miss moss

Kate Moss vet vad hon designar för topshop, och det syns klart och tydligt! Höstkollektionen är... gorgeous!! Jag älskar pälsjackan och klänningen. Dels klänningen för den har axel-pynt too die for! Det finns en limited edition på ett par jumpsuit, och den är också helt unbeilevable. i love it! Vad tycker ni?


hon är så himla fab!


höstens needs.

Skinnjackan kommer nog aldrig dö ut, och det hoppas jag verkligen för jag älskar mina. Det behöver inte vara äkta skinn för att de ska vara loveable, det går utan också. Hittade små godingar ifrån diverse webshops (hm, topshop, dinsko) som  jag vill så gärna inskaffa. Attans att jag har slösat en hel del under sommaren, får väl börja ta och spara på nytt och sen ge mig ut på en rejäl höst-shopping. Sounds good to me!


lite sådär, grunge.
puss!

arsenal-celtic

Kände ni också höstvädret imorse? Well, i did! Det vara bara att sätta på sig gummistövlarna och bege sig mot skolan i ös regnet. Måste bara passa på att säga att jag kommer att vara så himla asocial det här året. Det kommer att bli så mycket plugg att jag knappt kommer att hinna andas. Men! Än har det inte börjat, så nu blir det fixa sig snabbt för att senare kolla på Arsenal spela.



en pigg nosha klockan 9 på morgonen. great!

toffs

Alltså jag ryser över hur mycket dom två dinglande toffsarna gör den här bilden. I love it. Påminner väldigt mycket om mina gardin-toffsar här hemma, men det gör inget. Jag blir helt till mig, tycker att det blir så himla coolt. Ni måste hålla med mig? Bodyn och paljettjackan är ju med på samma bild.. man dör ju lite.. Btw! Bodyn är helt slutsåld, great. just great.


toffs. toffs.  t o f f s.

min sommar



öland. london. helsingborg. jordgubbar. rött. sött. kärlek. djurpark. sockervadd. puss.
kyss.närhet. värme. kyla. regn. sol. du. jag. vi. oss. dans. musik. sorg. glädje. tårar. skratt.

finns en massa små ord jag kan säga, men bäst av allt. jag har varit med dig under min sommar. helt sjukt att detta är vår tredje sommar tillsammans, fler ska det bli. min älskade principe, mitt hjärta jag älskar dig så att det brinner inombords.

kick it!

Imorgon börjar jag mitt sista år i gymnasiet (yes!) och då måste man ju ha en ny och fin kalender för 09/10 året. Eftersom jag älskar att kluddra och skriva i min kalender så valde jag en stor. Den här tyckte jag va så himla läcker, speciellt nu när all lack och läder är inne i år. Så den här fick följa med mig hem. Skolstart imorgon, ångest?



ciao!

divided exclusive collection

Jag har hittat lite saker som jag skulle döda för att kunna få till min födelsedag. Jackan med en massa paljetter, eller västen med paljetter eller den über snygga bodyn ifrån divided exclusive kollektionen är ju hlet makalöst snyggt. Jag dör de är så jädrans amazing. Deras skor på samma kollektion är dock slutsåld, men dom skulle jag defenitivt dödat för att köpa. Men så är de det där med min lycka, har alltid otur!  Vad tycker ni? Hur snyggt som helst ju! Defenitivt TOO DIE FOR!





för er som undrar hade jag världens mysigaste resa.
p.s så gick provjobbet hos dinsko super!
Trevlig helg.

nytt i butik

Jag tror inte någon som har läst den här bloggen har missat att jag älskar topshop. Jag har hittat tre saker som jag måste ha till höst. (okej, inte höst, utan nu!) Skorna, med kedjor på, love it! Ifall modevärlden skulle bestämma sig för att såga kedjorna till höst så kommer jag att ha det ändå, men så som det ser ut kommer det att vara kvar. Oversize linnet med zebra på älskar jag mest för att det finns paljetter som detaljer på zebran, hur coolt som helst. Och clutch:en är ju bara too die for, punkt slut.


Nu har jag packat klart och snart står bilen klar för att åka 57 mil till skåne, helsingborg!
See you!

helsingborg

Åh, sådär ja! Nu har jag jobbat i 1½ vecka i sträck, gissa om jag är slut? Mina fötter är helt slutkörda! Men nu ska jag inte klaga, jag ska till helsingborg, mitt underbara hem, imorgon! fredag nästa vecka vill jag också meddela er att jag kommer att provjobba på dinsko, och därför har jag tagit min tid och utforska deras nya skor. Jag är fullkomligt kär i deras nya boots, deras höstkollektion är ju super! Håller ni inte med mig, eller snackar jag bara gojja?



helsingborg från 17-20/8. men ska försöka blogga därifrån, ciao

vi ses

hej på er.

jag är extremt upptagen med en massa saker och jag kommer inte hinna vara vid datan förrän någon gång nästa vecka. Så vi ses måndag nästa vecka istället. Ciao

salt utan peppar

Hej på er!

