mmm..

Hej på er!

Idag är en ganska tung dag, förutom att  jag är fortfarande seg. En liten söt vän till oss gick bort idag för två år sen.
Ville bara nämna det, så ni visste varför jag kanske inte kommer att vilja uppdatera något mer.

"Even when it seems we are going through some hard times
What do we do? keep smiling
Cause we know we're gonna make it through"






Puss

yes i am


i am in love with an angel

vet ni vad?

fortsätt att le för allt kommer att bli bra, det tar bara lite tid...

är dom inte för adorable?

Ända sen jag såg den här fotografen och hennes verk så har jag älskat henne. Jag såg henne på Oprah för två år sen, och jag tycker att det är så fantastiska bilder. Fotografen heter Anne Geddes och hon jobbar med småbebisar. Chem them out!



































Vad tycker ni?


äntligen

ja, äntligen! Min prins kom hem igår natt.

Men men, ikväll så kommer Björn hem så honom ska vi åka och hämta ifrån Arlanda efter det blir det något stopp och käka någonstans, vart vet jag inte!
Ni ska veta att jag är på pyssel humör, alltså inte att jag ska göra något utan mer att någon ska pyssla om mig, känner mig så himla hängig.

Som ni inte vet för jag ville veta först vad läkarna sa så tacka jag ja till slut till USA, fast med min otur så fick  jag inte min läkares tillstånd att få åka. Dels för att jag är mitt i en viktig utredning om det här med allergin för fortfarande vet vi inte varför jag blev som jag blev. Ni kommer väl ihåg när jag hade fått hemska bölder över hela kroppen? Well det utreder dom, så efter december får jag, och det är ju försent. Så hejdå usa då.
Därför har jag inte heller varit på humör för att dela med mig här på bloggen men ska ta mig tillbaka hit ju :)

Puss

jobbi jobbigt

Hej alla glada och även ni som är något annat!

Idag klockan 07,45 då låg ni alla säkert och rullade runt i en varm och gosig säng medans jag var tvungen att gå upp för att åka till sjukhuset.
Det var verkligen hur jobbigt som helst att gå upp vid den tiden, trodde att jag skulle ramla ihop!

När jag väl kom till sjukhuset så var det som vanligt en massa tester som gällde, och jag hann aldrig käka frukost så jo jag var stendöd! Åh  vet ni vad jag absolut hatar?!
Jo när läkaren eller ja vad som helst tappar bort dina testresultat så de ber dig att göra om de, eller något sånt skit.
Nu måste jag tydligen gå igenom all skit jag har gjort sen maj för att de hittar inte den journalen.
Vad fan, det är inte mitt fel?! Varför ska jag då få lida och gå igenom sånt igen? Men men, får väl bara bita ihop.

så långt ifrån

mitt hjärta dör utan dig, jag älskar dig din vackra varelse.

Steg för steg

Hej på er!
Anledningen till att jag har varit off är för att jag har blivit beroende, ja av sims 2. Helt sjukt, jag spelar timme för timme. Men jag blev tvungen att slita mig själv bort därifrån genom att göra en smaskig tårta ( har inte käkat den än )
Juste, får vi ingen sommar så får vi göra sommar!

Recept till jordgubbstårta à la Nosha style

ni kan göra er egna tårt-form men jag hade en färdig gjord.
3 dl grädde ( men jag hde 5dl och det kom över )
1 liter jordgubbar
lite jordgubbssylt
socker till gräddet.
Thats all you need!








steg 1 : Jag "smörade" på med grädde, och sen delade jag jordgubbarna i hälften så la jag dom efter varandra som en ring, och det var plan ett om man räknar nerifrån.

Steg 2 : Jag la på en platta, och smörade även den med grädde och sedan la jag sylten på, inte så mycket ör jag blandade ut det med grädden. Så min sylt blev ganska ljus.

