can't wait!

Hello!

Solen skiner ännu en dag, det är så fruktasnvärt synd att det ska regna till helgen, nästan så att jag får ångest. Beccs kommer imorgon! Jag är så himla glad att jag inte kan suta smila sådär nosha smile. Jag har längtat efter hennes besök enda sen hon åkte härifrån sist. Åh va jag har saknat min tös, fy fan vad vi ska ha kul!

Idag steg jag upp klockan 14.00, vilket har var ovanligt för mig som har stigit upp klockan 10 varje morgon (om inte tidigare) Så det var sjukt skönt, men fortfarande lite sådär för jag fick en sån känsla du vet när man har sovit föör länge, och kroppen blir helt seg. Men det gick över fort, för jag skulle möta upp Serena och Agge.
Vi ska ses i stan om någon timme eller så, men först ska jag ta och fixa mig,again. Outfit bild kommer ;)

Me and my BFF!
Puss!


filmhumör

Yes peps, jag är på ett sånt jäkla filmhumör just nu. Nu när jag har varit ledig idag, har dels känt mig rastlös since i work typ every day. Så idag har jag tagit igen och kollat på en massa film. Idag har det varit som ni alla vet, p.s i love you och sen dumpad. Och nu ska jag se antingen Candy med heath ledger my blueberry nights. Vi får se. Men imorgon så ska jag ta upp mig ur sängen och sticka till stan, för nu är det lön som gäller. Mohaha! Tjing!

regn

Ja, det regnade tårar ifrån mina ögon igenom hela filmen. Den rörde mitt hjärta så himla ömt. För gud va fin film det var, det första jag gjorde när filmen var slut var att självklart ta upp luren och ringa min älskling. Varför är det så att när man har sett en romantisk film så ringer man oftast till sin love one. How come? Det bara rann ner, åh va jag saknar dig...
Älskling, jag behöver inte kolla på foton för att se dig, jag ser dig bara genom att kolla mig själv i spegeln, jag ser dig i mina ögon. Din bild har etsat sig fast i mina ögonlockar. Finaste älskling, jag saknar dig! kom hem, kom hem till mig.
Som det skrevs i filmen, p.s i love you.



dubbelmoral

det är allt jag har att säga. Så synd, såå synd att det skulle gå såhär.

Sjukhusbesök

hej på er.

Igår direkt efter jobbet så stack jag direkt till sjukhuset jag hade så fruktansvärt ont i magen. Och värst av allt så slog smärtan till ryggen och därifrån till huvudet. Smärtan är inte lika hemsk som igår, men jag känner tyvärr fortfarande av det.
Jag ska aldrig mer sticka till SÖS, världens sämsta sjukhus. Jag väntade från 21-02 och jag hade inte fått någon hjälp, plus att jag var nummer 6 under alla dom timmarna. Det slutade med att vi stack för jag fick ändå ingen hjälp.
Vad det var har vi fortfarande igen aning om, men vi skulle till huddinge om något hände eller blev värre.

Fick ledigt idag ifrån jobbet, så nu ska jag fortsätta att ligga i sängen och kolla på "P.s i love you" har någon sett den? Vad tycks?


Kram nosha!

prommis

gottfolk, nuu ska jag börja titta på film, var på prommis med Serena gullet.
efter det blir det slagg. Dagens outfit med mina nya shorts som först var bosses jeans ska ni få se imorgon. I love them!

Godnatt!

since youre not here

Min älskling är inte hemma, och jag saknar kärlek så har jag laddat ner lite love-movies för att "ersätta". Jag vet jag vet, jag plågar bara mig själv sådär, men whatever.
Inte för att det är en romantisk film men aa komedi/romantik. "What happens in vegas", den var rolig och bra. Men nu är
"P.s i love you" och "27 dresses" på g.





sol och bad

Är inte livet för härligt när det är sol i Sverige?
Som ni märker så har jag varit och solat och badat idag istället för att stå och fixa kläder i en klädbutik  i solna centrum. Jag fick ledigt idag som jag skrev igår, så det blev mys med familj + släkten idag. Riktigt mysigt var det. Eftersom ingen orkar laga mat så blir det också pizza till middag, mums! Nu ska jag hoppa in i duschen för att tvätta av saltvattnet som har etsat sig fast på min kropp och i mitt hår.

