"Honey, im home!"

godnatt är rätta ordet, men struntsamma, ska sova snart men jag ska kortfatta det.
Eftersom jag ville överraska Elmisen som trodde att jag skulle komma imorgon så skrev jag aldrig i bloggen att jag skulle åka till helsingborg IDAG. så japps här är jag nu. äntligen! Och imorgon så ska jag och en helhög med skåningar fira nyår och Beccis födelsedag!
Känns så sjukt bra för nu är jag hemma! Nej men ifall jag inte slutar nu så kommer Beccsi bli lite argis, haha. Nej men bloggar lite om idag och vad som händer imorgon, imorgon! HAHA.
Hoppas er nyår blir lika bra som min, om inte bättre? haha, inte för att jag vet hur den kommer att bli nu, men jaja. haha. Vi hörs imorgon då.
Ciao!, eller som sagt godnatt, hihi!


C B - Yo (Excuse me miss) REMIX

Hejsan/Godmorgon.
Ja, jag är en sömntuta, men har nyligen haft svårt att sova på kvällarna, men det är nog för att jag sover bort hela dagen?! Men nej nu ska lägga in denna "gamla" låten, för mig känns den inte så för det är nog så med alla att när man har ej lyssnat på en låt på hur länge som helst så fastnar man kanske senare igen
Men nu har jag hittat denna remixen på excuse me miss, ifrån Chris Brown så nu är jag nöjd med låten!
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig till middag lite senare. Ha en trevlig helg, och gosh har alla hittat nyår outfit? Jag har kläderna men tyvärr inte skorna, leta galet efter svarta pumps men nopp inget. tänkte beställa hem ett par ifrån ellos.se som har rea, 99;-. Blir nog så!


Och juste, jag och mina kategorier, men nej jag tänkte lägga in en ny, och det "Musik"
 för jag lägger ändå in så mycket så varför inte göra en egen kategori till det? Vad tycks?! :) blandat med nytt och gammalt, säg till ifall ni vill att jag ska lägga in någon speciell :)

Peace&Love, Nosha♥

Justice D.A.N.C.E

hejsan!
Japp jag har fastnat för låten, speciellt denna remixen, det är något med låten helt enkelt!
Ska till sjukhuset om 5-10 min, nej inget farligt de vill ta blodprover och sådant för att kolla upp en massa stuff. Orkar inte ens bry mig längre, har ingen lust helt enkelt! Så efter sjukhus besöket så ska jag till stan för att byta B's julklapp och köpa en ny, och sen så blir det nog fika or something.
Köpte igår flybiljetterna till Helsingborg så nu jävlar ska jag åka! Wuho, så galet kul det kommer att bli, och jag längtar som fan! Shopping, fiesta med Beccs för nu ska vi fan festa blev ju inget sist så nej nu ska vi festa sönder. och fika och käka ute hit och dit. oh jag längtar!
Så nej nu ska jag kila. bloggar kanske senare!


Peace&Love, Nosha♥

tofflor!

hej igen!
Jag tänkte komma med ett tips som säkert ligger också hemma hos dig, men ifall det ej finns så gör det väl ändå inget ifall jag skriver ner det här!
Och det är att skaffa tofflor! Söta mjuka och sköna tofflor. Är som besatt utav tofflor, har tusentals här hemma, och jag fick ju ett par nya utav Kristina (B's mami). Och dom är så über sköna, så söta också med dens blommor på. De är vita med, rosa och vita blommor på tillsammans med gröna grenar, eller vad heter det nu igen .. haha, har glömt ajja!
 


Men jag kollade på Have2have där det finns budget pris med fina saker, och där hitta jag ett par söta och de ser ganska mjuka och sköna ut, för endast 149;- som ni ser på bilden är de röda med brun textil "stuff" på. Haha, har tappat svenskan, 
har glömt en massa saker idag känns det som!




Nej nu räcker det med bloggandet, för lillebror ska tydligen ha datan! Gaah, när jag får anti virus stuff till min data,så är jag out of here, och med det menar jag från lillens rum! För igår fixa papps datan och nu väntar jag bara på anti virus something something och sen så kan jag använda internet till det! Så skönt det ska bli.
Och en liten sak till, nyårs firandet kanske blir a la helsingborg style tillsammans med flicksen där. Och det kommer blir så himla kul för Beccs ska bjuda dit alla vänner, och Beccsi fyller också år då. Gaah! Nej nu ska jag bort! Ska köpa naturgodis så jag har något att knapra på, i hate you mens!

Peace&Love, Nosha♥

kids and engagement?

Hejsan alla söta!

Ja, som ni nu alla har SÄKERT märkt så är det mycket frieri och barn påväg, eller är det bara jag som tycker så?
Barn hit och dit, vafan kom kändisarna på nu how to make a baby? Man börjar undra lite på vad som är på gång. Haha, inte för att det skulle vara något.
Men nu strax efter Jamie Lynn så får man höra utav samma källa att Jennifer Aniston också är gravid, och Helena Seger (Zlatans flickvän)  är höggravid och bildbevis finns det också! Här tillsammans med Zlatan och lillpojken Maximilian
Fergie som är tillsammans med hunken Josh Duhamel sedan tre år tillbaks ska ha förlovat sig. Så congrats till er två turturduvor!
Och en nyhet till som är ändå lite sen men jag vill påpeka är att greys anatomy "Izzie" Katherine Heigl ska också ha gift sig tillsammans med sin nu man Josh Kelley som är två år yngre än henne själv. De gifte sig dagen före julafton. Grattis, Grattis!
Men nu vill jag göra en liten lista på hur många som är gravida just nu och som blir mammor till 2008!

Kändisar som är gravida at the moment är ;
♦Christina Aguilera
♦Nicole Richie
♦Halley Berry
♦Melissa Joan Heart ( a.k.a "Sabrina- tonårshäxan" )
♦Jamie Lynn Spears
♦Jennifer Lopez
♦Cate Blanchett
♦Jessica Alba
♦Lily Allen
♦Helena Seger

Så massor med bebisar blir det nästa år.  P.s jag kanske har missat någon/några så skriv gärna in!
Och en liten nyhet som jag fick höra idag på morgonen är att jag har nu fått en liten kusin till, en liten flicka blev det och hon ska få heta Ronika! hihi, så grattis moster!
Thats all ifrån kändisnytt för idag!

Peace&Love, Nosha♥

B S - Piece of me REMIX



I den här låten får man verkligen höra att hon är ärlig, att hon verkligen kämpar på och att hon har det jobbigt med fotografer och media över huvudtaget. Och det är synd om henne, för kolla hur hon var innan, och nu...
Stackarn! Men vem vet systern kanske lär henne hur man ska ta hand om ett barn, för hon är ju gravid... ack ack ack Spears familjen! Good luck , cause you sure need it!


