelboots, wedins
























Följ min blogg med bloggkoll

its okej!

Alla har vi cravings, eller hur? Den som håller inte med är inte mänsklig!
Lite cravings dödar ju inte heller, cravings ska man ha och det här är mitt som jag ska försöka skaffa mig till nästa vecka.
Halsband, 49.50;- Armband, 49.50;- Örhängen, 29.50;- Och allt är ifrån hm givetvis! Godnatt på er!



























slänga på kläder

Jag kan garantera dig som läser detta har gått igenom det jag gick igenom idag på morgonen. Om du inte har, svara då på min fråga, hur kommer det sig?!
Det jag garanterar er är att ni har stigit upp på morgonen ni är lite si sådär sena, och har inte lagt ut kläder och där står ni framför garderoben och bara stirrar har ingen aning om vad ni ska ha på er, det sjuka är ju att man har så mycket kläder men ändå vet man inte. Hur går det ihop?
Well, till slut fick jag på mig det här!

































Dagens slänga på kläder blev,
tee, h&m (ny)
skärp, myrorna
byxor, bikbok
mina söta strumpor är present ifrån mormor!
Ciao!

me like

ja, verkligen me like att ni har blivit så många! Men det känns som om jag nästan förväntar mig att 10 kommentarer väntar på att jag ska få acceptera och läsa igenom, men vet ni vad? Det gillar jag! :)

Men nu ska ni veta en sak! Jag fyller ju som sagt år snart och då ska det ju firas, och självklart ska det firas i något tjusigt! Jag hittade den här klänningen ifrån stylebystars.com och jag är kär i den, vad tycker ni? Ska man satsa eller leta vidare? För endast 399 kr.


Ciao, bounanotte!

love love love

Kolla vilka bilder, jag blir kär så himla fina!










Är inte dom här bilderna underbara? Jag kan inte ens hålla mig, jag ryser de är så himla fina!
Vad tycker ni kära läsare? Det finns fler foton här (LÄNK) Det här är Marcus Ohlosson som har tagit fotona, underbart!


smått och gott

Det blev lite shopping, allt var så billigt så mami bjöd på det också! Jag älskar att shoppa med mami för jag vet att det oftast blir hon som betalar, and who doesn't love that? Well well, det blev det här!








Klocka, Nova ifrån stjärnurmakarna halva priset så det blev 163 kr.
Eyeliner, Isadora ifrån Kicks 85 kr.
Bikiniunderdel, h&m 10 kr. Galet or what? Ska köpa svart och vit överdel, blir mycket fint! :)




Ciao!


b-day and b-day

Hello!

Jag fyller ju år snart som ni vet, (eller?) och för er som inte vet så fyller jag år 13 oktober och tills dess har jag önskat mig hela världen. Men egentligen är det saker som jag behöver och saker som jag ... vi säger jag behöver mindre, för tro mig jag behöver det med!
Min lilla lista, även ifall jag inte skulle få så hoppas jag på cash så jag köpa något ifrån listan jag är pank som en mus.










Tritoni klocka, bärbar data, spa-presentkort, vagabond skorna antingen eller, hm skorna. Det finns fler request men detta är topp 5 jag verkligen vill ha och behöver! Inte så pjåkigt?

Nu blir det farsta c med mami! Ciao ;)

dagens

Jag har varit och firat utan bloggen med älskling, käkade tacos och till dessert var det kladdiskaka,hallon och glass till mumma! Detta hade jag då på mig idag! GODNATT!










märker ni mina fina flätor vid sidorna. på första bilden försökte jag härma en indian, lyckas jag? haha




Dagens;
tee, hm (ny)
halsband, italien
armband, gina
jeans, wrangler












HAPPY B-DAY BLOGG!

Bloggen fyller ett år idag! Tänk att det redan har gått ett helt år jag har skrivit och läckt ut delar av mitt liv. Den här bloggen har fått gå igenom så mycket under det här året. Men visst hänger ni med mig för ett år till? :)



























nämen

idag var ni många läsare ska jag säga er, och då blir jag extra glad och då ska jag lägga in kvällens outfit, bara för det! :)
Var ute med familjen plus mormor och morfar och åt på restaurang och då passade jag på att använda min nya tröja!
Vad tycks?











Kvällens outfit:
Kavaj/kappa, forever21
Blus, h&m
halsband, Italien
Jeans, Acne
Skor, Wedins













yesterday shopping

Nu har jag varit duktig och pluggat, och sen tagit foto på shopping ifrån igår.
Här i haninge centrum så har h&m en utförsäljning för dom ska byta ställe, så därför passade jag på att köpa en massa nya tröjor som jag var i stort behov av! Det blev 6 tee:n för mindre än 250 kr, har jag inte fyndat jäkligt bra då?


Som ni märker så har jag fyra tee:n som är likadana fast annan färg, då ska jag förklara för er att dom fyra kostade endast 25 kr/st varför inte tänkte jag. Den blommiga kostade 75kr och den svarta tee:n kostade 40 kr.
Galna priser säger jag bara!