Saras födelsedags fest blev lyckat, och alla tusen foton kommer upp så småningom måste dock få dom först. Idag blev det helt oväntat en tripp till Grönalund. Min lilla kusin Niosha, hade riktigt kul där ska jag säga er. Men nog om det!
Imorgon blir det jobb på salt, på kungsgatan, ses vi där?
Men nu hopp i dusch, och snart ska jag möta min man i stan. En sista sak, hade inte de här skorna varit super till höst?



i think i love the beige one.

kedjor och stora ringar

Jobb, och nu fixa mig snabbt och sen så blir det raka vägen till skärholmen! Stress-dag, och det gillar vi inte alls. Men ens näsis blir endast 18 år en gång, så vad gör man inte för vänner!
Tänkte lägga upp den här, ge er lite inspiration inför kvällen. Ni kanske har också roliga planer inför kvällen?


ciao!

tuffat till sig

Har legat i solen och stekt ansiktet. Min sista lediga dag idag, och imorgon sätter det igång. Fast snart blir det skåneland ändå, då blir jag ledig igen! Men...

Något jag sällan märkt är faktiskt Dinsko. Jag har aldrig direkt lagt märke till deras skor för dom har alltid känts som kopior, eller bara inte snygga. Fast på senaste tiden tycker jag att dom har ryckt upp sig och tuffat till sig. Tycker att den här höst kollektionen verkar hur ball som helst. Hittade tre styckna beauty, men måste säga att pumps:en dödade ändå både två. De första kostar 449 kr, pumps:en endast 399 kr och skorna längst ner kostar 599 kr.


vill så gärna ha pumps:en, måste försöka inskaffa mig dom snarast!

london resumé part four

Godmorgon!
Nu har vi kommit till sista delen av resumén, men fortfarande om det finns några frågor så är det bara till att ställa dom!
Jag tyckte tipsa er om restaurang besök! Har tre styckna som är favorit, så det får bli dom!

Vi har Nozomi, La Tasca och Gaucho Smitfield och det var verkligen supergod mat på de här ställena. Måste vara ärlig och säga att det dock var ganska dyrt på de här ställena. Enligt mig så tycker jag att man kan unna sig utav god, lyxig middag någon gång och det blir oftast dyrt då, men det kan vara värt det!


Nozomi är en japansk restaurang, mycket fint och god mat. deras inredning var klassisk och fin. Jag åt sushi här, och min sushi här blev en hel del, men vilken upplevelse jag fick. Jag hade ett trevlig sällskap, och en suverän service. Jag åt världens mest godast dumplings här, och jag tror inte jag någonsin kommer att få uppleva den smaken någonstans än på självaste Nozomi. One hell of a place säger jag bara!
adress: 13-14-15 Beauchamp place i Knightsbridge

Nozomi


La Tasca är en spansk restaurang, med världsgod tapas mat. Jag hade inte ätit så god tapas matt förr, tills dess. Jag vet jag ger bra credit till de här restaurangen men det var riktigt gott. Allt från stekt bläckfisk till deras rödvin var super. De var väldigt snabba med att ta fram maten, och vi som var hur hungriga som helst vart hur nöjda som helst utav detta. Var en väldigt mätt och belåten kund när jag skulle hem. Rekomenderar till tusen! Ett måste ställe för er som gillar tapas.
adress: West India Quay i Canary Wharf


La tasca



Gaucho Smitfield, åh i loved it! En argentinsk restaurang med världens godast kött. Jag tror jag aldrig ätit så god köttbit förr, tills dess. I know, i know det låter som om jag överdriver men det måste upplevas. Dock måste jag vara ärlig och säga att vårt val av förrätter var inte god alls. Vi valde något som kom och likna två pirog bitar, och det smakade som om köttet inuti hade svettats, inte gott. Men måste säga att brödet och "dipp" liknande förrätten vi fick var hur god som helst.

Det var någon sorts av olivolja med basilika, gräslök, soltorkade tomater och vitlök i ett. Så pass gott att B beställde in ännu en. Men köttet här var verkligen kryddat, saftigt och hur gott som helst. Detta får inte missas om du älskar kött.
Måste också säga att deras inredning var hur cool som helst också!

adress: 93A Cartherhouse street nära Barbican stationen.


