changeling

Var på bio nyss såg filmen changeling kan berätta mer om den ifall ni vill men nu ska dyka ner i min stora hög med plugg så fort jag har uppdaterat här. Kommentarerna får jag ta och svara på sen när jag har blivit klar, men det ska jag bli ikväll. Måste!

Så svara på den här frågan sålänge, har ni haft en mysig första advent? :)


Puss!

puss *4

sötisar vi hade en jätte mysig middag på italiano och nu är jag mätt och belåten och ska ta och sussa snart, imorgon innebär en massa plugg. (men självklart ska jag lägga upp ett inlägg om mina favorit kjolar imorgon, så titta in imorgon!)
Här får ni pussar för ni är så söta och inte klagar på att jag uppdaterar för lite, och att jag inspirerar er. Ni är för söta!



puss på er!

träning på g

efter att ha sussat gott hemma hos min man, och hjälp moster med städning så ska jag iväg till sats och work my ass off! Ikväll blir det Italiano(restaurang) besök med mamma, som en försenad föedelsedags present ska jag bjuda henne på en mysig och rolig kväll!

Jag skulle mer än gärna kunnat trippa runt i dom här skorna, hade inte ni?


 



weekend

Hej alla söta!

Nu ska jag iväg på middag hem till bosses bror, och jag hinner inte svara på era söta kommentarer, för väl ta och göra det någon gång ikväll istället. Ses då! Puss



from me to you guys

ville bara säga att ni är verkligen så himla söta, jag uppskattar era gulliga ord säger att min blogg är fin och att den inspirerar er och så. Det värmer! Bara för det så ska jag bjuda lite på mig själv..


Puss!


im in love love love!

Jag är kär, på riktigt! Jag är så kär, så kär i dom här! Känns som om jag blir kär varje gång jag besöker topshop's webbshop och klickar på skor kategorin, alltså jag kan inte hjälpa det, det är kärlek.. Varje gång! Vad tycker du? Är dom inte ljuvliga?!

Något för dig?

monki loves belts

Hej på er!

Orkade verkligen inte åka förbi monki idag så istället så kolla jag in deras sida och hitta en massa fina bälten. Vad tycker du, är de här bältena något för dig? Rosetten var finast!

Ciao!

my love don't cost a thing?

Kommer ni ihåg J.Lo's låt "My love don't cost a thing" well min gör. Min kärlek för kläder, skor och accessoarer kostar, och det kostar big time. Speciellt nu när jag ska spara pengar så ser jag så mycket saker som jag vill ha. Men imorgon tänkte jag ta och köpa något utav dom här, jag känner att jag förtjänar det. Vilken ska jag ta?


Godnatt!

asos VS acne

Var och kollade runt lite på Asos.com och då såg jag den här klänningen, och visst påminner den om acne klänningen som jag la upp för ett tag sen? men vilken är bäst, thats the question!



























                                        

Oversize cardigan!

Oversize väst är ju inne, men något jag har märkt är att oversize cardigan funkar lika bra! Ta den gärna ifrån storebror, pappa eller pojkvännen om du har då ont om pengarna! Jag själv ska rota igenom bosses garderob, där kommer det att finnas massor av. Men för er som vill köpa så har jag hittat ett par! Både för killar och tjejer!


vad tycker du, oversize cardigan är det något för dig?

en paus

ifrån all plugg fast bara for the moment. Idag rullar pengarna in ifrån adidas det känns skönt samtidigt som jag inte har råd och spendera, har en massa saker och spara till! Men första stopp blir ju julklappar!

Har ni köpt några julklappar än? Om inte, när ska ni börja?

bloggen = 2hand

Jag ska ha matte prov imorgon, och geografi prov på torsdag = bloggen får komma i andra hand, just nu är det alldeles för mycket på gång för att jag ska kunna klara mig i skolan.
Men jag ska försöka pressa in något inlägg här och där. Hoppas ni stannar för att forts läsa! Puss på er!

mina mode tips får ni ju inte missa! De kommer så fort jag hittar någon ledig tid!

prinsessa 3 år!

