inte så ...

.. tråkig after all! Haha, yes jag är sjukling men inte ska det stoppa mig. Det blir visst Nattow ikväll. Ska snart på med kläder och sminket så beger beccs och nosh mot henne. Varför skriver jag i tredje person? Haha, jag är som sagt sjuk. skitsamma! Kvällens gul/röda/orange outfit kommer sen. det var ju dresscode.

PUSS!

jag är så tråkig!

hej på er!
Det är ju beccs sista dag här, och jag sitter här och är helt jäkla förstörd! Min hals har svullnat men den är inte infekterad eller ngt, fan vet inte vad det är med mig ..
men iaf ska försöka att rycka upp mig, det kanske blir natta senare mot kvällen who knows? Haha
Men men, annars ska vi käka donken och kolla på OC all night long. Haha
P.s ARSENAL VANN MED 3-2.  jag vet att den andelen som läser min blogg är inte intresserade men det är riktigt skönt att få höra. För det har blivit endast kryss de senaste matcherna. så GO ARSENAL! :)

PUSS!

just love it!

Hej på er alla friska där ute!
Yes, det som typ ALDRIG händer mig har hänt. Jag är sjuk, och jag är helt skit i halsen. Jag som ville gå på nattas påskfiesta, vem vet jag kaaanske blir frisk? Men det lär nog aldrig hända för jag har alltid otur, well well nästa gång?
och juste, min papps har blivit 46 år idag, GRATTIS! ;D
Så jag och beccs stack och köpte blommor, fika och kort till honom och stack till hans jobb. Pappsen blev ju sjävklart jätte glad, han uppskatta ju det riktigt mycket speciellt nu när jag mår som värst så gjorde jag det. Åh jag är en så söt dotter! haha.
Men nu ska jag och beccs döda oss med mat och en massa mys till film med bosse mannen.
Avslutar inlägget med den här låten. American boy- Estelle ft Kanye West, älskar verkligen den!
 E N J O Y  !

Ciao / Nosh!

godnatt...

ifrån oss!

p.s check out the baby hair på bild 2, haha. så söt jag är :D

Joy guess what?

Jo vi såg den här grabben, i Älvsjö från ingenstans. Jag tror nog att mina ögon kan klara sig utan glasögon after all. JAG såg och inte Beccs, sjukt va? Haha, men jag har ju ögonen överallt! Haha.
Joy, synd att du inte var här så DU kunde se din pojkvän. Vi saknar dig så himla mycket, speciellt jag som såg dig för en evighet sen! Vi älskar dig världsmycket!!

PUSS!

utgång outfit!

Hej på er!

Efter att ha först käkat och blivit mätt hur snabbt som helst, så skulle vi tjejer leta efter fest fast med vår otur så hitta vi inget. VI hitta en i Älvsjö men det var när mami ringde och sa "Nosha, din papps kommer hem snart, lalalla"image299 Vilket betyder kom hem så snart som möjligt. Och nu är vi hemma tillsammans med våra godsaker ( två donuts, choklad muffins och jordgubbmilkshake )
Här ser ni då kvällens outfit!
♦Klänning, Mq
♦Halsband, gina tricot
♦Strumpbyxor, divided
♦armband, i.me.my
♥örhänge, myrorna





Ciao / Nosh!









utgång

hej sötnosar!

Eftersom jag inte skrev igår så ska jag berätta lite smått varför jag var lite off. Vi tjejerna ifrån skolan plus beccs var i skärholmen för att spela in vår drama project. Det gick väldigt bra och det var sjukt kul, synd att Beccs hade tråkigt. Och juste, jag var så coolt klädd igår så 80's. Ska se ifall det blev en bra bild, lägger upp det då!
P.s köpte blå strumpbyxor igår ifrån h&m!

Och idag så har jag, Beccs och Bosse bastat, my god va skönt det var lite för varmt ibland men ändå! Senare så ska vi tjejer ut och äta för vi ska fira Hanna som fyller 17 år, fast egentligen på tisdag. Outfit bild som inte kommit upp på hundra år, kommer snart!

Ciao!
Var tvungen att avsluta inlägget med en bild på den här lilla skitungen som jag saknar så himla mycket! love you niocko!





myrorna

hejsan!

