give me!

tjenixen!
Alltså idag så såg jag en tommy hilfiger känning i PunktSE tidningen. Jag dör för den! Men det värsta är ju att, jag har ej råd ifall jag ska shoppa en massa, plus att jag ska ha pengar kvar till min hbg resa. Never! åh, är helt bumbd!
Nej, nu ska jag berätta lite om hur min dag har varit. Eftersom jag är så sjukt trött, så blir man bara automatiskt nere, och kanske lite deppig. Men jag vet inte vart jag får all energi ifrån! Jag är verkligen trött i kroppen och i huvudet, hur fan kan jag då stå och hoppa runt och snacka på så mycket som jag gör?! Alltså jag vet inte, det är något med min mat tror jag! Haha.
Men men, skolan rullade på som vanligt och jag hypad som vanligt. Man kan höra mig ifall man är längst där nere, och jag där uppe. Helt sjukt. Vi hade italienska, så skriker jag som vanligt om att jag har rätt och lala, så kommer flickorna in till klassrummet och säger "Anosha man hör dig vafan överallt!" dom var lite sura, men jag tror att dom är lite avis på att jag är så pigg och glad ;D haha. Dont hate me cause i'm HYPAD. hahah! jag är så rolig jag!
Men men, sen när skolan är slut, så får jag gå fram och tillbaka eftersom lilla söta glömska Noshi glömmer bort först matteboken, och då är jag ju ändå kvar i skolan men får gå upp för alla trapporna tyvärr! och sen när jag ska dra mitt kort, så upptäcker jag att den inte finns så jag får gå tillbaka hela vägen för att ta den också, som btw låg i mitt skåp! Det tog på krafterna, och väl framme hos pumpkin så dog jag. Eller nej, det var efter maten, då dog jag! haha.
men men, och nu är jag här, dead like hell! Men ändå fortfarande pigg, det kanske du märker? haha
Oh my jag har historia prov imorgon, som jag har hört är väääldigt stort! Och det kan jag tänka mig för Mr.Bjarnestam ska ALLTID överdriva med precis allting! Så jag är pretty nervous inför det. Gör du det istället? Please?! Gaah!
Nu måste jag också få klaga på matten! Jag kan inte matte, i dont understand math! NO COMPRENDER, eller hur säger man? haha. Nej men helt seriöst. Jag fattar inte det, och sen så ska hon köra på hela tiden och ge mier och mer, jag kan inte ens det första hon gav oss, och hon förväntar sig att jag ska klara det andra. NEJ! Vad skulle jag ha gjort ifall Sofia inte hade gått i min klass?! Alltså vart änndaaa elev frågar henne, p.s Hon är GRYM på matte. Hon är mycket bättre än matte läraren själv! åh så söt jag är och skriver om sofia och hur duktig hon är. HAHA, omg att jag orkar! haha. Men men, juuuste jag måste bara skriva detta, så sjukt roligt!
Kolla, jag är liksom helt död, och plingar på hemma hos pumpkin, och det jag inte tänker på är att hans bror från london har kommit hem. p.s hade aldrig sätt honom förr! Och då liksom hoppar jag till när han öppnar dörren, alltså det var som om det var en äldre version utav bebbis. Helt sjukt, han började ju skratta självklart, vem skrattar inte åt mig :/ . PP.S JAG ÄR UTNÄMND SOM KLASSENS CLOWN! How horrible isn't that?! men, det chockar mig verkligen inte, jag är ju lite som en clown.... :/ .
Och nu lite tips till pojkar!  
1.
Säg ALDRIG till din kompis att fråga om tjejen något. gå fram själv! För det kommer att få dig att se så mesig ut. Så ifall du vill prata med tjejen, gå själv och prata!
2. När du väl ska prata med tjejen, gå inte fram med din kompis! Låt inte honom störa dig och henne när ni pratar. tex; "Han tycker att du ser bra ut" "men vad tycker du om honom då?" thats a BIG nono!
3. Var aldrig RAK på sak, dvs, fråga om nr första gången ni snackar, det kan få dig att verka lite desperat.
4. Säger detta ifrån alla tjejer, eller iaf det flesta! Vi tjejer gillar när killar spelar hard to get. Det blir mer som ett äventyr. A game! Så... play your game wisley!
men, sen så gäller inte detta att alla tjejer tycker såhär, thats just my opinion!
Men men, har skrivit jätte mycket om vad jag tycker om tjejkläder och lala, så tänkte skriva vad jag tycker är fint på killar! Jag tycker att, helt vanlig street klädsel är fint. Men jag ÄLSKAR skjorta med jeans. Helts ljus skjorta och mörka jeans! Men detta är inget man ska ha på sig i skolan då, det kan tas som "Kolla in nörden" haha, nej men ni fattar, det gör ni väl? ELLER? haha nej jag driver!
men men, nu måste jag verkligen gå ifrån datan. måste plugga sönder mig, åh, wish me good luck on my test tomorrow!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
9 days to go, snaaaaaaaaart är vi framme people!

Peace&Love, Nosha♥
KLICKA HÄR FÖR ATT FÖLJA BLOGGEN!

skriv på!
Postat av: beundrare ;)

chakk

2007-10-05 @ 16:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0