Gaucho smitfield

Nu blir det stranden för min del, ciao!

till höst

till höstens mörker så vill jag lysa upp så mycket som möjligt i snygga skor. De här är så snygga att jag tappar hakan. Speciellt de lila till utekvällar blir så himla balla. Tur att man blir arton snart och kan inskaffa snygga och högklackade boots utan att känna ångest. men.. nu är det så med pengarna.. får väl ta och vänta tills september lön.


vilken färg som helst passar bra egentligen, tycker ni inte? De svarta är ett par man kan ha överallt. åh..

london resumé part three

Halloj!

Nu är vi på del tre där jag tänkt och tipsa er så gott jag kan om klubbar. Jag vet, jag vet jag är inte 18 år än men det fanns ändå några klubbar då dom såg bort ifrån det (eller, trodde inte det). Jag har varit på ett par ställen, men det finns ett ställe som jag nog tyckte bäst om, eller två faktiskt.

Under gånger jag har varit i london så har jag gått på två styckna members only klubbar vid namn Firehouse och Whisky Mist. Jag har haft hur kul som helst, firehouse ligger i South kensington, 3 cromwell road och whisky mist 35 Hertford street i Mayfair. Både ställena har haft grym musik, house.. house.. och återigen house, love it!

En galen klubb som jag var på som jag även berättat här i bloggen förr är Favela Chic. Finns inget annat ställe man kan verkligen spåra ur och se faktisk helt normal ut. Dom har allting, med allting menar jag allt. All musik, inredningen har allt. Alltså det hänger dockor i taket, liksom what?! Låter hel knasigt but i loved it. Ligger på 91-93 Eastern street, nämaste tågstation är old street för er som undrar.

Måste också säga att jag var på Guy Ritchies pub och jag tror inte jag någonsin har blivit så missed place. Jag hörde inte hemma där någonstans. Det var så brittiskt, allt från tusen olika öl till att dom inte ens spelade musik. What's up with that? Den heter Punchbowl för den som vill uppleva en riktig brittisk pub. Ligger på 41 farm street i Mayfair det också.
Inget som jag gillade för övrigt, fast det kanske ni märkte? haha



Firehouse. Om jag gillade inredningen...


Om det finns någon speciell kategori ni vill att jag ska ta upp så säg gärna till. del fyra och även sista är om restaurang, och den får komma imorgon!
 

ruttnar

jag känner hur jag sakta men säkert börjar ruttna i mitt allt för varma rum. Ligger i sängen, blir suktad av den sol som stinger mina ögon ifrån fönstret. Nu tänker ni säkert, "men varför går du inte ut?" Ja du kära läsare jag ska säga dig, varför jag inte är ute och njuter utav den sol som nästan aldrig stiger fram men gör det just nu. Jo jag är förkyld, dunder förkyld. Mitt huvud känns så tungt att jag kan inte ens hålla det uppe. Så fråga mig inte om  jag är avundsjuk på alla som är ute i det fina, för det är jag.



och du, käraste! Vart håller du hus. jag blir galen utan dig!

nja.. kanske lite för dyrt?

Goddag! Har varit med tjejerna från igår tills nu, då de åkte hem. Riktigt kul! Snacka om allt från himmel och jord. Love those talks! Skvaller kan nog vara en av de bästa sakerna man gör med sina närmaste tjejvänner. Tycker ni inte?!

Var inne på Nathalie schuterman:s wepshop, lite för att plåga mig själv med dyra godisbitar och för att se om det finns något på rea:n. Jag hittade nog världens snyggaste cardigan ifrån Marc Jacobs. Den här snygging kostade hela 16497 kr men nu kostar det 4949 riksdaler. Om jag hade haft så mycket pengar över så hade jag köpt den med huvudet före, men idag är det inte så. Tyvärr så lever jag inte i en drömvärld då jag har en obegränsad ekonomi och jag kan köpa vad jag vill, en dag jo men inte idag. Men iofs. jag fyller år om två månader...

oversize, inga knappar, små detaljer, kedjor och alldeles ursnygg

london resumé part two

Godmorgon!
Nu är jag tillbaka med london resumén tänkte rekomendera fik och cafén. Självkart kommer den här resumén ha några till delar sen blir jag nog klar, men det vill ni väl?
P.s tänkte göra med en resumé om dagen, så det inte bara blir london snack här. d.s

