shoot me.

hej på er!

Jag har gått i tre timmar i den här dumma staden. Jag ville gå till oxford street som inte är så långt härifrån, kanske 30-40 min promenad? Jag tänkte well det gör inget. Jag har gått den vägen så många gånger. Men nej, jag kom varken till stan eller hem när jag sen ville. Jag märkte till slut att jag hade gått runt Lecister square i två timmar. Inte så kul när man väl har gått och fått blåsor och allt. Nej nu är jag äntligen hemma.
Ikväll så ska jag och min man ut och äta, här ska vi äta. Mycket fancy och fint. Kvällens outfit kommer senare.



ciao!

sista helgen

Helgen som var, var min sista helg i london under den här resan. Flygbiljetten till sverige är bokad, så på fredag ses vi!
Eftersom det var sista helgen så försöker man göra det bästa av situationen, dvs. ha så kul som möjligt. Och om jag hade?!

Fredag så festades det på en members only klubb som ligger på Mayfair, Whisky Mist. Var där med Gabriella, B och hans vänner. Det var hur kul som helst. Hade tyvärr glömt kameran så inga bilder ifrån fredags.
Lördagen var crazy! Vi började först med drinkar på någon klubb vars namn jag har glömt. Vi fortsatte vidare till en galen klubb som heter Fevola chick. Ett ställe som måste besökas. Dom spelar all musik och folket är helt blandat. Dj:n var helt urflippad han kunde sätta på skönaste house låten och sen bryta den till 90-tals låt. Vi avslutade inte kvällen där utan fortsatte till Whisky Mist där konstigt nog var vip rummet helt tomt jämför med dagen före. Vi stannade inte där så länge utan avslutade kvällen med mcdonalds.
söndag var precis så som den ska vara. shopping, take away mat, film och söndagsmys med mitt hjärta.


jag och bröderna


puss på dig


söndag

lön betyder utgång

Goddag gott folk.

Ja idag är jag lycklig. Idag är det den där dagen på månaden (och jag menar inte mens) då det rullar in pengar. Om jag gillar det. I love it! Nästa månad däremot är ingen rolig månad, har bara jobbat i fyra timmar hela denna månad. haha.
Ikväll blir det utgång, och är pretty taggad. Men måste säga en sak... i have no clue vad jag ska ha på mig ikväll..! nej nu måste jag rota i garderoben och se vad jag kan hitta.


med dom här skorna hade jag kunnat gå naken.

movies

Jag har varit på bio tre gånger de senaste veckan, så tänkte dela med mig med er.
Har sett Brüno, Public enemies och Moon.


Brüno, Brüno och Brüno... måste börja med att den var pinsam som bara den. Vissa gånger ville jag bara gömma mig och hålla för ögon och öron. Jag såg Borat nyligen( ja, jag måste nog ha varit den segaste på ha sett den) och jag tyckte att den var mer rolig än pinsam. Brüno var mer pinsam en rolig tyckte jag. Fast den var rolig också  men inte så mycket som jag hade förväntat mig. Så den får...
3 utav 5


Public enemies var lite seg i början. Man satt och väntade på att den skulle explodera. Explodera? Om den gjorde. De sista 40 minuterna utav filmen gjorde allt. Den gick från 2 till en solklar 4:a. Om det finns någon som inte tycker om Johnny Depp, (om det nu finns?) gå och se denna och du blir kär. Kille som tjej. Han var amazing i denna filmen.
4 utav 5


Igår såg vi på Moon... well vad ska man säga om den. Den var allmänt konstig. Den var too much. Jag visste inte vad filmen handlade om, och idag önskar jag att jag hade vetat det före jag hade gått på den. Ingen film jag rekomenderar för att se på bio. Kanske när man är ensam och har inget annat för sig och vill bli allmänt psykad utav en inte så bra film.
1.5-2 utav 5
Nu ska jag bege mig till tesco. Ciao

jeeeez

Hej på er!

Jag började kolla på hemresa idag, och jag fick ja.. hjärtattack, typ? En biljett hem kostar inte mindre än 2500 kr. Det är lite för mycket än vad jag har i min plånka just i denna sekund. Får se hur mycket pengar landar på kontot på fredag. Jag som inte ens har shoppat klart än..

men men, ska ta fram skolböckerna (tro det eller ej) och skriva klart lite saker som ska vara klart as soon as possible.

jag älskar diademet som jag köpt ifrån oasis. Love it! Blev min för ynka £5.

btw

hej!

Har inte haft internet och kan nu inte skriva aao. ville bara visa er vilken cool outfit jag hade during saturday. Just nu ska jag leka housewife, min man kommer hem snart och det ska finnas mat on the table. haha. nej but you get it. 

