jag lever !

Heej! :D
Åh jag är så skrivsugen, så jäkla skrivsugen har jag varit. Åh äntligen ska jag få verkligen skriva av mig!
Min data hemma är pajjj, eftersom dumma nosha var verkligen så himla dum och tog emot en virus fil som Tania skickade, och ja, jag öppnade den ( men var däremot omedveten att det var virus, så dum är jag inte ). Jag har försökt att få bort det, men så fort jag kommer någonvart så stängs min helvetesdata av, vilket är så sjukt irriterande, så nej jag får inte bort viruset. Så här sitter jag hos Bosse och bloggar här istället.
Ska skriva i spalter för att få med allt jag vill skriva om.

REA!
Jag har endast en sak att säga om REA, "fyndigt" det är verkligen det. Du kan hitta så mycket i rea, ifall du verkligen tittar på vad som finns. Det bästa med rea är ju att det kan var så otroligt billigt! Och för att det är de så gör det ju inte så himla mycket ifall du skulle klippa i det. Jag menar vi säger att du köper en t-shirt eller tröja du kanske gillar motivet, men inte själva tröjan varför inte klippa ut motivet och sy in det på en annan tröja? och hoppsan så får du en egen tröja som endast DU har och du gjort. Så himla fiffigt! :D.
Själv så köpte jag väldigt bra saker igår ( Beccs har kommit, äntligen! )  Jag hittade ett par rosa örhängen och alltså priset är så otroligt! 10;-, vad hittar man för det? Jo mina fina örhängen :D, haha. Köpte också en jätte gullig brun/beige klänning på rea ifrån divided för endast 50;- som sagt letar man ordentligen så hittar man verkligen.
Men tyvärr så kommer ju inte allt du vill ha på rea, och ifall dom kommer så kommer det oftast i jätte stora storlekar. Och juste ett stort tips här med! LÅT INTE STORA STORLEKAR STOPPA DIG! jag är seriös! Jag är inte den som gillar tight och in fit, gillar mer lite baggy, och lite mer pösigt. Så tex min klänning är i storlek 38 och jag använder egentligen 34, men jag tycker att det till och med ser mycket bättre ut nu än vad den skulle göra som tight. Hittar du en tröja som ska egentligen bara vara lite halvlång, och den finns inte i din storlek, varför inte ta den i större storlek och använd tröjan som en klänning, som du kan sen använda med strumpbyxor, P.S strumpbyxor, INTE tights. Det är verkligen så uteee! Så usch på all tights som jag har också sagt förr i bloggen.
men men, igår köpte jag verkligen jätte mysig stickad tröja jag har faktis foto på den i något inlägg, det är en stickad tröja ifrån hm, jätte mysig är den.
Köpte en gullig scarf ifrån indiska, den har silver, svart, grön och lila färger i sig, det ser så fiffigt ut, hur dom kunde liksom sätta ihop silver med alla dessa färger. Men men, jag gick över min gräns som jag hade när det gällde jeans, trodde inte att jag skulle våga men, jag köpte ett pra blå jeans, och då menar inte jag själva jeans färgen blå utan riktig blå färg, ifrån cheap monday. Åh va jag älskar deras jeans och priser, 400 ;- för jeans är så himla lite, och det är verkligen så värt det!
I inlägget "Wish list" så la jag in ett foto på en typ skrik rosa cardigan tröja, jag såg den, men jag vet inte blev så otroligt feg, jag köpte inte den ;( . haha, så dålig stil utav mig för att jag skriver vad jag tycker är fint, men sen köper jag inte den, ajja, jag köpte den i grå färg istället. Vi får hoppas på att jag köper den nästa gång.
En sak bara måste jag bara skriva som jag köpte igår, min lila väska, den är så himla adorable! Man kan använda den som kuvertväska, men också som vanlig väska man hänger på axeln, har glömt vad det heter. haha. Den har en lite rosett på, skit söt :$, i love my bag! haha, ska köpa en liknande fast i svart, och på sidan av den så har den typ frans och det är i skin, så himla snygg är den också, och igen för ett otroligt pris, 79.50 :- Alltså nej, ut och shoppa nu! haha  :D

Beccs.
yes, hon kom igår klockan 06.25, och det var så himla kul och se henne, verkligen ! :)
Haha, och ja min säng är förstörd, sniff sniff! haha, du skulle bara sett min sida av sängen och sedan hennes sida. Hennes sida är helt förstörd knappast någon lakan kvar, och desan min så är den bara lite skrynklig. Haha, alltså jag vet inte vad det är, men jag klarar inte av att sova när sängen är skrynklig och typ smulig eller något sånt, så därför måste jag ha det helt spik rakt före jag lägger mig så jag har det så rakt som möjligt när jag ska sova. Men nej Beccs låter inte mig ha den lyxen, hon "förstör" min stackars säng! haha, i'm so parnoid! trust me i know! haha.
Men men, igår så fort hon kom så körde bosse hem oss och vi somnade direkt. Vi vaknade runt, ja vad var det? Nej men runt 12 tiden, och vi åt frukost tillsammans, bacon med ägg, mums hihi! Efter det så stack vi till stan för att shoppa, och vi kom inte hem föräns åtta tiden. Så kul vi hade alltså se upp stockholm för nu finns det två galna skåningar här! haha :D. gårdagen slutade med att jag mådde verkligen skit för att vi blandade bacardi med energi drink, usch så himla vidrigt. Eftersom jag inte tåler alkohol alls, så slutade med att jag fick krama toaletten. blää!
men men sen idag så såg jag min värsta mardröm, mens :/ . Alltså vet att jag kommer att vara jäättte jobbig mot mina medmänniskor. Har redan börjat liksom, nej förlåt för hur jag kommer att vara, men håll bara med mig och hållkäften är så nog bäst?! För annars kan jag få ryckningar, vilket du inte vill vara med om! Haha, nej jag skoja så hemsk är jag inte! haha :D . Men men, dagen är inte slut och ska snart gå och möta becca som har träffat någon vän till henne, vi skulle ta något att äta.

"Jag svär" "PÅ GYYD"
Vad är det för ord egentligen? :O, alltså varför säger man det? Alltså jo jag vet varför man sägr det, men ta ej illa upp vem det än är som läser detta, men tycker att det är så hima patetiskt! Ett, det låter så himla fult, och två varför ska man säga på gud? Skulle det bekräfta att det man säger är mer sant då? Vafan skulle man ljuga för?
Jag menar detta som förekommer jätte ofta tex
"- Jag var i stan igår.
-  Va, allvar? Säg på gud?"
Haha, ser ni så fult det ser ut, alltså verkligen så himla onödigt och säga. Ibland förstår jag mig inte på vissa saker man säger. Men men, många jag känner ( host, flickorna ifrån skolan) Haha, fastän ni säger det så älskar jag er ändå :D , men som sagt så kommer ni ihåg första gången ni sa det till mig, det kom som en chock varför skulle jag ljuga om att jag var stan för? haha. men men, som ms. herdin skulle säga så är detta "tonårsspråk" Och man vill vara på något sätt "hemlig" vill inte att vuxa ska kunna förstå, ett eget språk som sagt. Ajja slutskrivet om detta, en slutsats bara, tänk på vad du säger, ha liksom någon sorts anledning, eller se bara allmänt dum ut? haha.

allmänt!+ LYX
Ja, nu har jag skrivit lite om det jag har velat skriva om, fast det har varit jätte mycket annat som har "crossd my mind". men men, nu är det ju höstlov, vilket är jätte kul! :D, och jag har verkligen längtat efter det, för att verkligen sova ut så är det en lyx.
Åh fan, nu kom jag också på en annan sak.
Vad definerar du som LYX egentligen? Att ha jätte mycket pengar är det lyx? eller att göra något för dig själv är lyx? Fick hem elleLYX idag, alltså nej i denna tidning så finns det inget som är under tusenlappen som är verkligen värdigt att köpas. Att en klocka ska kosta 285 000 är väl åndå liiiiiiite för MYCKET? Men jag säger inte att, ifall jag skulle haft pengarna så skulle jag ej köpt den, verkligen inte! Hade jag haft pengar så skulle jag köpt mer än bara en! haha, men nu har jag inte det! Men men, skriv gärna en liten kommentar om vad du tycker är LYX! :D, tacksam för ditt svar då :) .

