preview

guess whos back? Heeej!

Jag hade ingen ork i kroppen eller huvudet för att ta tag i bloggen men nu är jag här! Jag jobbade på som bara den fastän jag känner mig halv-risig. Vet ni vad jag tänkte göra?
Jo jag tänkte göra en liten sammanfattning om vad jag gjorde lite varje dag när jag var i london, med foton och text. Vad sägs om det? Så i nästa inlägg så börjar vi med dag 1-2, nästa inlägg med 3-4 och sista inlägget med 5-6. Alltså tre inlägg om london ska ni förvänta er! Så nu ska jag bara ladda upp bilder och skriva på så får ni läsa på om vår underbara london resa!

Puss!

arsenal

hej alla underbara!

Ni bara måste veta att vi har det så himla kul och mysigt! Idag har vi sett Arsenal spela (arsenal-sunderland) vilket var så himla grymt. Jag var så spänd och nervös före matchen, speciellt för att få se Nasri spela. Gah det var galet så himla nice!

Imorgon blir det sightseeing, ska bli kul!

men nu ska det blir utgång, ska dra och fixa mig. Och en sak ska ni veta och det är att jag har varit grym med kameran. Fotat en massa! som sagt förvänta er en massa foton.

Puss, i miss you guys!

london here i come!

Nu åker vi, så hade så jäkla bra. och förvänta er en massa massa foton när jag har kommit hem.

Kommer hem den 25/2 för er som vill veta! puss puss puss puss

nyvaken och fit for fight (?)

Godmorgon!

ingen skola på en sån här dag håller ni inte med mig? Idag blir det london baby! Jag har fortfarande inte packat, tvättat alla kläder som ska med eller växlat pengar, lite brådis nu va? Men jag är sista-minuten person så det gör inget "det löser sig" haha. Hur snygg är jag på morgonen egentligen? haha, glad är jag iaf!



haha, fyfan. men det gör inget jag behöver inte impa på er länge, ni vet ju hur jag ser ut i vanliga dagar.. eller? haha nej bort från datan!

om vi inte hörs före resan så får ni hade så jäkla kul här, inte för att ni kommer att ha lika kul som jag men det gör inget. haha. p.s jag kanske hinner visa upp mina nya über snygga jeans som jag ska behålla!
Ciao!

ta det lugnt dagen före

Hej på er!

Idag har jag varit i skolan och träffat på mamma i stan för liten shopping runda. Jag köpte en bok till mamma som hon velat ha i hundra år men inte orkat köpa. och själv så fick jag världens sötaste sminkväska ifrån h&m (perfekt till imorgon!) och så fick jag ett par jeans som jag inte vet ifall jag ska ha kvar eller ej.

Men nu ska jag ta det lugnt med min lånade bok ifrån Jessica(jag letade efter den hela dagen idag och hitta inte den! men som tur var hade hon den så nu är min london flygresa räddad!) och b&j glass, my favorite! Det var tusen år sen jag käkade den men nu ska jag lyxa till det för jag ska ändå åka imorgon! Gosh vad jag ser fram emot det!



ifall vi inte hörs före dess så ska ni vet att jag ska fota sönder mig så oroa er inte, en massa foton ska ni få!
London, here i come!

om två dagar . . .

så åker jag och min grabb till london, och på min to do list står det
♥Shoppa
♥kolla på fotboll * 2
♥Shoppa ... och ja shoppa ännu mer.

Som ni märker så står det mest shoppa på min lista, och det känns jätte B R A ! haha. men jag är mest ute efter tre saker, men först och främst så ska jag visa er den första saken jag är ute efter.
Yes, high heels något i den här stilen så jäkla tjusigt ju! Efter jobbet får ni se mina andra saker jag är ute efter.

Ciao!

fra tre giorni!!!

Kan ni fatta om endast tre dagar så åker jag! Alltså jag känner att jag knappt kan vänta. Jag tänker mig alla skor .. och alla skooor jag ska få med mig hem. Bosse och jag snackade om hur vi skulle packa, och eftersom vi åker med British airways så får vi ta med oss 20 kg var. Så han kom på det bästa iden, vi packar ner 10 kg och handlar för 10 kg. Hur jäkla bra som helst!

Nej, nu ska jag visa foton på hur fina mina alla ♥-and dag muffins blev. Jag blev så himla chockad att dom ens blev så goda för att jag hade endast frömt om det receptet jag hade aldrig gjort det. Men iaf här har ni dom! P.s fick så mycket choklad över så gjorde choklad doppade clementiner, mumma! Världens bästa flickvän va? :)



Vad tycks? Jag tycker mina muffins är så jäkla grymt gjorda, och det blev så fint med rosa pappret. Mycket duktigt av mig tycker jag! Och nej det är inte fel och tycka om det man själv har gjort! Haha Nu blir det skola, ciao!

hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag sötnosar!


Hoppas ni får en jätte fin dag med en massa kärlek!
För er som undrar vad jag ska göra på denna kärleks dag, så ska jag och min grabb laga god middag och ta det lugnt.  Vi ska ju till london på fredag (!) så vi sparar pengarna till det istället. Vi får fira alla hjärtans dag nästa vecka helt enkelt vilket är nemas promblemas för min del. P.s alla ni som är singlar deppa inte, ring kompisarna och fixa ihop en tjejkväll/grabbkväll istället. Man kan fira vänskaps kärlek istället. Man behöver inte ha pojkvän/flickvän för att fira en
kärleks-dag, dont you think?