Ciao!

det där ha begäret

Jag är kär, så jäkla kär! Jag fyller ju år om mindre än en månad (13 oktober) och då kan man ju passa på och börja önska sig lite smått, tycker ni inte? Så nu har jag fått ett ha begär. Jag vill ha den här klockan, och jag ska ha den klockan! Även ifall jag inte får den till födelsedagen så ska jag ta och köpa den. Har velat ha den i evigheter känns det som, men nu ska jag ha den!
Vilken utav de här tritoni klockorna ska man slå till? Vit, rosa eller svart med guld detaljer?

Den vita kostar 795 ;-
Rosa och svart kostar 895 ;-

(klicka på bilden för att få den större)





igår var det shopping för min del, och mys kväll hemma hos Serena.
Shoppingpåsen får ni se senare när jag har fotat klart!
Ciao

challenge

Godmorgon på er (ifall man kan säga så med tanke på klockan?)

Jag har blivit utmanad utav Liene om höstens mode.

1. Spets - Åh, det gillar jag. Speciellt monki tröjan alla har, me like!
2. Höga stövlar Det letar haf efter för fullt, och jag tycker det är snyggt, kvinligt, varmt!
3. Vadlånga kjolar - Jag har aldrig direkt gillat vadlånga, kan vara snygga på vissa fast folk med korta ben kan det se kannske lite hootchie så se upp för det!
4. Baggy jeans - Oavsett trend eller inte, men det här är nog något som inte dör ut för det är så über skönt. Det tycker jag att man ska använda istället för alla dom här slitna mjukisbyxorna som folk går till skolan med.
5. Det dressade modet - Det är jag fullkomligt kär i. Tyckte att det var dags med att få "klä upp sig" fast på ett mer stilfullt sett, det gillar jag. och det hoppas jag att det stannar ett bra tag till!
6. Kilklackar - Skönt, väldigt skönt är det. Får folk som mig som kan knappt gå i klackar så är kilklacken ett tips, för det är så stabilt och skönt. Mina forever21 skor med 10-12 cm klack har ju kilklack. men dom var ju jobbiga att gå i, fast man var ju ovan då! haha
7. Capen - Jag vet inte riktigt om det här, känns lite "superman" imitation med att ha "cape". Känns som att det är ett annat sätt att ha bolero. Vet inte riktigt om det är något jag kommer att ha, känner verkligen inte att jag är direkt på det modet.
8. Leopardmönstrat - Jag vet inte, det känns på något sett ganska pasé för att det var bara något år sen, alla skulle ha det på precis allting, var det inte kläderna så var det underkläderna. Men saken med leopardmönstrat är att man ska inte ha för mycket, för annars blir det so ugly.
9. Kappor i glada färger - Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar färger, starka och glada färger. Det enda jag säger till det är att nosha är en lycklig människa till hösten för jag är så glad att det äntligen ska bli trend så jag inte går runt själv som en clown. Mera färg!
10. Rutigt - det är fint, men inte när det är för mycket. Känns då som om man är i något sorts schack-spel, så inte så mycket rutigt för min del.
11. Väst - stilfullt me like! Något roligt med västen är att man kan piffa upp en helt vanlig tee så himla enkelt!
12. Hatt o andra huvudbonader - Jag blogga om det här för inte så länge sen, och jag älskar allt man kan ha på huvudet. Känns som en riktigt rolig acccessoar. Så något jag ska försöka skaffa mig mycket utav. Mössor, basker och hatten är något som ska stanna på mitt huvud tills vår 09!

Superman imitation, schack-spel, och Julia roberts i sina hootchie mama skor!

Jag känner att jag vill utmana Jessica, Nattow söta hanna (som är bortrest för tilffälligt.)
Ni som vill bli utmanade, känn er utmanade! haha.
Håller ni med mig om det jag tyckte om höstens mode?

vårt barn!

Hallå igen!

Vet ni vad? Jag har följt bloggtrenden med att kolla hur mitt barn ska se ut. Well älskling vårt barn är en snygging! Kolla så söt hon är! Vad tycker ni? ;) Blir hon en snygging som mamma Nosha. haha, omg "mamma nosha", det händer om ett braaa tag.
Gör du din baby med din prins/prinssesa på makemebabies.com Jag vill jätte gärna se hur era barn blir, så skicka gärna någon länk så man kan kolla in! haha. Nej nu går jag!

Puss på er!
 














out of nowhere

hej på er!

Alltså jag blir så glad att fler och fler hittar hit, välkomna! Man kanske ska ta och starta en lite "frågestund", är det något som ni kanske skulle vilja? Kommentera gärna, så man vet så kan vi ju bestämma det är ju då för er jag gör det.

Ni måste hålla med mig men gud va snabbt den här veckan gick, känns som om det var helg nyss. Det går väl snabbt när man har en massa plugg och gräver ner sig i det, man har ju ingen koll på dagarna heller!