Nu ska jag, hopefully bosse också sticka och möta upp beccs för att käka något. Gaah im starving! så förhoppningsvis så ska jag blogga så fort som möjligt min data är fix.

Peace&Love, Nosha♥

lista

tja igen! Hitta denna nörd listan i hannas blogg. hihi, det är som du skrev darling, its something about this. Jag tycker dom är så fula, men ändå roliga. haha, enjoy my answers? haha.

Hur svarar du i hemtelefonen? hej, det är anosha.
Hur svarar du i mobiltelefonen? hej, det är anosha / nosha
Ringer du mycket? inte lite heller.
Vem ringde du senast? Bosse
Hur mycket pengar har du? haha, en 20 lapp?
Senast kramat och när? idag, Bosse
Antal timmar sömn inatt? räkna aldrig, men fick extra sömn sen efter.
Sov du ensam? nix
Vem sov du hos senast? Bebis
Vem sov hos dig senast? Amanda
Vem vet mest om dig? Bosse, Beccs
Vem vet du mest om? Bosse, Beccs
Vad ser du fram emot? den 25 eller 26, beror på när beccs kommer egentligen ;P
Vad vill du ha just nu? choklad
Vem hånar du? maha, hemligt
Vem längtar du mest efter? min min min Beccsss
Vem vill du helst slippa? någon som vill tjafffffsa
Vem stör du dig på? kommer inte på någon
Vem vill du sova bredvid inatt? Bosse
Vilken buss åker du oftast? 841 / alla som åker ner till handens närsjukhus och handenterminalen
Vilken årstid är det nu? Höst
Har du varit kär? yess
Är du kär nu? ja :)
Är du en bra partner? jag vet inte, är jag det? haha.
Har någon varit otrogen mot dig? tyvärr
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? never
Har du varit otrogen? skulle aldrig komma på tanke! ALDRIG!
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? haha, vet inte 50/50 ?
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? hell yeah!
Vad åt du senast? en persisk rätt.
Är du polare med grannarna? nja, med min moster ja.
Har du varit på ett party? vem har inte?
Har du varit utomlands? totally!
Var är dina syskon just nu? ute någonstans
Vilken tid gick du upp imorse? runt 08,30?
Vad gjorde du kl 2 inatt? prata i telefon tror jag.
Vad är det första du gör på morgonen? snooza
Vad ska du göra efter det här? ta något att käka.

hihi, visst är den mobbad? haha, struntar jag i, ska lägga in fler sånna senare ;D haha

Peace&Love, Nosha♥

relief

hejsan!
Alltså dagen igår kunde inte bli bättre, alltså den kunde verkligen inte det. I mina 16 år så har jag aldrig blivit så lättad och så glad på samma gång. Som sagt ett reslutat förändrade verkligen mig, och min framtid. Åh pumpkin, tack för att du verkligen ställde upp för mig, men som sagt det väntas ju fortfarande ett svar. men det är posituvt hopefully ! :)
Igår fick jag också min present, min sötnos har köpt ett presentkort till mig, och det var ett presentkort för att kunna få massage eller vad jag vill, dvs SPA. Hihi, jag har tjatat så himla mycket om att jag behöver riktig massage, och nu har min bebis köpt det till mig, you shouldn't ;) , haha. Men men, efter det så stack vi hem till honom och käkade mat. Gaah va jag blev mättt! Har du någonsin känt att du är mätt men inte ögonen? alltså låter fult, men att du fortsätter äta fastän du inte har plats? Well, so var det igår för mig, jag var så himla tjock, jag åt och åt, men jag var fortfarande sugen på mer, men jag var mätt som en gris. haha, skit fult. "Klappa mig på magen" haha, hjälpte det sötnos? haha.
eftersom jag har varit så psyksikt dålig, och har inte kunnat sova de senaste dagarna, så kände jag verkligen att jag ej kunde gå till skolan, speciellt när vi skulle ha ett stort svenska prov idag. usch usch usch på det! Mamma sa att jag ej fick stanna hemma, hon fatta inte varför jag skulle stanna, för egentligen så vet hon ju inte hur jag har haft det, så kände att jag ej orkade berätta heller så jag vaknade och istället för att gå till skolan stack jag till pumpkin.
hihi. smög in till honom, och somnade.
Men men, sen runt tre-fyra så stack jag hem. Det ända jag har hunnit med just nu är att äta, och jag hade räknat med att jag skulle plugga under dessa timmar, men guess not? haha. Nej nu ska jag kolla runt på andras bloggisar. hihi.

Peace&Love, Nosha♥

åhhh

hejdär!

kroppen sviker mig så himla mycket. är så slut i både kroppen och huvudet. Jag orkar inte mer, vill sova ut nu. Hoppas verkligen på att svaret blir bra idag. Pumpkin, det ska gå bra, eller hur? :) . Gotta keep my head up! Ifall jag tänker negativt så kommer det att övervinna mig, och det får jag inte. Måste se allting postivit fastän det är negativt, måste lura mitt psyke, för att jag ska klara mig fysiskt.

Idag så har det egentligen inte varit så mycket. Vi hade sportsday idag, och vi hade dans. Det skulle varit mycket roligare än vad det var ifall jag skulle varit friskare. Men jag kämpade så gott jag kunde och försökte göra stämningen bra fastän jag själv är dyster inombords. Kändes som ett spel, teater. Jag var glad och skojade med flickorna, men jag egentligen står och grubblar över något som verkligen slår ner mig. Men jag måste måste kämpa vidare.

Jag ska vara med pumpkin snart. Ska gå och fixa till mig och bli lite piggare, och det ska jag bli genom att ta en varm dusch, och bara försöka "vila ut" mjo låter fult men i duschen. haha. Men men, ska få min present utav honom, hihi. Han säger att jag kommer att gilla det, jag tror att jag kommer för så pass bra han känner mig så är det säkert något jag kommer att älska. Och han har redan sagt att det är något jag har velat få, så det måste var något jag verkligen vill. I just dont know what it is :P.

Beccs älsklingen kommer snart, vilket är så himla skönt. Du vet inte vad jag gå igenom just nu, men vi får ta det när du är här. Vet att du gör mig pigg på ett sätt som ingen kan. Fastän vi inte är släktingar eller något med blodet och göra så är vi som systrar i våra hjärtan. Du gör mig så himla varm Beccis, och snart ska vi ses! Vi ska ligga i sängen och snacka tills det blir ljust ute, som vanligt och jag ska köra mina "wake up sunshine" Haha, vet att du ej gillar det, men you dont mind, right? haha. Ska bli så himla skönt och bara prata ut med dig när du kommer hit. Att få vara mig själv, och inte spela några spel, och bara säga som det är. Är så glad att jag har dig och min pumpkin. Vad skulle Nosha varit utan er två? Ni två gör mig till en starkare människa, ni gör att jag står ut.

Peace&Love, Nosha♥

my love.

Hejsan, tänker tillägna detta inlägg till den finaste människan, min pojkvän.