Puss!

shoes you cant get enough of

Är det bara jag eller är det bara så? Man kan inte få nog av skor, man bara kan inte! Allting med skor tilltalar mig, till och med smärtan som man kan få utav ett par riktigt sky-höga-to-die-for-skor. Jag älskar skor helt enkelt! Kolla in dom här babe:sen ifrån forever21 (självklart ...). Alla hjärtans dag kanske? ;)



nu ska jag drömma om dom här skorna ... godnatt!

work from one to seven thirty

hey you!

Nu har jag jobbat och varit sådär glad som man ska vara på jobbet. Är riktigt trött, ska ta och krypa ner i sängen snart, skola imorgon, yey(?). Tänk att det snart är helg och snart london! Tiden går fort som tur är!

Det är jobb hela denna veckan så därför får bloggen ligga på hyllan. Kommer inte att bli så mycket fashion-inlägg denna veckan men det gör inget vi får ta det nästa vecka.

P.s min moster ska få en till liten tös. och gissa ifall jag är glad?! Min lilla niocko ska bli storasyster!



(usch vad arg jag ser ut på bilderna, men det är jag inte for the record!)
Puss!


to tired to do this

heej!

idag har min hjärna och kropp varit på full rulle.. vilket inte är vanligt! haha.
nej jag pluggade på stadsbiblioteket från klockan 10-13.30 och sen var det raka vägen till Adidas. Jobbade till stägning och nu är jag helt slut.

så vi får ta bloggandet imorgon, ska försöka komma på något roligt och skriva om.

ps. bilderna ifrån tjejmiddagen och bosses födelsedag kommer, men måste dock säga att det knappt blev några foton ifrån födelsedagen. Alla var för upptagna med att snacka och äta den goda maten.. men ska se om min moster lyckades ta foton!



Puss!

LONDON BABY!

yes, nu kan jag äntligen säga att jag och min grabb ska till london nästa fredag. Vi ska inte göra vad som helst heller utan på lördagen så ska vi se Arsenal-Sunderland spela (som var hans bröders present till honom) och på tisdagen så ska vi se Arsenal-Roma (min present till honom). Detta kommer att bli en så grym resa!  Som ni förstår så var detta bosses 25 års present, och temat var ju då Arsenal. Blev skit glad att vi fick till det här med presenten. En hel tid bakom kan ni tänka er. Jag började redan kolla någon gång i oktober-november, så ja jag är en väldigt omtänksam flickvän! :)

Så 20-25/2 är vi i london och har det så jäkla kul! Pricken över i:et varnär jag såg metro idag och att det stod att det var prssänkt i london, shopping?! haha jotack!

Så det är därför jag har hållt i pengarna, kanske inte så hårt som jag borde göra. Men från och med imorgon så ska mitt kontokort stanna hemma. Inget mer slösande fören nästa fredag!


Ciao!


fun fun weekend

jag har haft en jätte bra helg, och den är inte slut än! I fredags så hade jag och tjejerna middag hemma hos mig (foton kommer!) vilket var skit kul. Mot kvällen så drog vi hem till B som hade grabbkväll eftersom han fyllde 25 igår! Det var verkligen en mvg kväll. Men dagen efter var seg! Jag skulle jobba... så ingen hitt och vara uppe till 5 och sen dra och jobba klockan 12, nej absolut inte!

men igår så fyllde min grabb år, och vi gjorde inte så himla mycket eftersom firandet blir idag. Det var lyx och bara få sitta och snacka hela natten och lång och kolla på film, vi ses ju så sällan.
Men idag så ska min släkt hem till grabben för att fira honom, och min present är så jäkla grym!
Ni får höra om den imorgon, garanterat! Bilder kommer säkert, för kameran ska ner i väskan!

First stop, centrum!


grattis min finaste prins! Det bästa med oss är att han inte kan skaffa yngre, som blondinbella skrev  ska han ta en 13 åring eller? haha, jag älskar dig hjärtat!
Puss!

ord definition

sakna: svart, ensamt, smärta.


denim is the word

Visst har man hört en massa om jeans modet till vår och sommaren, ja så därför tänkte jag se om det finns något snyggt. Självklart fanns det de, jag hitta dom här tre klänningarna, riktigt söta till vår/sommaren, tycker ni inte? den ljusblå:a färgen känns så himla underbar, så... himelskt(!) Nej nu ska jag återgå till mitt.

PUSS!

detaljerat tack!

Hej!

Har ni märkt solen som tittar fram under morgonen? Känns det inte helt underbart?! Det bästa med det hela är att man kan faktiskt börja med solisarna nu när solen är så generös! Så yes det känns underbart med sol!

Men nej över till vår, fina vår som jag längtar till! Till våren så ska jag investera in en massa detaljer och inte endast med skor och smycken utan som det här linnet tex. Hur supersöt som helst ju!



nu ska jag sätta på glasögonen och sätta igång med plugget!
ciao!

klacka iväg med hm:s snyggaste skor!

var precis inne på hm, och gissa ifall jag blev kär? Jag måste ha två utav de här tre skorna! Fatta vilka snyggo ben jag kommer att få i de här?! Ge mig vår/sommar och ge mig dom skorna så har jag inget mer och oroa mig över! Dom är så himla snygga! Tycker inte ni det?




de två första är nästan ett måste! Jag måste måste måste.. men måste också hålla mina pengar. Jag vill så gärna säga varför jag ska göra det, men det får ni veta snaart! Inte alls långt kvar!

Ciao!

RSS 2.0