Den här helgen är nästa lika späckad som förra med lika mycket plugg som förra, blä! Men ikväll så blir det tydligen bio!
Min söta prins ska tydligen bjuda mig, så vi får se vad det blir för film ikväll. Ska först plugga lite och försöka ta mig till hans fotbolls match på torvalla, och sen beger vi oss mot stan.

Vilken ska man ta och se egentligen? Vill verkligen se båda men vilken blir bäst, det får vi se!
Vad gör ni ikväll?


tuddulos

Jag och min prins kollade på "A night at the Roxbury" och den är så sjukt roligt, det är verkligen så att jag tycker att det är sjukt synd att man missade 90-talets uteliv. Alltså fatta så  kul och dansa till 90's alltså hur jäkla kul som helst(!) jag kan iaf imagine att det kan vara det, åh. Jag vill bli 18! Gosh!

bara för det så får ni lyssna på den här wonderful 90's låt. Godnatt!
The verve- Bittersweet symphony, just enjoy and love it!


pannkakor

Hej på er!

Jag ska äta upp min glass, btw har ni smakat den senaste B&J glassen "Half baked" den var faktiskt helt okej, men ni ska veta att "Bohemian Raspberry" är för alltid en favorit.
Well, snart ska jag hoppa på geografin och plugga på det så jag har den läxan klart och sen ska jag hem till älskade för att äta goda pannkakor som söta Kristina har gjort!

stor skillnad på pancakes och pannkakor, vilken ser godast ut? Swedish style eller American style?

Ciao!

cutiepie!

peps, jag är i skolan och väntar på att lektionen ska börja men det är inte förrän om en timme eller så. Jag kan dock inte acceptera era kommentarer, dont know why. Det var väldigt kul och läsa hur ni tyckte om arrangerade äktenskap och det var tydligen många som tyckte precis som jag, vilket var jätte skönt. Vi hörs när jag har kommit hem, och då svarar jag på era kommentarer. Ciao!

absurt!

Arrangerad äktenskap är något jag är emot upp till 100% men där emot respekterar jag folk som bestämmer sig för att använda just den här metoden.
Jag själv tycker inte att det baserar på någon sorts av äkta kärlek, för det är så himla "arrangerat" ifall ni förstår vad jag menar? Äkta kärlek kommer från ingenstans, det bara händer medans arrangerat är mer som att man "ger" sin dotter/son till någon. Hur kan det vara äkta kärlek? Vissa kanske har haft tur och blivit placerade med en bra person, men vem vet den personen kanske har någon annan som är sin "rätta".

Jag håller med min mamma som säger "Man kan inte hitta kärlek, kärleken hittar dig" för det är verkligen så sant. Jag vill inte vara sån "jag-tror-att-mitt-förhållande-är-bäst" men bosse kom ifrån ingenstans. Det var inte så att jag letade efter honom eller gick och frågade min mamma ifall hon kunde "ge" mig till honom, utan det hände bara. Men vem vet han kanske inte är den rätta, han kanske inte ens är någon som passar med mig om några år vi kanske även växer ifrån varandra?
Men men, jag håller mig till den "normala" kärleken där två personer hittar varandra utan någon sorts tvång eller hjälp av föräldrar som försöker fixa ihop dig med någon du inte ens känner eller vill veta något av. Thats a big no no!

Vad tycker ni om arrangerad äktenskap?

plugg plugg plugg

Sötisar idag läser ni om en väldigt stressad Nosha, jag har så mycket plugg till imorgon känns det som. Så jag ska sätta igång redan nu och försöka bli klar idag!

TJING PÅ ER !

kan inte sluta

Alltså natta ser du det här avsnittet så kommer du att dö. Jag har nog aldrig gråtit såhär mycket för en serie, inte ens när Marissa dog i OC. Jag grät i 42 min, igenom hela avsnittet, och jag känner att tårarna kommer att komma snart igen för det svider bakom ögonlocken där det väntar för att få rinna ner som vattenkran.

Fan va jobbigt att förlora någon, jag vill inte ens tänka mig tanken att förloara någon som står en nära. Jag hade en sån period för två år sen, jag vill inte ta upp det för det för personligt. Jag kände smärta precis i vartenda del i kroppen, i varje atom, cell och molekyl. Det är hemskt att förlora någon.

"ta hand om nosha" dagen!

hej på er!

Det ska alltid krångla sig här med bloggen , men nu är det löst tack och lov!
Idag mina söta läsaren så är det "ta hand om nosha" dagen, och jag blir så varm när det finns en så mysig dag som att bara ta hand om mig. Vad ska man göra när man har världens sötaste pojkvän som vill bara ta hand om en?

Vänner, jag har fått halsfluss och det inte roligt alls. Jag kunde inte säga ett ljud idag under lektionerna (!) som tur var så sluta jag 11, så jag åkte direkt hem för att sova, och jag vaknade för inte så länge sen. skööönt .. men nu ska jag kolla på one tree hill för sist så sket jag på mig och nu hoppas jag att det blev något fel sist och att det dom sa inte stämde, annars vet jag inte vad jag gör.