Jag saknar er både två så galet mycket, kom till mig? Mitt hjärta är i smärta utan er, vafan ....

Tur för dig beccs att du kommer på torsdag hade nog dött utan dig här! Och min lilla skitunge, ja vad ska man säga? Haha, verkligen riktigt tur för dig att du kommer hem på fredag, inte bara jag utan mitt hjärta skulle dött utan dig.


Puss och hej

josefina

Hej på er.

Idag var jag och mami på Josefina, som jag berättat innan så tycker jag att Josefina är underbart. Men lite missar har den, och det är att den är tyvärr så känd idag och att det alltid är fullt nu för tiden. Förra året var det inte så, men still we love it.
Måste rekomendera att inte endast baren är hur nice som helst utan köket också, sjukt gott. Hade på mig mina nya skor, och mina nya shorts ifrån Abercrombie & Fitch, så himla fint fint! Bilder kommer imorgon, och btw så är jag ledig imorgon, yes! Istället får jag jobba mån, tis, ons och tors. Men det gör inget, för min flicka Beccs kommer på torsdag!
Och min älskling Bosse kommer hem på fredag. Göteborg blir det också med mina två favorit personer, undrbart! Let the sommarlove begin for real. haha
Bara för det så får ni lyssna på den här ursköna låten "Just dance"- Lady GaGa

på g


Kladdiskaka är på g gott folk!

GRYM!

Hej på er!

Efter jobbet så stack jag och b för att kolla på Batman, The dark knight. Alltså måste bara säga en sak, FETT SYND att en så duktig skådis som Heath Ledger lämnade världen. Han var så sjukt duktig, det finns inga ord. Alla detaljer och ja.. fan man måste bara se. Att det snackas om att han skulle få oscar, well det chockar mig inte. Han var grym, han var G R Y M !!
Se den nu!

tacos instead

hej och hopp.
ska ta bussen snart mot "brankan" haha, fyfan vilket smeknamn.. men men. Det blir tacos istället för äta ute, då passar jag på att se så skön ut, och det gör jag med att vara utan smink, plus min bruna hy som jag fick idag tack vare solen.

klänning, h&m
väska, mixage
skor, h&m

CIAO!

















haa... hap.. happ...

Hej igen

ville bara att ni skulle kolla in detta klippet, jag sprack. det är en unge som är sjukt nervös som ska gratta Rosanne Barr. och ja.. såhär gick det till.

så efterlängtad

Sol, sol och sol!
Jag är så nöjd med min första lediga dag sen söndags förra veckan, såå nöjd.
Idag blev det massor med sol och bad. Fast jag började med att sticka till närsjukhuset med mom, och vet ni vad? Jag har nog aldrig mött på någon duktigare doktor, så himla ordentlig och duktig. Riktigt glad blev jag som nu äntligen ska få en riktig hjälp, and guess what jag ska på gastroskopi, (jag hoppas det stavas så) När vet jag inte, men tid och sånt kommer i brevlådan.

Ikväll blir det äta ute med prinsen, så det blir mys.
Ut i solen med er! Puss
(p.s fotot bjussar jag på. Helt jäkla död efter all sol och blodtömningen på morgonen...)

som julafton!

Måste bara berätta en sak, att igår när jag fick höra att en viss gullig person ska ta hem den här underbra godsaken till mig på fredag så var jag som ett litet barn som väntar på att få öppna sina julklappar på julafton. Du anar inte hur glad jag blev när jag fick höra det igår kväll.
Åh gud vad jag längtar efter fredag, ska sova med dom på!

1961

Godnatt egentligen.
Men jag är så söt som ska lägga upp dagens outfit.
Idag efter jobbet så träffa jag på en massa, men egentligen så hakade jag på Serena och Agge med att fika. vi hade det riktigt mysigt. Och en sak måste jag säga er alla som låg på stranden idag, fy fan vad jag var avis. medans ni solade och badade och gjorde allt sånt där somrigt så stod jag och fixade en massa kläder och hade dötråkigt för ingen kom in, för att allllaaaa var på stranden. Men somrig och fin var jag iaf..










