valborg

Jag ska inte som en vanlig osmart tonåring supa mig redlöst full ikväll. Ikväll ska istället vara med min pojkvän och fortsätta och ha en helt underbar dag.

Idag har vi efter skolan gått till Ben and Jerrys i gamla stan och käkat oss mätta på deras goda glassar. Där sitter vi vid slussen och myser under solen, helt underbart!
Och nu har vi varit hemma och spelat och nördat oss! Snart ska vi grilla och sen ut och se någon brasa. Det enda jag vet just nu är att min man m å s t e  köpa sockervadd till mig no matter what. Är så galet sugen på det!

Nej nu snackar han om spelet, måste visa hur man spelar ju..

Jobb imorgon, skriver mer efter det!
Ciao, ha en trevlig valborg!

dålig updt

hej på er!

Nu är jag på språng igen!
Hela veckan har jag pendlat mellan sjukhus, jobb och skola och nu i helgen har det hänt en massor! Men det får ni kanske få höra lite senare, för nu ska jag ut och fika med mammsen.

Vi hörs säkert snart!
Ciao!

den där drömmen

Ni vet den där drömmen som man drömmer om, varje natt(+ dag). Den där drömmen man längtar efter att få slå i uppfyllelse? Jag har en sån dröm. Jag har en dröm som jag drömmer om varje dag. En dröm jag blir påmind om oavsett vad jag gör. Den förföljer mig, kryper in i tankarna när allt är som värst. Drömmen finns även där när man är som lyckligast. Jag blir helt till mig bara jag tänker på det, jag får gåshud bara utav tanken. Den gör mig alldeles varm inombrods. Jag vet inte genom fakta hur det känns, hur det smakar, hur det verkligen är. Men i mitt huvud så har jag vetat allt det där sedan jag har varit en liten skitunge. Det allra sjukaste är att jag till och med tror att jag vet hur det smakar, hur det känns om mitt skinn.

Nu måste ni vara sugna på vad min dröm är va?

De närmaste vet vad min absolut största dröm är, men ni som inte vet kan inte ni försöka gissa till er vad min absolut största dröm är? Skulle varit jätte kul ifall ni hade försökt lista ut vad det är med hjälp av min lilla text om min dröm där ovan.


Puss


no matter what!

jag kommer att älska dig, oavsett vad som än händer så kommer du alltid att vara min flicka. Finns ingen som du, ingen är så unik som du. tack för att du är min andra halva, min flickvän, fru, kvinna, bästavän,syster!
Du vet att jag alltid kommer att vara där för dig, så som du är för mig. Bästa bästa beccsi, min enda beccsi du kommer alltid att vara i mitt hjärta.


jag och du, igenom allt (till och med dragna-kvällar)

A to the didas

Skola, möte och sen adidas jobb. Skönt med att få jobba med något man tycker om och där man trivs! Nej men nu ska jag visa er världens snyggaste skor, så har jag fått mitt sagt för dagen!


vad säger ni? Är inte dom här too die for? Tänk er de här på fötterna till party kvällar under sommaren, åh! Gaah jag vill ha! Nej nu ska jag sussa gott om de här.
Puss!

pj's + wayfarers

Godmorgon på er alla!

jag har nu tagit uppdraget och fota mina saker som jag köpt ifrån thailand, men ni har ju typ(!) sett allt, bara skor som var kvar typ(!)
nej nu får ni se mig istället i pyjamas kläder, ganska nyvaken tillsammans med ett par wayfareres kopior.




 



sådär!! Nu har ni allt jag köpte, fast lite smått köpte jag också men det orkar jag inte ta foto på. Nu ska jag plugga! Ciao!

visa magen!

Hej!

Jag köpte mig min allra första magtröja i thailand. Den ska på till ikväll! Det ser ju fan inte så pjåkigt ut, jag gillar det. Lite sådär retro och coolt, tycker ni inte? Oversize+magtröja = snyggt!
nej ikväll skulle jag och bosse firat vår två års dag men istället så ska vi bara mysa och åka in till stan. Sätta oss på något fik, eller något i den stilen vi får se.



























tee, thai
bälte, thai
smycken, diverse
jeans, thai
skor, london

ciao!