Ciao!

natti natti

I detta vill jag bli nerbäddad med en té och en mysig film, älskling vad sägs?

pyjamas kostar 129 Kr
tofflorna kostar 79.90 Kr

Hur mysigt som helst ju, nej nu ska jag natta. Godnatt!





hösten

Nu när vi alla här i stockholm (jag kan nästan garantera) har fått känna på hösten så kan jag ju passa på och tipsa er om mössor, vantar och halsduk ju! Jag älskar ytter-accessoarer, som då mössor, vantar och halsdukar. Och jag tyckte h&m hade jätte fina till ett väldigt bra pris!










Första mössan kostar 59,50 kr och resten kostar 79,50 kr.
Vantarna kostar 59,50 kr. Halsduken kostar 129 kr.
Ska försöka inskaffa mig helst alla fyra mössorna men eftersom jag måste spara så ska jag satsa på den första och antingen den svarta eller röda.

Ciao!

busy not dead

Hej allihopa.

Som ni nog förstod så blev det ingen mer uppdatering igår och det var för att direkt efter middagen så satte jag igång med historian och jag satt till en 05,00-05,30, så att jag skulle sen gå upp klockan 06,15 fanns inte med på min lista. Jag unnade mig istället att gå efter lunch för jag kände verkligen att jag inte hade någon ork  som helst. Jag känner också att min hals bara blir värre och värre, har försökt att prata så lite som möjligt idag, i know impossible ni som känner mig men jag höll tyst faktiskt. haha.


ja något i den stilen var det, förutom the monkey part.

later

svarar på kommentarerna senare!

congrats

Vår morgon var hur mysig som helst där emot så svettades jag igenom hela kvällen. Det måste vara tabletterna för jag har aldrig varit sån som svettas på kvällarna. Jag rullande runt hela tiden, och någon gång mitt på kvällen så vaknar jag utav att jag har gjort en vattenpöl till kudde. Måste kolla upp det.

Vi kollade på wall-e som är såååå söt, jag har nog aldrig sett någon tecknad figur så jäkla söt man vill bara äta upp honom. Åh ni bara MÅSTE se den filmen, den var jätte bra. ett. den var romantisk två. den handlade mycket om framtiden som både jag och bosse tyckte var jätte intressant. Nej den var bra på alla sätt och vis. You've got to see it!

Resten av dagen har jag hållt på med historian, jag kan meddela er att jag fortfarande inte är klar, jikez! Får skriva klart när jag kommer hem, för nu måste jag hoppa in i dusch och fixa mig för snart ska vi fira rabbe som fyllde 24 i söndags.

Ciao!

inte klar (än)

läsare, jag är helt slut i huvudet och bara tanken av att jag ska skriva vidare med historian fårr mig att vilja spy. Är verkligen sjukt trött i huvudet. Så nu ska jag hoppa in i duschen för att sen åka till min älskade bosselito så jag kan få mysa hur mycket jag vill.
Hoppas ni alla får en trevlig kväll, Puss!



jag måste!!!111

Godmorgon!

Nu har jag fått sova ut, väldigt skönt men eftersom jag är så trött människa utav mig så hade jag kunnat sova ytterligare 5 timmar till, helt ärligt.
Som några utav er undrade, well igår blev det ingen bakning istället så dåliga som vi är så köpte vi choklad och chips till en riktigt bra film, awake.
Filmen hade en riktigt bra story och den slutade ändå bra, men man ville se mer. Den hade jätte bra twist, man kunde inte förutse det, vilket jag älskar. Hatar när man kollar på en film, som man sen vet hur det ska sluta. Så kolla awake, som har snygga Jessica Alba och Hayden Christensen. En annan sak också svenska Lena Olin var också med, alltså bruden ser jätte fräsch ut! Hade inte alls tänkt på det.
men vidare till något annat, idag måste jag bli klar med historian, punkt slut!






































baking

Godkväll!

Jag har varit duktig och joggat/promenerat idag, det blev ändå inte så mycket jogging för jag är sjuk och jag kände att mina lungor inte fixade det så himla bra, så vi fick promenera (fast med rask fart) resten av rundan.
Här hemma blir det lite familjemiddag, och efter det så ska jag och och B bege oss och köpa lite grejer för senare ikväll då vi ska vara söta och baka.
Saken med oss två är att vi är säääämst på att baka, finns nog inget vi har lyckats när det kommer till bakning. Men ikväll ska vi ta på oss det igen och försöka få till något bra. Om inte så har vi ju köpt hem godsaker. haha.

såhär "goda" blev våra lussebullar förra julen. blää...
Ciao!


"9/11"

Jag känner väldigt starkt tillsammans med Usa idag då det är precis 7år sen, sen det hemska "9/11" hände.
Det är så otroligt hemskt hur något sånt kunde hända. Jag skulle vilja att ni tillsammans med mig bara är tysta i en minut för folket där, fastän dom kanske inte märker det så kan vi göra det bara för medkänsla. Att människor kan orsaka såhär mot varandra, det är så sinnessjukt. Så mycket hat(!) , hat kommer att förinta oss alla till slut ifall det inte slutar nu. Hat kommer inte ge tillbaka alla fruar, makar, döttrar och söner som dog denna dag. SLUTA HATA! Kolla vart det leder oss, not good right?