Idag så har jag, Beccs och en söt liten prutt Ilkay haft liten shopping på myrorna. Jag själv köpte två styckna clips örhängen, mycket söta! De kosta endast 25;- styck. Är hur trött som helst, har varit så ovanligt aktiv de senaste dagarna, de tar ju på mig men det är kul! So worth it!
Igår så hade ju jag och Beccs en lugn och skön dag. Vi gjorde världens godaste sallad som vi då åt tillsammans med baguetter. Riktigt gott, foton på vår mysiga fika kommer senare!

Juste, sist jag blogga var när jag skulle ut med släkten för att fira nowros tillsammans med Beccs och Bosse. My God säger jag bara. Haha, det var verkligen hur kul som helst. De två svenskarna bland oss var ju riktigt grymma på att dansa persisk dans. Haha, något min familj inte förväntade sig, och absolut inte jag! ;O Foton ifrån den kvällen kommer också lite senare! :)

image291Väska, Deep 149;- Örhängen, myrorna 25;- Örhängen 2, myrorna 25;- Solglasögon, divided 59,90;- Nagellack, kicks(mavala) färg nr 90(arosa) 39;-














Ciao/ Nosh!

shopping och utgång

Hej på er!

Jag är på världens bästa humör!
Jag har fått shoppa, men det är inte klart än! Har köpt ett nagellack mavala nummer 90 Arosa. Jätte fint, och en väska svart som kommer ifrån vila. Foton på det och brillorna som jag köpte igår kommer dock senare.
Ikväll däremot så ska jag och hela min feta släkt och då inkluderar jag Beccs och Bosse, ut till en restaurang som har en typ "föreställning" med magdans och sånt. Och sen efter det så blir det nowros firande. Det är en persisk restaurang, thats why :) .
Foton ifrån det stället kommer säkert, ifall Beccs inte glömmer sin kamera ;)!

Och juste, att vi skulle käka nyttigt igår blev inte direkt så, utan vi fick sticka till statoil och köpa färdig gjord pasta bolognese. Gott men inte vad vi hade förväntat oss, men vad ska man göra när coop har påskstängt.
Whatever, nu ska vi fixa oss!
/ Yes ifrån Nosh OCH Beccs ;) hihi


coop och nyttigt!

Hej på er.

Det blir visst ingen solna hall ikväll för oss. Stackars Nosh har skadat ryggen, jaa tyck synd om mig!
Och nu blir det istället att vi ska bege oss ner till coop för att handla saker till salladen vi ska göra som kommer att ha en massa feta ost, parma skinka och en massa grönsaker till. Yes väldigt nyttigt ifall jag får säga det! ;)
Sen blir det film och mys, för jag har verkligen ingen ork, har världens ryggverk, eller det har lagt sig nu, men det var hemskt för inte någon timme sen.

Btw jag har köpt skit coola brillor. Kommer bild på de sen.
GLAD PÅSK PÅ ER! / Nosh och Beccs!

check out

Var bara tvungen.
Kolla in mitt hår, är det bäst så, eller hur det är nu? image286Morfar. mami, mormor, nosh!








Nu sticker jag på riktigt, CIAO!


And yes!

hej på er!

Ni anar inte? Beccs är här, hon kom igår, och att jag vaknade klockan 09,00 automatiskt! Är inte jag hur grym som helst? haha. Nej men jag blev jätte stolt över mig själv!
Idag så ska jag och Beccs sticka till stan, fika och shoppa är på listan. Åh va jag har längtat efter detta! Lord! :D
Har sparat ihop cash så det känns skönt! :) Plus att jag fick presentkort och pengar ifrån familjen igår efterson det var nyår igår ;) .
Men jag måste spara pengar, måste måste! Ska ju till madrid snart! Fan va skönt, hoppas bara att värmen är där tills april? Eller den kanske är där redan nu?
Här i stockholm så är det snöstorm på g.
Nej nu ska jag get going.
En fråga är det många som ska till solna hallen imorgon kväll? jag uppskattar dom som svarar! :)

Ciao / shopping girl nosh! haha


gott nytt år!

Godmorgon, och ja gott nytt år igen på er ;D

Som ni kanske vet så är jag ju iranier, och idag runt 07,00 typ så blev det nyår för oss iranier.
Så yes! :)
Men nej nu till något väldigt important, det är att för typ exakt en timme sen så åkte Beccs ifrån helsingborg för att åka till stockholm. Jajamensan nu är hon påväg hit. Hon är här runt 20 tiden. Så vi får väl se tills dess.
Och Gud va jag längtar nu, det är så kul att ha henne här, när hon inte är sjuk självklart! ;)
Så kul vi kommer att ha, wuho! :)
Nej nu orkar jag inte blogga mer.
P.s Trailern till säsong 5( OC ) har väckt lite uppmärksamhet, och jag har ingen aning ifall jag ska tro på det, eller inte. Fan är det någon som vet?