en härlig fredag

solen skiner lite sådär smått fortfarande, och om en kvart ska jag vara ute ifrån huset. jag och mitt hjärta ska grilla ikväll, ska bli hur mysigt som helst.
Med filt, vin, kött och trädgård kan det bli bättre? men kan inte vara uppe för länge för imorgon är det dags för jobb. Som tur är så börjar jag inte så himla tidigt utan börjar klockan 11.

nej nu ska jag åka iväg. men vi hörs imorgon, ska nog ta med mig kameran! Puss!


den här vill jag ha! hur tjusig som helst ju :)

ett hjärta

För många några år sen så ägde jag ett hjärta. Jag ägde ett hjärta som egentligen inte var mitt. det. tillhörde. någon. annan. Hur kan det ens vara möjligt? Mitt hjärta som existerar i mig, som pumpar i mig är inte mitt(?) För många år sen, för att vara exakt började det 2005. Varje helg insåg jag att mitt hjärta hoppad ut ur min kropp. Det existerade inte i mig. Det var ju mitt hjärta(!) Varje helg så fann mitt hjärta sin sanna ägare.
Nu några år senare så har jag ett hjärta som inte tillhör mig. Jag har en annan ägare utav mitt hjärta. Samma person som för många år sen äger det nu.

Han med det stora H:et. Han som tar hand om det. han som ä l s k a r  det. han som gör allt för att det ska vara helt. han som offrar allt för det. allt för ett hjärta. ett helt vanligt hjärta. ett hjärta. mitt hjärta. mitt hjärta har inte bara ett namn. bo. bosse. prins. älskling. man. pumpkin. själ. mitt allt.

"jag och du hela vägen ut". du sa det för många år sen, men jag glömmer det aldrig. du har lovat. jag. och. du. hela. vägen. ut. det är så det ska vara, inget annat. jag ä l s k a r  dig.



jag och du genom åren, och fler ska det bli.

världens tabbe..

Nu måste jag berätta vad som hände mig idag. När jag var som mest stressad och sen till att möta upp lilla mami som väntat hundra år på mig så kommer aftonbladet fram. De frågade vad jag hade på mig och lite sånt, och så stressad som jag var så säger jag "Alltså jag är skit sen, men kan inte ni leta upp mig imorgon så säger jag!" När jag väl möter mamma och säger så säger hon"Men vad dum du är, du borde ha sagt och tagit foto! Du hade varit med i tidningen" mjo.. det kändes segt efteråt. Men vad ska man göra.. Well idag försökte jag på mig balett-skills. Vad tycks? ;)



cardigan, kappahl
tröja, (b-friends) hugo boss
scarf, zara
klocka, esprit
jeans, thai
 
till detta hade jag på mig s-imitation jacka, och tygskor. Nu ska jag läsa lite läxor och sen min kära bok.

btw. jag och mamma åt på TGIF, efterrätten var nog en av de godaste cheescaken jag någonsin ätit. (fast precis efter sturbucks cheescake.) Det måste ni verkligen testa när ni äter där. Om ni inte äter mat där, ta det! Måste!

Puss!
p. s cem går det att klicka på fotona nu? Ifall det inte går så är det blogg.se:s fel.

please be my master, clubmaster.

Ge mig min älskling clubmaster så kommer ingen till skada. Finns det någon människa som vet vart jag kan få tag på de här?! Jag blir ju helt galen, synsam, synoptik inte ens på taxfree fanns dom. Jag vill ha dom, och jag vill ha dom Nu!

Fatta vilken hitt de skulle kunna bli på mig nu till vår, sommar och även hösten. Iofs! Får jag tag på de så garanterar jag er att de kommer att vara på året runt! Vet ni något så måste ni hojta till!




















Vad säger ni? Är dom inte hur snygga som helst? Jag tror på fullaste allvar att jag dör här och nu. Too die for!

i dont smurf and tell

Ja så står det på min tee ifrån thai idag! Tillsammans med jeans, scarf, jacka och skor (och väska) tog jag mig till skolan idag. Imorse såg värdet hur dåligt som helst, trodde att det skulle regna men nej nej! Vädret är ju helt underbart, soligt och skönt.
Första dagen i skolan gick bra, inte alls så seg som jag trodde. men nej nu ska jag ta min breaking dawn bok och sätta mig och läsa. Ciao!



påsk outfit

Nej ingen kycklingdräkt utan en jätte söt klänning (med gula prickar) ifrån thai fick det bli. Detta är dock ifrån gårdagens outfit, jag var ju på påskmiddag. Nu när våren är här så har jag kickat iväg den med världens finaste scarf som min underbara kille köpte till mig förra våren på zara i madrid.
Jag älskar att jag har tygskor och min nya skinn-imitation jacka. Love it!




klänning ny - thai, phuket
cardigan
skinn imitation ny - london
scarf - madrid
tygskor ny - london
klocka ny - bangkoks flygplats

allt förutom cardiganen kom från utlandet. Nej nu ska jag städa mitt rum som ser ut som en bombnedlsag med kläder.