Linne, divided
Kjol, Kristinas gamla ifrån 1961
skor, h&m

En sak måste jag påpeka, oavsett vad som än skulle hända mellan mig och bosse, och vi kanske skulle ta olika vägar här i livet, så kommer Kristina alltid betyda lika mycket som en svärmor för mig som hon gör nu. Alltså det är så fruktansvärt synd att alla ni där ute inte träffar på denna underbara damen. Hon är bäst, verkligen sååå söt och omtänksam person!
Nej Kristina läser du detta så ska du veta att du förevigt har tagit en plats i mitt hjärta, jag älskar dig!

Nu ska jag ta och sova, godnatt!

döda fötter

Hello!
Mina fötter är slut på alla sätt och vis, min första lediga dag skulle vara imorgon, men jag måste till jobbet. Gaah, torsdag vad du är efterlängtad, jag ska so bad ha ledigt då! Det dåliga med torsdag är ju att jag trodde att jag skulle jobba då, så jag bokade sjukhusbesöket tidigt, 08,15. och nu är jag ledig så nu måste jag get my ass up, och sticka till närakuten. blä på det säger då jag!

Nu ska jag gosa ner mig själv tillsammans med prinsen.
Puss och godnatt!

p.s en sån säng skulle varit perfekt för mina döda fötter.. ge mig en tempur säng..

after work

Jag är så himla trött, är hemma hos B, ska nog hem snart.
Men ingen dagens outfit idag, är extremt trött så har ingen ork för det. Istället hörs vi imorgon efter jobbet. and i promise, det kommer en dagens outfit.

Tjing!

hiho

Beccs, rubriken var till dig.
Ni måste få se min tjusiga klänning som jag köpte ifrån jobbet. Riktigt adorable, den ska på, på fredag när b och jag ska ut och äta och sen på biopremiären till Batman. Isn't cutie?


140 kr fick jag den för. och på fredag så får ni se den på mig. Den är mycket snyggare på, men jag tycker att den är fin vilket som. Nej nu ska jag bort ifrån datan, och number one on my list is to eat! Efterlängtade mat....

Puss, ha en trevlig söndag. Blir jobb imorgon och eftersom jag stänger så ses vi säkert runt denna tiden imorgon, om inte jag tar och trycker in ett inlägg på morgonen.

at work (but not anymore)

Hellu, igen!

Idag på jobbet gick det ganska segt, det är så få människor som har cash, dvs. före lön som kommer nu nästa vecka.
Men men, fastän det gick segt så träffa jag på min danslärare, och vilken energi hon gav mig när hon sa att jag hade talang och att jag ska börja dansa igen, och att gruppen saknade mig. Förstå vilken kick jag fick. Tro mig det fick mig att stå ut de sista två timmarna före jag stängde.
Och juste, stängde för första gången idag, congrats till mig! Och ja, det gick bra.
Men over to the outfit.
Outfit;
Tee, ginatricot
jeans, replay
tygskor, puma






Puss!

detta ...

hade jag på mig i fredags, när jag och lovely hade tacos-kväll. Och gud va gott det var, speciellt kladdiskaka med glass till efterrätt, gaah.. jag dreglar. Ge mig det nu!




Tubbisen, divided
jeans, Tommy hilfiger
pumps, dinsko.



Dagens outfit kommer om två sekunder.



btw

Sov ju hemma hos prinsen igår, så därför det ej blev någon outfit bilder. Men det kommer idag tillsammans med dagens! Jag ska komma igång med outfit bilderna, i promise.
Btw, jag jobbar ju imorgon! Glömska jag...

forever

Forever, forever21! Yes, det ska storhandlas ifrån forever21.com . Mami gillade kläderna därifrån och hon bangade tydligen inte att köpa hem! Wuho! Men självklart skulle vi dela på avgiften och allt det där.
men detta är iaf de jag ska beställa, så länge.