Idag var det för exakt 3 år sen den här lilla prinsessan fick besöka min famn för första gången. Tänk att lilla plutten har fyllt tre år. Känns som om det var igår man skulle åka till BB för att träffa henne för första gången. Gud va jag älskar den här prinsessan. GRATTIS ÄLSKADE SÖTNOS!

Grattis!

en lördag som denna

Nu har ju snön täckt marken och gud vad mysigt det är! Har varit och tränat, och där efter blev det ett lång bastu-besök. Och nu är jag hemma och ska ta det lugnt med skön musik till min jätte bra bok, "A walk to remember"- Nicholas Sparks, för er som har sett filmen, läs boken!



vad gör ni ikväll?

önskelista (redan?)

Som nog alla märkt så trippar ju julen snart in, vem hade kunnat missa. Och nu är jag nyfiken på att veta vad just du kommer att önska dig till julklapp. Min lista precis som alla år sen jag har kunnat skriva varit jätte lång. Men högst upp på listan ligger mina (snart blivande) gorgeous skor ifrån topshop! Egentligen är det antingen eller, jag blir nöjd med vilken som!

Så vad är nummer ett på din julklapps-lista?

Dyrast bäst?

är det som är dyrt snyggast eller funkar det lika bra med billigt?


Vad sägs?
kommentarerna blir godkända efter att jag träningen!
ciao!

Ice ice cream!

svar om mössan:
Alltså det är ju en kill-mössa men det är så sant som många utav er skrev att vi tjejer kan också ha det. Men något en annan läsare skrev var att varför kan inte killar ha då tjej-mössor? Så himla sant egentligen!


Nu över till super söta halsband! För alla glass-älskare så finns det ju inget bättre sett för oss och visa vår kärlek genom att bära det runt nacken! Kolla in de här, ifrån cocoo.se jag tyckte att de var adorable och man blir ju sugen på att beställa. Vad tycker ni?



Är glass halsbandet något för dig?

kill-mössan som är till för tjejer (?)

Eller okej, kanske inte är till för tjejer men fan det gör inget ifall jag skulle ta och köpa den. Var och kollade runt lite på hm.com och då såg jag de här mössorna på killarna avdelning, jag tycker att de är jätte snygga men den med mest päls (fejk päls för er som vill veta!) var nog Nosh över det hela, dont you think?


Svara gärna på frågan! Kill-mössa? Tjej-mössa? Eller är den till för både könen?

kimino inspiration

Som vanligt så blir jag alltid inspirerad utav forever21 och nu hitta jag dom här mysiga cardigan:en som påminner mig om kimono, tycker ni inte? Sverige, varför får ni inte hem sånt här?



P.s igår så märkte jag att många tycker som jag men även många som är helt galna i lussebullar. Snacka om att jag måste ta och äta en snaart! Alltså man blir ju galen. En söt bloggerska sa att hon hade beställt ifrån ett bageri under sommaren. Snacka om att man verkligen måste älska dom då. haha
Ciao!

too early, eller (?)

Jag ser att många bloggaren har redan börjat mumsa på världens godaste julbulle, och vad är det, jo lussebulle:n! Jag själv har en "liten" tradition att inte börja äta på något jul-aktig tills 1 december men konstigt nog så känns i år så himla svårt! Well guess why? Alla tar bilder på deras lussebullar, då blir man ju sugen.


Skulle varit kul ifall ni som vanligt hade kunnat engagera er i att svara på min fråga, vill se ifall alla här har redan börjat mumsa på lussebullarna!

byxdressen fortsätter

hej på er!

Jag var inne på topshops hemsida, som vanligt och hittade dom här också, vad tycks? Alltså nu känner jag verkligen att byxdressen är en hitt! Lite sent och tycka det eller? Så frågan är: är det In eller Out?

In or out?

söndags mys

Hej på er!

Idag dagen till ära så har jag endast myst med min familj och nu är jag hos min familj nr 2 (B's - familj) Mys mys. Prinsen är iväg och spelar match så det blir pratstund med Kristina. Men först och främst måste jag säga till alla er som ska fira nyår snyggt så måste ni sticka till topshop för där garanterar jag er snygga kläder, skor och accessoarer! Såg en riktigt gorgeous byx-dress fastän jag aldrig gillat det så var de här något helt speciellt! Här med hår-accessoar och skor. 