Ciao / Nosh!


PÅSKLOV

image283Yes, nu börjar mitt efterlängtade påsklov! Wuho!
ikväll blir det bara mys hemma, ta det lite lugnt helt enkelt. Måste värma upp min inför Beccs ankomst KANSKE imorgon! :D Fan va roligt!
och juste imorgon så blir det kanske second-hand shopping med Ilkay ;) . eller så tar vi det på tisdag nästa vecka får då kommer äntligen min lön. Fyfan va jag har väntat!
Men nej, hoppas ni alla läsare och icke läsare får ett underbart påsklov, because i sure will! ;)





OMG OMG OMG!

trodde ALDRIG in million years att jag skulle kunna säga detta . MEN, OC IS BACK ON GOD DAMN TRACK!
HOLLYSHIT! Snacka om att säsongen kommer att bli SJUKT! Check out the trailer!
 

CIAO!

T S - CAN'T HELP BUT WAIT

Åh, älskar inte vi tjejer, kanske också killar vem vet, men hallå TREY SONGZ, alltså snubben är smooking hot!
Men iaf, jag är kär i hans "nya" låt, Can't help but wait. Den är så... lugn!
Men men, enjoy it just like i did!


she got it bad ...

image280... mhm, yes she got it bad. Och med she menar jag artisten Amy Winehouse. Stackarn hade bekräftat tidigare att hon hade fått hudsjukdomen svinkoppor, som också är smittsamt. Men de foton vi ser här, visar inte endast hennes svinkoppor som hon har i ansiktet utan en massa skärsår på hennes armar.
Ser inte direkt bra ut, eller vad säger ni? Tycker att hon är en helgrym artist, och hon skulle varit en sådan förebild ifall hon då gav upp . . . drogen, (självmordsförsök?). Nej vi får väl hoppas på att hon blir bättre, och att vad det än är så får hon hjälp, och så fort som möjligt då! 
Mer går att läsa på msn.se

Det var allt ifrån "kändisnytt nosh" Haha, skojar. PUSS


 

oh no snow

Hejsan!

Nu har jag varit där, och hur det gick? Enligt mig så gick det bra, och hon som intervjuade mig sa att jag skulle vara stolt över mig själv, som kunde aggera så bra utan någon direkt utbildning eller någon sorts form av erfarenhet! :) Får väl hoppas på att det blir något. Men dock måste jag säga att rollen jag spela var lite för aggressiv. Jag är inte aggressiv person, och spela henne var lite svårt. Men vi får väl se.

Och ja, här i stockholm har ovädret kommit. Det är typ snöstorm, det är inte såå mycket men iaf snö! så jag ska tillbaka till sängen med varm choklad och film. Känner lite att JAG börjar bli sjuk. Vafan är det här? Någon sorts "Beccs-kommer-till-stockholm" sjuka.
Fan, vi får väl hoppas på att både jag och hon blir bra snart. Helst hon, för jag är inte direkt sjuk, sjuk är bara lite seg. Kanske för att jag varit nervös och så. Men men, nu ska jag git! haha

PUSS PÅ ER! P.s se til att ni klär er varmt så ni inte blir sjuka!! :)


pirr i magen!

Godmorgon.

image278Anledningen till att jag inte sitter som resten av min klass i klassrummet är för att jag ska på möte med Svt. Gaah! Känns så sjukt! Det är en långserie, och jag vet ju fortfarande som sagt inte så mycket. Men ska träffa dom idag klockan 13,30 idag!
Är så himla nervös, det pirrar enda ifrån magen och sen kommer det ut från munnen. haha, nej jag är så himla nervös. Var inte alls nervös igår när de ringde mig igår, var helt lugn, men idag gosh!
Ni får önska mig lycka till.
Beccs, OPRAH NÄSTA! haha du fattar vad jag menar ;)
Och hoppas du blir bra snart, kommer att ruttna ifall du inte kommer, jag har planer att följa. YOU HAVE TO COME! Hon har avbokat biljetten, och hon hoppas på att bli frisk så fort som möjligt, so do I !