Mer kommer säkert lite senare när vi kollat. Eller ifall det inte blir av så hade jag kanske kunnat be b's bror som är i Usa köpa något utav de här? Tänk då kanske jag skulle kunnat få detta på fredag då han kommer hem. Vem vet, Bosse får nog ta ett snack. Gaah! Men är inte kjolen och skorna wonderful? Skorna är verkligen too die for. Men vi får väl se ifall jag skulle ens kunna gå i dom. haha, skulle ramlat av direkt! haha

Nu blir det familjedag utan pappsen fast han får vara med imorgon. Puss! 

tacos!

Hej på er alla där inne som sitter vid datan!

Min dag har inte varit så händelserik, då jag vaknade klockan 13.30. Eller jag vaknade runt 11, när jag väckte beccs för att jag skulle berätta min hemska dröm för henne. Ni som känner mig vet att mina drömmar känns så himla äkta, aa iaf för mig är det så. Så det blev lite tårar och sånt men det gick över.
Men men, sen så stack jag och B för att träffa på Mormor Anna (Bosses mormor). Ni anar inte hur mycket jag adore gamla människor. Tycker dom är så supersöta!
Kommer ihåg när jag alltid blev mobbad för det när jag var en liten skitunge "Åh Anosha är kär i en gamling, euw" haha, ni vet ju hur småkids kan vara?
Nej ikväll blir det tacos, känns som om det var evighetersen, men sist var väl ändå när B fyllde år, shit och det var i februari. Gud va jag ska käka ikväll bara för att! Men första stopp blir coop forum med b och mami för att handla stuff. Så nej till droger och ja till tacos blir det!


/Dagens outfit kommer i ett inlägg senare ikväll, för kameran hängde sig få se om den är ok sen när jag ha kommit hem. Alltså ifall jag inte sover hemma hos b då)


Ciao!

singing in the rain

Yes, det var de jag fick göra när det regnade så himlans mycket idag. Okej jag ljuger lite iaf, jag sjöng inte under regnet utan mer hemma här under mitt tak när det regnade. Men det var mysigt.
Well min dag har varit seg men välbehöhvd. Känner mig rastlös när jag inte jobbar, ska inte jobba alls något mer denna veckan, så det känns rastlöst. Men får planera in saker istället. Imorgon så blir det tacos kväll with my love, och på lördag har mamma tagit ledigt så vi ska umgås all day long. Söndag, ja söndag ni som känner mig vet att det är den enda dagen min papps är ledig och vi går oftast ut och äter. Så mina planer är visst done.

Som avslutning får ni den här låten.

Duffy - Warwick Avenue
When I get to Warwick Avenue
Please draw the past and be true
Don’t say we’re okay
Just because I’m here
You hurt me bad but I wont shed a tear


hon är så grym!

Jag la in en låt ifrån Lykke Li för ett bra tag sen, men nu ska jag lägga in igen. Fast med låten "Im good, im gone" Den är inte ny, men fortfarande älskvärd.
Enjoy the way i did!

Godnatt, im good , im gone!

fast!

Före jag åker så bara måste ni lyssna på min nya favorit låt. Eller två av mina mest lyssnade!
Like allways, Madonna does it again, en redigt cool 50 åring är hon. Lätt att jag ska vara sådär funky som henne när jag blir 50 bast! "Give it to me- Madonna ft Pharrell"


Paddy's Revange - Steve Mac


Vad tycker ni ?

stök + coop

Yes, idag blev det tre outfit på en och samma dag. Haha, nej jag ska inte visa sovkläder till senare, (tro mig det är för lite kläder det, och det skulle inte uppskattas av pojkvännen eller av mig själv) så detta blir det sista "outfit" inlägget.
Som ni ser på fotona så är jag pretty uttråkad, så jag ska tillsammans med min dear mother till coop forum och shoppa till kylskåpet som kurrar. Eftersom både två är uttråkade så ska vi göra lite girl night jag och hon. Hyra film, och kladdiskaka och jordgubbar. Eller ja, något i den stilen! Mums!
Vet att jag har varit tråkig med mina bakgrunds bilder till outfiten så jag försöker på nya ställen men överallt är så stökigt. Men skitsamma.