Steg 3 : Jag smörade överallt nu på sista plattan, även på sidorna som ni nu ser.
Efter det så gjorde jag samma sak som jag gjorde med första plattan.
Jag fortsatte även med att lägga jordgubbarna som en krans runt den, så att den var rik med jordubbar.
Där har ni resultatet, är den ite vacker? Gosh, jag börjar dregla , gaaaaaah ...

P.s om ni får över med jordgubarna och grädde så är det bara till att göra så som jag
pp.s Haha, ser ni TJ skitungen i bakgrunden, såg honom nyss. Haha!




gissa!


Vad gör Nosh?

synd, så synd

Hejsan!

Ni som titta på matchen igår såg att det inte blev direkt så som jag ville, dvs att Italien skulle gå vidare vilket var riktigt synd. Jag gillar inte straffar, för det känns så orättvist! Spanien hade tur, men vad ska man göra? Nu ska jag iaf fortsätta att heja på turkarna! Juste! Jag måste också påpeka att Cesc var grymt bra, men det är han oftast (alltid). Ska också vara ärlig med att säga att jag blev smått glad när han satte straffen, kan ju inte hjälpa det han spelar ju ändå för Arsenal.

Enough om fotboll, idag har jag inte gjort ett skit förutom att spela "The Sims 2" bredvid tv-spel nörd till pojkvän, men jag var också en nörd idag så det gjorde inget! Haha.
Nu ska vi rulla hem till mig för att se någon film, i wonder what movie . . .

Puss

där ploppa den ut

hej igen!

Såg nyss att Jamie Lynn har fött en dotter. Maddie Briann ska den lilla tösen få heta. Alltså jag är nervös för deras skull, kolla hur de två Spears tjejerna fått det för sig, hoppas nu Maddie lilla håller sig i skinnet.
men vi måste också passa på att gratta de två ungdomarna, Jamie Lynn och Casey Aldrige. Anledningen till att jag säger ungdomar, är ju att det är inte så att de ens är 18 år än.
Hoppas att de klarar trycket för att vara föräldrar.

Ciao!






viktigt!

Sötisar, ikväll så är det spanien - italien som gäller!
Jag satt och tänkte, "tääänk så vinner Italien em också" , jag menar dom vann ju för två år sen vm, varför inte också em? Alltså omg, det pirrar i magen på mig!
Men vem vet, turkiet har jag varit hur jäkla crazy som helst. Så jäkla grymt gjort, sista matchen.

Men nu ska jag till Kista gallerian med familjen, måste ju passa på att shoppa nu när det är rea. Ut med er people!
Puss!

P.s är inte Alessandro del piero gorgeous? ;) 


jag glömde!



I can change your life

sex säljer?

hej igen!
Det finns något jag har tänkt på ett bra tag. Har ni undrat lika länge som jag ifall sex säljer? Alltså självklart säljer det men jag menar media.
Filmen jag såg idag "Jiddra inte med Zohan" som spelas av Adam Sandler, var verkligen mestadels sex. Jag tyckte att humorn var på låg nivå, knepig humor helt enkelt.
tycker att det är synd att man måste ta till med sex i filmer eller media överhuvudtaget för att nå publiken.
What a shame. Enligt mig så tycker jag att man borde satsa mer på humorn än att ta till med sex.
Varför inte nå publiken så som man gjorde förut. Rush Hour filmerna tex. de där är komedi, fast det är endast min åsikt. Vad tycker ni?

Godnatt! / N

How to play with scarf.

Godkväll sötnosar!

Mina byxor/chinos fick er att börja knappra lite under kommentarfältet, varsågod fortsätt så. haha, men vet ni vad? Jag är kär i de nya byxorna. Så sköna och lätta att bära på, jag ska sticka imorgon och se ifall jag kan hitta liknande fast i någon annan färg. För er som vill veta så är de köpte ifrån BikBok för endast 99kr, fast före rean kostade de 399Kr så jag hade tur! Eftersom de var så sköna, så hade jag på mig dom yterligare en dag till, man är väl inte grows för det? haha.




















