to tired...

hej.
alltså känner mig så sjukt jobbigt äckligt nere!
Känns som om jag har så himla mycket känslor inom mig som jag vill skriva ner, men dom är lite för personliga och privata.
Först och främst tänker jag på alla så kallade vänner som har svikt mig. Sen på alla som snackar skit om varandra. Gamla vänner som sitter bakom varandras rygg och berättar till en annan om allt den vännen har sagt och gjort. All hemlighet och saker som inte den personen ville att andra skulle veta, så säger någon annan ut det. En liten sanning som sedan blir till ett stort rykte som är 99% falskt. Vad får folk ut av det, genom att snacka om andras liv? alltså jag kan inte sluta tjata om det, och anledningen till det är att jag förstår ju verkligen inte det!
Mår hon/han bättre utav att snacka skit bakom andras rygg? Oftast är den personen som pratar om andra jätte rädd för att bli konfronterad och säga det till personen. Varför är det så? Varför kan man inte bara vara ärlig?
Det bästa med småstäder, och då tar jag helsingborg sem ett ex. Dom skulle inte gå runt och snackat skit , eller nu ljuger jag, men oftast inte. Det är iaf inte lika mycket som det är här. I helsingborg, så säger man till personen "Aa, men du kanske klär dit lite för "utmanande" du kanske ska klä på dig lite så du inte får rykte?" Medans i sthlm låter det mer "Hallå! Såg du, x, hon hade på sig så trashiga kläder, shit kolla alltså" Jag menar, skillnaden är att dom går bakom den personen och startar ett rykte. Vafan, låt folk va, och mind your own business! Tänk så stor skilland det skulle bli. Tänk så ärliga folk skulle bli. Jag ska säga en sak, som min bästa vän Becca sa till mig, som är så himla sant "Hellre sårad utav sanningen än glad utav lögnen" Jag menar, jag tar det hellre så. Ifall någon tycker något om mig, så vill jag att personen ska komma och säga det till mig, har någon, någon fråga som den personen vill ställa, kom och fråga mig! Inte gå runt och fråga hundratals andra människor, för att veta något om mig. jag tror jag känner mig själv bättre än vad en vän gör, eller någon annan över huvudtaget?
Åh, nej va skönt och bara släppa ut allt det!
Okej, bara för att ändra allt det där deppiga, så måste jag skriva lite om något roligt och bra också. Min födelsedag är ju ganska snart, och jag har ingen aning om hur jag vill fira den. tänkte på att hyra lokal och ha fest, men sen tänkte jag, mami och dom kankse kommer på mig när det kommer att vara hink på festen. Men sen tänkte jag kanske en tjejmiddag, sen tänkte jag också, det kommer att bara ta så lång tid och laga mat och hela det köret. To be honest, är så sjukt trött, har typ inte lust med någontinga alls? Och ändå fyller jag år om två veckor typ. Ifall du kommer på något, please dont mind att skriva en liten kommentar, eller stor?!
Det jobbigaste är nog att, min lilla pojke kommer ej vara där, eller jo han kommer ju hem precis den 13, (min födelsedag) men på kvällen. p.s han ska till Gran canaria. Åh är så himla avundsjuk, ta med mig?! Men det skulle aldrig gå, speciellt med all skola och allt skit jag har. Åh anyone, help me? känns som om jag har skrivit det ett antal gånger? Men men.. nej har inget mer och skriva.

 


Peace&Love, Nosha♥

tjockis nosh!