Du är så underbar, du är så himla fin
. Jag har aldrig mött på någon människa som är som du. Du ger mig en kraft som får mig att orka dagen efter. Ett ljus som lyser igenom det mörkaste mörker. Den kärlek du ger mig uppskattar jag så oerhört mycket. Jag är så glad att jag är din baby, och du min pumpkin. På mindre än 24 timmar så har vi två kommit varandra så otroligt nära, mer nära en vad två personer kan komma under ett år, om inte mer. Jag litar på dig upp till 100% när du säger att "Det kommer att bli bra" Och när du säger "Jag finns här för dig hela vägen ut" Du är en sån person som får mig att gråta ut, utan att jag ska känna att det är fel. Och ja jag kan tänka ibland "Jag vill inte dra ner dig" Men du vet ju hur jag är. Pumpkin, vill bara att allting ska bli bra snart igen, för som sagt jag har verken ork eller någon lust. och som jag har sagt tusen gånger sen igår, "När ska det bli bra?"
Att få kämpa och kämpa varje dag, och hela tiden är så himla jobbigt. Vissa tillfällen vill man bara ge upp, bara släppa allting. Men du får mig verkligen att må bra och du ger mig hopp om att det ska bli bra igen. Det är så himla jobbigt och orättvist att något sånt här ska hända. Både med dig och med mig. Men som sagt det ska bli bättre, och vi ska kämpa tills det blir bättre!
Jag och du, hela vägen ut. Du är mitt hjärta, du är den som ger mig styrka, min energi. Jag hoppas att du förstår att ifall jag inte vill, så är det för att jag är så himla rädd. Ett reslutat som kan förändra hela mig, fastän det är ändå inte så "big a deal" men det är ändå en stor förändring, och ja man kan göra saker åt saken, men för tillfälligt så känns allt bara så jobbigt. Jag vet att du förstår mig, och att jag inte vill bara klaga men just nu så känns det så omöjligt att jag ska bara spela som om inget har hänt, och speciellt hemma.
Att få spela någon man inte är, att få spela som om inget har hänt gör så himla ont i en. När dom ej vet så trycker dom på dig så otroligt mycket och dom förstår inte att det finns andra saker som tynger dig. Finns ingen respekt helt enkelt. Men vad ska man göra? Vi två är starka personer, och tillsammans blir vi oförstörbara. Som sagt allt har sin mening och öde. Detta är vårt. Vi kommer bara att bli ännu starkare och kanske också "lära" oss något utav det. För jag tror att meningen med att saker händer så är det att man ska lära sig också något utav det.
Men endast för att jag är stark, så går det absolut inte tro att jag kan klara mig själv. NEJ! Det går inte, speciellt inte nu. Jag behöver dig så himla mycket, känns som om jag behöver din närhet för att jag ska känna att "Aa, okej det kommer att bli bra" Jag behöver din bekräftan till att det ska bli bra, och det är vad jag får höra hela tiden vilket är väldigt, väldigt skönt!
Du sa igår till mig att jag har ditt hjärta upp till 100% procent, du ska veta att även du har mitt hjärta och är mitt hjärta. Min söta sötnos, du förstår inte att ord kan inte förklara vad jag känner för dig. Eftersom både två har svårt att säga med ord vad vi känner för varandra, så blir det så himla fint när vi istället visar det. kyssar är inte bara kyssar.
Just nu är jag bara så himla glad att det är med dig. Dig än någon annan i hela världen. Just nu så vet jag att du är perfekt för mig. Jag och du passar så himla bra tillsammans, vi förstår varandra som ingen annan kan. Vi behöver inte ens säga att något är fel för att vi ska förstå att det är det. Du ser på mig från 100 mils avstånd när något är fel. Mitt sätt jag säger "hej" så hör du att det är fel. Det är så sjukt för jag kan säga det precis som vanligt men kanske med andra känslor, du hör det pumpkin. Alltså shit, jag kan fortsätta tills imorgon och säga hur mycket du betyder för mig för att du ska inse och förstå det. Aldrig ska någon utav oss tvivla på varandra, aldrig. Vår ärlighet kommer att räcka längst i längden. Och det är ett stort PLUS att vi kan prata så som vi gör. Som ett avslut;
Det är jag och du, och vi är starka tillsammans älskling!
Din nosha!♥

chaos!

My god säger jag bara.
Igår blev lyckat, fast efter ett tag :). Trodde att när man säger att "Börjar det dåligt så slutar det dåligt" Men nej, inte sant, ifall man gör sitt bästa för att det ska gå bra :) .
Hade så sjukt mycket stress igår, och jag kämpade verkligen hela dagen på att det skulle bli bra, men vissa människor kunde verkligen inte hålla sig. de bara var tvugna att komma och göra kaos. Helt sinnesjukt. It was my birthday, varför inte låta mig njuta utav den?
Men men, det blev ändå bra som sagt! :)
Jag är så sjukt död just nu, fick ju gå och städa lokalen idag. My God va mycket glas, tallrikar och bestick ;O . Mina händer och fingrar ser ut som russin, hihi :P
Och juste, jag får absolut inte glömma att verkligen TACKA tania och taraneh för igår. Alltså vilka änglar! De verkligen ställde upp för mig, så himla underbart var det med att få hjälp. Jag tror inte att något skulle bli av ifall jag skulle gjort allt det där igår. Att det åkte till maxi, jordbro, och fram och tillbaka till lokalen och till mig. Alltså verkligen TACK SÅ MYCKET! jag ska SO BAD ställa upp för er när ni vill något, i owe you guys big time ! Så himla snällt. och jag säger det vi sa där inne i lokalen när vi höl på med drickan. IFALL vi ej får något jobb och vi blir arbetslösa, så ska vi fan och med ta och starta eget cateringsföretag, för jävvlar vilket team vi var igår ! Men men, efter all stress och allt så kom det bästa av det bästa.
Pumpkin kom hem ...:$. Känslan när jag såg honom går inte att beskrivas, jag tror att ifall man hade sett det så hade man förstått bättre. Speciellt när han kom ut ifrån taxin, och jag sprang upp till hans famn. Så himla mysigt. Det ända som verkligen kändes var "han är hemma nu" Liksom, sån lugn kom det till mig. Det var som om all stress jag hade inom mig bara upphörde när jag såg honom. Åh du är så bäst bara! :)

Men men, orkar verkligen inte att gå in på några detaljer ifrån igår, säger endast att det var jobbigt ett tag, och att det blev skit bra tillsist :). Alla tjejerna var verkligen hur gulliga som helts, vissa lite mindre. Jag ska vara ärlig och skriva det jag känner, för after all det är min blogg och jag skriver här endast för att tömma mig :) .
Igår så insåg  jag vilka som är mina riktiga vänner och vilka som inte är. De som ställer upp, och är där, och dom som endast utnyttjar. Och sen ja några kanske blir utpekade, men dom som ställde upp för mig, och verkligen gjorde det bästa utav det sämsta, vet redan vilka dom är :).
Flicksen från skolan, oh my säger jag bara, trodde inte att vi skulle get along so darn much som vi gjorde igår. Så himla kul vi hade tillsammans där igår. Ser verkligen, verkligen framemot 3 år med er, och hopefully mer än så:)!

Älsklings Beccs, du kommer ju snart. Snart är du här, och fan va kul det ska bli. Jag har saknat och jag saknar dig så himla mycket. Vill ha min sötnos syster vid min syster, men snaart kommer du !

lite bilder från igår ;
            

hihi, lite roligt, det kanske kommer upp flera lite senare. Men nu ska jag gå och "ta hand om" min maa nu, som knappast kan gå. stackrs maa! P.s tack maa som gjorde så mycket för mig fastän hon knappast kunde gå. Älskar dig så otroligt mycket. Jag hoppas på att du blir bättre så snart som möjligt!

Peace&Love, Nosha♥

GRATTIS!

grattis till lilla sötis nosh! :D

För tillfälligt så har min födelsedag börjat SKIT. usch, usch usch! Jag hoppas verkligenn på en bättre dag. Varför kan inte folk bara suck it up för en ända dag och bara strunta i att trycka ner mig. ska man inte få ha en "bra" födelsedag?
Shit, folk säger att jag är känslokall, men detta tar ju ändå allt. . .

Jadu gott folk, grattis till mig, till ännu en gång en skit dag.
det värsta är att man har förväntat sig så himla mycket att det ska bli bra FÖR EN GÅNGSKULL! men vafan nej det går verkligen inte det. i dont know what i'm doing wrong.
Please take me out of this place.. ? :( . 

12345678910111213
vi kom till dagen och jag önskar att den inte ens kom.

Peace&Love, Nosha♥

kyyyyyyyyyyyla!

brr brr!
Jag skrev i ett av mina inlägg att det var jätte kallt, men inget kan nog slå det jag kände idag! Alltså ni vet kinesiska hundar, som inte har någon päls, bara typ på vissa ställen, när det är kallt ute så skakar dessa stackars hundarna kroppen av sig. Alltså hela hunden skakar som om det var jordbävning or something. Well, idag eller nyss så kändes det som om jag var en sådan hund.
Min kropp kunde verkligen inte kontrollera sig själv, den skakade som fan, läpparna, benen, armarna! every part on my body was shacking like hell!
Det stod en tjej bredvid mig medans vi väntade på bussen, hon stod och stirra på mig och var helt ko lugn. Inget skak or anything, så hon var förvånad över hur jag stod och skakade sönder mig. Nej usch, snälla kan inte vintern bara komma och sen gå? i dont want to have it like this.
Vi fick ju inte ens någon bra sommar, och att vintern ska börja så tidigt helt unbelievebelllll!
Men men, jag bor i stockholm och vädret här är värre än skåne, så jag måste väl bara take it lake a "man", men jag är ju egentligen a women, men ändå :P haha.