My chill outfit
nya tröjan, Only
Jeans, Replay
and thats that!
















här är den

Jag har länge pratat om min Adidas jacka som jag köpte för ett tag sen, eller ja runt midsommar. Men jag har inte visat den, ja förräns nu. Men här är den. Jag orkade inte vända den ut och in, för det kan man göra och då byter rosa och den gröna färgen tillsammans. Där det är rosa blir det grönt. Coolt va?
Och sen min nya tröja ifrån Only för endast 50 kr som jag köpte ifrån Kalmar, och fick även med mig mitt favorit diadem (det blommiga) ifrån gina tricot för endast 24.50 kr. How great isn't that?
Synd att jag nu inte hittar mina fina ljus som jag köpte ifrån mique. Älskar dom ,men tydligen inte tillräckligt nog för dom är lost i mitt stökiga rum.











Vad tycks? Min jacka är perfekt som vindjacka men även som regnjacka. Oh älskade jacka, jag älskar verkligen den där rosa färgen. Love love love love .. haha ( Remember Bosse?)













And today

Min lugg-fläta idag blev perfect. Var så nöjd med den, tycker ni inte att jag lyckades? I vanliga fall ser dom helt missbildade ut. Men äntligen så klara jag det.
Det var lite tufft idag på jobbet, men tiden gick snabbt. Kom lite sent, fast fick ändå sluta tidigare. Trust me, jag var helt död så det var utmärkt för mig.


Dagens outfit är
klänning, h&m
band, ifrån en gammal klänning
skor, h&m

Vad tycker ni om min lila nagellack? I love it.

Men men, nu ska jag talk vidare with my BFF Beccs. Pusshej, leverpastej.













i måndags

till jobbet hade på mig det här. Kul med att lägga ut outfit, det var ju ett tag sen.


diadem, gina tricot (ny)
t-shirt, lindex
band, ifrån en gammal tröja.
kjol, divided
strumpor som ersättes mot tygskor, adidas.


Dagens outfit kommer i nästa inlägg! Puss på er

dataingenjören Nosha

Goddagens!!

Jag är så duktig när det gäller datorer, ibland! Men nej jag måste säga er att jag har "lurat" datan att jag har en skiva i medans det inte finns någon. Så cool jag är. Jag ska installera The sims 2 university utan at ens äga det spelet. lalala!
Men vet ni vad? nu blev det lite snopet, jag har orginal spelet hemma hos bosse, F A N ! Så nu mååste jag sticka dit för att hämta den, åhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!! jag har ingen ork eller lust att cykla dit, bosse hämta stick hem och hämta den? Pliiiiiiiisssssssssss...
Ajja jag får nog åka dit? ..

P.s fast sådär ser jag då inte ut. Är ju en snygging jag! hihi

Ska jobba imorgon, så vi hörs imorgon efter det. / Nosha

aj oj aj oj

Godkväll alla ni där ute eller inne.

Jag har jobbat idag, och jag har haft världens magonda. Alltså det släppte aldrig. 1. Hade träningsvärk 2. Mensvärk 3. Hungrig. Tänk er allt det på en och samma gång = O N T ! Så det var hemskt.
Men jag jobbade idag med en tjej som heter Isabell, urgullig tjej hoppas på att få jobba med henne på torsdag. Men på onsdag blir det jobb igen. Så ledig imorgon, så därför passar jag på att sova hos min lilla gris.
Gissa vilken film jag ska se? JO The Blair witch project, bara jag skriver detta så biter jag på mina naglar. Gaah, så som jag har hört, vågar inte se den. men jag ska vara "man" och se den! haha.

iprem lindrar ju all smärta? Håller däremot inte med.