Scarf, Italien
Linne, H&m
blus, gina tricot
byxor, BikBok
Skor, H&m








p.s

De nya byxorna, fast det såg ni ifrån mitt 10 sek sen inlägg.
haha, puss nu är det bio!

igår













tröja, gina tricot
(linne, tippy)
väska, italien
byxor/chinos, bikbok(nya)
skor, h&m




















världens bästa

Hejsan! 

Jag med en persisk bakgrund, firar inte midsommar, eller jo när var jag en liten skitunge. Men igår så firade jag midsommar med världens bästa person, Bosse!
Fick en så härlig midsommar, trodde inte att den skulle bli så mysig som den blev.

Som jag berättade igår så var vi ute i tyresta och hade en mysig picknick. När vi väl kom hem till honom så skulle i börja grilla, mums det med! Mot kvällen så är jag och han fulla i magen och nästan spricker, så får vi ryck och ska baka kladdkaka. Kladdkakan blev misslyckad (som vanligt) men idag på morgonen så var den hur god som helst, wierd?

Juste en film ni måste se är "Chaos theory" en film vi såg igår fast blev klara idag men iaf den var riktigt bra.
Check it out! Ikväll så blir det bio med familjen, myspys.

P.s jag lägger in gårddagens outfit senare, och kanske också dagens om jag kommer på vad det ska bli. Länge sen jag la in outfit bilder, don't you think?
Picknick i bilder 









B1 tåflörtar, B2 prins och jag, B3 Chardonnay med jordgubbar, B4 Picknick som tog slut

Ni anar inte hur mycket jag älskar den här skitungen, han är verkligen världens bästa pojkvän. (Beccs du är världens bästa flickvän ;) hihi)

Puss/N

Glà midsommar

Hoppas ni alla har lika mysig midsommar som jag.
Jag och min älskade har varit och picknickat med midsommar lunch vid tyresta och det har varit hur mysigt som helst.
Från chardonnay till jordgubbarna njöt jag tills regnet kom för att hälsa, men vad är en midsommar utan regn? haha, nej nu har vi tagit hem oss och vi ska mysa vidare här.

Puss och glà midsommar på er ifrån er nosh!

sluta!

Hello!

Jag blev lycklig idag! Jag såg att jag hade 734kr kvar på kontot vilket jag trodde aldrig att jag skulle ha kvar, men lucky me!
jag stack för att köpa chinos, men hitta mig ett par byxor ifrån bikbok som har rea nu. 99 kr fick jag byxorna för, vilket kap right? Bild och sånt kommer, plus att jag har fått hem en adidas jacka. Den får ni också se sen!

Man borde inte låta människor som jag gå ut, jag har lovat mig själv att jag ska spara pengar men jag förlorar dom lika snabbt som jag har fått dom. Anledningen till att jag köpte byxorna var för att belöna mig själv, how stupid isn't that? Men jag blev nöjd och hundra kr är ändå ingenting.

Puss!

du är

 

i can't help it

i love you


some times

you just have to leave some things behind . .

en seg morgon

hejsvejs läsare!

Jag är riktigt seg idag, som ni nog vet så har jag varit sjuk ett bra tag, och näsan är fortfarande jobbig mot mig. När fan ska jag ta och bli frisk, och frisk på riktigt! Äehj!
Men men, jag ska säga till er att det blev minsann ingen sagan om ringen igår, men det blir det däremot ikväll! Men runt sju - åtta tiden ska älskling spela korpen så ska nig dra och titta på det!
Måste ta och köpa grädde och jordgubbar, ni som har ätit de två delikateserna tillsammans vet hur gott det är. Ni som inte har ätit det än, ut och köp jordubbar och grädde nu!

Men nu ska jag prata vidare med Beccs och spela Mario galaxy- wii!! Love that game! p.s Bosse jag har kommit grymt långt nu, du borde vara fett stolt över mig!

/N

psst.. ge mig den där tårtan nu!


mmm ..

hello.