GRATTIS MAA ! Idag blir min ängel som är liggandes 41 år. Jag älskar dig så otroligt mycket. inga ord kan beskriva hur mycket du betyder för mig. Du är my one and only! Maa, du är som ett ljus i det mörkaste mörker, du lyser upp mig så otroligt mycket, men samtidigt så kan du stänga in mig så hemskt mycket också.
Oavsett vad som än skulle kunna hända, i hope nothing bad! Så kommer jag allltiiid stick to you! Kommer alltid att vara med endast dig, för att du är den som alltid kommer att vara där för mig. Alltid en hjälpande hand. Maa du sticker ut från mängden, i mina ögon så är du "One of a kind" and i mean it so bad!
Jag hoppas på att du alltid kommer att vara frisk och behållen, och jag vill aldrig se dig ledsen eller på något sätt och vis "skadad".
Jag älskar dig, och jag finns alltid här för dig! My sunshine!!

Men men, lite om idag!
Kom försent, like allways? Har blivit en "typisk" sak för mig, which is very bad! Jag måste verkligen sova på kvällarna och vakna i tid på morgonen. Liksom min kropp är död, och då menar jag fysiskt. jag orkar inget förutom då dansen på lördagar. Jag är stendöd då också, men jag kämpar ändå. Kanske bäst så, för annars kommer jag veerkligen att vara dööd!
Men men, var också tvungen att gå förbi bibblan för jag hade 6 försendade böcker, och jag hade fått påminelse, och det stod att ifall jag ej skulle lämna tillbaka böckerna så skulle jag få betala en räkning på 1250 ;- . Alltså snacka om att mami skulle dödat mig, alive! haha.
men när jag skulle göra det, så missar stackars Nosha sitt tåg som gick 08,58. så jag måste stå och vänta på den som gick 13 över, och jag är liksom redan as frusen, så jag står där inne och försöker att hålla mig för kylan, men nej det går inte.
Försöker med att psyka och intala mig själv att " det är varmt, jag fryser inte. jag är skiiit varm" haha, men säger en sak, DET HJÄLPER INTE! haha.
Men men, väl i skolan så är jag skiit pigg för att jag har frusit och det är liksom en kick till piggnad. Så jag har hur hypad som helts i skolan och allt :) . som vanligt då (A) .
Men men, i skolan så är folket döda men ändå glada för att dom är hypade till att dom ska fira lilla mig som ska bli stor imorgon :D
men ändå känner jag mig mycket äldre än vad jag är, liksom det känns som om jag har varit 16 hela året och ska bli 17 nu. Men men, blir 16 got to get the fact :p men men, dom var ändå döda elelr lite halvt, men aa du fattar. haha. men men, efter skolan så stack jag och Sara Y till stan. hon skulle do some shopping, och jag skulle hänga med och bli suktad som fan! Kan ju inte shoppa föräns beccs är här, har lovat henne liksom :) . Men men, efter det så skulle vi ju till minnesstunden, men alltså det var KAOS, det regnade plus att det var huur mycket folk som helst. BECCA SER DU? JAG SKREV HELST. haha, är du nöjd nu (A)? haha
Men sen så åkte jag hem , och då hände detta, dvs att jag frös som en idiot! haha :)
Men men, nu måste jag gå och fixa lite stuff till imorgon, jag menar jag har ej köpt något skit till imorgon och det ska vara klart?! Alltså Tania och Taraneh bara måste hjälpa mig, liksom jag och Tania ska få slita som grisar med påsar från Ica MAXI. Usch, anyone who wants to help? Liksom ingen kan köra oss ju, så vi kommer att få ta bussen and stuff. haha, hjälp!
Men men, have a nice weekend, och glöm inte, JAG FYLLER ÅR IMORGON! :D

btw! Jag fick mitt csn kort idag, alltså du anar inte hur stor jag känner mig helt plötsligt. Liksom ett "student kort" haha.
Nej men ändå. och jag har även också hört att Livs blogg var fejkad. Alltså när jag hörde det, du förstår inte hur arg jag blev. jag menar hur kan någon skriva om att personen har bröstcancer i en hel månad, och sedan ljuga om det? hur jäkla patetiskt är inte det? Alltså bröstcancer är så himla allvarligt, hur kan man göra något sånt? Nej usch va sjuk folk kan vara!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
and we are so there! haha, just one little day left, and its my b-day! :D

Peace&Love, Nosha♥

lycko spark

tjenixen!
Idag är jag pigg, men jätte trött i huvudet. Det är inte så att jag har gjort så mycket men ändå. Skolan var helt okej, ser fram emot civics inlämnings arbetet, och sen italienska provet. Visst är jag wierd? Nej men ändå, jag menar SO är skit kul när man fattar, det jag INTE fattar är ju detta med politik grejen , och jaa jag vet det är the main point, men ändå, det kan vara kul ibland :) .
Och sen italienska provet längtar jag till för att jag vill bara ha det gjort, och liksom tror inte att jag behöver plugga så mycket till det, för jag är gaaaaaaaanska aktiv i skolan och fritden if you know what i'm sayiiin ;) HAHA, fett fult :P, men ändå, sen lite om skolan. Det var väldigt mycket flumm under life skills lektionen, Hanna fick ryckningar och skulle fota och sånt. Kanske får tag på något foto så ska ni se så fula de vart ;D haha.
Men men, sen under lunch rasten som vanligt så satt flicksen kvar och när jag stack och kom tillbaka så snackade dom om att ha fest och sånt. skit mysigt alla vi tjejer, and best of all, det blir när Beccs är här, WUHO! så kul, alltså beccs du är ju lite blygis utav dig, men det släpper efter lite drick, am i not right? :P .
Men men, sen så var det italienska och sen homie :)
Mamma var hemma när jag kom hem , blev så himla glad utav att se henne. Fastän hon ser huuuuuuur sliten som helts så är hon så vacker, åh mami :$. hihi. Jag är världens bästa dotter :) . hihi, skoja! Jag har mina issues också (A).. lots of them. haha
Men men, just nu så sk ajag till biblioteket för att lämna tillbaka 6 försenade böcker, shit hjälp? dom är två månader försenade, kommer inte det att kosta as mycket nu? Ajja, skitsamma, och sen så skulle jag lämna en tröja som mami hade köpt fel storlek på/i, va fan säger man? haha.

Lycko spark, är det någon som tror på det? jag menar, ifall man kickar någon på rumpan, får man verkligen tur då? Dvs ifall man ska ha prov or something så får man tur? eller så är det bara något man intalar sig?!
Jag menar som typ det att förstör du en spegel så kommer du att få 7 års otur, that is so not true. Jag menar jag har förstört soo many! Så mycket otur har jag inte, eller...? Haha dubbelmoral här :P haha, nej men alltså jag har ganska tur i vissa saker, som tex gissa. Jag har 65% rätt alla gånger jag gissar, och det är ganska mycket, men ändå. Men när det gäller att jag ska göra något "behind my parents back" aj aj aj, säger jag bara. ALLTID otur, blir ALLTID busted! Så kanske ligger det något i det där med otur i sju år?
Men men, jag är lite snurrig nu, men ska kila vidare nu, och seen vill jag sooova! Kanske skriver sen, fast ONLY kanske :) .hihi.

http://gezeni.blogg.se
läs min snurrriga hannahhh kompis blogg också hon är en uber söt och vimsig tös. hihi, så läs på :) !

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
oh my god ! endast 2 dagar kvar och då fyller jag år, wuho! Och juste måste också skriva in att ellauw fyller också år idag! :) så grattis på dig med! :D, och mammsen fyller år imorgon. Shit jag känner 3 peps som fyller år dagar efter varandra, fan va fult :P hihi. 10 - Tiny, rip baby! 11 - Ellauw, 12 - Maaa!
13 - MEN HALLÅ JAAG!

Peace&Love, Nosha♥

colour

hejsan!