Ciao/ Nosh nervös ...


oh hell no!

Hejsan läsare!

image277Måste börja med att säga att det som inte var meningen att hända har hänt! Jo Beccs har blivit sjuk, och det finns inget som är värre än det, iaf for now! Alltså det är verkligen bäst för henne att bli frisk så fort som möjligt!
Kom gärna med tips om hur man blir frisk ifrån förkyling. Jag är typ aldrig förkyld så jag vet inget .

Och en annan grej jag skickade en ansökan om att få komma på adution till en långserie, säger inget mer endast att de söker efter skånsktalande tjej som är bosatt i stockholm.
Well de ringde idag och sa att jag skulle komma imorgon. Trodde att jag hade missat det igår, men icke sa nicke! De ringde för att de gilla min presentation.

Och juste, min helg har varit pretty cool. Nej men den har varit helt OK. Jag har varit med familj, Ilkay och yes Bosse. Snart kan jag fan säga BECCS! :D Gud va jag längtar till onsdag!!!
Men nej, jag har haft OC maraton ( ovanligt? Nej men jag älskar det! ) Och sen så har jag pluggat och käkat ute med familjen. Mn men, inget speciellt har hänt, det gamla vanliga!

Ciao / nosh

kom tillbaka...

... imorgon, för då blir det uppdatering över vad jag har gjort denna helg.
Har inte hunnit och inte haft någon direkt ork, inte för att jag har gjort något speciellt. Tog en lite paus ifrån bloggen, hoppas ni inte blir arga! ;O .

P.s måste bara märka en sak, och det är att en läsare här ifrån (personen valde att vara anonym, surt!) såg mig och Bosse på Alicia Keys konserten, och hon kände inte ens mig och hon har bara läst min blogg. Sjukt va? Jag menar, min blogg är ju helt okänd och sen helt plötsligt så ser en läsare mig. Kul men läskigt! ;D

Ciao, godnatt. OCH NU ÄR DET ENDAST TVÅ DAGAR KVAR TILL BECCS KOMMER! ( tänkte mer på att snart är det efter 00,00 )PUSS!

mitt råd till dig!

image276Det jag är bra på är nog kärleks tips och råd. Under mina 16 (snart 17, jag längtar!) år, så har jag upplevt en massa saker, som en tonåring ska och kan göra. Jag har alltid varit en nyfiken person, så jag har alltid lagt mig i, i andras kärleksliv. But, thats just me, sån är jag bara. Men oftast har mina råd varit bra, de har varit det! ;) 

Jag har fått höra att mina tips här i bloggen uppskattades ganska mycket. så tänkte ge ett tips är att, man ska ALDRIG vara för på, under de första gångerna man träffas. eller typ över msn/sms/telefon, whatever man ska ändå inte vara för på. Det finns en liten gräns som många passerar fort. Och den gränsen är mellan att flörta och vara liten "stalker" Man ska alltid ge utrymme till personen man träffar.

Thats all for me! :) / Nosh "kärleksrådgivaren"


tråkmåns Nosh!

image275Hej på er läsare!

Ni är säkert ute och festar eller myser eller whatever ni gör säkert något medans jag sitter här hemma och tråkar.
Från att ha planerat allting, till ingenting! Skulle egentligen ha gått på bio med flickorna, och sen blev det att vi skulle försöka ta in oss på Chris Brown, och sen blev det att vi skulle ut och käka eller fika. Till absolut ingenting!
Well, Bosse som har tenta imorgon, ska ta en paus för min skull, och guess what? Det bli OC time!
Gosh älskar verkligen the fact att Bosse älskar OC, nästa lika mycket som jag. Ibland undrar jag, kanske även mer? Äsch, jag vet inte.
Men trevlig helg på er! / Nosh

nämen ms fatty på dig!

Ja, gissa vem jag träffa på under min lilla hemfärd. Jo artist, eller är han rappare aa ja, jag vet inte riktigt. Men såg Million Stylez. Men men, inget speciellt hände, han hoppa bara av vid hökarängen. Finns det ens något att göra där?