Är det bara jag eller är det  bara så att när man har kommit hem så har men en massa kläder ÖVERALLT? men iofs jag har ju alltid det.
ciao!

p.s beccsi jag är visste brun ;)








hemma!

Efter en 15 timmars lång resa så är jag äntligen hemma!

Jag har ätit middag med hela släkten och nu ska jag fixa till mig lite. Ska packa lite små saker för att åka hem till mitt hjärta. Tänk att jag ska se honom ikväll. Åh! Känns så himla länge sen som om det var århundrade sen.
Ska lirka mina ben mot hans ben, ligga i hans famn så tätt. Jag ska aldrig någonsin släppa taget!

Imorgon ska jag äta påsk middag hemma hos Bosses pappa. Ska bli spännande, har aldrig träffat någon ifrån hans pappas släkt så det ska bli kul.

Nej  nu ska jag ge mig iväg.


Måste säga att de här två veckorna har varit helt välbehövda! Rehab i två veckor, mycket bra för mig. Men ångest för skola som börjar på tisdag är stor!
jag ska defenetivt besöka thailand igen. fan att resan dit ska vara så jäkla lång och jobbig!



imorgon swe

ja allihopa, två veckor flög bort med vinden. det är helt sjukt hur snabbt det gick. Jag har haft en helt underbar dag.
det började med frukost på altanen med världens bästa utsikt pool, palmer, stranden! Efter det ett dopp i poolen och sen sola sönder mig. Vi har haft ett så underbart väder idag, solen sken till klockan sex tiden skit skönt.

Nu är klockan runt 19.00 tiden och vi ska in till patong för att handla in ett absolut sista. Egentligen så tillåter inte resväskorna det, för de sprängs nästan vilken sekund som helst. men lite små saker kan man kanske prega in.
Klockan två på natten (thai tid) kommer taxin för att hämta oss. det tar en ca 2.5 timmar att åka in till flygplatsen. Flyget går runt sex på morgonen.

Sen vet ni ju hur det blir. Känns så sjukt att imorgon är jag hemma. Eller egentligen kommer jag nog inte vara hemma, hemma utan redan imorgon kväll kommer jag att flytta in en vecka hemma hos min prins. Måste verkligen ta igen alla de här två veckorna utan honom. Känns underbart!


Nej nu ska vi gå. Nästa gång vi hörs är nog när jag är i Duabi! Om jag hinner ens det för där ska jga leta efter parfym, solglajjor, och lite små plock. Annars hörs vi ju när jag är hemma. Ciao!


puss puss puss

dagarna är räknade

hej alla!

Snart är mina dagar här slut, eller rättare sagt på lördag klockan 6 på morgonen flyger vi. Jag säger klockan 6 på morgonen men det blir klockan ett på natten i sverige. Det blir en lånng resa! först sex timmar till Dubais flygplats (där ska jag leta efter mina wayferes, hoppas man hittar ett par billiga på taxfree) blir lite shopping där. efter det blir det sex timmar igen till Stockholm! Så runt 6 tiden svensk tid är jag hemma i haninge.

Nu när regnsäsongen har börjat så känner jag hur gärna jag vill hem. Jag kommer att sakna värmen, drinkarna, shopping varje dag, utgång. Men jag kommer att åka till Amalfi kusten (italien) med mitt hjärta om bara några månader! Mycket resa för mig i år! Vi får se hur jag och Beccs gör till sommaren, om inte så blir det ju mot höst.

För er som inte vet så hade jag tänkt och fira min födelsedag i London, eller det blir iaf några veckor efter (till höstlovet) med några tjejkompisar. Det här är dock inte spikat mest prat, men jag kommer nog oavsett åka dit till höstlovet.