är steeen död, och det skulle jag vilja dela med er. Haha, nej jag skojar.
Jag och prinsen har snackat länge, eller han har snackat länge om att ha "Sagan om ringen"- maraton. Äntligen så har jag gått med på det, jag som inte alls är så intresserad utav sån typ av film, men jag är en snäll flickvän.
Beccs, ser du jag är snällll haha .
Så sagan om ringen är på g!

Puss/N




sommar med vind

Goddag!

Vilket väder vi har va? Har försökt sola nu ett tag, men det är så jädrans kallt. Solen är där, men sen så gömmer den sig under molnen, och då börjar det blåsa som fan. Men förhoppningsvis så har jag fått lite färg till, hoppas jag . . .
Idag sötnosar så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
 
Mami var så himla söt när hon väckte mig idag och hade fixat frukost, puss på dig! Kanske ut och käka med familjen ikväll, precis som ja alla söndagar.



Hoppas ni har en trevlig söndag!
Puss

LÄS LÄS LÄS DEN!

Hej igen!
Jag har nu kommit igång med den här boken, den är grym.
Den är så tilldragen, och jag kan inte sluta läsa den. 
Verkligen en läsvärd bok och som får dig att bli en del av det hetsiga livet som boken har att erbjuda.
Läs den, för den är verkligen hur sjukt bra som helts och  jag har ändå bara läst ett par fjuttiga sidor, och är redan så här fascinerad!

Så här skrev bokus.com 


"Snabba cash

JW är stureplanskillen som säljer kokain på de hetaste inneställena.
Överklasskillarna han hänger med anar inte att han är en uppkomling som ljuger om sin bakgrund.
Han vill vara som dom.

Jorge är latinon som kan allt om koks och som går i land med en osannolikt tjusig rymning från Österåkeranstalten.
Väl ute planerar han en grym hämnd mot dem som satte dit honom, juggemaffian med Radovan i spetsen.

Mrado är underhuggare till Radovan. Tidigare var han en av krigsförbrytaren Arkans fruktade pojkar.
Det enda han kan: att tortera och plåga utan hänsyn.

Dessa tre mäns vägar korsas på ett ödesdigert sätt som bara kan sluta i en kamp om liv och död. Vägen dit går genom de finaste salongerna på Östermalm, genom fängelser och de tyngsta kriminella gängen, genom skitiga förortsbordeller där flickor hålls fångna, ja, kort sagt, genom ett helvete. Och varför? För snabba cash! "

men beccs då

Älskade Beccs, just pga dig skulle jag inte heller kunna åka.
Det vet du väl, jag behöver inte ens förklara för att du vet hur mycket du betyder för mig, eller har jag fel?
Sötaste och bästa beccs, du vet att du är min syster även ifall vi inte kommer ifrån samma förälder, you know that!







Jag älskar dig grovt mycket min stjärna, min enda setareh!
vi två igenom precis allting.
Jag ska hålla i din hand och pressa precis så som du håller om min hand. Tillsammans hand i hand så ska vi kunna gå igenom eld och vatten.
Du är bäst!





du kan vinna!


Söta läsare, tänkte länka till Jessica som håller en tävling, och den avslutas imorgon 15/6.
Var också med, men få inte er motivering låta bättre än min, haha. skojar!


Puss

drömmen blev en mardröm

Hej på er!

Ni var visst nyfikna på vad mitt svar blev, men jag ska då säga till er att även ifall jag skulle gått så hade jag gått utan mitt hjärta. Mitt hjärta är här, och speciellt en viss person har den jag kunde inte bara åka, lämna honom.
En dröm som jag hade nu om Usa, kan jag förhoppningsvis uppleva om något år. Min dröm till att åka blev nu med tiden en mardröm, ett mörker.

Hade jag åkt, så hade det gjort så oändligt ont och jag hade noh haft svårt att kunna hantera den smärtan. Just nu har jag en annan dröm, och den är att vara med bosse, min soulmate, mitt hjärta, min prins, min pojkvän och även min bästavän. Hur ska man då kunna åka ifall jag lever i en dröm när jag är tillsammans med honom. Varje dag med honom känns som en dröm.