Så läsare håll en tyst minut tillsammans med mig i minne för alla oskyldiga som dog under denna dag för 7 år sen.

p.s kolla på videon, jag fick rysningar. Speciellt när tjejen säger ".. we realized it was people jumping.."
vila i frid alla oskyldiga människor som dog.

hej!

Min momor och moffi är här! Min moffi = morfar är den bästa mannen i hela världen, jag lovar finns nog ingen man jag älskar så som jag älskar honom. And thats a promise!
Alltid lika mysigt och kul när dom är här, eftersom resten av året är dom i Iran, så ni kan ju förstå att det är kul :)

det gick så sjukt segt i skolan, jag är så trött hela tiden fastän jag sover en hel del kankse för att jag har fått min äckliga bihåleinflammation. Det är hemskt, då mina ögon blir svullna och jag känner mig konstant yr och känner av huvudvärken. Vill ju inte missa skola, så måste gå till skolan fastän jag mår skit. Men vad ska man göra? Man måste prestera bra hörru ni!

p.s jag bjussar på mig själv, och visar hur en nyvaken nosha ser ut, men jag ska säga er att mina ögon så nyvakna/svullna som dom är, är nu så fast typ dubbelt. Eller det kommer och går, nu börjar jag se lite sådär normal ut. Men ja så ni förstår hur jag menar med mina svullna ögon.
gaah blir ni inte sugen på  min underbara italienska frukost! "Un panino con pollo e una caffelatte" och efter det alltid en cornetto till. Mums! Girls, vi måste åka till påsklovet vi bara måste!
Pusshej

nuu

ska jag sussa, för imorgon så blir det skolan .. faaan. kan man hoppas på att det blir mindre skrik i korridoren bara för att lilla jag har huvudvärk? (nej, men man kan alltid hoppas?)

Godnatt

im a shoe lover


Jag älskar skor, som ni nu märker. Till hösten vill jag också märka ut det genom att köpa någon utav de här ankelbootsen eller den klack-lösa bootsen. Skorna kommer ifrån vagabond, my favorites! ankelbootsen kostar 900, och högreboots kostar 1200 kr. Jag känner att det verkligen inte är farligt då det är äkta skinn, så mycket mycket bra för dom håller riktigt länge!
Höst, du är välkommen (fast skippa regnet!)

dont even ask

de senaste två dagarna har jag mått skit, finns inga ord som kan beskriva hur dåligt jag har mått. Jag har velat kapat av mina öron för jag vill inte höra ljud för då sätter mitt huvud på fnatt och dunkar på som vanligt.
gastroskopin igår gick bra, men där emot har jag fått världens huvudvärk som jag inte kan förklara. Det bankas i huvudet och igår var jag så ljud-känslig att jag var tvungen att vara själv hemma och bara sitta tyst för annars så skulle mitt huvud explodera. idag när jag var på sjukhuset så sa dom att jag hade extrem järn-brist och att det var kanske därför jag mår så som jag gör. Så nu fattar ni väl varför jag inte har bloggat, har inte ens varit nära datan.
Men hoppas på att det blir bättre nu när jag h ar fått en massa piller som jag ska få knapra på.

take care.


man drömmer sig bort




Visst är det så att man drömmer sig bort.
hellre tönka på dom här dödande skorna, än gastroskopin imorgon, önska mig lycka till btw!

dagens trötta

idag har jag inte alls varit på humör, fastän det är min och bosses dag så har jag haft världens huvudvärk och det har dunkats i huvudet på mig hela dagen. Direkt efter skolan så sprang jag och köpte en liten present till bosse, after all det är ju vår dag! Åh jag älskar dig!
Söta älskling tog mig nyss ut på en jogging tur det var skönt, fast i början kändes det som om hjärnan hoppade upp och ner när vi joggade. Men nej jag tänkte bara lägga in dagens och sen så hoppa in i duschen för att stretcha så jag inte får träningsvärk på köpet!

outfit:
tröja, gina
linne,divided(syns inte)
skärp, 2-hand
chinos, esprit

so true..



den här låten är galet bra, jag kan inte ens förklara hur bra den är. Ingen artist förutom Beyonce själv kan sjunga den på det sätt hon gör. Alltså känns som om hon sjunger just det jag tänker. För det är så sant biten hon sjunger "I can't do this thing called life without you here with me" För hur skulle jag någonsin ta mig till väga utan honom? Inte bara honom som min pojkvän utan honom som min bästa vän, hur skulle jag klarat det? Ingen kommer att förstå mig, man måste vara i mina skor för att få känna det här. En känsla som jag vet att ingen annan än mig kommer att få honom. Även ifall vi skulle gå en annan väg här i livet så vet jag att han kommer aldrig att kunna känna något såhär starkt med någon annan. jag kommer att älska dig älskling så länge du låter mig älska dig. du är min skyddsängel som räddar mig om och om igen för att jag inte dåligt ska hända mig. du är alltid där, och jag kommer aldrig att kunna tacka dig nog för alla gånger du har ställt upp för mig. Jag och du hela vägen ut, min fina och enda prins. 