Vad tycks?

när man halv-dör

jag tror att jag halv dör för dom här skorna, jag tycker dom är grymt gorgeous, färgen är typ perfekt men det är något och jo det är för att dom är så långt borta ifrån mig .. Fan att forever inte finns här i sverige, tänk så lättare livet skulle ha varit! Så snygg jag skulle kunna vara, precis varje dag i deras underbara kläder, skor och accessoarer. Jag halv-dör helt enkelt!


dont you just fall in love?

Hur ser er kväll ut? :)

sry

hej på er.

sorry för dålig uppdatering, imorgon ska jag ta tag i er och lägga upp kollage om fin fina skor! Not bad, right?
Nu ska jag tillbaka och njuta utav min fredag.

Alla kommentarer blir upplagda och svarade på imorgon! Ciao!

ett måste

Jag hann ju inte säga till er igår men John legend kommer till sverige den 2 mars, och jag kommer att so bad sticka till den konserten, verkligen ett måste för mig som gillar massor av hans musik. Som jag har sagt flera gånger förut så är John legend a legend! haha

Nu ska jag över och plugga och hålla på. Jag ska visa ert mitt "prov"- schema när jag kommer hem, ni kommer att bli chockade över hur mycket vi har att göra. Jag känner snart att jag tappar all ork. Men som tur är så pluggar jag varje dag efter skolan i några timmar och har gjort det till en daglig rutin.



bara för att... jag älskar dig!

bibblan

Eftersom mitt nya hem är på ett bibliotek så ska jag dit där jag hör hemma. Har nämligen två prov imorgon, italienska och geografi, guess who wants to die? Men det gör inget jag får bara göra det under jullovet som snart kryper sig närmare!

Jag har en liten grej och säga sen ikväll, jag typ spricker men jag ska hålla mig tills ikväll.
Men kolla in de här skorna först, dont you just love them?




när skinn inte är överdrivet.

Jag har länge dissat skinn till kläder som tex kjol, byxor etc. men nu på senaste tiden så tycker jag att det är de enda som kan lyfta en outfit. Kolla vad jag gjorde med den här kjolen ifrån topshop .. anar ni ifall det kliar om fingrarna man vill ju springa och köpa!

fast man håller på och sparar plus har en helg full med plugg och se fram emot . . (ironi.)


vad tycker ni läsaren om skinn som kläder?

Nosha *3

Har varit ute med familjen plus mormor och moffi, det var jätte mysigt.
Snart kommer min prins och vi ska ta och titta på "The happening", någon som har sett den, vad tycker ni isf?

Jag har ett tips för tjejer med dåligt självförtroende
1. Ta foto på dig själv.
2. Bli nöjd.
3. Beröm dig själv/ eller titta på dig själv i spegeln. 
4. Säg "Du är så jäkla snygg, fan va snygg du är"
jag gör det, det verkligen ökar mitt självförtroende.

Känner att det är inget fel med att älska sig själv, everyone should. Man är vacker, snygg, sexig oavsett vad folk tycker. Tycker du det och visar det till folk så kommer dom också inse det! so im not sorry for loving myself more. :)




papps-day

Pappa fick sina skinnhandskar, but thats not it. Vi tänkte skämma bort honom med att gå ut och äta något gott. Ska bli mys, och tills dess så ska jag kolla något avsnitt till med GG. Jag kollade igår tills 04.30 på morgonen igår, förstår ni hur fast jag är?

jag blir så inspirerad utav deras snygga outfits, speciellt hår-accessoarerna. Därför hitta jag lite här ifrån topshop, vad tycks?
paljetter + gossip girl =


Vad säger ni? Är paljetter något för er, because i love it!

weekend

Hej och hopp!

igår blev det mys med min prins, och sen idag har jag suttit framför gossip girl, precis som en läsare skrev det är verkligen beroende framkallande. Jag har haft mycket plugg den här veckan och vad är bättre än att bara ligga i sängen med en as bra serie på och bara ta det lugnt?