Men vi får höras vid mer imorgon, för nu ska jag kila vidare. Puss och godnatt på er!

klipp klipp

Hej

det inträffade nyss en grej, och jag visste inte riktigt vart jag skulle vända mig och det enda jag kom på att tänka var att jag måste skriva av mig. Så här är jag.
Jag kan inte säga "Jag vet inte hur det här hände" för det vet jag. Det enda jag kan säga är att jag vet inte ifall relationen är bortklippt nu. Mamma har alltid sagt att blod är tjockare än vatten, men är det verkligen så i alla fallen? Det finns också ett persiskt talesätt och det är att "Hur mycket kött man än äter så behåller man fortfarande benet" Men tänk då ifall den andra kasta iväg just det benet som gjorde att man tillhörde varandra.
Känns så himla trist, trodde aldrig någonsin att någon kille skulle ha makten att slita oss ifrån dig men man kan ju ha fel.
Ska jag vara ärlig så vet jag inte ifall jag ska skratta eller gråta. Skratta för att det hela känns så sjukt ironiskt eller gråta över att jag och du kommer inte kunna att prata så som förr, att det inte kommer att vara jag och du.
Fan jag är helt jäkla stum och helt tom jag vet ite vad jag ska skriva, vet att det finns så mycket men jag får ju inte ner något på knapparna här hos mig. Bokstäverna på tangentbortdet känns så få att det inte finns de bokstäver som kan formulera mina meningar till det jag känner.
Har ni någonsin känt såhär, för jag vet inte vad jag ska göra just nu?

Tur att jag ska jobba imorgon så jag inte behöver tänka på det här, för helt ärligt detta tynger mitt huvud. Som om universium har bestämt sig att vila på mitt huvud. Nej nu ska jag gömma mig under täcket. 
Vi hörs.  



UPDATE!
För er som inte räknade ut det så handlar detta absolut inte om Bosse. Verkligen inte. Skulle verkat konstigt ifall jag bara en timme före detta inlägg skriver ett gulligt inlägg om honom och sen typ skriva att det är slut på vår relation. Bosselito är min ängel dudes.
Nu ska jag sova, eller jag ljuger jag ska fortsätta att prata med beccs med min comviq mobil mohahaha!


vill tillbaka

till vår underbara resa där allting är så himla okomplicerat. Jag älskar dig ifrån hela mitt hjärta, förlåt för att jag ibland kan vara en jobbig människa att leva med. Du är bäst, du är min pusselbit som passar perfekt ihop med mig.










Jag kan vara knäpp, mig själv, lycklig och osminkad tillsammans med dig.
Du är det bästa jag vet, finaste älskling.
(Hoppas du inte blir suris när du ser de här foton på dig hihi , men det ska du inte va för du är så ultra het på alla foton speciellt på den första. haha! )

Puss på dig vackraste varelse.

överlycklig

Okej, överlycklig är kanske överdrivet men riktigt glad? Jo för att lilla jag har äntligen skaffat mig comviq, hur bra är inte det? Jag var världens off nörd med att ha 3, för att alla är så snåla och vägrar ringa, i know det är dyrt men ändå! Men nu kan ni mina vänner ringa mig. Vänner och vänner, ni som känner mig och jag känner er, skicka ett sms till min 3 mobil så ger jag er mitt comviq nummer.
Btw jag kommer att fortsätta att gå runt med 3 kortet.
Men nej nu ska vi fira vidare lillebror som egentligen fyller år nu på tisdag. Skitungen blir 11 år.

Puss!

död människa

Jag är en död människa, yes du läste rätt! Jag är död över allt, hard work var det!
Men måste säga att det var riktigt roligt att jobba, och det känns i fötterna. Jag är också jätte nöjd med min insats, jag försökte ge vartenda kund ett stort Nosha leende, and we all know how that look's, eller?
Check this out

Är det inte bara sååå typiskt Nosha smile?
Och de här bilderna är ändå tagna från olika årstider. How cuite.





Ses kanske senare! Puss!

Wonderful!