Peace&Love, Nosha♥

igår och idag

Hejsan sötisar!
Japps, idag är jag defenetivt på mycket bättre humör än vad jag var i måndags, det kanske märker ni? Jag skäms faktiskt över det inlägget, men jag ville vara ärlig. Hade en väldigt jobbig julafton, men däremot igår hos B var mysig. Fick adidas sett utav honom, och utav hans söta mami fick jag tofflor, bilder på dom kommer. Anledningen till det är att jag fryser alltid så himla mycket om fötterna hemma hos B. Så jätte gulligt! :) .
Igår så stack jag, Moster Nancy och henns sötis vän Shekar ut igår. Och det var verkligen hur kul som helst, vi dansa som aldrig förr. HAHA, fötterna verker lite idag också. Men det var skit kul, jag ska försöka lägga ut en bild på oss tre ifall jag hittar.
Mamma kom också senare, men som sagt vi är ju lite ovänner just för tillfällligt så var det inte lika kul, men hon ville inte förstöra kvällen genom att ge sura miner eller något så hon spelade som om allt var helt okej, men dagen efter dvs idag så är hon tillbaka till det hon har varit den senaste veckan.
Men men idag så har jag bara legat i sängen och gjort nada, ska hem till B lite senare och se på kära Arsenal spela! Vi får hålla tummarna på att de vinnar annars är det inte kul med en sur B.
Men men, nu ska jag ta något att äta, och in i duschen få koppla av lite av gårdagens festande.
Och juste, nej ingen mellandags rea idag, får se ifall jag kanske åker in imorgon ska också byta B's present, hans bror hade tydligen köpt en likadan, dvs super mario spelet till hans nya Wii. P.s han fick ett par Calvin Klein kallingar också. Men nej nu ska jag kila och äta!

Ett litet tips!
Jag har nyligen gått ner 5 kg
, med en grej jag inte trodde skulle göra någon direkt effekt, och det är att
♦dra ner på sötsakerna och
äta en rejäl frukost och lunch, och till
♦kvällsmiddag äter jag sallad, men inte en liten eller så alltså en ordentlig sådan också. Men jag åt inte så att jag skulle spricka utan mer så att jag känner att jag är mätt.
Plus att jag dansade.
Det som jag tycker med detta är att jag tycker att det är nyttigt sätt att gå ner i vikt, men ska försöka hålla mig nu i 49kg. Inte 50 eller mer, nej tack! Men jag säger inte att det är fel, NO NO NO, dont get me wrong!
Det andra som också är väldigt bra är att promenera mycket bra, för du även motionerar plus att du kommer ut och får frisk luft!

Peace&Love, Nosha♥

GOD JUL!

hejsan!
Tänkte först vara helt och håller oärlig och dra en lögn om hur underbar min jul har varit, men jag ska inte ljuga. Den har inte varit det. De jag absolut inte ville, hände ändå. Skrev ingen önskelista i år, för det enda jag förväntade mig i år var att för en gångsskull så skulle det bli en bra och alla skulle vara glada i år. Men nej, inte detta året heller...
Det känns just nu som om min själ och min kropp inte passar ihop. Känns faktiskt som om jag egentligen inte tillhör denna familj och släkten. De är inte som jag, och jag är inte de dom förväntar sig.
Min julklapp till er är ganska tragisk för jag ska skriva lite om hur det är egentligen att vara just jag. Försöker glömma bort hur jag egentligen har det här hemma, genom att skriva de positva delarna i mitt liv så jag glömmer bort det dåliga, men tyvärr så följer de alltid med mig precis överallt.
Årets jul är nog den jobbigaste på länge. Att mina föräldrar som "hämnd" skippar julmaten på grund av mig, vem fan gör så? Jo dom. De flesta i min släkt är så besvikna på mig för att jag inte följer deras förväntningar att jag inte tänker så som dom vill, så de följer med trenden som mina föräldrar skapade i år.
För första gången så kollade jag på Kalle Anka själv i mitt rum, men lapporna släckta. Bort från dom, bort från deras värld. Att känna så som jag gör, är egentligen inte så himla jobbigt för det har blivit en vana att känna såhär.
Jag skriver inte detta för att någon ska "Tycka synd" om mig eller något, utan mer som ett "vi är INTE perfekta" Man vill vara, men det går tyvärr inte.
Det jag kommer att ge till mina barn under julafton är en dag full med glädje och kärlek oavsett vad som hänt tidigare i veckan, eller kanske också dagen innan, under julafton så ska jag skippa all bråk och skit, och bara konsentrera mig på min familj. På bordet ska det vara en massa god julmat, på tv ska det vara Kalle Anka och under granen ska det vara julklappar. Oavsett ifall jag skulle ha det bra ekonomiskt eller inte så ska jag försöka ge dom en massa kärlek som inte pengar kan ersätta, ska inte få mina barn att känna att de hatar julen eller något i den stilen. Oavsett vad jag än har upplevt under julen så ska jag ge dom hopp om en underbar jul.
Detta är vad som finns bakom ett leende hos mig, så mycket saker som man ej vill säga för att folk har fördommar och en massa saker. Detta är jag, helt naken...

GodJul på er alla, önskar er verkligen från djupet av mitt hjärta att iaf ni har det bra tillsammans med er familj och vänner. Alla behöver inte hade som jag, men har någon det så lider jag med dig. God Jul, önskar Nosh♦


Lucka 21

hejsan!
Pussttt, säger jag bara! Jag har fått städa hela lägenheten, för att få cash till imorgon, julklappar you knoow! haha. Allt för christmas right? Åh blä på det just nu, nu är jag bara så himla trött att jag egentligen knappast orkar blogga, men jag ska vara en schysst bloggerska och lägga in lucka 21!
En mysig låt, gosh snart, snaart är det jul förfan!!

Lucka 21 Klicka här

Nej nu ska jag bara ta det lungt och vila ut till middagen som vi ska ha här hemma om någon timma. Åh varför just idag ...
Imorgon, ska jag och Ilkay sticka till stan och julhandla, någon som vill med ring bara! Hoppas jag bara hinner köpa till alla imorgon, för jag vet ej ifall jag kommer att orka gå på söndag, med det kommer förmodligen bli så. Men struntsamma, det är snart jul! haha. Efter det blir det middag hos B. Stressig dag imorgon, känner det på mig redan nu. Åhhh! Orkar inte med stress, det är typ de julen handlar lite om, eller?

Måste skriva ner en liten sak, och jag menar inte att detta är till någon direkt. Så söta ni ta ej illa upp, för jag dömmer inte utan jag skriver bara min egna oppinion. Det är om att stressa i ett förhållande vare sig det är i början eller i slutet. Att stressa fördärvar så himla mycket. Att i början av ett förhållande stressa och "hunda" kan skrämma iväg. och mot slutet av ett förhållande, så kan man stressa till att det blir slut. Att man inte ens hinner prata ut eller jobba på det, utan man stressar helt enkelt!

Peace&Love, Nosha♥

Jullov.. men ändå ångest!

hejsvej igen!
Alltså jag måste vara helt ärlig, fastän jag nu har jullov och det närmar sig julen så blir det bara ett steg närmare ångest.
Jaha, nu hörde jag att ingen kanske orkar laga någon julmat, fyfan va fuckd up! Alltså vad är julen utan den goda maten? Alltså nu är jag så trött på allt sånt här skit! Liksom vad är det för tramserier? Ingen julmat typ ingen jul? :s . Nej detta måste lösas för annars vet jag inte vad jag tar mig till!
Och nu så har jag inga pengar, great! Alltså verkligen allt börjar bli skit dåligt, eller så är det bara jag som ser dåligt på allt? Hur fan ska jag nu kunna köpa julklappar och så... Alltså känns som om hela världen har vänt ryggen mot mig. Snälla någon hjälp?!
Runt julen ska man väl vara glad och så himla lycklig för man ska samlas ihop och hela det, men vart är alla i år? Känner på mig någonstans inombords att denna jul kommer verkligen att suga. Fan också! Jag älskar verkligen julen och sen så ska det gå såhär. För att nu är alla helt plötsligt så jäkla trötta? Åh, gräv ner er!