Men men, idag i skolan så var det .. som, vanligt?
Jag upplevde idag i skolan, hur många det är som säger deras åsikter fastän man inte ens bett om det. Speciellt dumma och fan faktiskt elaka kommentarer. Ibland undrar jag, hur står ni ut med er själva? Alltså att orden bara spottas ut sådär .. Nej, vafan tänk före ni säger. Man kanske inte tänker på hur den andra personen kommer att ta din åsikt, men tänk först är det något DU skulle vilja höra? Nej, trodde inte det va ...


Enough klaga, ska gå och plugga. Och yes du läste rätt. Jag ska plugga! Precis så som jag gjorde igår, är så stolt att jag nu har på något sätt fått tillbaka min ork för att plugga.
P.s något som gjorde mig enormt glad var när jag såg mitt vg+/mvg prov. Fick de till italienska provet, och dessutom hade jag inte ens pluggat till det. Är jag inte skillad? Haha, driver.

Ciao / Nosh!

greys

Hej!

Jag är lite off idag, men det är för att jag är så seg idag.
Har pluggat i bibblan med Ilkay istället för att gå på sportsday i skolan. Men men, nu ska jag kolla på greys och prata vidare med Beccs.
Vi planerar inför hennes resa hit. Gud va jag längtar. Jag hoppas bara också att Joy kommer. Fan va kul det kommer att bli då. Hoppas, hoppas, hoppas!

Ciao !

like you'll never see me again


 Pumpkin ...jag älskar dig så himla mycket ...

inköp!

image272Hejsan på er snuttisar.
haha vet inte vart det ordet kom ifrån, men iaf.. Tänkte visa min lilla axelrem väska som jag köpte ifrån glitter för endast 80;- i söndags, när jag var i Farsta C med mamma och pappa!
Perfekt, liten och praktisk! Och yes jag blev så inspirerad utav Joys väska ifrån italien så jag köpte en med typ exakt likadan motiv. Älskling ifall det är inte så mycket begär, skicka foto på din väska. måste själv se hur lika de är. Men here we go!

My secret!

Hejsan på er!
Ni har säääkert väntat på detta hela dagen, Eller hur? ;) haha! 
Nej jag ska nu presentera er läsare till "Nosha the converse pimper" Ahh.. Låter inte det bra? haha. Eftersom Converse skorna har varit en stor kärlek nu i flera år, så har jag kommit på iden att pimpa dom. Yes you heard me, JAG ska pimpa Converse! :D
Chantel blev så sugen på att jag skulle pimpa hennes efter att hon såg att jag hade pimpat mina. Så nu tänkte jag att ifall en tyckte om det, så kan fler också göra det. Jag ritar dina skor precis hur du vill, men sätter in min extra lilla touch. Jag vet inte hur mycket jag ska ta eller så, men säger såhär det är inte ett 5 min jobb ..
Men ifall du blir intresserad maila mig gärna!På [email protected]
Här är lite bilder och foton på hur mina skor ser ut!
image266
Och juste , jag uppskattar inspiration kludd! Som de två jag har här! Ciao/ Nosh

skola

hej på er!

Jag är i skolan nu ,och ska käka snart!
Ingen dagens outfit, inget skoj, är fett tråkig idag!

hörs senare! , p.s har en lite hemlis som jag ska berätta här på bloggen. Behöver lite tips och ide! Dont miss it! PUSS!

He/She does it again?

Chris Crocker är ju känd för hans "Leave Britney alone" Video, där han gråter hysteriskt och förklarar hans kärlek till Britney Spears. Well nu har han kommit ut med en ny video om att han inte "Play any gaymez" Haha. Check it out, and enjoy! Alicia Keys blir imorgon! :) Ciao / Nosh

A to the licia!

Hejsan på söta läsare!

Jag håller nu på med Youtube.com har finally blivit "member" Haha. På tiden vafan. Och nu håller jag på med att ladda upp alla de här videorna ifrån Alicia Keys konserten. Kollar på de nu, guuud va kul det var!
Men det kommer upp snart, hoppas jag! Det är lite segt men ändå .. ;D
Istället så lägger jag upp outfit bild på vad jag hade på mig på konserten!

image263♥Klänning dequest, urban St
♥Armband, h&m
♥Väska, divided
♥Nagellack, depend
♥Strumpbyxor, divided (det var de här strumpisarna jag snacka om!)
♥Syns inte på fotot, men
ballerina skorna (grå/silvriga)
♥Örhängen, men syns inte heller så bra. divided






I'll be back soon, ska som sagt ladda upp på youtube, så ni kan se! :) Men det blev inte så bra nu när jag ser de efter hand... haha skriker ju fan för mycket! Haha och det är jätte skakigt.

speechless

Hejsan läsare!

