london resumé part three

Halloj!

Nu är vi på del tre där jag tänkt och tipsa er så gott jag kan om klubbar. Jag vet, jag vet jag är inte 18 år än men det fanns ändå några klubbar då dom såg bort ifrån det (eller, trodde inte det). Jag har varit på ett par ställen, men det finns ett ställe som jag nog tyckte bäst om, eller två faktiskt.

Under gånger jag har varit i london så har jag gått på två styckna members only klubbar vid namn Firehouse och Whisky Mist. Jag har haft hur kul som helst, firehouse ligger i South kensington, 3 cromwell road och whisky mist 35 Hertford street i Mayfair. Både ställena har haft grym musik, house.. house.. och återigen house, love it!

En galen klubb som jag var på som jag även berättat här i bloggen förr är Favela Chic. Finns inget annat ställe man kan verkligen spåra ur och se faktisk helt normal ut. Dom har allting, med allting menar jag allt. All musik, inredningen har allt. Alltså det hänger dockor i taket, liksom what?! Låter hel knasigt but i loved it. Ligger på 91-93 Eastern street, nämaste tågstation är old street för er som undrar.

Måste också säga att jag var på Guy Ritchies pub och jag tror inte jag någonsin har blivit så missed place. Jag hörde inte hemma där någonstans. Det var så brittiskt, allt från tusen olika öl till att dom inte ens spelade musik. What's up with that? Den heter Punchbowl för den som vill uppleva en riktig brittisk pub. Ligger på 41 farm street i Mayfair det också.
Inget som jag gillade för övrigt, fast det kanske ni märkte? haha



Firehouse. Om jag gillade inredningen...


Om det finns någon speciell kategori ni vill att jag ska ta upp så säg gärna till. del fyra och även sista är om restaurang, och den får komma imorgon!
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÖLJA BLOGGEN!

skriv på!
Postat av: mariaelisabeths'

sv. åh tackså mycke!!

2009-08-06 @ 11:58:15
URL: http://mariaelisabeths.blogg.se/
Postat av: samantha

ja jag har gått med :) dom säger inget, man får bara papper hem och börja betala en avgift varje månad. Men ingen kan ju hunsa med en som dom vill om man är med i facket, för då kontaktar man bara dom så får dom ta tag i saken :D gå med du också! jaaaa, du har mitt nummer!! bara att ringa daaah, jag gör aldrig något förutom jobbar ;P men du ser ju på schemat då jag är ledig :D

2009-08-06 @ 13:00:37
URL: http://samanthasanchez.blogg.se/
Postat av: aw.

den var med stil den inredningen ;) hehe.. hatar också spindlar :(

2009-08-06 @ 13:00:59
URL: http://alleballele.blogg.se/
Postat av: sofia

de svenska klubbarna borde definitivt lära sig, riktigt stilren inredning!

2009-08-06 @ 14:20:29
URL: http://nofuzz.blogspot.com
Postat av: myrins ~

sv: tack :) ♥

2009-08-06 @ 15:02:09
URL: http://myrins.blogg.se/
Postat av: Anonym

din shopping dl var superbra! men ja tycket du borde visa vad du har köpt också, så man kan se vad de olika affärerna säljer - typ haha

2009-08-06 @ 16:24:10
Postat av: K

Yes!

2009-08-06 @ 19:24:03
URL: http://initiativet.blogg.se/
Postat av: nosha

Anonym: hej du!



jag kan faktiskt ta och göra det. tack för tipset :) la upp det lilla jag hittade ifrån primark faktiskt, finns under kategorin shopping. kommer lägga upp shoppingen ifrån london där snart.



kram

2009-08-06 @ 22:35:05
URL: http://nosh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0