Men men, min dag... Åh nej nu är jag så arg, sur, besviken och är full med ångest så orkar inte ens börja med hur den var på morgonen, har aldrig känt mig sådär dum förr. Stå där och ha munnen stängd och inte säga ett jävla skit! Nej, är besviken på mig själv... som faaan!!
Dagen fick en vändtur när jag stack hem till B och fick spela loss med Wii, alltså det spelet är verkligen sjukt kul, slå det där alltså! Men men efter två gångers fram och tillbaka till Farsta C, så fick vi äntligen spela two players! Kul var det. och där kom det igen det där ordet som jag nu sagt biljontalsgånger. Usch, men vad ska jag göra det är ju verkligen kul ... :$. Jag är verkligen knasig jag...

Nej känns som om jag endast vill klaga och vill inte dra ner stämningen här i bloggen så ska strunta i att skriva mer än såhär. Och bara sitta och hoppas på att det ska bli bättre. Vem vet jag kanske får ett "Julmirakel"? Eller händer sånt endast i julsagor ..
Men nej lite bilder ifrån hur kul jag och B hade igår med våra lussekatastrofer sätter jag in. Lite kul måste jag få? :D. haha. Som sagt jag är knasig! Men vi hade ju verkligen skit kul, haha. Men som sagt nu vet vi att vi aldrig mer ska baka lussebullar tillsammans, för det var inte gott det var bläää! Pumpkin, nästa gången följer vi receptet precis så som det står, för det funkar verkligen inte annars. Men vi får hoppas på att pepparkakorna blir bättre, right? ;D
En liten fråga till er alla, är mjöl bra för huden? haha för då måste min hud bli perfekt. Haha. Säger en sak, mjöl krig är verkligen hur kul som helst, mysigt också! Speciellt när det är sådär vit. Haha som sagt "Baby du är svensk nu!" För er som ej fatta det, är för att jag hade så mycket mjöl i ansiktet att jag var vit och ja, svenskar brukar vara ljusa. haha. och jag är ej. Men aa ni förstår hoppas jag! Mogen B är, visst är han? så söt!
Men hade bäst, imorgon så ska jag försöka tjäna ihop 500 :- Önska mig lycka till?
P.s mina med russin, B kör utan, mina är finare va? (A)

Peace&Love, Nosha♥

Lucka 20 + julklappstips!

hejsan! Idag har det varit en skön dag, men jag tar i detalj i nästa inlägg hur jag verkligen kände inför dagen idag! Det var inte så superb, men jag var inte så nöjd med mig själv. Men what the heck nu har det hänt?! :).
Jullov är det jag ska tänka på nu!!
Dagens låt är en klassiker med ett jävligt klassigt band!

Lucka 20 Klicka här

Dagens tips är egentligen så typiskt men ändå så himla bra. och det är Giftbox! I en giftbox så finns det egentligen vad som helst. Man kan köpa parfym giftbox, och då får du oftast en massa saker med i den. vilket är hur kul som helst. För då kan du testa på hur andra saker är. Lite men bra helt enkelt.
Giftbox är så vanligt att det finns att köpa nästan överallt. Jag var i MAXI för någon dag sen, precis vid ingången så ser man giftbox precis vid entren, vid smink avdelningen. Som sagt det finns överallt. Det beror på vad för någon sorts giftbox du vill köpa, det finns sådana med olika märken, dvs GUCCI och allt sånt där, men sen så finns det en massa som NIVEA o.s.v och det är jätte billiga, sist jag såg så kostade inte mer än ca 200-300:- . Men kollar man ordentligt och har lite med cash så går det att hitta bra men inte så dyr heller! :)
Mitt tips är att kolla i Kicks, där finns oftast !

Peace&Love, Nosha♥

lussekatastrof!

Hejsan på er! Eller snarare sagt Godnatt!
Jag som ska upp tidigt imorgon, och ja jag ska verkligen komma i tid också! Ska blogga bara lite snabbt.
Japps, idag så bakade då jag och B, och vi som trodde att det skulle gå bra och allting vilket det gjorde det... ett tag! haha. Nej men det gick verkligen bra tills vi sätter in dom i ugnen och det är tydligen fel med värme something something... haha. De blir hårda utanpå och inuti är de helt ogjorda. Fastän de är så, så äter jag ändå två jätte småtingar. VAR TVUNGEN, vad ska man göra liksom när man är en lussebulle älskare?! :D haha.
Men imorgon ifall jag hinner så sätter jag in några foton, och något foto där B leker lite omogen med deget, haha. Skit kul dag. Verkligen JÄTTE KUL. Har ingen aning om hur många gånger jag har sagt det ordet nu, alltså "Kul" haha. Sa det minst 10000000000 gånger när jag såg att B hade köpt Wii, gosh så sjukt kul! HAHA. Nej men jag rekomenderar det spelet som in i!
Så bra att de har gjort ett spel där barn/ungdomar kan nu röra på sig när de spelar, så de ej sitter där framför ngn skärm och bara latar och gör inget mer än att knappa runt. Så bra gjort där Nintendo!

En liten grej jag bara måååste skriva in! Det är hur tjejer och kanske även killar, (vet inte någon, men det finns) som inte vågar prata med sin partner. Hur jobbigt är inte det? Ifall man älskar sin partner och man delar allting med henne/honom, varför vågar man då inte berätta och säga hur den personen egentligen känner. Det ända jag tänker är hur falskt det ändå måste vara. Att gå runt och vilja säga något men gör det inte för att man är "rädd" över hur den andra ska reagera. Nej då älskar man inte varandra, hur kan man göra det när man ej kunna vara sig själv när man är med sin partner? Älska, nej det är för starkt för att sägas så, man måste kunna vara sig själv, kunna vara bekväm med sin partner. Eller har jag fel? Men jag ska inte dömma för jag känner en hel del som har det såhär.  Och ta inte illa upp, de är inte det jag menar. Vill bara att ni ska kunna öppna er så som ni berättar till mig. Ställ honom/henne mot väggen och säg "Ja såhär ligger det till jag vet att du ej kommer att gilla det, men såhär är det..." Och så är det bara. Så pojkar och flickor let your inerself out! Kan man säga så? haha.

Nej nu blev det för långt inlägg, har ju hört att folk klagar på att jag skriver böcker här i bloggen, inte meningen men ibland blir det så när fingrarna knapprar iväg.
Imorgon är det ett litet framförande slut grej för project week och sen christmas show, som senare kankse kommer någon video till, och sen så blir det avslutning, tack och lov och sen är det JULLOV! Efter det ska jag nörda mig och spela Wii haha med B. Och sen skulle jag nog träffa Jennifer tösen!
Sen blir det nog mys.
Ilkay glöm inte på lördag! Gosh har så mycket att göra då, hoppas jag hinner :| . Men nej nu ska jag sluta! Godnatt på er alla söta!