Gå och se den på bio nu! Den var sjukt bra, en av de bästa musikal filmerna jag någonsin sätt. Berättar mer om bio och en rolig sak som hände efter bion. Säger bara att min prins blev min idol ikväll ;) .
Haha, jag bloggar efter jobbet imorgon. Btw, Wuho! Jag har ett jobb!
Godnatt!

digga den

Hon kom tvåa men är hur jäkla cool som helst. Här är Amanda Jenssen med Amarula tree!
Puss, nu ska jag iväg!

tonight

Hej på er! :)

Idag var jag så sjukt duktig, jag tog mig ur sängen klockan 10,00 för att springa med Amanda klockan 10,30. Var riktigt jobbigt under tiden, men nu efteråt är jag så tacksam att jag tog mig ut ur sängen. När jag kom hem, så gjorde jag mig en nyttig frukost. Nämligen stekte ägg, med majs och till dricka gjorde jag mig en smoothie med mjölk, hallon och banan i. Är lika med, MumS!


Ikväll ska jag på biopremiären till filmen Mamma Mia, som jag faktiskt smått väntat på. Hoppas den är lika bra som jag förväntar mig. Men tills dess så ska vi göra lite små saker.
Jag vet att jag är seg med att lägga upp bilderna ifrån Öland, men jag la upp dom på andra datan och koden till den kan jag inte, så vi får se jag kanske lägger upp ikväll när jag har kommit hem ifrån bion?

Btw, imorgon börjar jag jobba, från klockan 12-17. Ses i Solna Centrum då läsare ;)

Puss!

så länge

så får ni det här fotot på mig och min prins! Hörs imorgon, efter ,om jogging runda med amanda.

Godnatt!

ska bara

ladda upp bilderna!
Puss

lurad!

Heej!

Det blev visst en dag till, men jag är hemma nu. Bilder och allt om Öland kommer senare, just nu är jag sjukt trött måste få vila ut ju. Måste bara säga att jag har verkligen haft det så underbart. Att få vara med killen man älskar 24/7, är en underbar upplevelse.

Puss, och vi hörs senare!

tjingeling!



Yes, det blev av! prinsen och jag ska bege oss till Öland.
Kameran ska med så förvänta er foton när jag är tillbaka.
Puss på er och hoppas ni får det trevligt här hemma.


p.s beccs, det är i en klädbutik. och ska försöka höra av mig så fort som möjligt till dig. Miss you!

½

Godkväll på sötisarna här.

Igår blev det inte en halv narnia, blev lite stökigt mot slutet. Vi kommer att kolla vidare imorgon eller något. Men vet ni vad? Jag och min babe ska åka till öland imorgon, om allt blir som det ska! Och guess what? Lilla jag har också fått jobb, how great is'nt that?! Jag är överlycklig!! Men vi blir inte borta så länge, för jag ska jobba så vi kommer hem måndag kväll eller tisdag kväll. Inget är bestämt än, men så ni vet ifall jag inte hinner meddela er det !

Ikväll ska jag ta det lugnt och vänta på att min lugna stund till kille ska komma hit.

Puss på er!


A + B = Narnia

Goddagens!

Min dag har varit så avkopplande, ibland är det så jäkla skönt att få vara för sig själv. Men jag var inte själv utan med TJ, och vet ni vad? det var super mysigt, jag och plutten har legat och degat i sängen hela dagen och myst.
Eftersom min dag har varit "ta det lugnt" så ska jag avsluta min kväll med att nog köpa glass, choklad och kolla på Narnia, alltå ettan. Jag kommer ihåg att jag såg några bitar utav den, och hört att den är bra, så vi får se vad vi tycker.
tvåan har ju bio-premiär imorgon så vi får väl se hur det blir, vi kanske gilar den så mycket att det blir en tvåa imorgon?

Har ni sett Narnia? Vad tyckte ni om den i sånna fall?


Puss

envis skitunge

Hej på er!

Har ni sett? Vi har fått sommar, men vet inte hur länge den kommer att hålla, hoppas att det är så som det sägs, heela denna vecka. Åh va skönt!
kan jag lMen men, nu under denna vackra dag så ligger det en envis skitunge i min säng som vägrar hänga med mig ut, och inteämna honom hemma själv heller. Han vill tydligen sova, kolla på bilderna och döm själva.









Men vad ska ni göra idag?
Puss

RSS 2.0