hello dear you!
Haha, jag är så jäkla komisk ibland!
Matte provet igår gick ju verkligen jäkligt bra! alltså ville verkligen dö igår. Har aldrig kännt mig så dålig som jag gjorde igår. Kunde typ ingenting? men men, orkar inte snacka om det.
Jag starta min dag med att inte gå till dansen, alltså verkligen skit! Men det är ju bara för att jag orkar inte! Sen efter det började jag vara lite sådär as bra! Jag städade mitt rum! wuho!! alltså jag hade inte städat mitt rum typ på 2-3månader, äcklig or what? haha. Men som sagt jag orkade inte. Sen efter det, så drog jag hem till pojken, som ville att vi skulle kolla på arsenal - west ham. PLUS att vi skulle äta pizza. Snacka om dubbelt så hemskt. Först går jag inte till dansen, SEN äter jag pizza? Det fula är ju att jag tänker  inte på detta när jag äter det, utan efteråt när jag har ätit och spricker för att jag har ätit alldeles föör mycket, så tänker jag "fan!" haha. Men mums var det!
p.s det blev ju 1-0 till arsenal :) , wuho! Bäst så, att pojkvännens fotbolls lag skulle pp.s helvetet skulle ha braked down ifall dom skulle förlora. HAHA! aw :D .
Men men, Nu sitter jag här, ska hoppa in i duschen snart, sen blir det mys ikväll :) .
Alltså måste skriva av mig om en grej.
Jag tänker på folk som säger "jag älskar dig" väldigt tidigt, menar dom det? Jo alltså självklart dom menar det, men menar dom det med liksom verkligen ordets mening. Jag menar, de tre orden är inte sådär som man bara säger. Vissa kan säga det för att dom vill att personen ska stanna, som säger "jag och du föralltid" men i själva verkat så är det endast "jag och du, för tillfälligt" inte sant?
Jag vet jag har inte med det och göra, men alltså jag stör mig bara på det. Att folk säger saker, men sen typ ångrar det? Alltså dom till och med säger "Jag menade det aldrig, men jag menar det med dig" och sånt skit. Liksom till hur många fler ska dom fortsätta säga så till? Jag tänker såhär, ifall du verkligen, verkligen älskar någon och den personen gör desamma, då är inte det ett två tre månaders förhållande, eller hur? Varför är det då så? Jag menar det är så många som gör slut efter aa, 1-2 månader, och under förhållandet så säger dom " jag älskar dig, jag och du föralltid älskling" Nej, usch. Jag tycker att folk borde inse att det är inte bara ord. De tre orden ska inte vara ord som alla går runt och säger till allt och alla. Det ska betyda, det ska komma ifrån hjärtat!
Men... När vet man att man älskar?

  

Peace&Love, Nosha♥

yessss

tudelidododo.
Haha, vet inte varför jag skrev det, men det lät kul (A) .
Nu ska jag berätta till dig att jag är så sjukt överlycklig! Mitt so prov, som jag egentligen trodde skulle vara lätt, var egentligen SKIT svårt, och sista frågan dog jag, tänkte okej, hejdå mvg. MEN NEJ NEJ ;D haha. jag gissade på en sak som var rätt, och det fula är ju att jag skriver värsta på den punkten, så heelllo MVG ;) haha . Är så himla glad. wuho!
men men, kolla, folk är så fega. and thats that! Dom vågar snacka bakom din rygg, men tyvärr inte framför dig. Jag säger inte att ALLA är så men dom flesta är. Man är så rädd för att den andra ska bli ledsen och lalala, men vafan! Palla snacka skit om personen från första början? Alltså är så trött på det. VAR ÄRLIGA!
Jag känner mig sjuk, men jag är inte sjuk, sjuk. Utan min kropp är sjuk, jag sover inget. Jag vet nu tänker du"men gå och lägg dig?" Alltså det är inte så lätt, verkligen inte. Min kropp har blivit van vid att sova runt 00-01 typ, så det blir svårt för mig. det värsta är ju att på morgonen är jag så sjukt död, orkar knappast vakna. Jag vaknar runt 05,30. Alltså, Gud! Jag menar som igår. Från ingenstans så fick jag ryck halv tolv, och ska baka muffins, är inte det sjukt?
Och juste, som btw blev awsome! Så himla goda och fina, ska so bad lägga in bilder på dom, aaah! haha.
Men men, nu ska jag ta och ringa amanda, som ska hänga med mig upp till videoteam för att lämna tillbaka filmer.  SÅ tjingelinga på dig då ;) .
p.s ELMS KOM SNÄLLA ?? i miss you so much, inse fakta, inse min vilja till att du ska komma hit! Jag älskar dig grisen!♥pp.s Har ingen aning om vad textenhandlar om, jo om att grisen i ko skor, haha, men det är inte The point. utan det är min älskling elma :)!

Peace&Love, Nosha♥

Btw.

hej där igen, 3;e inlägget idag, jag måste verkligen ha tråkigt.
Men hitta detta nyss, test your self ;D.

A: You like to drink.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
S: Easy to fall in love with.
H: You have a very good personality and looks.
A: You like to drink.