Åh vilken dag, riktigt up and down.
Men men, mami opererade sig idag, vilket gick bra också! Tack och lov, har gått runt och varit hur sjukt orolig som helts. Det kvittar vad det är fär operation egentligen bara man söver ner, så är det farligt. Men men, så jag stack till skolan runt 11 istället för 08,30. behövde det ändå.
Jag skrev i ett av mina inlägg att jag hade det jobbigt och så hemma, och mamma och jag kom inte direkt överens. Men igår, alltså Gud va jag älskar dig, du anar inte hur mycket jag älskar dig! Alltså ibland så förstår inte jag och du varandra, men igår alltså att både jag och du började gråta var så skönt. Att vi grät ut tillsammans, vi behövde verkligen det! :). Alltså jag förstår varför du kan vara lite "overprotected" men nu förstår du ju också mig, vilket är så himla skönt!
Men men, slutade egentligen runt 14,30 men eftersom jag är med i student council så slutade jag runt 16,00. men sen så drog jag hem, och frös som en gris, så fruktansvärt kallt ute, usch usch usch!
Pumpkin har det bra han, värsta solen och värmen nu ju. Åh i envy you so darn much!

Men till huvudämnet så ska jag snacka om färgen lila/ceris. Alltså jag har fastnat för det så himlans mycket. Tycker att det får en att se mörkare ut, och det är så varm ton. Jag tycker att färgen är så mysig också. och sen också röd och brun. De tre är så himla fina. Jag dör för dom verkligen! haha. Det finns inte en ända dag då jag inte har någon utav dom färgerna. antingen alla dom tre tillsammans, eller bara ett plagg som är just i någon utav dessa färgerna.
Det som är bra med dessa färgerna är att just nu som det är väldigt fiffigt att blanda olika färger med varandra. SÅ kan man använda dessa tre för att få det som "inte matchar" till att matcha.
Har valt ut ett plagg där alla dessa tre färgerna kombineras.

     
 

Jag tänkte att här kunde man välja. eftersom jag verkligen älskar den där cardiganen så tänkte jag den tillsammans med ett lila linne, svarta strumpbyxor, brunrutiga shorts, och med ett bara over knee strumpor i brun färg. Man kan också ta cerisfärgade tunikan och ha det tilsammans med de andra plaggen, det får du bestämma själv. Ifall jag skulle haft på mig detta skulle jag anävnt mina bruna converse till. Tycker att converse passar utmärkt till vågade kläder, och med det menar jag färger.

Prislista.(Allt kommer ifrån H&M, förutom skorna, fast dom går och hitta i NK, och scorette)
1. Cardigan, 149;-
2. Lila linne, 49,50;-
3. Strumpbyxor, 149;-
4. Shorts, 198;-
5. Over knee, 79,50;-
6. Tunikan 249;-


 


tänkte avsluta med att lägga in ett foto på mig och mami, som var tagen för ca 1-2 månader sen, när vi klubbade tillsammans, vilket var så himla kul !



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Fyra dagar kvar sen är det noshis birthday! :) Congrats till mig då (A), och mami fyller år om 3 dagar! wuho! :)

Peace&Love, Nosha♥


vila i frid.

Jag måste tillägna detta inlägg till en tjej som heter Liv. Henns berättelse är så fruktansvärt sorlig.
ni kan läsa hennes blogg http://colourfulmiracles.blogg.se/
det är verkligen så heartbreaking. Alltså nej, hur bröstcancer kan ta ens liv. Hjälp till och stödja bröstcancerfonden. Slösa dina 20 kr på något som kan rädda folks liv. Min mormor fick det för 3-4 år sen, som tur var så upptäckte hon det ganska tidigt. Jag själv har skänkt hur mycket pengar som helts, inte bara jag utan min familj också på grund av min mormor. Känslan efter kommer att vara så skön. att du känner att du har gjort ditt för att försöka rädda en annan är så himla underbart. Så snälla du, skänk dina 20 kr, till något som är väldigt viktigt!
Liv, jag känner inte dig men jag vet att du kommer att vila i frid, och du kommer att träffa din mamma nu när du lämnar denna värld. Så ung som du är, är så hemskt att du ska få sova in.
Onsdagen den 10:e Oktober klockan 20:00 kommer hon att somna in. Gör som jag, tänd ett ljus imorgon klockan 20,00, för att hedra Liv. Även ifall du inte känner henne, så kän med henne.



You may rest in peace Liv,!

kiss me.

hejsan!
Som vanligt ska jag klaga på hur trött jag är. GAAH! haha, alltså jag måste verkligen gå i koma or something. Jag menar jag tror jag måste få sova i minst 10 timmar, eller nej en hel dag bara få sova. uatn att någon ska störa mig. Alltså jag skulle verkligen behövt det.
när beccs kommer, så kommer jag inte få någon sömn alls! Jag mååste göra "Wake up sunshine" klockan 03,30 det är en tradition ju :D Älskling! P.s tack för igår, verkligen. du fick mig att inse något so big! :D.

skolan, skolan och skolan!
sono stufata! Non voglio niente!!  haha, visst är jag duktig? :D. jag tror jag skulle ha blivit italienare istället för iranie :D haha. Fick matte provet tillbaka?! Guess what? Jo jag fick det jag trodde, IG. alltså efter lektionen så var next stop, at the toilet. Jag grät som en stucken gris. Var så ledsen och ja, det är endast det första provet men ändå. När alla bredvid dig har fått VG+, MVG och sånt då känner man sig så sjukt dålig. Men vad ska man göra? Orkar ändå inte kämpa för matten. Ifall det ej hade varit en av kärnämnena jag lovar dig, och även garanterar dig att jag aldrig skulle step in to any maths class. And thats it! :O . men tyvärr...
efter det så var det liksom allmänt tråkigt och jobbigt? Alltså vet inte men det känns som att bara för att jag ej får sova så blir jag som jag är nu. tråkig! och jag är ju inte en tråkig människa. HALLÅ?! :P, jag är hypad :D, men inte nu :/ . HAHA. fan va fult det ser ut. haha. men men, sen kom jag hem, och nu är jag hemma :)!

Men men, mååste skriva ner en sak. Det är om otrohet.
Jag skulle aldrig in my hole life vara otrogen. det är äckligt, smutisigt och så himla fel. Så stort bevisosäkerhet på dig själv. enligt mig så är det ens fel att tänka tanken. Jag menar vill du ha någon annan så gör du först slut med din pojke/tjej och sen blir du tsm med den andra. no way att man ska vara en feg jävel och testa med andra och sen gå tillbaka till sin kille/tjej. Usch!
Speciellt att ens tänka tanken när hon/han är bortrest och tänka " Aa men hon/han kommer ej få reda på det" Det är så fruktansvärt fel. Skulle aldrig kunna tänka mig ett one night stand bakom min killes rygg. ALDRIG. eller något sexuellt med någon annan när jag har min kille. My god, så feeeel!
Tänk dig ifall en kille som har en relation eller en tjej med någon annan och är otrogen med dig. Tänker inte du då, "ifall han/hon kan vara otrogen med mig, kan inte han/hon vara otrogen mot mig ifall det skulle bli jag och han/hon någon dag?" Det kanske inte är alltid så "en gång otrogen, alltid otrogen" Men det ligger något i det. jag menar okej ifall du vekrligen har fastnat och du aldrig är det. Men det kommer alltid ligga någonstans i den andras tanke att du kanske kan vara det igen. Men jag tycker att man ska ändå kunna lita på varandra även ifall han eller hon har varit otrogen mot någon annan någon gång.
Alla är värd en andra chans. Jag menar ett förhållande bygger verkligen på trust. har du inte det, så är det verkligen jätte svårt att ens kunna göra något. för då misstänker man den andra om en massa saker som ej är sant, endast för att du ej litar på honom/henne.
Oh nej, enough of all this psykolog skitsnack :P haha. eller det är ju inte endast skitsnack, det ligger ju något i det. Eller vad sägs? :D haha .