Peace&Love, Nosha♥

Lucka 19+ julklappstips!

Godmorgon, eller god eftermiddag kanske? :) .
Hur står det till idag?! Själv så är det hääärligt! Har fått sova ut idag, vilket var väldigt skönt. Men jag känner mig bara lite krasslig, kanske sjuka påväg? Oh no then! Men, det går inte att undvika, mami där hemma är sjuk, och även B. så vad ska man göra? :D . krya på er ;D.
Men men dagens låt har jag aldrig hört förr, men men det är B's request så kör på bara!

Lucka 19 Klicka här

Jag har varit för tusende gg jätte dålig på att uppdatera julklapstips så idag kör jag på en, fastän det är inte en jämn dag!
Dagens julklappstips är underkläder! Det bästa med underkläder är att det finns så mycket utav de, och olika! Stort utbud helt enkelt. Det finns en massa på nelly.se Och julens modeller på sidan är Annie bing och Musse. Plus Maragrita som var med i årets topmodel och som kom tvåa! So check it out.

Här är Annie, i Miss sixty underkläder både bh och trosan. Paketpriset att köpa de två tillsammans är 898:- Men endast bh kostar 599:- Och endast trosan kostar 299:-

Här är hon igen med rosa Calvin Klein underkläder. Tillsammans blir det sammanlagt 748 :- Endast Bh kostar 499:- och endast trosan kostar 249:- Finns även i grå färg!
Margarita har på sig något som liknar det fast lite biligare. Det är DKNY och kostar 698.- och du sparar 26% för det är paketpris på det här. endast bh kostar runt 399:- och endast trosan kostar 299:-. Det är grå spets med en urgullig liten vit rosett på trosan. Väldigt sött tycker då jag!


Här har vi musse i röda björnborg kallingar som jag tycker passar perfekt till julen,med tanke på färgen då. Som kostar 249:-

Här är både Annie och Musse, men jag var inte så förtjusd i Annies underkläder så jag skippa de,
och tänkte mer på vad Musse hade på sig. Och det är ett par Calvin Klein, som är lite fräcka med lite små detaljer på själva märket. Klicka på fotot så blir det bättre att se.

Här har vi Annie igen med Hanky Panky underkläder. Röda och perfekt till julen! Tillsammans kostar det 699:- Endast bh kostar 510;- och endast trosan kostar 189:-





H&M har också kommit med en massa, men det var inte så myckt tyckte jag. men det bästa med Hm är att det finns fina, men man måste leta fast när du väl hittar så är det billigt och bra. Som den här som jag hittade precis. Det är en Push-up bh, som kostar 98:- och hotpantsen kostar endast 59.50:- Fint och bra. Du kan gå in och kolla mer på H&M här för att leta vidare!

Nu har jag bloggat klart för idag. Lite längre än vanligt, right? Men hoppas du gillade tipset! :D hade bäst och snart kommer B hem så vi kan baka lussebullar! Mums, va gott det ska bli !

Peace&Love, Nosha♥

... men passar dessa då?

Hej igen!
Är på bra humör som sagt så jag tänker slå på stort och skriva ett till!

Jadu, idag så kom jag till skolan runt 11,30 tiden, direkt så käkade jag med flicksen. Eftersom det är projects week så är det lite halvt drop in. För att man har inga direkta lektioner. Som tur är! Men men, när vi väl hade slutat så hade jag blivit fast klistrad framför datan, om inte vad jo ett spel. HAHA, jag satt där och vägrade gå bort. Det är grymt kul, kör du också LÄNK! Nej, men jag garanterar dig att man blir som besatt utav det. Till slut så fick Ilkay bort mig med att hon säger att hon hänger med mig till Papps. Skulle kolla på glasögon IGEN. har gjort det nu vartenda dag denna och förra veckan, typ? Och det är samma fråga heeela jäkla tiden ifrån mig och det "Men passar dessa då?" dom på synsam måste ha tröttnat på mig. för nu känner dom mig och hälsar skit gullig. Så söta! men men, hittade däreomt mina glajjor på synsam här i handen faktiskt. Så aa det blir dom helt enkelt! :D
Men men, efter det så fick vi as mycket bullar för pappsen känner dom på ett cafe nära hans jobb så han får  ju hjur mycket som helst! P.s ska söka jobb där faktiskt. Wuho tror att jag får det för att pappsen har pratat gott om mig och så. Wuhoooo! :D äntligen jobb? snällaa!

Men men, sen hände inte så mycket mer, förutom att jag stack till centrum kolla glasögon där och sen köpte blommor till mami, och nu är jag här!
Ska baka lussebullar imorgon, yes äntligen lite jul stuff! haha. Men men, nu har jag skrivit ett nja lite långt inlägg så det räcker. Men avlsutar med en skön låt som jag tycker är så dödsskööön!


Enjoy the sweeeet hazel sooong!

Peace&Love, Nosha♥

lucka 18 +julklappstips!

Hejsan gullunge ! :D
Japps, idag är jag på super humör, men ändå lite sne. men men skit i det ! Nu ska vi alla vara glada, för snaaaaaaart är det jul och då är ju nääästan alla glada, är det inte så? Men det är bara en "typsik" julgrej, att alla ska vara glada, en liten fråga är det en regel eller är man bara ultra glad för att man ska få klappar? :P. i dont get it! . Men jag klagar inte jag älskar julen. fast här hemma har alla varit lite allmänt sega inte ens börjat pynta jo bara jag och endast i mitt rum. skit bra va? haha men men .. Över till lucka nr 18 som faktiskt Derya önskat sig. Hihi. Så derya this one is just for you! :D

Lucka 18 Klicka här

Och nu ja, övertill julklappstips!
Dagens tips är då, smycken!! :D Säg mig vem ÄLSKAR INTE smycken? snälla säg för då måste det vara något knas med människan. Nej jag ska inte dömma och ja det finns folk som ej gör, men många gör det iaf dom jag känner ? Men iaf till mamma, syster flickvän, eller en tjejkompis. ja detta tipset är väldigt feminint men till killar finns det också. Varför inte köpa Kedja till killen? Armband, mycket fint så det kanske kan matcha klockan?
Jag skulle däremot uppskatta väldigt mycket ifall jag skulle fått halsband, nya fina örhängen eller varför inte en fin ring! Åh diamonds are the girls best friend. Så sant, så sant sviker en aldrig! Så ut med er och köp smycken! :D.
P.s det behöver ju inte vara något överdrivet dyrt, på guldfynd så har dom en massa olika till olika priser och mycket fint utbud. Läs den meningen igen, och skratta . Fyfan skitsamma, kööör bara!

Skirver i nästa inlägg vad jag hitta på idag! :)

Peace&Love, Nosha♥

Lucka 16 + julklappstips!

Hejsan du!
Ja dagens lucka kommer som vanligt sent, ska försöka bli bättre på det. Men som saaagt jag har mina dumma anledningar. Men men tillbaka till luckan. Jag hade aldrig hört denna låten förens jag skulle ställa upp för lucia tåget, och jag tyckte den var så himla svår att sjunga till, men ifall man kan sjunga ut länge så är det en jätte fiiin låt :) .

