no no notummen ner till infektion i kropp och lungorna. håll tummarna för mig. det här ska jag klara.
nej nu börjar morfinet värka, hej för mig


nu är det jul igen?

Låt julen närma sig, för nu har jag bunkrat mig med världens godaste pepparkakor, Annas.nu ska jag mysa med min beccs och med min onda hals..


säg hej

min fina skatt som för tillfälligt är tom, men så älskad. säg hej till min drop dead gorgeous miu miu plånbok.förra helgenjag var ingen skönhet på bilderna, men kvällen var super.
nu ska jag fortsätta och vara sjuk.


inköpt

Hej!

jag är en trött liten mus, har haft en lektion och sen direkt till jobbet. Hittade en del snygga pjuxar på dinsko, och på lunchen sprang jag till hm och shoppade lite.

ciao


Soraya M

Idag var jag ledig ifrån skolan, och imorgon börjar skolan igen. Som tur är har jag halvdagar hela denna vecka så det blir inte allt för jobbigt, en skön start helt enkelt.
Jag var och såg soraya M igår med mamma och pappa. jag måste säga att den filmen berörde mig på alla sätt och vis. Mina tårar rann ner längs min kind, det var jätte jobbigt och se filmen på bio när man egentligen ville skrika högt "Ditt jävla as, hur fan kan en människa göra så". Eftersom filmen var 99 % persisk och utspelad i Iran så var det jätte känsloladdat för mina föräldrar. Min mamma skämdes dock inte och säga högt och tydligt fula ord på persiska.

Jag hoppas verkligen att den här filmen kan hjälpa på något sätt kvinnornas rätt i Iran. Folk måste vakna och se hur kvinnorna egentligen har ingen rätt. Filmen skakade verkligen till hela mig. Gå och se den, nu nu nu!söndagsmys

Jobb tre dagar i rad, utgång i fredags, bio igår och det ska bli bio ikväll med.
Var och såg This is it med pojkvännen igår, och jag kan säga er att jag inte satt med torra ögn. Jag storbölade genom hela filmen. Det var ren nostalgi genom de där 1h40min. Jag såg mig själv som fem åring mima och dansa till hans låtar. Det kändes som ett stort "hejdå" till ens största idol. Jag vet att det aldrig någonsin kommer att komma någon större än honom, och han förändrade världen. Han förändrade min.

Ska se Soraya M. nu med mamma och pappa. Mys! Ciao!
topp 5. MJ
1. The way you make me feel
2. Rock with you
3. Man in the mirror
4. Speechless
5. You're not alone.

Eller jag skulle kunna fortsätta på den listan i evigheter, men nu måste jag kila!


RSS 2.0