Men nej nu ska jag ta och gräva ner mig, vet inte ner i vad, men just för tillfälligt i maaaat! hungrig som faan!
och du... du anar inte hur mycket jag saknar min bebis.
"Mi manchi tantissimo! Ti voglio qui vicino a me. Sono innamorata di te!
tanti baci bebis!"
Vill verkligen ha dig här, förstår du det? :/ , kom hem snart det räcker.
Baby du kommer att bli bästa födelsedags presenten. DU är min present då :)!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
my god endast fyra dagar kvaar, blir 16 då. men det fula är ju att det känns som om att jag har varit 16 hela året? haha, äsch, jag blir 17 istället. HAHA, nej jag skoja :) .


jag saknar dig så det gör ont älskling!
vi ses snart, och jag längtar så oerhört på att du ska komma!
25/10 flickan min! min sötnos syster!


Peace&Love, Nosha♥

six months!

Want to, but I can't help it
I love the way you feel
Just kinda stuck between my fantasy and what is real
I need it when I want it
I want it when I don't
Tell myself "I'll stop" every day, knowing that I won't

I got a problem and I
Don't know what to do about it
Even if I didn't I don't know if I would quit but I doubt it, I'm
Takin' by the thought of it

[chorus]
And I know this much is true
Baby you have become my addiction
I'm so strung out on you
I can barely move
But I'm likin' it

And it's all because of you
(All because of you)
And it's all because of you
(All because of you)
And it's all because of you
(All because of you)
And it's all because
Never get enough, she's the sweetest drug

think of it every second
I can't get nothing done
Only concern is the next time I'm gon' get me some
Know I should stay away from
'Cause it's no good for me
I try and try but my obsession won't let me leave

I got a problem and I
Don't know what to do about it even If I did I don't know
If I would quit but I doubt it, I'm
Taking by the thought of it

Baby vår låt. Det är sant du är som en obsession to me. Du förstår mig på ett sätt ingen kan. du är där för mig like no one else. Jag kan inte sätta ord för hur mycket just du betyder för mig. cause you make me so speechless.
Jag önskar bara att du kunde vara här. Men ändå. vi har haft sex fina månader tillsammans, och jag hoppas på sex ytterligare till and even more.
Vet att vårt datum är inte direkt den dagen vi blev tillsammans, tillsammans. men det är den dagen jag och du fastnade egentligen för varandra. och även ifall vi ej kommer ihåg något annat datum än det. så är det ju vårt datum :D, tihi. 8/4-07 , i like you so much, and i'm falling for you more and more for each day that goes! vi ses snart pumpkin, and i miss you so much!! Det gör ont att du är inte här, men som sagt jag hoppas att du har det bra där, fastän du har fått lite smått feber. me and you baby!

Din baby, nosha!♥


baby!

du är inte här men jag tänker på dig ändå. idag så är det 6 månader sen jag och du hooked up!
Dessa 6 månader har varit upp och ner för oss, men det har fått oss dit vi är idag.
Jag saknar dig verkligen så innerligt, önskade verkligen att du var här, så vi kunde mysa och bara vara tillsammans, denna dag. men du kommer snart, endast 5 ynkliga dagar kvar! men det är fortfarande jobbigt.
men i suck it up. SES SNART PUMPKIN! :) <3


hejdu!
är så sjukt trött, igår så var det lite jobbig dag, det kanske man kunde läsa från förra blogg inlägget. men men, stack hem till ett par vänner till vår familj vars mamma har dött för några dagar sen, r.i.p. Det var verkligen jätte jobbigt, alltså jag kan verkligen inte sätta mig i deras position, det är så sjukt jobbigt att mista någon man älskar. så jag visste inte vad jag skulle säga, så jag satt där helt tyst.
eftre det när klockan var runt 22,00 så åkte vi. Jag skulle hem till amanda för där skulle jag sovis. Var skit död när jag väl kom dit, men när vi väl skulle lägga oss så gick det helt plötsligt inte. Så vi satte på tv och såg att det var slutet av filmen gossip. Så amanda tyckte att vi skulle börja se den, så eftesom hon hade den hemma så kollade vi om på den. Efter det så säger hon klockan tolv på natten, aa jo jag är hungrig ska vi käka? haha, och då börjar hon och ska käka, hon var så gullig så hon gjorde till mig med(A) . älskar dig! hihi. efter det så är hon mätt och belåten så vill hon natta. haha och där sitter jag hur pigg som helts, och ska försöka sova. Men då skickar jag sms till baby och då säger han att han har svarat skit långt på facebook. Så sitter där vid datan och sånt. efter det så är klockan runt 02,00 då är jag döööd! så jag sover. runt 05,30 så väcker amanda mig med vääärsta upphoppet. hon typ drömde något skit creeeeapy. Så jag ska ju vakna runt 06,30 egentligen men nej nej. Amanda började med sitt snack, aa men anosha du kanske ska upp och duscha nu va? du kommer att bli sen. och såå fortsatte hon ända tills jag gav upp och vaknade och hoppade in i duschen.
Men men, sen så var det skola, var allmänt död i skolan, fick ju knappast någon sömn.
ska typ gå och susa nu, är hur trött som helts. så natti natti, skriver mer senare kanske :)

min count down skriver jag i andra inlägget! haha, men som ni vet ju så är det endast 5 dagar kvar. skriver det ifall jag ej skulle logga in senare. :)

i miss you so much!

Peace&Love, Nosha♥

confession

hej.
alltså fan vilken helg, och not in a good way.
Nu orkar jag inte mer, orkar inte spela en massa spel. Jag ska skriva precis som det är, och efter detta får ni ta mig hur ni vill. jag orkar inte ha det såhär mer.
Har du någonsin älskat någon så himla mycket, att du skulle kunna göra vad som helts för och sedan sviker den personen dig? Jag försöker att få det att funka, försöker att ge dig den kärlek,respekt du vill ha. Men jag får inget skit tillbaka, varför ska jag fortsätta?
Har du någonsin känt att du inte är hemma i dit egna hem? Jag känner så, jag försöker och försöker men jag lyckas inte finna den känslan.
Har du känt att din familj och släkt endast trycker ner dig, och dom bryr sig inte ett skit om att dom gör det? Kan du förstå hur jobbigt det är, när du har redan hur mycket press ifrån andra håll, så kommer dom och hackar och gnagar ner på dig. Vet du hur jobbigt det är?
Jag är som två person, en i skolan och med folk, och en jag är hemma. Jag vågar inte visa hur jag egentligen har det, för jag är så lik min mamma. Hon är också sån som försöker "dölja" det. Vill ha en "perfekt" yta. Och jag vill inte att folk ska tycka synd om mig, och ba" aa anosha har det så dåligt" Jag försöker verkligen inte det, vill bara skriva av mig och liksom jag orkar inte spela två personer längre.
Jag har alltid varit utnämnd till den "glada tjejen" och ja, jag är ju glad och så, för jag försöker verkligen att verkligen få allt att verka postivit. Jag försöker att få den dåliga stämningen till att bli bättre. Från negativt till positivt. Thats me? Men men, orkar inte skriva om detta mer, så jag ska skriva om min jobbiga helg istället.
i fredags så var jag med pumpkin, eftersom han skulle åka dagen efter klockan 05,00 på morgonen. Vi hade så himla mysigt och roligt tillsammans, fastän det var jobbigt att se att han höll på att packa. Ja det är endast en vecka, men det är ju typ en vecka utan hans kärlek,närhet och hans röst. Jag vet inte, men hans röst gör mig så sjukt lugn. igår behövde jag verkligen den, eller hans närhet. Saknade honom så himla mycket. Alltså trodde inte att jag skulle kunna börja sakna honom sådär mycket och så snabbt. Det är nu jag inser och förstår hur mycket han egentligen betyder för mig. pumpkin i miss you.
Men men, igår så var det dans och jag dog för vi hade riktigt hårt fyspass igår, och jag dog verkligen. Vi had einte vår vanliga danslärare, så vi hade en vikarie igår. Alltså han var verkligen tuff, jobbig men ändå kul. Hans koregrafier som vi fick dansa till var kul. Han hade killar och tjej dans stilar. dvs att tjejer skulle vara väääldigt tjejiga och killar aa väldigt killiga. Skit kul, men som sagt och idag så är jag helt slut i armar, ben och axlarna. Alltså är verkligen slut. Och det fula är ju att jag stretscha jätte mycket efteråt. Så helt sicko.
Men men, och nu ska jag hem till moster och fira hennes b-day som var egentligen i onsdags!
Hoppas du som har läst detta inte fått fel uppfattning om mig, vill inte låta som någon "jag mår skit dåligt, hjälp mig" för jag klarar mig precis som jag har det, ändå.
Fast man får ju hjälp utav Pumpkin, Beccs, Darren. Alltså ni tre ni anar inte hur mycket ni betyder för mig?! Jag menar, igår beccs trodde aldrig in milion years att du skulle förstå mig så som du gjorde. igår insåg du hur jag verkligen hade det, and it didnt look good, right? Och sen darren, my god. Din flicka ska vara så sjukt glad att hon har dig. Jag menar så som du pratar med mig och får mig att verklgen skiiiita i vad folk tycker och tänker om mig. tack verkligen för alla dom gånger du har ställt upp för mig.
och pumpkin, du är ju unik, finns inga ord för vad du betyder för mig. och jag kan fortsätta tills imorgon och skriva hur mycket du betyder för mig. men just nu har jag inte den tiden :) . Ska kila nu, men vi hörs säkert imorgon.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
bara några dagar tills min födelsedag, och pumpkin kommer hem! wuho. Tiden går så snabbt den, haha men ändå inte. och juste snart ska jag skriva ner min count down tills beccs kommer hit. det blir antingen den 25/10, eller den 26/10. Men hon kommer och det har hon sagt till mig. Jag älskar och saknar dig syster/bästis/ my everything!