 

diadem. oasis. kavaj. veramoda. magtroja. weekdays. jeans. thai. vaska. ilkay. skor. sthlm DG.

Guy Ritchie

Heej! Gårdagen blev en tidig hemgång, åkte hem vid tolv tiden. Det var planerat att vi skulle ut men istället så blev vi kvar på Guy Ritchies pub, The bowlpunch. Alla ni som kollar på Bollywood filmer måste nog veta vem Sharuk Khan är?! Well jag såg honom igår. Helt insaine! Jag har kollat på hindi filmer sen jag varit liten så vart pretty chockad när jag såg honom.






Klänning. Monki. Klocka. Esprit. Ring. Glitter. Skor. Oasis.(ny).
tjing.

besatt...

den här låten har jag blivit lite smått besatt utav efter att ha hört en vän har den som ringsignal. Är den inte hur skön som helst? Eller är det kanske bara jag som har hört den för många gånger och tror att jag gillar den. well du förstår nog vad jag menar? Låten är galen, men i like it. Den andra låten spelas för fullt här i london och den har jag lärt mig och gilla. vad tycks? Nu ska jag ut. tjing!

kid cudi Vs crookers- day and night



pitbull- you know you want me





after work outfit igår.

igår var jag ju på AW och så klädde jag mig ganska enkelt fast med hårda accessoarer som ni ser.
Idag var jag på camden market, hittade ingenting det var rent ut sagt ruttet. Men men, ska till gallerian vid B's jobb och kolla in det om några timmar. ska sova lite nu, har världens huvudvärk. usch.. Men här har ni mig.




topp armani, jeans thai, smycken diverse, ballerina hm.

seg dag

hej på er!

Jag har ju varit magsjuk sen söndags kvällen. det har inte varit så mysigt direkt så därför har jag varit lite off. Låg i sängen hela dagen igår och försökte sova bort smärtan. Idag är jag en helt annan människa mår så mycket bättre som tur är.Ikväll blir det kanske AW om det blir det så slänger jag upp kvällens outfit. Men men tänkte bara höra av mig.
Vi hörs! Ciao!

 


visst blir man galen på hur fina bilder det här är?!


i primark påsen

Jag sa ju att jag skulle visa er vad som fick följa med mig hem ifrån primark. Såg fler saker men eftersom jag inte mår så bra så orkade jag inte kolla. Får ta med mig mannen så får han rådgöra.
(Läs beccs: Ifall du ser något fint jag har köpt och du vill också ha så säg till, så som vi sa haha. Miss you!)



ring £1,5 underkläder £1/each, hårband men jag har den som armband £1
allt som allt £4,5 ~ 60 kr. Helt sjukt ju.
Nej nu väntar min man, nu ska det bli film och sova tidigt. Mår skit skit skit. Hur blir man bra ifrån magsjuka?

todays outfit

Hej allihopa!

Okej, jag mår inte alls bra. Vad kan man göra åt magsjuka? Jag kunde knappt gå på stan idag. Det blev bara en jätte liten runda på primark och direkt hem för att sova ut. Jag fick med mig hem lite små saker som jag kan visa er senare. Men nu till dagens lite för varma outfit som inte alls hjälpte min illamående. Det var väldigt varmt i stan idag och ha kavaj och jeans på sig är inte det bästa. Men men, B kommer hem inom några minuter, hoppas han har med sig mina sushin.. Cravings!





solisar, monki. kavaj, vera moda. tröja, bik bok. jeans, thai. ballerina, hm. klocka, esprit.

long time no seen

Efter att ha haft en underbar och mysig helg tillsammans med min man som jag har saknat galet så ska jag äntligen blogga. Ligger fortfarande kvar i sägen efter att ha vaknat runt halv sju på morgonen, don't ask why.
Just i denna sekund ser jag ut såhär, men det ska dock ändras om några minuter. Ska hoppa in i duschen för lite shopping på oxford st. Dagens kommer senare mot dagen när jag har snappat upp den.
Londons väder är som den ska, sol lite då och då, och regn då och då.





sugen på starbucks kaffe latte, men juste! Tur att man bor precis under en starbucks café då!
Ciao

om några få timmar

Hejsan!

Jag har inte packat eller fixat eller något alls och jag ska vara ute ur huset runt 5 på morgonen fvs om en 6-5 timmar. Underbart. Jag har klippt och slingat håret nu och ska sätta igång med packningen. Vi hörs nog i london nästa gång! Då blir det en hel del fashion-raport ifrån london! Lovar! Nej nu springer tiden iväg.