Lucka 16 Klicka här

Okej, nu kommer den efterlängtade julklappstipset som ja, vissa kanske har väntat för. En liten julklapp som är mysig och bekväm och perfekt för the season :D. Och det är en halsduk! Eller varför inte en scarf? Jag såg en massa fina på NK, och för rimliga priser. ca 400;- . Passar utmärkt till vem som helst faktiskt.

Oh gosh snart jul, och jag har inte ens börjat köpa något, är inte det hemskt? Är alltid sista minuten, men så är det faktiskt med alla i min familj. Mamma köper typ inte föräns 20:e eller något, och detta året ska maa och paa tänka och klura ut vad jag vill ha för något. För det fula är att inte ens jag vet vad jag vill ha. Men drömmer fortfarande om att få en liten söt bichon frise under julgranen, och med en stor röd rosett på. Åhh jag skulle verkligen varit tacksam för alltid. Får se, inte för att jag tror att jag skulle få någon, fast än mamma frågade "Vill du ha en, kan inte du kolla upp hur mycket det kostar och så?.." haha, Så vi får väl se! Kolla bara på bilden, den här lilla sötnosen söker ett hem, är inte han adorable, vill verkligen äta upp honom. Ge mig, ge mig, ge mig honom! Synd att jag inte har någon tid att passa lillen. Men men ...

Peace&Love, Nosha♥

lucka 15

hej igen!
Jag har varit så über dålig på att uppdatera de senaste dagarna, and im so sorry for that. Ska verkligen försöka rycka upp mig och blogga mer! Har inte lagt in någon lucka de senaste 2 dagarna! Gaah, men no need to worry det kommer en nu!

Lucka 15 Klicka här

Och imorgon så kommer hopefully julklappstips, och jag vet det skulle komma igår, men gjorde saker som var som sagt stressande. Men men, enjoy the song. En klassiker! :)

Peace&Love, Nosha♥

Lista!

Hejsan! Det var ju ett tag sen jag kasta in någon lista så here it is!

Favvosajt: http://nosh.blogg.se
Här bjuder jag mamma på middag: hemma, och gjort det själv. Skulle uppskattas!
Favoritförort: Inte förort direkt, men skåne? haha
Fikar gärna på: ESPRESSO HOUSE
Bästa lunchställe: kommer inte på någon just nu!
Favoritgrönsak: broccoli
Favoritfärg: lila, röd och brun!
Bil: inte än, men det kommer ...
Världens bästa nu levande konstnär: ?
Musikstjärna jag vill träffa: Billie joe armstrong!
Favvoskor: Converese
Klädkonto per månad: det beror på
Motionerar: ofta!
Dansar helst till: musik
Senaste fyndet: örhänge för 10 :-
Bästa färdigmaten: sushi, men är det färdigmat?
En bra gå bort-present: vita blommor
Älsklingsljud: "Haj baby" ( Hejet MÅSTE vara med skånsk dialekt )
Senaste upptäckt i Stockholm: fisksätra, Ilkay!
Mitt sämsta köp nånsin: Allt som jag har köpt och aldrig användt?
Senast lästa bok: Läser en nu, "Hon går in i tavlan, ut ur bilden"
Hår: brunt med slingor och tunt
Musiksmak: Allttttt
Favoritårstid: sommar och riktig snö vinter!
Viktigaste ägodel: converse, och dom jag älskar!
Bästa vännerna: Beccs, Elma och Joy
Vad gjorde du kl 08 i morse? Zzz...
Vad gjorde du för 15 min sedan? kollade runt på blogg.se
Vad har du druckit idag? vatten och mjölk.
Vad var det senaste du köpte? en tröja från vila.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? lust vid första ögonkast!

MISSHANDEL I SKOLAN!

hejsan!
Jag är jätte ledsen ifall jag ej skrev in någon lucka i'm so so so sorry!
Lucka 14+ julklappstips, kommer KANSKE senare. Är verkligen inte på humör. Men såg denna på youtube precis. HAHA och guess what jag är med i den! :O haha. Nej men det är ett klipp där det visas hur jag förlorar på blackjack och jag ska få straff för det. SMÄLLAR PÅ HANDEN! ajjj, gjorde så jäkla ont, här kan ni också höra hur adnan och durgam misshandlar lilla mig! Jag menar allvar, tyck synd om mig! P.s ett stort bevis på att jag suger i alla spel jag någonsin kör. Har verkligen ultra otur. Och jag ville inte ens vara med, och när jag väl var med så gick det så.
P.s var hos optikern idag, och ja snart kommer glasögonen :/ , kommer se ut som en nörd! Gaaah !

Juste, imorgon kommer jag nog dansa hela dagen , men jag kanske bloggar något senare efter det. Inte säkert.  Jag fick en kommentar om att jag skulle berätta vad som har hänt mig osv. Men det är verkligen inget som jag känner för att berätta. Jag säger bara att det är personligt helt enkelt. Och jag hoppas att ni respekterar det. Och att jag är väldigt stressad och har en massa press just nu över mig. och det är som sagt väldigt jobbigt. Så ifall jag ej bloggar, så var inte oroliga JAG LEVER! haha. Är bara trött, vissa saker kan verkligen tynga en så mycket att man blir trött helt enkelt. Men men. kolla nu på klippet och skit i mig ;P .
Ha en underbar helg!


Peace&Love, Nosha♥

lucka 12

hejsan!
Jag vet, jag vet jag har inte skrivit in något julklappstips inte den 10:nde, och ja nu idag. Men jag lovar dig att jag ska klura ut en grymt bra tips till lucka 14, OK? :) .
Har som sagt varit så sjukt trött de senaste dagarna, mycket stress för personliga anledningar. Men men, nu ska jag inte snacka på utan lägga in lucka 12!

Lucka 12 Klicka här
Detta är också en jättemysig låt, som jag verkligen också gillar. Men men, enjoy the christmas carol och nu ska jag kolla på Arsenal spela.
Hejja hejja hejja! :D

Peace&Love, Nosha♥

Lucka 11

Hej.
Ja, jag är död som in i, men det ska inte få mig att inte lägga in lucka nr 11. Vi börjar närma oss till julafton, wuho!

Lucka 11 Klicka här

är jätte dålig på att uppdatera, men jag ska försöka bättra mig. Är bara inte på humör, vilket är inte bra! Men det är lungt med mig, så jaa. Nej nu ska jag iväg. Hade bra, tills vidare.

Peace&Love, Nosha♥

Lucka 10

hejhej.
vet att det är en jätte sen lucka, men what the heck, lägger in den ändå.

