utgång ikväll

Musiken pumpar och ska snart smeta på lite smink. Ikväll ska jag ut med mina flickor. Ska ta med mig kameran, eller hopefully har någon utav tjejerna kameran... (hoppas! hoppas! hanna, om du tar med dig dom, då ska jag ta mig fan få dom där jädrans bilderna, DAGEN EFTER. Inte senare, och senare existerar inte i din värld!!)

Puss ciao!



jag och min anka i bilen påväg till Sorrento.


bildbomb 1

Jag måste säga till er alla, jag vill fan tillbaka. det är kallt, mörkt och inte alls lika roligt i Sverige. Jag har varit hemma i ja, kanske två tre timmar och jag vill tillbaka. Jag funtar på att dra till italien i ett halvår efter studenten lära mig det där vackra språket. Nej, den planen får jag inte lägga åt sidan! Det  var en helt underbar resa, och Sorrento resan var helt makalös. Alla som var med på den presenten, ett stort jäkla TACK för det. jag kan inte tacka nog, för det var verkligen minne för livet. Wonderful. här får ni lite bilder ifrån resan.







fler bilder kommer senare


ritorno a casa domani

Nu är vi tillbaka i Rom och imorgon klockan 11.50 så flyger jag hem till Sverige. Känns skönt men samtidigt har jag haft så jäkla kul och mysigt här att jag inte vill hem. Men jag är mamma och pappas lilla flicka så saknaden gör så att jag vill hem. Nej, nu ska jag bort från datan och hopp in i duschen för sen ska vi till stan. Ciao!

vi utanför hotellet innan idag.

obsession!

Jag har haft den här låten i huvudet i ungefär två dagar. På något sätt är jag lite smått besatt av den. På stranden, i bilen på hotellet, överallt lyssnar jag på den nu. Nu vill jag dela den med er. Är den inte hur grym som helst? Man blir ju genast party sugen. Nä, nu ska jag till min man som ligger död på sängen efter massagen jag gav homom. Mys!

Ciao tutti!


bränna

hej alla blekfisar i sverige!

Jag har fått en fin chokladfärg på min hy efter igår och dagens sol och bad. Vi har tagit en hel del foton på utsikten, och det är så satans vackert. När man kollar ifrån en av de högsta berget här runt omkring så känns bilden som att man kollar på ett vykort. Ni måste, måste komma hit en vacker dag. Du kommer inte ångra dig!

världens sötaste gränder, saknar jag sverige? nej.. inte ett dugg. Hade så kul i kylan. Puss!

p.s my phone

till alla där hemma: jag har glömt mobil laddaren i Rom så min mobil är halvt död. Försöker spara genom att stänga av och sätta på någon gång om dagen. Så nej jag dissar inte någon what so ever.
Ciao

sol och bad

sol och bad i slutet av oktober, det är inte så vanligt det nej. Men idag var det ungefär 30-35 grader i solen och i havet var det ungefär 25 grader i Positano. Man säger inte nej till sol och bad då, eller vad säger ni?
Vi har haft en jätte mysig dag på stranden. Nu ska vi vänta så att tiden går så vi kan äta mat. Alla restauranger är stängde och öppnas inte förrän klockan 18.30. Juste! Jag måste ha missat att säga att vi bor högst uppe i berget så därför det blir svårt och få tag på mat!

Ciao!


Sorrento

Godkväll alla söta!

Nu är vi i Sorrento och fixar oss så vi kan bege oss ut. Lördagskvällen vet vi inte än vad den erbjuder, men på listan är mat! Igår så var vi och shoppade, och några tusenlappar försvann väldigt snabbt. Men det finns inget jag ångrar. Jag måste avslöja att jag var inne i en butik som jag trodde att jag skulle lämna utan någon påse, som vanligt. Bilden nedanför avslöjar vilken butik. Jag kom ut med en fin söt hudfärgs påse med signaturen miu miu. Vad det var i får ni se senare, för nu ska vi ut! Ciao


Colosseum

Igår tillät inte vädret så mycket, då det var endast regn och moln men idag är det andra saker som gäller! Det är lite moln men fortfarande över 20 grader, så det tackar man för. Idag ska vi turista lite, eller turista och turista vi ska in på colosseum. Sist jag var här så såg vi precis allting se värdigt i Rom men vi gick aldrig in på colosseum och det vägrar jag missa den här gången.

efter det blir det nog shopping. Foton kommer när jag kommer hem.
Sorrento imorgon btw! Wuho!

pantheon förra året med ilkay.