Så mitt svar kära läsare var ett stort nej.

oh nej . . .

endast 16 minuter kvar, och jag vet fortfarande inte . . .

if i had my way


underbar låt

ångest

Egentligen är inte detta något inlägg som ni kommer att tycka är så kul, men som jag har sgat hundratals gånger så är det min blogg, och jag har den för att kunna lätta på hjärtat då och då.
Som de flesta av er vet så ska jag kanske, har fortfarande inte bestämt mig än åka och plugga i ett år i Usa, och jag skulle i sånna fall åkt nu den 15 augusti.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! Att få tillfället att bo i usa och studera där i ett år är något jag har väntat på enda sen jag fick reda på att något sånt är möjligt. Det har varit en dröm sen jag gick i 5:an - 6:an.
Nu när jag väl har fått den möjligheten så vet jag inte vad jag vill. Att åka är inte bara att åka, jag lämnar då ett helt liv här genom att åka.

Att åka och att bestämma att jag ska åka känns inte riktigt som att jag har den rätten att ta ett sånt beslut, alla de andra människorna som spelar så stor roll i mitt liv, what about them?
Är det meningen att jag ska strunta i vad dom tycker och bara åka? Är det ens rätt att göra så, jag tror inte det. Eller?

Fan, förstår ni nu vilken jäkla ångest jag har?Jag har verkligen ingen som helst aning om vad jag ska göra, och mitt beslut ska vara meddelat senast imorgon klockan 13,00.
Kan inte någon bara ta detta beslut åt mig, jag lovar jag har inget emot...


because . . .

...Ernosh fyller 17 år idag!

puss på dig sötis!

gulleponken

Hej på er!

Jag glömmer aldrig sjukhusbesöks tider, alltså verkligen aldrig, FÖRÄNS idag. Skit!
Det värsta är ju att jag har även blivit värre så jag måste verkligen få hjälp och sen glömmer jag bort det, ajjabajja nosh!
men men, tiden var idag klockan 08.10 vem tänker på det första dagen av sommarlovet? Inte jag...

Men men, nu har prinsen åkt till hultsfred, tönt.. nej jag skojar jag hoppas att han får det jätte trevligt där.
Nu sitter jag och myser istället med TJ skitungen, har varit ute och gått med honom så nu är han trött, som vanligt och ligger vid min sida när jag läser min bok. "Snabba cash" jo jag vet jag är ganska sent ute med att läsa den, men whatever!

USA svaret ska in imorgon senast 13.00 får inte glömma bort. Btw jag vet inte ens vad mitt beslut är, åh ångest som fan, help?

Ska ut och fika med Nancy min moster och mami ikväll, lite girlsnight. Mys!

p.s jag vill ha
Puss på er!

för vi har sommarlov!

Goddagens på er allihopa!

Jag är fortfarande en sjuk människa men det gör mig inte mindre glad att säga att jag har sommarlov!
Finns nog inte någon känsla som är bättre än att ha sommarlov, och tanken utav att du inte behöver gå till skolan på några månader, ahhhhhhhhhhhhhhh säger jag bara!

Vet inte hur det blir ikväll, kanske fest, kanske chill kväll eller kanske bara att nosha ligger hemma och kollar på film. Som den tråkiga människa jag är när jag är sjuk så blir det nog val 3.
Men vi får väl se, hanna om du ser detta, kontakta mig! :)

Puss!

bli frisk människa!

hej på er.

Jag har nu legat i sängen hela dagen, ingen class-day för min del är fortfarande sjuk men den har blivit värre. Näsan rinner som en vattenkran, stäng av den!!!
Men men, ska fixa till mig ska till stan med Bosse för att kolla på Spanien-Ryssland matchen, go spain!

sjuka pussar ifrån en sjuk nosh :( .


ingen bra start

Godnatt alla söta.

Prinsen är inte prins längre utan en smittande sjukling som tyvärr smittat mig! Blää, jag som ska snart få sommarlov, hoppas jag blir frisk före onsdag för då är det skolavslutning och då vill jag vara frisk.
men just nu så är halsen kraslig, näsan rinner och ögonen.