Lucka 10 Klicka här

Peace&Love, Nosha♥

make it work

hejsvejs!
Alltså igår fick jag musik utav Joy, och i allt det fanns det en låt, "Ne Yo- make it work", trodde att jag aldrig hade hört den, men så fort jag satte på den så kom en bild fram, guess what?! 
Jo när, Sabra och Dominic dansade till den, vilket också var det bästa i hela "So you think you can dance" uppträdande, verkligen BÄST!
Och texten är så himla gullig, P.s är min ringsignal nu också (A) . haha.
En annan låt också som jag har fastnat för är " Shayne ward - No u hang up" videon är så ultra sensuell, and i love it! så himla mysig och underbar, att man önskade att B var i närheten, haha :) . Men men, nu ska jag lägga ut både två videorna så får ni gärna skriva in en liten kommentar om vad ni tyckte om dom. P.s "No u hang up" är också min ringsignal, fast till en speciell person, mohaha. tänk gärna ut vem! haha fast det är så himla uppenbart.

detta är då deras underbara performance! Sabra och Dominic med "Make it work- Ne Yo"
 
detta är Shayne Ward med hans nya låt "No u hang up"

Enjoy the music and the performance!
en liten p.s till, JAG LÄNGTAR TILL HELSINGBORG SOM IN I &%#)%=&!  Längtar efter tre sötnosar som jag har saknat så otroligt mycket. Speciellt en person som jag snaart inte träffat på ett helt jäkla år, vafan! Elma, i miss you. Beccs och Joy, ni vet redan vad jag tycker, hihi . det ska blir så kul med er ! Love you guys!

Peace&Love, Nosha♥

Lucka 9

Godmorgon sötisar!
Är fortfarande trött i kroppen efter all dans, slit och svimmandet igår, pust! haha.
Nej men nu ska jag inte uppehålla dig med att klaga på hur trött jag är :) , skriver det i nästa inlägg (A) , ifall jag hinner, ska plugga till historian "The French revolution" gaah! prov imorgon, men jag kan ändå det viktigaste, kanske bara de små detaljerna jag måste finputsa på :) .
Andra advent btw, men det visste ni väl? (A).

Lucka 9 Klicka här

Låten är en duett, jag hade aldrig hört den förens förra veckan. Inte så pjåkig faktskit, men man har hört bättre med de två personerna, haha. Ajja men skitsamma enjoy the song! :)



Peace&Love, Nosha♥

Lucka 8+ julklappstips + 8 månadersdag!

Hejsan!
Det blir en liten sen lucka 8 och julklappstips, men jag har dansat sen 12 idag, och jag hann inte på morgonen, men det är ju fortfarande 8e, så better late than never, right? :)

Lucka 8 Klicka här

En jätte mysig låt, som är faktiskt en liten favorit till mig, så enjoy!

Men nu till dagens julklappstips!
En julklapp som en vän, mamma, pappa, släkting skulle uppskatta är en present som man skulle göra själv! Julklappar handlar egentligen inte om vad man får i present utan mer, att personen har tänkt på just dig! Och när denna person har lgat ut tid att göra något bara för just dig, så måste det ju kännas underbart?! :D.
En billig och bra present är att man kan köpa en helt vanlig t-shirt och kanske göra något tryck på den, eller kanske skriva "Världens bästa .... " Eller, vad säger ni? Eller kanske något örongott, med ett tryck på? Eller, varför inte ge till mormor eller morfar en liten julbakelse? Det kan jag garantera att dom skulle uppskatta, plus att det skulle se så fint och mysigt ut, under julgranen :) .

Så, nu ska jag verkligen gå och ta det lungt, är helt jäkla slut i kroppen! Tack för idag Rosa verkligen skit kul! Fast som sagt kroppen orkade inte så mycket, men som jag skrev i "besegra" inlägget MAN SKA KÄMPA VIDARE! Även ifall man skulle svimma av, haha. Kanske inte så långt men iaf kämpa på !

image127Det är min och B's 8 månaderdag, idag! så grattis till oss! :)
Jag älskar dig, och det vet du B! Ingen trodde att det skulle hålla så länge som det nu har gjort, och jag är verkligen så himla lycklig med dig! Ingen kan få mig att känna det du får mig att känna, du är verkligen bäst för mig! Vi har varit med om miljontals saker, och allt har bara gjort oss starkare. Alltså det finns tusen saker som jag vill bara skriva ner, förklara hur mycket just du betyder för mig. Men det går inte, jag blir speechless. DU gör mig speechless. Orden "Jag älskar dig" känns så lite, för jag känner verkligen mycket mer än så, men det är ju de orden som är starka, och pumpkin... Jag älskar dig verkligen så innerligt, att det faktiskt gör ont, hjärtat slår aldelles för snabbt när jag är med dig. Känns ibland som om jag inte har tillräckligt med blod för att det ska kunna cirkulera runt i hela kroppen i rätt takt. Ja, som sagt jag kan fortsätta until forever, men du vet vad jag känner för dig, och det jag känner är på rikitgt!
Glöm aldrig att det är "Jag och du hela vägen ut!"

Peace&Love, Nosha♥

Lucka 7

hej på er sötnosar!

Dagens skoldag har varit pretty lugn, var bara på två lektioner. Däremot var morgonen riktigt jobbig! Det börjar med att jag försover mig och jag har ingen vidare lust att ta mig ut ifrån sängen men när jag väl gör det och jag fixar mig och springer som en dåre till bussen så missar jag den. At that point så tänkte jag det kan inte bli värre, men så fort jag kommer till skåpet så letar jag efter nycklarna "Vart finns dom?" Jo hemma! Gaah, skit jobbigt!
Men men, nu ska vi lägga ut dagens låt !

Lucka 7 Klicka här

Ett måste är det, skit rolig låt, garanterar att du kommer att garva sönder dig! haha.
Nu blir det heroes, wuho!

Peace&Love, Nosha♥

besegra!

hejsan!
Nu har jag varit med mami i centrum kollat runt lite, köpte ett par strumbor, stickade ifrån cubus 79;-.
image126Trodde inte att Cubus hade fina strumbyxor eller strupor över huvudtaget men minsan det har dom! haha. Det som är också jätte bra är ju att det är billigt och är med bra kvalitée, det behöver inte alltid vara med märke, och dyrt för att det ska vara bra.

Men men, efter ett gott skratt med mamma, som blev helt chockad idag, no need to mention haha, synd om henne. Så kom vi hem. Och nu är jag här!
Jag orkar verkligen inte gå in i detalj eller säga egentligen vad eller hur det är. Tänker bara säga man måste kämpa oavsett vad. Jag gör så att för att kunna kämpa eller besegra saker och ting så försöker jag sprida glädje, lycka och skratt. Det är så jag gör, för jag mår bäst så. Jag blir glad när jag ser att jag är anledningen den andra personen har fått sig ett rejält skratt, där tårar sprutar utav glädje, det får mig verkligen att bli lycklig.
Vare sig det är cancer eller en vanlig feber så är det struntsamma vad det än är, man måste få sig själv att bli stark. Personer i din omgivning måste också vara starka med dig. Ett imunförsvar må vara dåligt och aa svagt men när man själv som personer är svag så är det värre.
Du blir aldrig frisk ifall du lägger dig ner och väntar in på döden, du blir aldrig det och det vet vart enda person. Däremot ifall du ger dig själv hopp och verkligen peppar dig själv med att du ska övervinna du ska klara av det så finns det stora chanser att du gör det, och så är det med de.

ibland måste man säga det till andra för att själv kunna förstå att det gäller verkligen alla människor...