Peace&Love, Nosha♥


blablabla

hey you!
Idag vill jag helts gråta, alltså måste låta helt sjuk i huvudet, haha, men jag känner verkligen för att gråta idag. Hade mitt historia prov idag, du kan räkna ut resten! Nej, men jag vaknar med en väldigt postiv inställning till provet, tänker att ja nu ska det gå bra. Det finns en rolig blogg ni kan läsa och det är nämligen rabbes, ( http://rabbes.blogspot.com/ ) och han skriver en massa om hur man ska vara, eller hur det borde gentligen vara. Den kan vara skön ibland, och få en att tänka efter, och ibland blir det mer som ett "OFTA du tänker så?!" haha, nej men anledningen till att jag skrev det var att, han skrev i ett av sina inlägg att man skulle vara positiv och så. Read it? :) .
Men men, väl i skolan, så känner jag hur nervös jag blir, alltså jag tänkte "shit, nu kommer det endast G på detta prov" Jag satsa ju inte MVG så, men iaf VG+ ? men men, tror att det blir ett VG- eller ett G+. Pumpkin säger att det är bra ändå, men inte jag! Alltså nej jag vill inte ha g eller vg, ville verkligen ha mvg, men nej! ajja, vi får väl se när provet kommer?
Efter skolan, så åkte jag hem till pumpkin, och guess what? vi kolla på heroes ;P haha! Nej men inte säsong 1, utan 2. HAHA, suck on that! haha. Nej men du förstår jag och min lillpojke är lite heroes nördar! haha.
Men men, sen nu är jag här! Ska vara med pojken ikväll, får lite halvt ångest att han ska åka imorgon. Stanna?! Men ändå så blir det ju skönt för honom, bäst för dig pumpkin att du kommer sakna mig. I know you will :D Vem gör inte ? Jag menar hallå jag är noshi! nej jag skoja! haha.
Dagens ta upp ämne är ordspråket "Kärlek vid första ögonkast" 
Tror du på det? Jag kan inte säga att jag tror att det är så, kanske mest "lust vid första ögonkast"  Men ändå jag menar, jag tror inte att det endast är lust och endast kärlek. Det kanske är att man attraherar sig till personen, och på ett kort klockslag så kan man se sig själv tillsammans med personen? Det är en liten gnista, en "connection". Det jag inte tror är att man blir helt plötsligt kär i personen. Utan mer i hur personen ser ut? Jag menar, en ful person ( i dina ögon ), tror jag inte att du tänker helt plötsligt my god, i'm in love. Han måste på något sätt se bra ut i dina ögon, right? Åh när det gäller kärlek så kan jag disskutera hur länge som helts. Det allra fulaste är ju att ibland så kan jag också säga emot mig själv. Som allt det här med "Jag älskar dig, jag och du föralltid" Och att man förlovar sig när man är 15-16 år, bara för att man "älskar"  varandra. Okej att man är kär och älskar personen, men herregud FÖRLOVA sig? ;s , nej thats all to much for me to handle. Skulle aldrig kunna förlova mig nu, never! Jag menar, när man förlovar sig så är det tänkt att man ska gifta sig? Tror inte att dom som är i den åldern tänker sååå långt. Dom är endast "förlovad" för tillfälligt. Nej, men seriöst är det inte för tidigt? Alltså man förlovar sig ju inte på riktigt i den åldern för gudsskull!
men men, it's none of my business. Men jag bara måste säga hur jag tycker och tänker om det. HAHA. baby det är så sant, så sant när man säger att man blir som man umgås. Haha.
och juste en annan sak också, jag måste fråga en sak.
Tror du att killen bryr sig när hon säger att hon har en kille, skiter han i henne och letar efter en ny? Eller kämpar han för henne, bara för att han har en sorts tvångstanke och bara MÅSTE ha henne? HAHA, omg gud va fula frågar vet du? Never mind this questions. HAHA.
men men, nu ska jag hopp in i duschen och sen käka, sen fixa mig för ikväll blir det mys. Pumpkin, även ifall det "bara" är en vecka, så vet jag att det kommer att kännas, för det är inte samma sak, som att du ska vara här och att vi inte ses under veckan. Bara tanken nu att du inte är här så kommer det att kännas lite jobbigt. men som sagt endast en vecka. Vissa relationer har det värre. Som Joy min underbara bästa vän i helsingborg. Hon och hennes kille har det ju jätte jobbigt. Hon bor där och han i stockholm. Skit jobbigt och dom ses ju inte alls så ofta. Men när dom väl ses så bor dom tillsammans, och sånt gull :) . Men men nu är jag topp i huvudet, inte ovanligt allss! haha.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
inte alls så länge kvar, det bästa är att det känns inte så länge för att under denna veckan så blir pojken borta, och det ä så få dagar, så det känns så snart! :)

    
bild1. Beccs,jag. bild2. Elms,jag,Beccs. bild3. Beccs,jag.bild4. Elms,jag. bild5. Beccs,jag.
Jag saknar er, saknar oss. Snaart är det vi. iaf jag och beccs då. Elma kom snälla? Just for me? Jag älskar dig så himla mycket, älskar er båda så himla mycket att det gör ont! Vi ses snart älsklingar! Och beccs, no turnings back :D.

Peace&Love, Nosha♥


give me!