Alltså, jag kan inte sätta ord för hur det var igår. Säger bara att det DÖDA! Det var hur jäkla amazing som helst! Hennes röst ... Går inte att beskriva, enligt mig så tycker jag att hon hade till och med finare röst live än musik, tänk då hur fin hennes röst är. DAMN! Och utan retuseringar, och sånt hon var riktigt vacker. Allt med henne var .. ? PERFEKT!
Kunde inte ta foton med min fjuttiga cp kamera, så jag filmade istället. Haha, det fula är hur man kan höra mig i bakgrunden sjunga och skrika som en jag vet inte vad!

Älskling, tack för en underbar helg, du är verkligen bäst! Vi två behövde denna helg, för shit va vacker, och minnesfull den blev. Ska aldrig glömma bort denna helg med dig. Ska alltid tänka tillbaka till denna helg, för fan va roligt och mysigt vi har haft. Men detta när jag säger att jag älskar dig mer än själva ordet älska. Jag och du hela vägen ut, and thats is!

IKVÄLL!+ 11 månader!


ikväll blir det Alicia Keys konsert på hovet tillsammans med min älskling! Perfekt celebration för vår 11 månaders dag! Är så lyckligt lottad att vara med dig, och vara din. Älskar varje sekund att vara din tjej. Finns nog ingen som kan älska dig på det sätt jag gör just nu! Du är bäst, och det går inte att överdriva!
JAG ÄLSKAR DIG!

what a beautiful day!

Hejsan kära läsare!

image262Yes, jag är på ett underbart/avlsappnat humör. Min dag har verkligen varit underbar, och jag menar det verkligen från hela mitt hjärta. Precis lagom efter igår, så får jag en sån här underbar dag. Thank you!

Efter skolan, efter en massa skoj och skratt så åkte jag tillsammans in med Hanna som skulle träffa sin loverboy och jag skulle shoppa lite och möta upp Bosse. Köpte ett par strumpbyxor, färgen är mellan skrikrosa/rosa/röd. I know complicated, men ska lägga in foto!
Efter det så drog vi till centralbadet, har glömt att berätta att jag hade tid idag på spa:et där.
Först gymma vi, keff gym men det var ändå skönt. Sen bubbla vi, simma och allt sånt där som var "på köpet" Sen slog klockan äntligen 19,00, och då väntades en 50 min helkropps massage!
Det går inte att beskriva hur skönt det var, det blev lite tråkigheter mot slutet men orkar inte ta upp det. Men i helhet så var det UNDERBART! Tack älskling!

Och nu sitter jag här hemma hos Bosse, och ska åka snart iväg och köpa mat. B och jag ska ha en riktigt chillkväll, vi ska ha OC maraton, hemma hos mig. How lovely isnt that? Mys mys och åter igen MYS!

PUSS!

förjävlig dag

Hej.
rubriken säger sig allt. Idag har nog alla i skolan och utanför skolan sett en riktigt grotesk sida utav mig. Förlåt till alla er som blev inblandade idag med mitt dåliga humör, har verkligen inte varit min mening, men jag har haft en riktigt jobbig dag. jag hoppas att ni alla kan försöka förstå det.
Jag vet att jag alltid ser så glad och lycklig ut jämnt men ibland så är bara saker och ting inte så bra som de ser ut. Men men, ska försöka att kontrollera mitt humör, och inte göra så att det går ut över er.

Men men, ett stort tack till en underbar människa i mitt liv. Ibland undrar jag hur jag någonsin ska kunna se mig själv utan dig. Jag själv anser att jag är en stark person, men tillsammans med dig så blir jag otroligt stark. Finns ingen som kommer att någonsin vara så som du är mot mig. Jag älskar dig verkligen, och oavsett vad som än händer här i livet så kan jag alltid se dig. Och oavsett vad så kan jag alltid se dig där för mig, och det älskar jag dig för. Tack så himla mycket för att just du har tagit den där tomma platsen i mitt hjärta. Tack för att du får mitt hjärta att slå de där extra slagen. Tack så hemskt mycket för att du är den du är... Jag älskar dig!
image200

out to the fit!

image259Hello, dagens outfit är faktiskt pretty chill. Lite svenglska där .. haha. Nej men ska till maxi och sen till mc driven för att köpa mat och godis för älskling och jag ska nörda oss och spela Wii Super Mario! ;D
♣Linne, h&m
♥tröja, gina tricot
♦cardigan, h&m
♣shorts, gina tricot
♥tights, gina tricot
♦Strumpor, Cubus
♣Glasögon diesel, synsam





Maxi och donken som gäller nu, Ciao/ Nosh









mitt köp!