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.Peace&Love, Nosha♥ , p.s Godnatt! pp.s Jag ska baka muffins nu, haha är så sjukt sugen! ;D

känner mig gravid.

Hej!
Okej, idag har jag nördat mig så mycket som det går! Alltså jag har verkligen pluggat på som fan denna veckan, and the thing is, jag är så jäkla stolt över mig själv. *bling*
Men mår däremot inte så bra alls. Flickor ni kommer att förstå mig nu, men när man ska få mensen så blir man svullen, och just nu, känner jag mig som en gravid jävel :O . Svullen mage like hell, hjälp mig! MEN hopefully så går det bort snart :) .
Men men, stack bara till en lektion idag, och det var presentationen. Jag var helt taggad till att det skulle gå så jäkla bra, men med min otur! Jag glömde filmen, jag skulle visa en filmsnutt, men nej så seg som jag var i morse så glömde jag bort det. Det fula är ju att jag kommer ihåg det när jag har gått ut från tåget och ska in till skolan. Gaah! Så sjukt irriterande, MEN ms. Herdin likes me anyway , haha, NOT!  Men som tur var så sa hon att jag fick fortsätta nästa lektion. Aa, men efter det, så åt jag lunch med flicksen i skolan, och sen var jag ju så död, trodde absolut inte att jag skulle orka plugga efter det. Jag skippade matten för det är så sjukt onödigt och gå till en matte lektion när man har prov på kapitel ett, och hon ska starta på kapitel två. Man blir ju förvirrad, eller jag blir (?)
Så jag åkte till bibblan, och där satt jag och pluggade i SEX TIMMAR, kan du tro det? Jag, sex timmar, i ett bibliotek? Haha, jag chockar mig själv ibland, my God! Pojken var så stolt över mig fastän jag satt och stirra på folk när jag inte orkade skriva mer. HAHA. Han sa ju till då och då, men jag behövde pauser helt enkelt. Att jag satt i den byggnade i sex timmar, är fan ändå något ! haha.
Men men, när jag väl kom hem runt sex tiden så var jag helt jäkla slut i huvudet, så jag dog när jag kom till sängen. Det ALLRA fulaste med det var att när jag väl somnat så drömde jag om so'n. Helt jäkla sjukt, men ändå troligt. jag hade ju ändå pluggat på det i sex timmar (!) . Oh my, jag är så stolt! haha. Men men, efter det så vaknade jag runt 20 och skulle äta, och nu är ju klockan 21, och jag ska glo på grey's  med mami :) .

  

Peace&Love, Nosha♥

hjälp!

hej.
jag har inte dragit till skolan än, är så sjukt död!
Jag har presentation snart, ska åka och göra det, och sen skippa letionerna och dra till bibblan. Måste verkligen plugga på so, och matte. Och sen så känner jag mig så himla sjuk. The thing is, jag har ju inte feber eller något, men jag känner det i kroppen. Låter lite dirrty nu men aja, när jag satte på deoderanten alltså det gjorde så sjukt ont, alltså kylan på den grejen. Oh my säger jag bara.
Hoppas, hoppas jag inte blir sjuk. vill inte missa skolan, haha. låter ju som en skolnörd. men det är inte det jag är orolig över, det är de att jag vill göra dessa prover som vi har.
Men men, nu ska jag kila till tåget.
Peace&Love, Nosha♥

brrr...