Hörs i london (mate) haha!


längtan

Ni anar inte hur mycket jag längtar efter att få shoppa längs londons långa gator. Jag vet vad jag ska leta efter. jag vill ha en massa linnen, klänningar och skor! Vill ha saker i den här stilen.  De två längst ner är magtröjor och den svarta är jag helt galen i. Den måste jag nog köpa på fredag går inte och vänta med en sån snygg sak.


sött som kan blir snyggt med rätta accessoarerna!

aaaamerican

pancakes är på min tallrik just nu tillsammans med glass, hallon och jordgubbar... mums?


















inte mums? utan mums !

en sån där söndag

Har varit och jobbat och slutade klockan tre så det var skönt. Nu börjar min semster, ända fram tills augusti. underbart! Jag passade på och sätta på mig mys kläder och ska snart ut med lillen för en långpromenad. Idag ska vara en sån typisk söndag. ta hand om mig själv. Om några dagar (!!!!) så åker jag till london för nästan tre veckor och då måste jag ha packat på mig ordentligt. (eller så packar jag så lite som möjligt för att kunna shoppa så mycket som möjligt?)
Vad ska ni göra den här söndagen? Känns lite som att jag ska till skolan imorgon, kanske för att jag har en massa saker och göra imorgon. Blö!





jag har blivit lite brun ser jag! yes!

cardigan bfriend, hugo boss. tee+ ballerina, hm. chinos (fem storlekar för stora) esprit.

mitt hjärta

livets bästa present till mig. jag saknar dig så att det gör ont. jag älskar dig och du gör mig så förbaskat lycklig! Vad vore jag utan ditt stöd? Vi har gått igenom allt och här står vi fortfarande lika kära lika galna i varandra. Jag kommer aldrig någonsin släppa taget om dig. Livet må släppa taget om oss men jag kommer aldrig. Vi är ingenting utan varandra. Vi klarar allt tillsammans, och det gör vi bäst. Jag accepterar inte ett liv utan dig, antingen med dig eller inget alls. Snart så är vi med varandra. Snart så får jag somna i dina armar, vara trygg. Oh vad jag älskar dig!


(på bussen påväg hem ifrån Öland)

the proposal

det blev visst aldrig någon dagens, kanske för att jag fick springa ut ur dörren och jag kom hem försent och var skit trött. men igår så blev det tjejmys till ära. Först mat, sen bio och sen nattfika. vi kollade på the proposal måste säga att den var hur rolig som helst och jag tjurade som ett barn till slutet. fast brukar man inte göra det när man saknar sin man?



igår





nu: hopp i dusch och börja fixa mig lite smått för om en två timmar så ska jag på date med två flickor. En dagens kanske kommer upp. Puss.


jag kommer att sakna det där toviga risiga håret oavsett vad.

magtröja kärlek

Ny duschad och fin! Det blev aldrig någon eriksdalsbadet men det gör inget det fick bli sjön nedanför mig istället. Nu ska jag bege mig mot S, ikväll blir det tjejmys och en massa skitsnack! Såhär ser jag ut.



solisar monki, magtröja thai, shorts gina, väska 2hand, converse

im off to Eriksdalsbadet

Godmorgon sverige!

Jag ska sätta på mig bikinin och dra iväg till eriksdalsbadet. Jag har faktiskt aldrig varit där, måste nog vara den enda i stockholm. Det här vill jag köpa så snabbt som möjligt!


VILL HA NU! punkt.

damn you!

Åh vad underbart det var och träffa min fina Ille! Vi promenerade genom hela stockholm idag, och sen satte vi oss för att äta sushi. Vi avslutade det hela med att äta glass vid slussen, mysigt! Köpte med mig en jätte fin magtröja ifrån weekdays, jag är helt kär i den! Ni kommer att se den snart, kommer nog bo i den. Men iaf. kör på en dagens!




solisar monki, tunnika/klänning gina tricot, shorts A&F, ring glitter, klocka esprit, boots sthlm DG.  

date in the city

Nu ska jag hopp i dusch och fixa mig för snart ska jag träffa min bästa Ille. Det var hundra år sen jag såg den människan, så nu har vi äntligen bestämt oss en date.

men tänkte bara tipsa er om den här låten som B skickade igår. jag älskar den och den spelas hela tiden. Vad tycks?
 



jag kan fortfarande inte fatta att han inte existerar på vår jord. igår kollade jag igenom när han announce hans sista konsert. Jag kunde inte hejda mig, tårarna bara sprutade ner. Han var en ängel och han är nu hemma. 1958 - forever.

RSS 2.0