Nej nu ska jag gå och inte skriva en bok här. Puss, och vi hörs nog imorgon! :)

åttonde april tvåtusennio

idag är inte vilken dag som helst, utan det är min och bosses dag. Min och min prins dag. För två år sen så stal han mitt hjärta, på ett sätt att jag visste att jag aldrig skulle bli dess ägare igen. På ett eller annat sätt kommer det alltid att tillhöra honom. Jag har aldrig älskat någon på det här sättet, jag är fortfarande nykär och helt galen i honom.

det bästa med dig är att oavsett vad det handlar om så står du vid min sida, håller min hand och går igenom allt. Du är inte bara min pojkvän utan min vän, min bästa vän. Vet inte vad jag skulle ta mig till  utan dig, tack för att du alltid finns där. Även ifall det skulle vara flera mil ifrån oss så är du där som om du vore bredvid mig. Du är det bästa i mig.

Älskade hjärtat, fan att jag inte är hemma och att jag inte kan få ligga i din famn just i denna sekund. Jag saknar dig så jäkla mycket.

8/4-07, jag kommer aldrig glömma bort detta datum, det är inristad i mig föralltid. Jag vill alltid vara med dig, det finns ingen som kan fullborda mig så som du gör. Jag och du hela vägen ut


phi phi!

Idag har varit världens äventyr!

Det började med att vi blev hämtade klockan 7.30 för att åka mot båten som skulle ta oss till phi phi island.
Vi kom först till maya beach där filmen "the beach" spelades in. Alltså det går inte att förklara hur fint det här stället var. Man måste verkligen uppleva det och se det för att förstå hur jäkla fint det är.

Efter det så fick vi snorkla lite, och jag som är lite små rädd utav fiskar fick panik när jag fick en bröd bit (deras mat) på mig. Jag ser tusen stycken fiskar komma mot mitt håll. På fullaste allvar så fick jag panik attack, jag var bara tvungen att gå upp. Precis när jag gör det så slår jag upp knät och det började blöda. Saltvatten+sår= svinont!

Men i got over it, och vi åkte till monkey beach. Jag tror nog att jag såg världens sötaste apor där. Vi fick mata dom och allt, alltså de var helt frisläppta, så man var tvungen att se upp så dom inte bet eller något. Annars vara dom super söta.

Vi stannade på en jätte fin ö, (glömt vad den heter) för att käka, för att efter det skulle vi åka till en strand för att sola,bada och snorkla i 1 timme och 20 min. ja, visst låter det skönt? men istället för att göra det så börjar det spöregna och vi fastnar på den ön i 1 h och 20 min. Kallt som fan, men havet var sjukt varmt som tur var. Men hela båtresan hem som var 40 min spöregnade och alla kläder var helt blöta och usch det var skit kallt.

Så that was it for today! Imorgon åker vi till freedom beach, hoppas vi får tur med vädret! Ska steka sönder mig dom sista dagarna här!



bild1, jag och niocko, maya beach. bild2 jag och mami
bild3 världens sötaste apa på monkey beach.

Puss!

ifrån thai!

Hej!

Nu har det gått en vecka, ja lite mer än en vecka här i thailand och jag har varit i både phuket och i bangkok. Vi kom tillbaka till phuket ifrån bangkok (vi åkte fredag till söndag). Vi har gjort en hel del, allt från shopping i bangkok till massage. Alltså jag har det så himla underbart här, ni anar inte!
men ska berätta lite kort.

första dagarna hände inte så mycket mer än att det var stranden-poolen-chill-chill.. haha
Så verkligen skit skönt och i fredags åkte vi impuls till bangko, vi var där i endast tre dagar. Alltså den staden är sjukt stor tror inte ens att vi hann se 1/5 del utav bangkok, såå stort är det. Det fanns så många fina saker och se, massor med shopping centrum.

Har fått en del shopping gjort, har fått tag på en massa små saker så som "missfärgade" jeans, högklackade pochahontas skor, små smycken och casual kläder. Idag när vi var på flygplatsen så var mamma generös och köpte en ny klocka till mig en stor maffig klocka ifrån Eprit. Allt det här kommer på foto självklart!

Tänkte lägga ut en outfit bild på mig när vi skulle ut en kväll, och här får ni också se mina nya skor :)


linne, åhlens
kjol, primark
väska, present
skor, thai!

RSS 2.0