Så på med nattmössan för nu ska jag sova.
och imorgon efter skolan inväntar en shopping på myrorna med sötis Kristina! :)
Godnatt!

nu blev det visst 14!

Solen är uppe idag med, men inte lika starkt fast värmen är som vanligt.
Idag fyller Prinsen och jag 14 månader, hihi. jag älskar dig hjärtat!
Jag ska vara ärlig och säga att jag inte har något vettigt att skriva det enda jag ville säga var att jag längtar tills onsdag för då äntligen börjar mitt sommarlov!
Och juste ett tips till er, kolla tecknad filmen "det levande slottet" den är helt underbar, finns nog ingen tecknad film som kan vara sådär varm! så check it out.



Puss på er , och ut och käka glass med er! :)

heja sverige?

Kan man fortfarande säga godmorgon? Men jag vaknade klockan 09,00, men what the heck!
Idag som nu hela svenska befolkningen (kanske) vet så är det sveriges nationaldag. Jag ska vara ärlig, jag känner mig inte extra svensk idag eller någonting. Hade jag varit däremot i USA, och det hade varit deras nationaldag, så hade jag känt mig amerikansk för de tar alla de här helgdagarna så seriöst, men här i sverige nja..

Men nu ska jag åka till prinsen för att sola och sen ska vi på picknick, myys!
Puss på er, och ut i solen med er !

sötare plutt finns inte


jag hjärta dig plutten

när bosse var

i madrid så fick han med sig hem det här till mig! och min prins känner mig så himla bra att han köpte saker so mjag ville ha, med rätt färg!

1.klänning ifrån intimissimi (kommer ni ihåg tjejer?) /för er som inte vet, den där affären fanns det massvis av i Italien!
2.sjal, Zara
3.shorts, Zara

tack älskling, och sjalen är så underbar med dess färg ... limegrön! beccs remember? ;)

där tog pengarna slut

jag har nu funderat över hur snabbt mina pengar tar slut, men sen när jag fotar allt jag har köpt så känns det inte mycket, men sen tänker jag över priset och ser direkt att smått, smått så har pengarna tagit slut! 
Här är ifrån Italien!
 
Allt det här var då ifrån en marknad vars namn jag inte kommer ihåg!

detta var ifrån förra veckan, tror jag?


1.tröja, gina tricot, 79,90(rea)
2.klänning, veromoda
3.skor, dinsko, 399;-
(och en kortskjorta som är min favorit men min kamera vill inte ladda upp, en annan dag kanske! )

idag:

både två för endast 129 riksdaler! hur bäst är inte det? de där orange färgade ska jag ha till klänningen, på onsdag nästa vecka! För då har jag skolavslutning!

för dom har tagit studenten..

och fyfan va jag är avundsjuk. Jag vill också!
Idag var ingen vanlig dag utan treorna hade utspring. Jag, Nattis och Silvia drog till stan för att kolla på dom men efter det joina Sania med oss och det blev först present shopping till Claudia som fyllde 18 år för inte så länge sen, och på lördag blir det firande. Mycket fin fina saker blev det.
Själv köpte jag två söta skor, kommer foton! Ska ta foto nu på all köp jag har gjort sen italien, dvs 3 veckor :) .

i'll be back! , puss

upp och hoppa!

Precis, upp och hoppa för jag ska gå och lämna cv till tre butiker! Hoppas nu bara på att iaf en hör av sig fan va det skulle vara skönt isf.
Filmen igår var verkligen girly girl movie men så jäkla adorable, verkligen en sorts kärlek man endast kan se i filmer. Princess movie so bad! Mamma och jag längtar tills "Sex and the city- the movie" kommer, för då gäller det att se den under biopremiären. Va mys!
Men igår var verkligen hur mysigt som helst, tack mami för att du verkligen made my night du är världens bästa mami, i promise!

Men nu ska jag in i duschen en snabbis, fixa mig och sen rulla!
hörs, puss

RSS 2.0