tjenixen!
Alltså idag så såg jag en tommy hilfiger känning i PunktSE tidningen. Jag dör för den! Men det värsta är ju att, jag har ej råd ifall jag ska shoppa en massa, plus att jag ska ha pengar kvar till min hbg resa. Never! åh, är helt bumbd!
Nej, nu ska jag berätta lite om hur min dag har varit. Eftersom jag är så sjukt trött, så blir man bara automatiskt nere, och kanske lite deppig. Men jag vet inte vart jag får all energi ifrån! Jag är verkligen trött i kroppen och i huvudet, hur fan kan jag då stå och hoppa runt och snacka på så mycket som jag gör?! Alltså jag vet inte, det är något med min mat tror jag! Haha.
Men men, skolan rullade på som vanligt och jag hypad som vanligt. Man kan höra mig ifall man är längst där nere, och jag där uppe. Helt sjukt. Vi hade italienska, så skriker jag som vanligt om att jag har rätt och lala, så kommer flickorna in till klassrummet och säger "Anosha man hör dig vafan överallt!" dom var lite sura, men jag tror att dom är lite avis på att jag är så pigg och glad ;D haha. Dont hate me cause i'm HYPAD. hahah! jag är så rolig jag!
Men men, sen när skolan är slut, så får jag gå fram och tillbaka eftersom lilla söta glömska Noshi glömmer bort först matteboken, och då är jag ju ändå kvar i skolan men får gå upp för alla trapporna tyvärr! och sen när jag ska dra mitt kort, så upptäcker jag att den inte finns så jag får gå tillbaka hela vägen för att ta den också, som btw låg i mitt skåp! Det tog på krafterna, och väl framme hos pumpkin så dog jag. Eller nej, det var efter maten, då dog jag! haha.
men men, och nu är jag här, dead like hell! Men ändå fortfarande pigg, det kanske du märker? haha
Oh my jag har historia prov imorgon, som jag har hört är väääldigt stort! Och det kan jag tänka mig för Mr.Bjarnestam ska ALLTID överdriva med precis allting! Så jag är pretty nervous inför det. Gör du det istället? Please?! Gaah!
Nu måste jag också få klaga på matten! Jag kan inte matte, i dont understand math! NO COMPRENDER, eller hur säger man? haha. Nej men helt seriöst. Jag fattar inte det, och sen så ska hon köra på hela tiden och ge mier och mer, jag kan inte ens det första hon gav oss, och hon förväntar sig att jag ska klara det andra. NEJ! Vad skulle jag ha gjort ifall Sofia inte hade gått i min klass?! Alltså vart änndaaa elev frågar henne, p.s Hon är GRYM på matte. Hon är mycket bättre än matte läraren själv! åh så söt jag är och skriver om sofia och hur duktig hon är. HAHA, omg att jag orkar! haha. Men men, juuuste jag måste bara skriva detta, så sjukt roligt!
Kolla, jag är liksom helt död, och plingar på hemma hos pumpkin, och det jag inte tänker på är att hans bror från london har kommit hem. p.s hade aldrig sätt honom förr! Och då liksom hoppar jag till när han öppnar dörren, alltså det var som om det var en äldre version utav bebbis. Helt sjukt, han började ju skratta självklart, vem skrattar inte åt mig :/ . PP.S JAG ÄR UTNÄMND SOM KLASSENS CLOWN! How horrible isn't that?! men, det chockar mig verkligen inte, jag är ju lite som en clown.... :/ .
Och nu lite tips till pojkar!  
1.
Säg ALDRIG till din kompis att fråga om tjejen något. gå fram själv! För det kommer att få dig att se så mesig ut. Så ifall du vill prata med tjejen, gå själv och prata!
2. När du väl ska prata med tjejen, gå inte fram med din kompis! Låt inte honom störa dig och henne när ni pratar. tex; "Han tycker att du ser bra ut" "men vad tycker du om honom då?" thats a BIG nono!
3. Var aldrig RAK på sak, dvs, fråga om nr första gången ni snackar, det kan få dig att verka lite desperat.
4. Säger detta ifrån alla tjejer, eller iaf det flesta! Vi tjejer gillar när killar spelar hard to get. Det blir mer som ett äventyr. A game! Så... play your game wisley!
men, sen så gäller inte detta att alla tjejer tycker såhär, thats just my opinion!
Men men, har skrivit jätte mycket om vad jag tycker om tjejkläder och lala, så tänkte skriva vad jag tycker är fint på killar! Jag tycker att, helt vanlig street klädsel är fint. Men jag ÄLSKAR skjorta med jeans. Helts ljus skjorta och mörka jeans! Men detta är inget man ska ha på sig i skolan då, det kan tas som "Kolla in nörden" haha, nej men ni fattar, det gör ni väl? ELLER? haha nej jag driver!
men men, nu måste jag verkligen gå ifrån datan. måste plugga sönder mig, åh, wish me good luck on my test tomorrow!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
9 days to go, snaaaaaaaaart är vi framme people!

Peace&Love, Nosha♥

wish list!

hej.
jag skulle gå och lägga mig, men nejnej, ingen sömn åt noshi nej! så himla irriterande!
Jag är så himla trött, men jag ska bli pigg nu genom att srkiva in min fina wish list. Och det allra fulaste med det är att jag egentligen inte har någon wish list till min födelsedag, alltså har ingen aning om vad jag vill ha. Men ska kolla på datan och sånt. :)
Juste, dom där kläderna från senaste inlägget "My Fashion" aa dom skorna,klänningarna vill jag verkligen ha! Men det blir ändå att jag får dom.
Först och främst måste jag säga, my god vilka fina underkläder D&G, Roberto cavalli, DKNY har! Alltså jag dör, måste måste måste bara ha! haha :D .
nu visar jag några kläder som jag  hitta ifrån hm, love it! :)
   

och här har vi lite ifrån topshop!
    

Jag hittade också underkläder på nelly.se alltså verkligen ubersnygga underkläder ska jag säga dig. Okej inte snygga, men sexiga ;D haha. i just need them! Pumpkin you would love them, HAHA. Jag menar vem skulle inte gillat det, jag, i sexiga underkläder. Åh så hett! hahaha . omg gud va jag lät dryg! haha
men men lite om dagen;
i skolan så var det okej, alltså var inte hypad i början, men på slutet när det var treornas assembly, oh my säger jag bara. Det var som om jag hade tagit något. HAHA. alltså jag dansade och sjöng mer än dom on stage. HAHA. chantel, venoz, sara klagade på mig som in helvete. haha men vad ska jag göra ifall dom är döda och inte jag? haha. skit kul verkligen. Dom hade 70' show, så ja. ;D. me loved it!
Och sen åkte jag hem, ville sova, men nej! Och nu är jag här, och ska förflytta mig till Grey's, wuho! Och juste måste verkligen plugga idag, eller egentligen ikväll men du fattar, HAHA. Omg gud vad jag är hypad! haha. men är extremt trött också, fan jag är wierd!
Hörs imorgon hopefully!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
p.s följ mig med min count down till min b-day , HAHA. nördiga noshi i know!

Peace&Love, Nosha♥

Zzz...

hejsan du!
Jag är så himla trött, ska bara skriva gratttiiisss till min sötaste moster som fyller 28 år idag! wuho, och juste, om exakt 10 underbara dagar så fyller lilla jag år :D.
Godnatt, skriver kanske senare, en paus ifrån plugget som jag sen ska göra måste jag ju ha. oemge dont mind det jag skriver nu det är verkligen jätttee knasssssssss ! haha


Peace&Love, Nosha♥

my fashion

Hejsan sötis!
Dagen ämne, blir nog om skor och kläder. Dont you just love them? Juste, för mig så är mode det du gillar, liksom kläder du tycker är fint. Och självklart det är ju kul och kolla på vad "fashonistorna" tycker, men jag tycker ändå att man ska ta eget beslut om vad man ska ha på sig.
Men men, alltså dessa två skorna från topshop. Dom ser ju ganska lika ut, men dom som är lack är så himla fräscha! Jag menar, varför inte ha dom ute och både se casual och lite hypad? haha! Nej jag älskar dom. Och dom andra ser ju casual ut, vardagliga, men ändå lite döda, eller vad sägs?
Alltså under life skills lektionen, alltså ämnet skor kom upp utan någon anledning. Ms Skoog började prata om hur mycket hon älskade skor, och att hon kan sitta upp hela kvällen och stirra på dom, är det verkligen så? Jag menar, okej att man sitter och beundrar sitt köp, men sitta uppe hela kvällen och bara look at them, nej lite too much kanske? haha.

 


 

Jag älskar verkligen denna klänningen, tycker att den är hur söt som helts, speciellt med en svart trekvart tröja. Alltså nej, hur gulligt som helts. Men det tycker bara jag! Jag såg också en annan klänning, dvs denna klänningen här under, tycker att den är så himla söt. Eftersom starka fräger blandat med typ grått är fint så tänkte jag, den med lila strumpbyxor. Och juste, tights är så ute från min lista. Känns alldeles för kallt för sånt, så varför inte köra på något som täcker benen helt och hållet? Jag har själv köpt dessa två strumpyxorna från h&m, jätte bra köp, två st för 79,50;- VIlket kap ! haha,nej vad fult det lät, dont mind that! haha.

 

Nej jag är verkligen på shopping humör, och gud va det ska shoppas när Beccs kommer hit! det bästa är ju att hon kommer två veckor efter min födelsedag, och då blir det ju oftast så att man får aa pengar och presentkort. Iaf, jag får det, eftersom min familj vet ALDRIG vad jag vill ha, så dom kör på det säkra och låter mig välja vad jag vill ha! haha. Men men, nu ska jag plugga lite och sen hopp i säng tror jag!

Peace&Love, Nosha♥

RSS 2.0