I london finns ökända Starbucks, och det är nästan ett måste och besöka. Inte för att dom har världens godaste kaffe latte, utan för en sak. En god smarrig sak som det börjar vattnas i munnen på mig bara tanken utav det... Blueberry Cheesecake.. Jag känner mig som Homer ifrån simpsons nu helt ärligt. Det går inte och missa den här utsökta tårtbiten. Jag är en äkta cheesecake älskare och det finns inget som smakar lika gott som det.
Testa gärna deras blåbärs muffins, hur god som helst. Jag hade lyxen och bo nästan precis över Starbucks cafét, så det blev en hel del tårtbitar och kaffe latten därifrån.

min kaffe och blueberry cheesecake, starbucks



Ännu närmare var Pret a manger. Här finner du världens godaste sandwiches. Dom har en massa "to go" mackor, som man kan lätt ta med sig under sin buss/tunnelbana resa. Det är snabbt, gott och precis så man vill ha det på sin 30 minuters lunch. Testa gärna deras Yoghurt med "müsli-liknade", mycket gott!


pret a manger


De har även Cafe Nero, som jag dock inte besökt. Gått förbi och bott precis framför, ser ut som ett vanligt café. Det är italiensk kaffe, och det finns också väldigt många cafe nero i london. Vissa är väldigt mysiga och vissa ser ut som ett hämta sitt kaffe och springa iväg. Ett snabbfik helt enkelt!


cafe nero

london resumé part one

Godmorgon! Nu ska jag sätta igång med min london resumé och ge tips till er om vad man kan göra i london.

Shopping:

Det finns många smågränder längs londons smala gator. Allt från små och stora butiker finns det. Stora köpcenter finns det också. För folk med lite pengar i fickan så passar butiker som primark, new look, dorothy perkins m.fl. bra.

Primark är en butik som alltid är full och man måste slå sig fram till kassorna. Nästan alla ifrån london äger något ifrån denna butik pga. priserna. Billigt men kanske inte världens bästa kvalité. Trosor för £1 lockar en och accessoarer så som ringar för £1-2 är också som taget. Men hur länge dom behålls i samma skick finns det inga garantier på.


New look är en butik som påminner om primark men är ett snäpp dyrare. Dvs om en tröja ifrån primark kostar £4 så kostar dom på new look för £8. Det är dubbelt så mycket men eftersom primark är så gott som gratis så är priserna på new look som h&m. Skorna på new look kan dock dras iväg. Köper du skor ifrån new look vet du att du får bra kvalité och självklart kostar det då mer än primark, men hellre bra kvalité och dyrare, än ett par skor som skulle gå sönder dagen efter och billigt.


Dorothy perkins är nästan som topshop, allt från kläderna till själva utseendet i butikerna. Priserna är dock liten skillnad. Det är någon hundra lapp skillnad mellan topshop och dorothy perkins. Skorna där är väldigt kopierade ifrån "typiska" topshop skor, fast här kostar det istället £40 och på topshop kostar dom £70 (minst!).


För dom som vill slösa allt dom äger och har på shopping finns det bond street. En hel gata fylld med en massa lyxiga butiker så som DKNY, Miumiu, Gucci, Channel etc. Det finns också lyxiga varuhus, som Selfridge, Harrods och även Harvey Nichols. Dom är stora och proppfyllda med luxury butiker. Dom kan påminna en om sthlms NK, men här är dom större, och lyxigare. Någon som jag som inte har 10 000 kr över för en väska kan känna hur ångesten bubblar upp för att man inte har råd och köpa tex. Alexander Mcqueens nya väska. 

Allt från Prada till Jimmy Choo har du där även svenska märken så som Flippa K, Acne och även J.Lindeberg.




bond street, harrods, harvey nichols (i hong kong, hitta ingen bild på den i london) och selfridges.

Den enda marknad jag var på var faktiskt endast Camden Market som jag inte ens vill rekomendera. För er som gillar goth kläder så är det här ett ställe för er att shoppa loss. Jag kände mig inte direkt hemma där, och jag hade ingen lust att kolla igenom vart enda stånd heller för att hitta något. Man kan hitta något där men man måste verkligen leta ordentligt.


 



Sådär! Nu har jag försökt tipsa er lite om shopping. Det finns så mycket små butiker i london som jag vill rekomendera men då skulle det här inlägget aldrig ta slut. Så jag tog det ifrån billigt till dyrt. Om ni vill veta mer så kan ni ju bara fråga på, så ska jag försöka svara så gott jag kan.


Ciao! 


resumé

hej på er.

nu är det så att jag är hemma, men jag har jobbat idag och ska göra samma sak imorgon. skaa vara hur gullig som helst och förska göra en resumé till er om min london resa. tipsa er allt ifrån shopping, uteliv och mat ja lite utav allt helt enkelt. Vad sägs om det?

Era kommentarer ska jag svara på as soon as possible! Promise. nu sängdags! Puss



RSS 2.0