"Baby, I love you, you are my life
My happiest moments weren't complete if you weren't by my side
You're my relation and connection to the sun
With you next to me, there's no darkness I can't overcome
You are my raindrops, I am the seed
With you and God who's my sunlight I'm blooming, grown so beautifully
Baby I'm so proud, proud to be your girl
You make the confusion go all away from this cold and misty world
"

söndags-höst-mys dag

Jag ser såå fram emot höst och vintern, måste bara vänta in studiebidrag och lön (när jag väl får den) så kan jag få gå ut och shoppa en massa mysiga koftor och knähöga mysiga stickade strumpor.
Det var mysigt och träffa Natta, prata om en hel del vilket var skönt. Ibland är det bara så jäkla skönt att få hjärtat lättad, bara genom att kanske inte direkt prata utan på andra sätt.
men nu ska jag leta efter stickade koftor som jag ska drömma efter att få mysa i!
Åh höst, snart är du här på riktigt!


Ciao så länge!

lovely forever21

hej igen.
Tänkte bara lägga upp outfit bilder ifrån igår. Var ju såå tjusigt klädd, haha.
Måste också berätta lite snabbt om vad som hände! Det började med att vi
1. kommer ut ur huset sent, så där blev vi av med lite tid.
2. vi åker till kungsholmen (läs:där vi trodde att hans kompis jobbade och hade bokat bord åt oss) efter hundra år, det tog oss 1 tim och en 15 för att hitta dit, för halva tiden var vi vilse och den andra halvan letade vi efter parkeringsplats.
3. när vi väl kommer till kungsholmen restaurang så säger hovmästaren "det finns ingen vid det namnet som jobbar här" (läs: och jag har vid det här laget redan sagt "men jobbar inte han på hotellet?")
4. när han skickar sms och inser att men shit han jobbar ju på hotellet så åker vi dit så fort som möjligt och börjar beställa och äta runt 22,15 tiden. (läs: vi gick ut ur huset 20,30)
vet du vad jag kallar det där? Jo K A O S ! men det gör inget för det är bara en så typisk bosse och nosha grej. haha, men vi hade jätte trevligt, och riktigt god mat också. Rekomenderar varmt!
gårkvällens outfit:
L
inne, Forever21
Kavaj, Forever21
Klocka, D&G
A
rmband, Italien
J
eans, Acne
Skor, Wedins (läs: de syns inte på bild för bosse var inte världens bästa fotograf som ni märker, haha)

godmorgongodmorgongodmorgongodmorgon

Godmorgon!

man kan nästa tro att jag har fastnat för det ordet, men nej det har jag inte utan jag intalar bara mig själv att det är nu morgon och jag har varit uppe ur sängen sen klockan 10,15. Det är söndag!
Låt mig sova... men jag är en söt flickvän jag höll älskling sällskap till frukost eftersom han skulle jobba så fick han gärna släppa hem mig.
Jag har varit duktig och pluggat på lite läxor, så nu har jag inget speciellt att tänka på förutom naturkunskapen som jag gör ikväll. Ska hoppa in i duschen och bli pigg, sen ringer jag natta som jag skulle träffa över en kopp chailatte.

Höst.. myyss! Jag är en riktig sommar-person, men det är nog något med mig och varje årstid. Det är bara något magiskt med hösten, vintern, våren och ja .. sommaren.

Jag älskar när löven faller ner, och att man måste sätta på sig lite mer varmare och mysigare kläder. Jag älskar när det är vinter och en massa snö har täckt marken (läs: jag blir som ett barn när jag ser snö).
Jag älskar våren för det har blivit varmare och blommor börjar växa och man går runt och väntar på sommaren.
Men mest av alla årstider älskar jag sommaren då jag kan gå med bara ben och armar.
En riktig optimism är jag när det kommer till alla årstider, men det gäller att det inte ska vara för mycket utav alla, eller jo utav sommaren går det bra!

imorgon

Hej på er.

sötnosar, jag har kommit hem nu efter en mysig date med min älskling men den är inte slut än. Nu blir det frödinge kladdiskaka, och inget slår det där. Hur god mat vi än åt, så är nog det bäst av allt(!)
Outfit bilder och hur kaos start vi hade får ni reda på imorgon, snart ropar han efter mig, så godnatt på er!
 
Puss!

förfärligt!

