till alla mammor

Idag kan väl inte många ha missat att det är mors dag. Min fina fina mamma har fått en rejäl frukost, blommor och ett spa-kit! Idag ska dagen spenderas halvt med familjen och halvt bredvid en fotbolls plan.

Bosse spelar match, och jag ska sola och titta på. Mot kvällen blir det grill och släkt-träff. Mys! En riktigt söndag är idag.
Nu ska jag måla naglarna röda och sätta på mig första bästa klänning och ut i det fina vädret. Btw det är 30 grader under solen, sommar!
 
men men, grattis till alla mammor! Mami, jag älskar dig!


PUSS, ses ute i solen!

today

vilket fint väder vi har idag! Ska in i duschen fixa mig snabbt, för ska snart åka iväg och äta med min prins! Efter det blir det bio, state of play(?) ja något sånt heter den! Men kan ju berätta imorgon efter jobbet om filmen.

ciao!

hårda detaljer till sött

Har tagit en liten paus ifrån min lilla plugg-zon, och letat efter ett par saker till kollaget nedanför.

Mycket nitar och dylika detaljer har det varit under våren, och till sommaren ska jag mixa det med söta plagg!
Under sommaren vill man oftast se lite åt det romantiska hållet, så nu kan man behålla den looken fast med lite hårda detaljer. Btw tycker jag att klänningen är så himla adorable, kanske ska man ta och köpa den?
Nej juste, jag och B ska ju iväg, då måste man spara... attans!


Vad tycks? Håller ni inte med mig?

Tillbaka till skolarbeten...

solstråle

Känner lycka, glädje, frihet och en enorm lättnad. Idag andades jag ut, jag pustade ut. En skön suck kunde man höra runt klockan 12 ifrån mig. Det går inte att beskriva den här känslan. Med lite smärta, men en bra smärta har jag hoppat och skuttat idag. Jag har känt mig som en solstråle idag!

Säger bara en sak ; I came, I saw and I fucking conquered! Alla ni jävlar som trodde att jag inte skulle klara det, well vet ni vad? FUCK YOU! :)

Detta hade jag på mig under denna underbara dag


linne, omgjorda jeans shorts, strumpbyxor, smycken
( + kavaj, sjal, converse )

PUSS!

den där kärleken

k ärlek. rlek. kär lek. kärl ek. kärle k. kärlek.

det kryper sakta in värme, in i själen som inte har något innehåll. Som sommaren kryper in sakta till våren, kryper den värmen in i min kropp. Den ger mig rysningar. Den ger mig glädje. Den lättar, och den ger mig ett leende på läpparna. Ett leende, som blir till fnitter, fnitter som sedan brister ut till ett stort skratt.
Mina ögon letar, för du är nära. Jag spånar, och ser en sak. jag lägger märke till en sak jag har sett en hel helg. den där tröjan, samma tröja som du har bott i hela helgen. jag ser dig. inte dig, utan d i g . du ler åt mig, du gör det till större, tillräckligt stort så jag kan räkna alla dina tänder.
Jag ser samma kille, som jag har sett i många år. Du har inte förändrats någonting över åren, det ger mig en lättnad. Du är fortfarande du. Du är fortfarande samma kille som jag blev förälskad i, kär i för många år sen.


du vet värmen jag berättar om, ja det är vår kärlek det. Du behöver inte vara där fysiskt, men du är här psykiskt. Du är överallt.
Som du sa, du är där när jag blundar. Nu ska jag stänga mina ögon för världen och endast se dig.

Godnatt mina kära.

IT till sommaren

Tänk dig; bruna ben, vit klänning, sommar, saltvatten lockigt hår, romantik, strand, dans, musik...

jag får en massa små ord upp i huvudet utav endast ett par skor. Det är inte vilka skor som helst utan skor som kan göra hela min sommar. Passar bra till vad som helst; en dag ute på stan, fika, shopping, utgång ja precis allt! De är så himla gorgeous, mitt hjärta smälter som is under solen. Jag tror jag är kär. Fina vackra skor, kom hem till mig?


jag känner mig som Homer ifrån simpsons, när han ser dounts..

klick!

Nu ska jag ut och ta några drinkar med mami och moster, så vi hörs nog imorgon någon gång mellan pluggandet. Har så mycket som ska vara inlämnat på måndag, har jag gjort något? Well, thats the question!