Imorgon är det farsdag, har ni kommit på något roligt för era pappor? För min del så får pappa ett par läckra skinnhandskar som han har velat ha.



gg as in

Gossip Girl.

Sjäklvklart har man börjat kolla på det, såg några avsnitt ifrån säsong ett när det visades på tv men fick ett sånt sug när jag såg ett avsnitt härom dagen på tv. Så nu har jag börjat kolla från säsong ett .. again! Men det är skit bra, i love it.

Ni som tittar på Gossip girl, vad tycker ni?


"XoXo, Nosha" haha, nej jag ska inte köra den stilen.

Ciao!

dear little princess

Jag skulle egentligen haft italienska prov idag men tänkte att jag kör på omprov på re-test day på onsdag.
Jag känner mig lite extra italienare idag än igår, det har gått bra för mig idag. Satt från 11-15.30, mycket bra!

För alla er italienare där ute som förstår ;
Sono così stanca che potrei morire! Vorrei rilassarsi!

Ciao!

p.s är inte den här lilla flickan en liten prinsessa?


okunnig eller oerfaren (?)

Hej på er!

Jag läste nyss ett inlägg ifrån en tjejs blogg, och blev så arg. Vet att det kanske var överdrivet men jag blev ändå så arg.
Personen skrev att det fanns mer dåliga invandrare än bra, vad säger ni om det?

Jag skickade genast en kommentar och skrev att den personen är okunnig eller så är personen bara så oerfaren som inte varit med andra än svenskar. För ibland kan människo-rasen vara så dumma i huvudet att tro att det kan bero på huden eller vart personen kommer. Jag tycker absolut inte att det har med det och göra, och jag känner att det beror mest på hur människan är som person.

fan.. fan att det ska vara så okunniga människor som ska dömma personer bara för att de kommer från ett annat land, eller bara har en utländsk bakgrund.



Vi är alla samma, vi är bara olika personer.

säljes! (forts..)
















































Prislista:
Respect me ziptröja, 500 kr (eller högstbudande) butikspris ca 1200 kr
mössa, 50 kr (eller högstbudande) butikspris ca 100-150 kr

Alla de här kläderna har jag aldrig haft på mig förutom nu när jag skulle ta foto på de. Frakt och sånt, får jag kolla upp senare.
Ni som är intresserade kommentera eller skicka mail till mig ([email protected]) Ni som bor i sthlm och vill ha, kan jag möta upp er vid en bestämd plats ni andra får vi komma på ett annat sätt.

säljes!

Det blev en hel del italienska pluggande, men jag tog tiden och ta foto på alla plagg jag vill sälja, alla kläderna är i stlk 38, men jag som är stlk 34 passade jätte bra. Det här är "sample" plagg dvs plagg som visas på showroom, och för inte så länge sen så sålde som alla de plaggen och där vart jag och storhandlade och nu säljer jag det till er, för mycket mycket lägre priser än vad det är i butiken. 

 


































































Prislista;
Tee, 200 kr (eller högstbudande) butikspris ca 500 kr
shorts, 150 kr (eller högstbudande) butikspris ca 400-500 kr

nästa inlägg kommer med några till varor.


guess who?

Jo jag! Jag är tillbaka och vet inte riktigt ifall  någon kreativ skrivning hängde med utan mer en stressfylld vecka med en massa plugg. Men jag ska försöka pressa in bloggen någon gång om dagen, dont you guys worry!

Jag ska försöka ta foto på adidas kläderna som jag vill sälja, så får ni som vill kommentera eller maila mig.
Jag har två tee:n för 200 kr/st(butikspris ca 500kr), ett par joggingshorts 150kr(butikspris ca 300-400kr), en adidas mössa för 50kr, en ziptröja ifrån Respect me(missy elliotts märke) som jag tänkt mig för 500-600kr (butikspris ca 1200kr)


nu är bibblan nästa! Ciao!
kommentarerna blir svarade efter bibblan!

RSS 2.0