god jul!

Ingen vidare bloggande denna månad, men strunt i det! God jul på er alla!

Jag har det super mysigt här, först hemma och nu hemma hos mitt hjärta. Ni ska få se sen vilken gorgeous juloutfit jag har på mig. Puss!



pust!

Varför ska man alltid stressa till jul? Till nästa år så ska jag lära mig och inte stressa och köpa julklapparna i god tid.
Har varit och gjort stan, köpt en hel del julklappar ska åka in imorgon med för att köpa det sista. Måndag och tisdag blir det jobb på Adidas, ses vi där?

Alla ni där ute, har ni köpt era julklappar än?


hinner inte svara på era kommentarer men gör det imorgon, ska hoppa in i duschen och fixa mig inför kvällen. Ciao!

Christian Louboutin eller look a like?

det var tänkt att jag skulle bli klar med julklapparna men inte blev jag det, utan jag gick ut ifrån Zara med ett par christian Louboutin look-a-likes, fick presentkort därifrån från prins B så tack för födelsedags presenten♥ !

Men helt ärligt, visst är dom är lika? Men mina koasted dock en hel nolla billigare, så ett kap? Yes indeed!














nu var iaf både klänning,skor och väska klar för nyår men måste inhandla ett bälte, paljett!
Ciao!











skorna till julen

Vad är den perfekta julen utan dom perfekta skorna? Som vanligt har jag letat igenom topshop och hitta mig ett par, vad tycker ni och vilken är din favorit?

är inte min favorit bara för snygg?

ciao!

unusual you

har ni någonsin blivit sådär besatt av en låt så att ni måste lyssna på den hela tiden, well nu är det så får mig.
jag är besatt av en låt som finns på britneys nya CD, den heter unusual  you. Lyssna på den du med så kommer du att förstå!



Behavior so unusual,
Didn't anyone tell you, you're supposed to
Break my heart, I expect you to, so why havent you?
Maybe you're not even human 'cause, only an angel could be so unusual,
Sweet surprise, I could get used to
Unusual You

tredje advent













är inte detta skandal? Och värst av allt jag har inte gett någon jultips alls i år. Måste sitta och klura ut en åt er, så att den blir unisex så att alla blir nöjda.
så nu vet jag iaf vad jag ska ta och göra, jag måste göra allt som står på den där listan och så är det bara! Även fast jag har noll tid, så ska det bli gjort. Hur mycket har ni gjort egentligen?
 





UPDATE: det var några st som klagade, är dom någon mer som vill undervisa mig i svenska? :)


welcome to the reality

hej på er!

jag sa att ni skulle hålla ut tills torsdag men nu ska jag släppa in er lite in i mitt liv och förklara för er att jag har så många bollar uppe i luften att jag knappt kan fånga dom. Det är såå himla mycket som händer i mitt liv, och jag hoppas att ni kan respektera det. Jag vill blogga jag vill verkligen det, men jag vill att bloggen ska vara mer ett ställe som jag kan dela med er en massa inspiration inte ett ställe där jag kan prata om mina känslor. Det funkade inte så bra när ni blev många för det var för mycket kritik för mig att ta. Jag vill istället vara den där mode inspirationen än något annat.

Jag hoppas att ni kan följa med mig ändå. Plus att det är jullov snart då ska jag ta tag i den här bloggen som bara den. Jag är bara så himla trött efter all plugg, och allt annat privat. Men puss på alla er som ger en massa fina komplimanger och för er som vill att jag ska komma tillbaka. det betyder!


Ciao!

when you couldn't sleep.

hej på er alla där ute som säkert undrar vart jag håller hus. Jag har så mycket skola att ni inte ens kan ana det, det är så mycket kommentarer som har rullat in och jag vet inte ens ifall jag orkar ta tag i det där. Haha, men jag kanske kan ta och göra det lite senare ikväll när jag ska ta en plugg-paus. Har ett arbete som ska in på torsdag och det betyder jobba, jobba och jobba. Så håll ut tills på torsdag så ses vi då, om inte tidigare!


Ciao!

no cmnts

hej på er!

idag var det prov, och fick ju ingen sömn direkt igår-natt heller så är helt slut i huvudet och har världens huvudvärk.
Så ingen bloggning idag, och svarar på era kommentarer imorgon istället. Imorgon är det en ny dag och då ska jag försöka ge er lite julklapps tips!
How about that?

Ciao!


officiellt!

Hej på er!

Har en sak och berätta för er och det är att jag har nu ätnligen fått ett stadigt jobb! Jag sökte i lördags, var på intervju igår och idag var jag på provjobb, gissa ifall det gick bra?! Jo, det gick hur bra som helst, så nu kan jag officiellt meddela er att jag jobbar på subways! Så snyggt och med högklackat är det inte, men jobb är ju jobb och extra knäck är aldrig dåligt!


så min fråga till dig; Har du ätit på subways, och vad tycker du?
träning nästa!

B loves S

Ja, bikbok hjärta stickat! Och stickat hjärta mig.
Kolla vilka fina stickade tröjor jag hittade, hur jäkla snygga som helst! Kolla och njut, medans jag drar och tränar efter det svarar jag på kommentarerna.
Tack för alla som gav sin röst på kjolarna. Och allas mest favorit var ju den rosa!

Ciao!

topshop loves skirts

Jag lovade er ett inlägg om kjolar, och här har ni mina 6 favoriter ifrån topshop som passar utmärkt till festen!


vilken är din favorit? nr två och fyra är min favoriter!

updt

jag hör av mig efter träningen! kommentarerna som ni lämnar för fullt blir också svarade då, och efter träningen ska jag lägga upp en massa kjolar som jag vill så gärna ha och yes .. ifrån topshop!

Ciao sålänge!

RSS 2.0