Läsaren!
Ni anar inte vad.. jo stället som bosse tog mig på vår allra första date,(läs: south of siberia) har upphört. Hur hemskt är inte det?! Vi har snackat om att gå dit och äta, och nu finns inte stället längre. Så himla synd, vår första date där vi hade så himla mysigt,poff its gone..
Men nej istället så har jag spånat och letat efter ett annat ställe och jag hittade "De svarta får" ett italienskt kök i gamla stan ganska populärt läste jag. Så det kanske blir där istället? kvällens outfit som jag har faktiskt längtat efter att sätta på mig kommer upp senare. Ska bli kul och bli utbjuden på date. Men first stop är ju självaste Sverige - Albanien matchen!

p.s idag kollade jag klart på hela säsong 4. Har inte sagt men när jag är sjukling så är den bästa medicinen som finns självaste O.C.

i want to win!


hej på er, Jag är nu med i den bloggerskans tävling. Väskorna kommer ifrån nuknuk, och helt ärligt är inte dom gorgeous? Men ifall ni också vill vara med gå in på hennes sida och tävla du med. Tänk ifall jag för en gångs skull vinner en tävling, då hade jag fått en sak bevisat! Jo att jag inte endast har tyur i kärlek men kanske också tur i tävling, kan man säga så? haha, well anyway tävla du med!

Clara Blazer

Hej på er!
Tänkte tipsa er att ni behöver inte åka till usa för att besöka forever21 för att köpa deras underbara kavajer, utan nu hittar ni den här fina kavajen, just around the corner! Den här snygga 3/4 kavajen får ni för 299 kr ifrån Gina Tricot. Jag tyckte den var riktigt fin, om jag hade haft pengar i plånboken så hade den varit min nu! Men istället så får jag väl gå runt i centrum och ta och titta på den varje gång jag paserar gina tricot butiken. Vad tycker ni om den?



upp till bevis!

Många utav er frågade om mitt tee tips om att man skulle kavla upp dom vid ärmen var sant ifall man fick finare armar, nu märkte jag också att ja man får finare armar plus att man får längre och slankare armar! Så nu satte jag på mig tee:n igen för att bevisa för er, hur anorlunda det blev!
före:


efter:


Vips på några sekunder så har du en "ny" tröja!
Håller ni inte med mig?

but i've never been there.




Dagens outfit:
Tee, ifrån NY som  jag fick utav söta Björn!(läs: Tack så mycket! "hejsan" på dig! haha)
jeans, replay

inte så rolig outfit, men tänkte tipsa er med att man kan kavla upp tee:n vid ärmen så att den ska få en "ny" effekt. P.s man får mycket finare armar på det vis ;)
det är bevisat, kolla in mina! haha
Ciao!






äntligen fredag

hej o hopp bloggen!

Fastän jag var hemma under onsdagen och torsdagen så är det hur skönt som helst att komma hem ifrån skolan på en fredag för då känner man en sån lättnad att man inte behöver gå till det stället på två dagar. Men ändå under söndagar så känner jag lite spänning inför måndagen för jag vet att jag kommer att få lära mig så mycket nya och roliga saker. (läs: min nya syn på skolan är att vara optimistisk)
Om en två timmar så ska bosselito spela match, som den gulliga flickvännen jag är så missar jag ju självklart inte det. Efter det blir det nog att vi knallar hem till honom för att mysa. Fastän jag ser honom varje dag så känns det som om jag och han inte riktigt umgås, så det ska bli mysigt ikväll. Och imorgon så ska jag på date med en underbar prins, vi ska "fira" vår dag, vi fyller 1 år och 5 månader på måndag så vi tog det till den här helgen istället. Since my dear boyfriend is away next weekend.


ett år och fem månader med dig din söta skitunge. Jag älskar dig!


Ciao!


dear readers

nu ska jag ta och sova. skola imorgon och sen blir det stress för att kolla på min älskades match. men sen blir det
 ta-det-lugnt kväll. Det ser jag fram emot, att bli om pysslad  (läs:bosse ska ta hand om mig inte tvärtom) efter en veckas jobbig sjuka. och för att ni ska vara glada för min skull så har mina ögon blivit normala! Så himla skönt, nu har jag mina vackra ögon tillbaka, yes i do love myself very much! så nu bjussar jag på en sjukt kattig bild på mina fina ögon. ser ni inte så fina ögon jag har?! haha...


Godnatt!

just in case

hej på er.

Jag har kollat in lite ifrån min favorit sida och jag har gått och blivit kär. Jag hatar min passion för högklackat, för vet ni varför? Jo för att jag kan inte gå i dom. Jag köper för att sen kolla på dom, är inte det lite dumt? men iaf, jag bara är tvungen att dela med mig med dom här skorna för jag är kär på riktigt och den här kärleken känns förevigt. Och det kliar i fingrarna vill klicka hem dom men med vilka pengar? Åh! ifall någon ska klicka hem varor ifrån forever21 snälla säg till så är jag gullig och delar på frakten.


























Jag måste ha dom, ser ni inte att dom hur fina som helst? Ja jag kan ha dom fastän det snart blir en kall höst. Iaf tills dess...? $25,80 vilket motsvarar 154,80 svenska kr, det är som taget. Ni som beställer hem hur mycket blir frakten ifall jag köper endast de här skorna?

leave me alone!