Hej på er, söta läsare!

Nu har jag sovit, eller rättare sagt vilat ut och sen så har jag snackat med Beccs som kommer om två veckor, yes yes yes! Och sen så har jag också tagit foto på mitt köp, äntligen right? Haha, tror helt seriöst att ni inte är såå intresserade men det är ju som sagt endast för mig själv. Vill hålla mig själv uppdaterad och liksom vad jag gör med mitt liv och mina pengar! :)
Men nej jag köpte en klänning/tunika ifrån Urban St. Det var rea på den, lucky me! Men jag har ett "tillgodokvitto" Hate that stuff. Så aa, och den kosta efter rean 224 ;-
De silver/grå ballerinas kommer ifrån h&m och de kosta ednast 129;- Tänkte köpa röda tights till detta så jag kan ha det till konserten, gosh va jag längtar! Va kul det ska bli "Iiiiiiiiiiiiiii keeeeeeep on faaaling iiiiiiiiiiiiiiinnnn..." Lalala , ni kan resten! Haha, nästa inlägg är den låten so bad!

Måste bara göra ett (p.s) Beccs kommer du ihåg? HAHAH, när jag skulle sjunga "Iiiid chime in haven't you people ever heard of closing a goddamn door " med Panik! At the disco, så börjar Beccs lulla på I keep on falling, liksom WHAT? Haha, sprack nästan skratta skiten ur mig. Det var kul! :)

senare men nu

Hejsan!

image254Jag vet och yes jag kommer ihåg att jag lovade att ta foton på kläderna jag köpte i månadag men det kommer lite senare tillsammans med dagens outfit. Men just nu så ska jag bara ta det lungt, ska nog sova en timme eller så? Är grymt trött. Hade matte prov idag, för att vara ärlig det gick helt OK. vilket inte är vanligt för mig brukar alltid låta typ "Nja .. " Så aa det gick helt OK! :)
P.s vet ni vad? klockan 01,45 vaknar jag och tror att jag ska till skolan. Alltså jag är hur pigg som helst, och sen så ser jag att mormor fortfarande håller på att packa ner sina saker och så, då frågar jag"Men ska inte du upp om en timme" ( Eftersom hon skulle upp 07,30, och jag trodde klockan var 06,30 ) Då skrattar hon ihjäl sig och säger "Anosha, ner i sängen med dig, klockan är bara 01,45" snacka om att jag ävar helt borta?

Har det hänt dig någon gång, att du vaknar och tror att du ska till skolan, men tex egentligen är det endast helg, eller bara som jag, glömt bort tiden helt enkelt? :)

Hörs! / Nosh

mormor

Hej på er!

Har inte haft någon tid att vara vid datan direkt idag. Först och främst så har jag matte prov imorgon, känner mig ganska säker för G, i know i know det är dåligt men vafan, tycker att det är så himla svårt så måste ju få något right?
Plus att mormor åker till Iran imorgon ( där mina föräldrar kommer ifrån ) Men aa så jag har fått vara med henne och så idag, umgåts lite!
Nej men jag ska ta och umgås vidare med dom!
P.s jag hoppas att ni inte missar Arsenal-Milan matchen nu?! TITTA TITTA TITTA NU!

Ciao, och troligtvis godnatt! Foton på kläderna kom ej upp idag men kommer imorgon, thats a promise! Hoppas jag inte glömmer det nu också .. / Nosh!


iform

image253 Yes, idag var det gym som gällde och my god va skönt det var! Med älskling som personlig tränare, vad mer kunde jag önska mig? Nej men riktigt skönt var det. Imorgon så ska jag skaffa mig ett gymkort så fort som möjligt, måste verkligen komma igång. Vet att läkarna säger att jag inte ska "Överanstränga" mig, och att jag inte ska "ta i" Men vet du vad? Jag behöver det, iaf lite?
Nej men först idag var det skola, det var ju som sagt skolstart efter en veckas sportlov. Lagom egentligen för snart är det påsklov och då är det Beccs som gäller! Wuho!
Men efter skolan så stack jag till stan för att käka med B, och lite shopping på köpet. Eftersom jag och älskling ska på Alicia Keys på lördag så köpte jag lite smått till det. Foton på min tunika/klänning  och mina coola silver/grå ballerina skor kommer imorgon! Nu ska jag hoppa in i duschen och bara avnjuta vattnet som flöder på, på min kropp. Haha. Fult det lät!