Peace&Love, Nosha♥

Lucka 6 + julklappstips!

hej du där!
Såg igår, vilket fart det har blivit på besökarna, hur har ni hittat mig? :D. Blir så glad att folk läser detta, hopefully gillar ni det för ni fortsätter och läser ju :) .
Men nej ska inte skriva så mycket i detta inlägg skriver kanske senare, men just nu ska jag börja med att vi ska kunna klicka vidare till lucka 6 .

Lucka 6 Klicka här

och nu över till julkappstipset!
Dagens tips är då parfym. Och vem gillar inte parfym? Jag tror att även ifall man är allergisk så är man kanske till och med arg för att man är det, tänk att man ej kan ha vilka dofter som helst på sig. jobbigt väl? Men men det finns tusentals parfymer och med olika dofter, det finns alltid någon som är speciell för just DIG.
personen som ska köpa kan ju iaf kunna luska ur vilken är just den personens favorit. Det som är så fantastiskt med parfymer är att de är så personliga jag menar, jag och tex moster N kan inte ha samma parfym för hennes är inte lika söt som min , jag har då "Escada- magnestim" och hon har "Gucci- någon som jag har glömt namnet på" haha. Och de är oftast lite starkare.
På killar, så är ju just nu min favorit Yves saint lauren parfymen- l'homme, alltså den där parfymen ja.. it drives me insaine, haha. Den är så maskulin liksom, nej its something about it. Så, JAPP dagens julklappstips är då parfym för det är en sådan julkapp många uppskattar IFALL man får just den där favorit parfymen. Mamma, pappa, syskon, pojkvän/flickvän, som sagt till alla!
Hoppas du gillade mitt tips, och här nere finns en bild på hur den ser ut!


Peace&Love, Nosha

en dröm...

Jag såg dig i min dröm ikväll. Hur du satt  bakom ditt fönster och små log mot mig. Hur du egenltligen ville lee, och visa ett stort leende men dränkte det. Såg dig precis som jag kunde göra när jag kunde se dig ifrån mitt fönster. Hur vi kunde ha det, vilka saker vi sa och gjorde. Det är så synd att du är där, och jag är här. Det konstiga är bara att det känns som om vi inte vill vara med varandra.
Jag visste att jag saknade dig, men igår insåg jag det. Det är kanske skitsamma ifall du vill att man ska lyda dig eller hur du vill ha det. Jag älskar dig och det känns så himla mycket när det är så som det är. Det är nog något med dig som alltid får mig att gå tillbaka och vilja vara med dig oavsett vad du än kan kommentera saker och ting.
Jag såg dig i min dröm ikväll, och du mig, du stod vid ditt fönster du log. Du gick ut och jag mötte dig, skulle möta dig med en kram men så fort du kom sådär nära så var jag framför en spegel och såg mig själv...
Jag saknar dig, thats all...

Hejsan!
Kom nyss hem ifrån skolan, jag var papparazzi ! Skit kul, och det bästa är att de frågade mig ifall jag kanske ville fotografera till yearbook, och självklart vill jag det! Så wuho, Nosh goes fotograf! :D. Alla sa att det passade mig, speciellt med min nya lugg och allt, haha skit kul.
Efter vår assembly som var verkligen BÄST förutom att det dröjde så jäkla mycket så gick det skit bra! Så var det Lucia träning. Ilkay som verkligen made our practise gjorde en tupp med rösten. skit söt !
Men men, ska äta lite nu, och ta det lungt ska jag dra och titta på Arsenal som spelar ikväll  20,40! Dont miss :)
Imorgon får jag sovmorgon för att jag är med i elevrådet så jag ska visa runt en nykomling klockan 09,15. Hoppas man gör good impression :D.
Nej nu ska jag gå, hade bäst!

p.s tog lite foton med mami som ville egentligen kolla på
despreat housewifes :D
här är vi !
   image123
Jag älskar dig

Peace&Love, Nosha♥

Lucka 5

Hej på dig !

Ja, jag försov mig och jag väntar på att tiden ska gå lite så jag kan ta min buss och sen gå till matten! haha.
Men men, Jennifer kom igår hit och ja "vi" bakade fastän jag inte lät henne röra mina muffinsar. Som sagt my own speciality :) haha.
Men men, nu ska vi över till julkalender och dagens låt är... ja döm själv! hihi .

Lucka 5 Klicka här

njut utav låten och tänk dig att snart är det för fan jullov! :D fy va kul det ska bli alltså, så skööönt! Haha, nej nu ska jag ta och kolla lite på sl, och se när bussen går så jag kan åka till skolan.
hihi btw, det är assembly idag ettornas hoppas det blir så bra som mr spires för väntar sig! :|

Peace&Love, Nosha♥

Nosh is board?!

allåå där !
Ja, nur sitter jag här framför datan och gör nada, vill göra något men alla har tydligen annat för sig. Så då tänkte jag att jag skulle blogga istället :) .
under helgen när jag satt i bussen så kom det två döva personer in, och de började genast med att prata med varandra på teckenspråk. Har nog aldrig blivit så fascinerad som jag blev när jag såg dom. Alltså det ser så coolt ut, tänk att dom har liksom eget hemligt språk, som de kan prata med endast med hjälpa av händer. Hur coolt är inte det egentligen? Nej alltså det fick mig verkligen att smile:a som fan hela bussresan.
Såg precis att  någon "anonym" person hade kommenterat att jag passade i lugg, nämen tack då :D. Är fortfarande lite tveksam och väldigt ovan, för att ha hår precis vid ögonen är lite irriterande, speciellt när jag kollar på tv eller läser något. Men jag kanske kommer att vänja mig?
Juste, Italien-resan med italienska gruppen kommer att bli av, wuho! Vado in Italia a maggio ! :D Är hur glad som helst. Det bästa är ju att vår söta italienska lärare är lite "dum" hon typ tror att vi inte ska fiesta när vi ska dit, men ändå säger hon att vi ska "mingla" ute i barerna där :D haha, skit kul. Oh Ilkay, fan va vi ska ha kul då! :)
Längtar redan. Men först av allt så längtar jag som in i helvete på att få jullov, Gud va det ska bli skönt med det! Och sen Jul, nyår, och sen när Beccs älskling blir 17 år, då blir det partaj , hihi! Vi ses ju snart igen älskling!

Nej nu känner jag verkligen för att gå och baka muffins med äppelfyrkanter i! My own speciality, mums ! :D. Men avslutar mitt blogg inlägg med en låt jag verkligen älskar så sjukt mycket med Linonel Richie- I call it love.



Maybe I don't know what love is
Maybe I'm a fool
I just know what I'm feeling and it's all because of you
Don't tell me I don't know I want the truth
Cuz they call it, we call it, you call it, I call it love

It's so clear for you to see
(Don't let no body tell you what to do)
Why they can't just lets us be happy
(I don't want to find somebody new)
If you know what's really in your heart
Then don't let them tear us apart
(Cuz you feel it I feel it don't say were through)

Peace&Love, Nosha♥

Lucka 4+ julklappstips!

hejsan sötnos!
Kul att du har hittat hit ännu en dag igen :D.
Ja, ska vi gå till Lucka 4 direkt? Jag tycker det, sen i nästa inlägg ifall det blir så får ni läsa mer om hur min dag har varit :) .