Godmorgon.

De flesta av er är nog i skolan nu, medans jag är hemma med fortfarande svullna ögon.
Ni anar inte hur jobbigt det är att se sig själv sådär hela tiden. Så nu har jag strejkat med att inte gå till spegeln 24/7 och kolla ifall det har gått ner, jag känner ifall det går ner eller inte.
Alltså jag undrar ifall någon utav er någonsin blivit sådär. fåt svullna ögon för ingenting, det kom från ingenstans.
I början kändes det som om det var "morgon-ögon" men så svullna har dom aldrig varit och när jag märkte att det inte gick bort alls så blev jag lite rädd. Och nu tre dagar efter fortfarande kvar.
Vill att det ska bort nu!

Det värsta är ju att bosse och jag skulle göra något speciellt till imorgon och jag ser fortfarande ut som ett monster med pingisbollar till ögon. Det är bäst för mig  att det är borta till imorgon får ifall det skulle bli utgång och vi skulle äta på restaurang så kommer jag nog att jag-vet-inte-vad med mig själv. Jag har inte vistas ute sen det här har invaderat mig.

Usch, hoppas jag blir bättre snart, jag bara måste bli bättre snart!


im not the only one

"What the hell am I to do?
I got a girl in every city from here to Peru.
When I left you, I saw my name on your left boob
Now go get that tattooed, I'll be back soon.
Don't cry, I'll bless you with a text soon.
I gotta go, but I'll be back next June.
Or July. Sparks in the sky. She said, 'Boy you crazy.'
Nah, I'm Shwayze."


jag är nog inte den enda med mycket självförtroende. Texten är ifrån swayzes låt buzzin.

Buzzin med tusen z:n


Vad tycker ni? Shawyze som jag har aldrig hört talas om, är han känd? Well hans nya låt, som heter Buzzin. Tyckte den hade sommar över det hela, vilket vi inte fick alls. Okej nu var jag hård men iaf två tre veckor? Ge mig sommar igen... Det kanske blir något till vintern, vet att Seychellerna är omöjligt för mig men man vet aldrig det kanske blir något annat som sagt. Men Italien till hösten är ett måste med älskling. det SKA jag satsa på, så ge mig ett jobb, ge mig en bra lön och då köper jag italien biljetter.

Bosse... ge mig italien resa till födelsedags present? "Jag kommer att älska dig förevigt" haha, den där repliken har jag kört på tusentals människor, men för att vara ärlig den har typ aldrig funkat för jag har alltid begärt för mycket.. tydligen?





Long time no writing

hej på er!
Ni anar inte? Eller jo det kanske ni gör, men iaf jag har gått och blivit sjuk.
Det var ganska länge sen jag kände mig såhär dålig. The worst part is att mina ögon har svullnat upp, och de söger att det kanske kan vara ögoninfektion, (nooooooooooo ... ooo ....) jag lovar er när jag säger att mitt ansikte ser helt missbildat ut. Jag är ganska ytlig utav mig, för att vara ärlig och jag bryr mig verkligen om hur jag ser ut och allt det där som har med ytlighet och göra, fast jag är det endast med mig själv. Så fort det blir ett litet problem som syns på mig så känns det som om jorden går under. Jag undrar verkligen hur jag kommer att klara mig när jag blir gammal och har en massa rynkor, blir det botox eller kommer jag att älska mitt utseende då med?
Vet ni vad? God bless my face, hoppas det blir bättre snart.

va fult inlägg, buy hey this is me. haha



Oavsett hur mycket rynkor jag skulle få så vill jag nog aldrig se sådär fake ut som miss Janice gör. Thats hell of a lot of botox, det ser väl ni också?




Ciao!



Wierd-day-to-be-at-school-just-beacuse

Hej på er!

Min rubrik är tråkig, och det är för att det var precis så jag kände inför skolan idag. Tråkig!
Min dag kunde inte börja bättre (så jäkla mycket ironi i det). det börjar med att jag stress duschar och när jag rakar benen så skar jag mig, (great!) gör världens godaste frukost som jag inte hinner äta för jag är sen, springer till bussen inser att jag har varken nycklar eller busskortet med mig, bara underbart!
Så ja, det slutade med att jag kom försent men inte så hemskt mycket men fortfarande jobbigt!
Hur underbar var er måndags morgon? Hur underbar brukar måndags morgon vara över huvudtaget? I N T E  A L L S ! !

Men dagen i skolan flöt på väldigt sakta, och nej det gillade jag inte. Alltså over all jag har varit sjukt trött hela dagen! Därför ska jag bara vara sådär missnöjd med hela dagen!
Istället får ni lyssna på den här låten, och hoppas på att det blir bättre på något sätt och vis. För den låten hoppade jag till och försökte få min dag att bli bättre.
Dessutom så fyllde legenden 50 år för någon dag sen congrats, congrats!


Don't stop til you get enough - Micheal Jackson, a.k.a. Legend MJ!

RSS 2.0