Godnatt på er sötnosar! / Från en riktigt grym Nosha!

vi är ...

.. inte friska ..
image239
men ibland kan vi faktiskt se lite normala ut ..
image252

Godnatt people!
P.s yes vi åt ute med familjen .. som vanligt. varje söndag same thing! Haha. Ciao / Nosh

what if?

image237
What if, "what if" didn't exist?

när är hemma, hemma?

Hejsan!

image236Jag har nu bott i sthlm i 2 år och 7½ månad, och jag kan inte riktigt kalla det mitt hem. Jag har personer här som är anledningen till att jag försöker att kalla detta som mitt hem. Men skåne, helsingborg kommer nog alltid att vara mitt hem. Oavsett hur många år och hur mycket än familj,släkt och vänner jag får/skapar här så kommer jag alltid att ha helsingborg i mitt hjärta.
Men fortfarande när jag var där sist så insåg jag att mesta dels till det jag kallar helsingborg mitt hem är för att mina kära vänner får mig att känna mig hemma. Aldrig har jag mött på så underbara människor. Personer jag kommer att känna resten av mitt liv, och kommer att bära minnen av.
Jag har svårt att bli sådär tight med någon här som jag med mina tre änglar. Jag kan inte släppa in, känns ibland som att det är endast "tillfälligt". Att "aa snart kommer denna vänskap också brytas"
Jag går ju runt och bär på den känslan hela tiden, vilket gör det svårt att bli "bästa vän" med någon här .. Känns så himla ensamt bara, att inte kunna säga hur jag EGENTLIGEN känner, för att jag är rädd att de ska särbehandla mig, eller tycka att jag är helt dum i huvudet?

Med detta inlägg tänkte jag bara skriva att riktiga vänner består.. de bästa vännerna.
Jag älskar er och saknar er så himla otroligt mycket. Vill vara med er hela tiden. Vill kunna ringa er och bara springa över till er. Elma jag hade dig endast 2 meter ifrån mig vafan. Joy och Beccs är ju grannar nu, hade jag bott kvar så hade det endast varit 5 min prommis mellan oss. Fan att det ska vara så himla orättvist . . .

Ge mig mina vänner och mitt hem tillbaka.

bloggpartner

what a morning!

Jag är helt slut, fastän jag inte gjort något speciellt. Är nog bara lite arg fortfarande efter att jag har jobbat hos Maxi så har de fortfarande ej skickat min lön. FY skäms på Maxi! Men men.. Skulle ringa imorgon eftermiddag, bäst för dom då att de skickar min lön. Jag har inte slitit som en gris för ingenting!

Men men, min helg och mitt sportlov har varit lugnt, skönt och helt OK. Har varit skönt att bara göra ingenting? Men men, har varit med pojkvän, vänner och familj precis som jag ville! Synd att jag fortfarande ej har hunnit plugga så mycket som jag ville .. ;/ . Men ska ta igen!

Igår så hade jag och älskling OC maraton. Det började med att vi lagade en god mat och efter det så fick jag (som vanligt) ryck om att laga kladdkaka, och han tror att jag är en riktig failure, men nej nej. En smaskig och god kladdkaka blev det tillsammans med glass!
Nej men riktigt mysigt blev det. Bosse som aldrig har följt OC förr, är helt fast för det nu. Told you so!

och juste, en liten grej jag mååste berätta. Det är att jag drömde om att jag och B gjorde en blogg tillsammans. Alltså den var så himla bra. B älskar att klaga, klaga och klaga. Och mest av allt att göra narr av andra personer, men han skojar ju bara. Men nej den var så himla skön och den hade verkligen ALLT i den.
Vem vet, jag kanske kan övertyga honom till att bli bloggpartner med mig! Haha. You guys would sure like it!
Ni kanske kan övertyga honom att göra det? ;)

Ciao / Nosh, hörs senare!


RSS 2.0