halloj!
Alltså kylan tränger sig verkligen in.It makes you freeze your ass off! brr...! Hösten är so bad här, snart vinter ju(?)
Min dag har varit OK, men ändå jobbig. Har fått höra på så hemska saker idag, alltså vissa har det verkligen jätte jobbigt. Alltså ibland ger livet så mycket bra till vissa, och sen till andra all skit. life is so unfear.
Jag har tänkt på detta så himla länge, det är vissa människors beetende. De förstår inte hur folk kan bryta ner andra genom ord. När andra bryter sig in i någons privatliv, och sedan baktalar den person. Vet ni hur ont det gör egentligen? De kanske inte äns visar det, och inte äns bry sig, men någonstans i kroppen så gör det så fruktansvärt ont. Man kanske inte tänker på det precis den sekunden, men när man väl är hemma, och ska lägga sig. Ligger i sängen och stirrar upp mot taket, det är då det kommer, alla dom där tankarna. Vad folk tycker om en, är så sjukt viktigt nu förtiden. Varför kan man inte bara få leva precis så som man vill? Jag önskar och hoppas, på att en vacker dag så är denna värld mycket finare än vad den är. Att all skitsnak bakom folks rygg och allt "backstab" inte fanns. När du snackar om någon annan, som inte är där. Föreställ dig själv, hur hade du känt ifall den personen hade snackat så om dig? Would you like that? Didn't think so.
Jag vill ju verkligen bli psykolog,
anledningen till det är för att jag inte kan se andra ledsen, eller deprimerade. Det är som en tvångstanke jag får, när jag ser någon gråta. Jag bara MÅSTE hjälpa, henne/honom.
Det finns en person som jag verkligen vill hjälpa nu, men jag vet inte hur jag ska göra. När jag "hjälper" och pratar med folk som har det dåligt hemma, så brukar jag oftast ha upplevt något liknande. (Mitt liv har varit ganska dramatiskt, thats why) Jag ger råd utifrån det jag kände då, jag "guidar" personen en annan väg, för att mina vägar var jätte jobbiga. Jag försöker att visa henne/honom ett annat perspektiv. Folk som är jätte ledsna, och som har verkligen blivit ner brutna, så brukar jag oftast prata med personen om andra saker. Jag vill få den personen att börja se saker och ting mer positvit än va hon/han nu ser.
Jag hoppas, att jag med hjälp av mitt bloggande, kommer att kunna ge lite råd, och postivt stämning, fastän det har låtit ganska jobbigt. D.v.s. att jag klagar på att jag har så mycket skola och sånt.
Men men, back to what i've done today. Efter skolan, så var jag kvar och prata lite med en person, och lite sånt. Sen efter det raka vägen till mitt fina "hem" Biblioteket. Visste du att det finns människor som sitter där från klockan 10 tills 18 och inte har lämnat byggnaden? och då menar jag inte dom som jobar där, utan vanliga människor, som verkligen PLUGGAR. My God, jag dör när jag har suttit i den byggnaden i två tre timmar MAX! haha, så credits to those people ;D haha.
efter det, så var jag och kollade på lite fotboll, utomhus, gaah. kallt var det, men enjoyable to watch ;) haha.
och nu är jag hemma, ska nog plugga vidare på min svenska presentation som jag har imorgon.
wish me good luck! Hoppas verkligen på att jag inte blir nervös och pratar för fort, och att jag inte svimmar där framme, fastän jag har lätt för att prata inför folk !Peace&Love, Nosha♥

pluggpluggplugg etc.

hej du!
Jag är så fruktansvärt trött i huvudet. Jag orkar helt enkelt inte mer, vill slippa skolan men det går ju tyvärr inte. Jag suktar verkligen efter höstlovet!
Idag i skolan så var det ganska jobbigt och så. Hade de tre jobbigaste ämnena, So,Life skills, och history. Mr.Bjarnestam, har verkligen fått mig att ogilla historia. Jag avguda allting med typ religion historia och all den blajan hur mycket som helts, tills han kom. Han pushar oss så himla mycket att man tröttnar. För mycket info på en och samma gång(!)
Efter skolan, så var det raka vägen till bibblan, och där satt jag som en nörd och jobbade på min svenska presentation.
Jag och Chantel jobbar tillsammans, men ändå inte(?) Vi har en presentation om "kvinligt och manligt språk" Alltså, allt det stod på den där vetenskap statestik grejset var så otroligt SANT! haha. Nej men, allt detta med att vi tjejer försöker att vara fina, både med uppträdande och tal. Medans killar, bara pratar på, de "tänker sig inte för"  eller har jag inte rätt? Men ändå, vi ska vara klara på onsdag, och vi har inte gjort ett skit tillsammans. Tills idag! Lilla anosha var så himlans duktig idag! *klapp på huvudet*(!) Jag gjorde klart presentationen plus att jag hann med historian. Och ändå satt jag där typ i två timmar typ? Jag rekommenderar so bad att plugga i bibliotek. Är man hemma så finns datan, telefonen och tv. All elektronik shit som kan distrahera en ifrån att jobba effektivt! Åh jag är så bra. haha.
Snart, snart och snaart är det höstlov och då ska jag lean back! Hoppas bara på att jag inte tröttnar. Det blir kul med att plugga ifall man fattar, men det är tills man har hittat sitt sätt och plugga som är så himla tråkigt och jobbigt och plugga. Men det är ju också jobbigt och plugga när det är överdrivet mycket plugg.
Men, nu ska jag ta det lugnt och bara "chilla med livet" haha, vet inte men har fastnat på det.
HALLÅ! Det är ju värsta matchen idag AIK-DIF, man vet inte vem man vågar hålla för. Läste tidningen och så idag, aj aj aj, lycka till! Inte för att det är mina lag och så, för att det är HELSINGBORG IF, men man hoppas ju ändå på Djurgården :) .Peace&Love, Nosha♥