Ha en trevlig lördag kväll, puss!


togs precis!

som godis

Ifrån hm får du dom här skorna för under 500 lappen. För att vara exakt 398 ;- kostar dom. H&M har gett ut en massa snygga skor nu under våren, och nu till sommaren fortsätter dom. Det finns en massa detaljer och klackar på deras skor. jag tycker de rosa skorna liknar godis, man vill äta på dom! Nej nu ska jag iväg, PUSS


don't we just love shoes?

kicka igång sommarlovet

Jag vet jag ska inte ta studenten i år, men fan man vill ju ändå börja sommarlovet snyggt! Så jag har letat lite grann efter klänningar, och tycker om de här två. Jag tycker om den både i vit och svart. Den svarta är mer åt snygg- hållet och den vita är mer söt. Tycker ni inte? Borde man inte vara söt till skolavslutningar? Äsch, jag vet inte. Men någon utav dom vill jag ha oavsett skolavslutning. Vilken hade du tagit?
Nu ska jag fixa mig för att pallra mig hem till en vän.PUSS!

inspiration

inspiration ifrån latinens inspiro= inblåsa, väcka liv i. Från gamla ELLE tidinigar hittar jag inspiration. Olika utdrag ifrån 2006 ELLE tidinings samling. Ni visste kanske inte, men jag har lite mani för just ELLE, ett tag behöll jag bara ett par styckna, nu kan jag aldrig slänga dom. Vill göra en fin samling till mina tidningar, tillsammans med skor som accessoar.. hm. Nu fick man en ide, inspiration helt enkelt!
så här får ni lite inspiration à la nosha.

ingen vidare

efter att mått dåligt hela dagen och sovit mer än 15 timmar så är jag fortfarande dålig. Skoldagen igår var inte alls lyckad, att spy i skolan två gånger var inte mysigt direkt..
Påväg till skolan, känner jag illa måendet igen och tar därför snabba bästa tåg hem ifrån T-centralen det gick inte helt enkelt.
Nu är jag hemma och är väldigt fashionabel i mina snobben PJ och tofflor, on top of that så har jag snott lillebrorsans DS nintendo. Nej nu ska jag krypa ner i sängen tillsammans med DS:en och spela mario..


snobben pj, tofflor och DS nintendo.. vad ska man säga, man är ju en fashionista helt enkelt. Till och med när man är sjuk...

man kan ju inte göra så mycket åt saken..

Ni vet när man har kollat in ett par skor som en dåre, och väntat, väntat och väntat på att köpa dom. Sen när man väl ska köpa dom, så är dom slut i hela sverige.. Kan det bli värre? Well, men jag fick ett tips om att det fanns ett par liknande på dinsko, jag springer dit. Men dom är för stora! Eller ja, ena foten. Men jag köpte dom ändå, men alla hemma tyckte det såg förjävligt ut att den ena var för stor. Blö!Ganska lika, men den var ju för stor... !

Men men får väl leta vidare!

psst

Före jag somnar måste ni bara veta vad som ska få hänga med mig hem! Jag har fortfarande inte testat dom men det struntar jag i dom är helt underbara. De är så jäkla snygga att jag går in i väggen! Ni som inte håller med.. ja kolla synen eller något.. haha nej jag skojar!
Men imorgon väntar skola, och mot kvällen så finns det några planer. Men godnatt!


puss!

den förgyller min dag..

i min tråkiga vardag fylld med plugg, plugg och återigen plugg så förgyller den här skon min dag som bara den. Ska försöka ta mig in till topshop så snart som möjligt och få tralla där lite bland alla deras godis skor. Om den är lika bekväm som den är snygg så får den hänga med mig hem, så är det bara.
Tänk italien, bruna ben ... ja den förgyller min dag helt enkelt.

PUSS!

en symbol

Ni vet när man kämpar för något, kämpat som bara den. Man har svettat och man har släppt en massa tårar för det bara för att man får ett pris som är verkligen priceless. Känner ni också till när man har kämpat till slut i förgäves?
Ni vet då när man är precis påväg för att få sitt pris, sin pokal, sin symbol så tas det ifrån dig.

Pokal blir inte bara en pokal, det är mer än se. En symbol, en symbol för det du tog dig igenom för att få just det där. Jag inskaffade mig en symbol idag, ett armband med ett hjärta på. Hjärtat står för mig, för vad mit hjärta fått gå igenom, för vad jag går igenom för att kunna bli stark igen precis så som jag var dagen jag fick den.

Så synd att jag inte har bild på den, men mitt armband kommer att vara på varje dag så ni kommer inte att missa det.
Det inskaffades ifrån guldfynd idag, men som sagt bild får ni senare.

Ciao

saknad

ja, jag har varit efterlyst och polisen tog mig och det var rättegång och shit... Eller?
haha nej jag har haft så mycket plugg, skola och jobb att jag inte ens hunnit sitta vid datan.
men jag måste säga er att jag har haft världens mest underbara helg tillsammans med min man. det behövdes verkligen, med tanke på veckan jag har framför mig!

men nej nu ska jag ta igen med bloggen det går ju inte att ha det såhär!

puss på er korvar!

RSS 2.0