Lucka 4 Klicka här

och nu till andra julklappstipset!
dagens julklappstips uppskattas nog utav allt och alla och nästan i alla åldrar. Och det är bio biljetter! Köp gärna 2 st, så personen kan få ta med sig någon helt gratis! Vem vet, den personen kanske tar dig med sig och det blir en kul kväll att se framemot, eller varför inte en helt vanlig mys eftermiddag?
Presentkortet kan köpas i Sf själv, eller så kan man köpa dom på deras hemsida. Klicka här för att komma till deras hemsida och köpa presentkort! Biobiljetter kan variera det beror på vilken film man skulle vilja se, men det ligger runt 90;-.
Det som är så roligt med deras presentkort är att man får välja själv vilket motiv du vill ha.
En billig och rolig julklapp att se framemot helt enkelt!
här är några motiver man får välja!


Enjoy tipset och vi ses kanske senare! hade bäst !

Peace&Love, Nosha♥

min helg och en ny frilla på köpet!

Hej igen du där !
Ja, min helg var inte direkt så som jag hade planerat den, men så kan det ju bli ibland!
I fredags så tog jag och B det lungt, mys! Och sen i lördags, jaa.. lördags.. haha, nej jag skoja! Som ni nog vet så var det ju Ilkays födelsedags fest som jag körde lite för mycket på. Självklart hade vi jätte kul, verkligen as kul. men när man har druckit för mycket och man måste bli upphämtad redan runt 23,00 tiden så är det mindre kul. Foton och videos (hoppas jag) kommer senare ! Ni förstår Derya har ju nu åkt till Egypten och det är hon som har bilderna så dom kommer någon gång nästa vecka? Men aa vi får se helt enkelt!
Igår, så mådde jag inte prima men det gick över efter att pappa gjorde en grej till mig, vet inte ens vad det heter. Men alltså ingredienserna låter euw tillsammans, men var faktiskt inte så pjåkigt! haha.

♦Mjölk(ett glas, typ så mycket du vill ha)
♦ägg gula ( absolut inte det vita!!)
♦honung (smaka och se hur mycket du vill ha)

Ja sen är det bara till att blanda ordentligt och värm det! att värma det är nästa ett måste för annars så blir både ägg gulan och honungen vidrig! Testa det är inte så hemskt! :)
Men men, efter det så kolla jag och B på Seven, my god säger jag bara. Fyfan vilken cpe film! usch usch usch!! Alltså det sjuka var hur det slutade, vill inte spoil the end, men den filmen ska man bara se! A must!
Oh my, jag glömde säga ju the BIG news!! haha, jag har klippt mig! Klippte mig igår. Klippte 4-5 cm på längden och klippde däremot också rak lugg, det uppskattades bra i skolan, men moster N tyckte att jag var dum som klippte mig överhuvudtaget. B märkte inte det föräns han verkligen kollade på mig och sa "Men oj!" haha. Så söt.


Bild1. Med uppsatt hår. Bild2. Nersläppt hår.
Har ingen direkt "Before" bild men denna är ändå ganska ny.


Jag vet inte ifall du kommer ihåg, men min lilla kusin fyllde ju år förra veckan 2 år, tog några foton på henne, oh min lilla tös ser ut som en liten prinsessa i sin prinsessa klänning! :) så här kommer lite foton på Niosha! :)

Men nej, nu ska jag avsluta detta inlägg med en låt som jag har på ett och annat sätt fastnat för.



enjoy the song, och vi ses kanske senare eller så blir det imorgon! :)

Peace&Love, Nosha♥

Lucka 3

Hejsan!
Nu är jag så mätt och belåten man kan vara ! Gosh, grekisk mat kan verkligen döda en :D haha.
Vet att jag sa det igår också men jag lovar er idag! Jag skriver vidare om vad som har hänt och inte hänt i nästa inlägg!
Måste bara skriva och svara på kommentaren som Beccs skickade in angående ifall man har känslig hud och man inte tåler parfym, då ska jag säga dig söta läsare att The body shop har för det mesta är inte säker på ifall ALLA produkter men deras produkter är naturliga ämnen och det ända som du kanske inte skulle tåla är då själva doften som tex cocos, tåler du inte den frukten så är det nog garanterat att du ej tåler den, men det bästa är nog ifall du skulle frågat dom i kassan, de är så underbara där att de kan också ge dig tips och råd om andra besvär ifall någon skulle ha det! :)

Lucka 3 Klicka här
En liten kulig låt, som är aa en ny version, lite mer ja.. sväng? :P, man vet ju inte vilken musik typ ni läsare här ju, så jag kör på helt enkelt !

hade bra, ska börja redan skriva på mitt andra inlägg, hihi!

Peace&Love, Nosha♥

Lucka 2

Hejsan sötis!
Jag skriver lite senare om min helg men först och främst så ska vi börja med att lägga ut lucka nr 2. En klassiker, har du inte hört denna så vet jag inte vilken planet du kommer ifrån. :P, nej jag skoja, du kanske inte är musik medveten who knows?

Lucka 2 klicka här
Enjoy the music, och nu över till första julklapps tipset!

Tips 1 :
Jag tror inte att jag är den ända som tycker att det är as svårt att köpa julklappar när man inte vet vad den andra vill ha. Men nu ska jag ge ett tips som jag tror faktis många skulle faktis uppskatta.
Det är Body butter ifrån the body shop. De har olika dofter och sådant väldigt skön och fuktig. Speciellt till nu när det kommer att bli ännu kallare och huden blir torr så är denna verkligen excellent! Jag har den själv, med "Brazilian nut" luktar verkligen as gott, men som sagt det finns andra också. Det är 200 ml och den kostar endast 165 ;-. Värt vartenda öre ! Men till julen så har det kommit en ny doft och det är "Rich plum" det sägs att den ska vara fuktigare än de andra så ifall personen du ska köpa till är ultra torr, varför inte testa på den? Den kostar 239;- och är också 200ml.

Passar egentligen till vem som helst mamma, syster, kompis, varför inte bror, pappa, och pojkvän/flickvän?
Hoppas du gillade tipset, och nästa tips kommer den 4;e .

Hadebäst tills lite senare!

Peace&Love, Nosha♥


1 luckan!

Godmorgon sötis !
Ja, idag är det 1 december, och verkligen inte alls så långt kvar till jul, och med det säger vi WUHO! :D
Jag har inte glömt nej, och jag ska berätta lite om min julkalender, det kommer att vara 24 olika jullåtar, och varje dag blir det en ny! Plus att varannan dag, dvs imorgon så ska jag ge ett julklapps tips! Lite kul ju :)
Klicka ner, för att komma åt första luckan :)

LUCKA 1 klicka här

Jag ska skippa dansen idag, för att jag hinner tyvärr inte så jag får väl ta igen som fan nästa vecka! Rosa ifall du ser detta, hör av dig så fort som möjligt så vi kan bestämma vilka danser vi ska ta igen med :).
Nej nu ska jag gå och fixa rummet och lite sånt, sen hopp in i duschen och sen fixin, sen tar jag tåget till slussen och möter dom andra, för att ha en brakare kväll med flicksen !
Ha en trevlig lördag people!

Peace&Love, Nosha♥


RSS 2.0