Jag är mätt!

hello!
min dag har varit, hm, up&down?
det började med att jag skulle åka med moster och mami till tyresö c. Min moster skulle skaffa jobb. (p.s mami är som en mamma till henne också) . men men, när vi var där så stack jag och mamma runt och kollade runt lite. Har du tänkt på hur litet det centrumet är egentligen(?)
köpte färg bläckpennor, why? jo för att silvia, nattis, annahita har kommit med i denna trenden att man ska ha olika färger när det gäller anteckningar och så. P.s mycket mycket bra! eftersom ifall man tänker efter så är färgen grå så sjukt tråkig(!) så ifall man antecknar med olika färger till varje stycke så tröttnar man ej på det när man pluggar. ögon gillar färg helt enkelt :) .
efter det så åkte vi hem, sen så skulle jag och familjen(mami,paa, min lillebror tinosh) ut och käka, som vi gör varje söndag. alltså pappa är ledig endast under söndagar så det blir så. Aa, men ändå, så hade pappa hört värsta rekomendationer till restaurang som heter yup "kolak"? eller aa det var något sånt. Ju längre vi åker, så ser vi att vi åker mot husby. Mami som är lite "svensson"  utav sig likaså jag, känner att "Nej, no way att vi ska äta där" åker dit iaf, bara för att kolla. så fort vi kommer till husby, så ser vi inte en ÄNDA svensk där. varenda människa där var utländsk. haha. så paff som vi blev så fortsatte vi ändå att gå. vi ser restaurangen. "My God!" vi såg, vi sprang därifrån! haha. så det blev som vanligt, "Jensens Böffhouse" Alltså dom har så god oxfile, verkligen!
Just nu är jag så sjukt mätt, att jag känner att jag kommer att spricka precis närsom.
Oh my, juste! När vi var påväg hem, så kör mami och tjaffsar lite med pappa. Jag kollar åt vänster och ser att bilen är påväg att köra in på vår bil. Jag skriker som fan, blev skit rädd. så bromsar mamma som in i, liksom då får pappa ryck och liksom drar ner fönstret och skriker åt snubben. För att mannen hade inte typ blinkat att han skulle in och så, och det var knappast någon mellanrum. Åh, fick så sjukt ont i magen ;(.
Men men, ska gå nu och försöka att plugga, can anyone help me?
JUSTE!
Beccs, jag hoppas verkligen innerligt att du kommer, jag vet att du säger att du SKA komma, men du vet hur vår tur är? ;/ . vi får väl hoppas på att det verkligen blir som du säger. och fan va vi ska fira min födelsedag då ;). Btw, fyller år den 13 okt, glöm inte och gratta :$ haha.
Peace&Love, Nosha


mitt första inlägg!

hejsan söta du!
har tänkt ganska länge på detta, med att starta en egen blogg, well here i am :) .
men men, i min blogg så kommer jag nog kanske just för tillfälligt inte skriva så värst mycket, tyvärr så tar skolan så darn much time :/. men jag ska försöka att skriva så snart som möjligt.
denna helgen var egentligen tänkt att bli mycket plugg, men sen tänker man "vem pluggar under en helg?" och då blir det så att man orkar verkligen inte.
men jag måste verkligen har flera prov och så going on. :/ .
men men, just nu ska jag komma bort från datan, och kanske snart börja fixa mig till dansen.
sen när jag är hemma runt, ja när blir det? nej men typ 18, då ska jag fan och med försöka ta och plugga. i just have to! men men, sen ska man hitta på något med pojken.
wish me good luck with the sudying? haha.
p.s anledningen till att jag har börjat blogga är att, ibland vill man verkligen skriva av sig. är ganska "skrivig" utav mig, ifall man kan säga så? haha.
peace&love, nosh.

RSS 2.0