Dag 1

Ciao tutti!

Snart slår klockan över till tolv och jag är redan stendöd. Det har varit en extrem lång dag. Det hela började med att jag fick åka till maxine runt ett på kvällen, och 03.45 gick vår buss mot skavsta. Flyget flög några minuter tidagare  så vi var framme tidigare.
Vi har tursitat och ätit världens godaste pizza. Om ni åker till Rom så får ni inte missa och äta pizza på "La baffetto". Som ligger ungefär 5 min ifrån Piazza Navona. Men, är man i Italien överhuvudtaget så är deras glass och pizza/pasta det godaste som finns, oavsett ställe men detta var något utöver det vanliga.

Nu ska vi hoppa in i säng, är helt slut i ben, fötter och huvudet!

Såhär såg kön ut för att ens få komma in och äta deras pizza.

(bild: google.se)


frukost

Såhär önskar jag att jag hade börjat min morgon. ELLE tidning och världens godaste kellogs red berries cornflakes! I lugn och ro. No stress. Men tyvärr så blev det varken ELLE eller frukost. Nu ska jag bocka av saker på min to-do lista före jag åker! Btw, Sorrento resan blir uppflyttad till lördag istället.





TO-DO listan

[x] Fixa VISA kortet
[] Växla pengar
[x] Ringa Ryanair
[] Hämta kläder ifrån B
[] Tvätta!
[] PACKA!
[] Vara hemma hos maxine före tolv.

birthday








det kanske kommer fler senare. detta var middagen.


Sorrento

Jag försöker maniskt att få tag på alla foton ifrån lördags (det kommer snart!). Middagen var helt super, även fast jag stressade ihjäl mig. Det var så kul att alla mina närmaste (förutom en liten gris, min beccsi som inte var där) var där och firade mig. Fick en del pengar, smycken, presentkort, och ja bäst av allt ---> EN RESA!

Jag och min man ska få åka till Sorrento som ligger i Amalfikusten i Italien! Jag som åker till Rom på onsdag ska bli hämtad av Bosse tillsammans med en hyrbil och åka raka vägen till Sorrento! Om vädret tillåter så ska jag sola och bada om två dagar! Åh va skönt det ska bli!

min semester ser ut såhär!
21/10: jag flyger till Rom, är framme klockan 10,00. Bosse möter mig på flygplatsen, vi bilar till Sorrento.
25/10: vi åker till Rom ifrån Sorrento
29/10: Jag flyger hem tillbaka till sverige.







VADO IN ITALIA 21 OTTOBRE!!
(p.s jag ska försöka blogga ifrån italien!)


imorgon

hej på er alla!

Tänkte bara önska er alla en jätte trevlig helg! Imorgon så är det en hel del som händer. Har såå mycket och göra. Vi kommer säkert höras av på söndag, och en väldigt bakis sådan. Ska ta en massa bilder, så det kommer bli en hel del bilder ifrån middagen, och utgång.


ikväll kommer du min prins, jag älskar dig! (mio marito tu sei tutto!)
Puss!


