höst!

Vem tänker inte på stora halsdukar, söta mössor och mysiga vantar när man hör höst? Har hittat några få saker ifrån H&M och Gina tricot som är billigt och bra!

Visst längtar man tills när löven faller, och all mys som hösten innebär. Eftersom jag inte har någon man som är hemma så ska jag mysa en massa med mina fina tjejer. (saris/ är du nöjd nu?)
mys!


orgasm

Aldrig trodde jag att ett par skor skulle kunna ge mig den här tillfredställning. Allt med dom makes we go wild. Jag måste ha dom här skorna. period!


give it to me baby..


confession

Hej!

Ni vill ha svar, jag kan ge er det. Anledningen till att jag inte har uppdaterat er på sistonde är just för en sak. Min finaste pojkvän ska flytta till ett annat land redan nu på söndag och blir borta tills februari. Jag har varit så mycket med honom, och samtidigt försökt balansera; plugg, jobb och även vänner. Så bloggen var inte prio ett förstår ni.

Jag kommer att sakna honom som bara den, men nu vet ni varför. Jag ska sätta igång och blogga som vanligt någon gång nästa vecka.
oktober är ju även min månad (fyller år den 13/10) så det kommer att hända en massa roliga saker.
So stay tune!
ciao


svart

svart färg har spillt. precis där min själ tar plats. jag drar i mitt hår och skakar huvudet vilt. detta.händer.inte. jag blinkar för att se om detta är min vardag. det kryper in, närmare för var dag som går. detta.händer.inte. jag får panik. jag får ångest. jag skriker. jag håller för mina ögon och skriker som ett barn. mina ben klarar inte av och hålla upp mig. jag ramlar. jag slår mig. jag känner inte ens av det. jag trycker mot ett ställe där mitt hjärta skulle varit. det ekar av dess tomhet. jag ligger i fosterställning och tänker på hur fort tiden gick. snart är du borta, och jag kommer ligga kvar här. tänka; detta händer inte. men jo detta hände och du är inte här.


tigers must have!

En vän till mig har inskaffat den snyggaste plånboken någonsin, och jag vill också ha den. Jag har alltid velat ha en mulberry men nu har jag en ny kärlek, vips! Just like that! Alla tre plånböckerna kommer ifrån vårt svenska märke tiger of sweden. De två första kostar 599 och den vita kostar 499, finns även i grå.
Som ni märkt så har jag märkerat tydligt vilken det är jag vill ha!


jag vill ha nu nu nu..


bikbok till höst

Godmorgon!
Jag har aldrig varit direkt förtjust i butiken Bikbok, kanske för att jag aldrig tittar där inne. Fast nu har jag tagit mig en väldigt liten tid och funnit små saker som jag inte hade tackat nej till, inför hösten då. Speciellt mocka jackan som är inspirerad ifrån topshops vårkollektion. Den ska jag nog ta och köpa asp! Hoppas bara den inte också blir slutsåld, för då blir jag galen! Den måste jag ha. Attans att jag bara måste vänta inför september lönen... Eller.. kanske födelsedagspresent.. anyone? ;)


Den super blingade tröjan är ju hur cool som helst, dont you think?


babes

De här ursnygga skorna är bara för mig att hämta imorgon. Om jag tycker om dom?! I love them. Det bästa är att jag har fått tag på ett par som är helt oanvända, underbart! Jag älskar att jag jobbar på dinsko! Det blir dom här imorgon, men asp är ett par andra också mina, foton på det andra paret kommer.


dragkedjan är helt amazing! Jag kommer nog sova med dom på..


h&m eller topshop?

De här skorna kommer ifrån h&m och topshop. Jag tycker både skorna är gorgeous, men en har en sak som är IT! H&m skorna är billigare, men topshop skorna som är dyrare kan jag garantera kommer att hålla längre än h&m skorna. Vilken ska man ta då? H&m eller topshop? Billigt eller dyrare? icke hållbart eller hållbart?


vad sägs?


monki goes undies

var inne och kikade på monkis hemsida och fick syn på att dom har gjort en lite kollektion med underkläder. Hittade två par som var så himla söta! Så himla gulligt med lite lace. i like it


cuties!
psst.. godnatt.


RSS 2.0