MINA

Jag kan inte gå i dom, men jag kan stirra på dom i timmar. Idag fick jag dom av pappsen. Som födelsedagspresent + 5000 kr till körkort. Det tackar jag jätte mycket för! Än så länge har jag inte fått alla mina presenter, men kan nämna de jag har fått.
3 presenter var ifrån min bästa tjej. Jag fick en jätte söt bok om kärlek, om oss. Jag fick ett stort fotoalbum, personligt, fylld med en massa kommentarer och saker jag har gjort genom vår vänskap. (Bästa vänner sen 11 år tillbaka!) jag fick också ELLE prenumation, som jag blev alldeles lycklig utav att se idag på morgonen.
Jag fick ifrån Joy, som är verkligen joy ett armband ifrån tokyo jane, uber snyggt. resten av presenterna kommer på lördag. Åh vad jag längtar! (bilder på alla presenter kommer sen)


jag ska sova med dom ikväll...


Hurra Hurra Hurra!

Idag blir jag äntligen myndig, så grattis till mig! Nu ska jag dra vidare för att fira mig tillsammans med den bästa Beccs. Senare ikväll blir det vapiano. "Idag är ingen vanlig dag, för det är Noshas födelsedag. Hurra Hurra Hurra!"



PUSS


min mamma

Idag kära läsare, så är det någon väldigt speciell som fyller år. Någon som jag älskar med allt jag har fyller 43 år, men ser ut och vara 34 år. Min älskade och fina mamma fyller år idag. Det är hennes dag och jag gratulerar! Grattis på födelsedagen BÄSTA kvinna!




jag och min finaste i thailand i april.


min header

min header is the shit. Hanna you are awsome säsig! När du kommer till sthlm så bjuder jag på drink.


Puss!

skola jobb och sen plugg..

ja och så fortsätter det nästan varje dag. Jag återkommer till helgen.
Puss

skola jobb och sen plugg..

ja och så fortsätter det nästan varje dag. Jag återkommer till helgen.
Puss

önskelista

Hej! Det här inlägget berör folket som vet vad som händer nästa vecka. Jag fyller ju år nästa vecka och det är så mycket personer som kommer fram och frågar vad jag önskar mig. satt igår och verkligen tänkte igenom vad jag behöver. Det blev en liten lista, men som sagt detta berör släkt och vänner.

1. pengar till min usa resa efter studenten (prio ett!!) (mamma, läs!)
2. Ny mobil, Nokia E71
3. Pengar till körkort(?)
4. De här topshop skorna, stlk 38!
5. De rosa/svarta handskarna, kommer ifrån topshop.
6. accessoarer uppskattas väldigt mycket (helst, ringar och armband!)
7. presentkort på; topshop, monki, zara, urban outfitters, h&m.

Sådär! Ifall något ifrån den här listan blir köpt så tackar jag redan nu, men om inte så är det helt lugnt! Alla ni släktingar, och vänner där ute, jag förväntar mig absolut ingenting! Bara att ni kommer och firar mig och vi har en jättetrevlig kväll blir helt underbart och fine by me! :)

Nu är det plugg som gäller!



ciao.


jobb!

Hej allihopa!

Ja idag vart det jobb för min del, kan säga att det är högvarv på att inhandla skor på dinsko. Stress! Måste bara påpeka att jag ska lägga mina händer på de här boots:en tycker dom är riktigt snygga. Måste dock hitta dom i min storlek!




Trevlig helg!


oktober oktober

Det här kommer att bli en underbar månad. Eller ja, minus alla prov så kommer det att bli det. Bäst av allt är att det är min månad det här! Den 3 oktober fyller min moster år, den 12:e min mamma och den 13:e är det min tur. Veckan efter det, dvs 21 oktober så åker jag till Italien, och får sällskap på flyget med min bästa Maxine och hennes kille.

Nej vet ni vad, oktober kommer att bli en riktigt bra månad! Wuho! Men.. nu är det psykology plugg som gäller!
Juste ja! Tänkte också säga att jag såg de här snygga handskarna, och jag tycker det är så himla läckert med skinn/skinn-imitation handskar. De rosa och svarta är jätte snygga, men de svarta med dragkedjan är ju super!


sexigt! De två svarta får ni mer än gärna köpa till min födelsedag. Haha!


RSS 2.0