absurt!

Arrangerad äktenskap är något jag är emot upp till 100% men där emot respekterar jag folk som bestämmer sig för att använda just den här metoden.
Jag själv tycker inte att det baserar på någon sorts av äkta kärlek, för det är så himla "arrangerat" ifall ni förstår vad jag menar? Äkta kärlek kommer från ingenstans, det bara händer medans arrangerat är mer som att man "ger" sin dotter/son till någon. Hur kan det vara äkta kärlek? Vissa kanske har haft tur och blivit placerade med en bra person, men vem vet den personen kanske har någon annan som är sin "rätta".

Jag håller med min mamma som säger "Man kan inte hitta kärlek, kärleken hittar dig" för det är verkligen så sant. Jag vill inte vara sån "jag-tror-att-mitt-förhållande-är-bäst" men bosse kom ifrån ingenstans. Det var inte så att jag letade efter honom eller gick och frågade min mamma ifall hon kunde "ge" mig till honom, utan det hände bara. Men vem vet han kanske inte är den rätta, han kanske inte ens är någon som passar med mig om några år vi kanske även växer ifrån varandra?
Men men, jag håller mig till den "normala" kärleken där två personer hittar varandra utan någon sorts tvång eller hjälp av föräldrar som försöker fixa ihop dig med någon du inte ens känner eller vill veta något av. Thats a big no no!

Vad tycker ni om arrangerad äktenskap?
KLICKA HÄR FÖR ATT FÖLJA BLOGGEN!

skriv på!
Postat av: Fatma

Jag är helt imot det också! Och det är inte rätt på nått sätt.

2008-09-17 @ 20:29:26
URL: http://fatmas.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Jag är också emot det! Jag är för true love istället! ♥

2008-09-17 @ 21:13:35
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Postat av: liene

sv: OKej, jag brukar iaf alltid hinna, haha. Fast svårare att få dom se bra ut och det kan ju ta tid då.



Jag håller helt och hållet med dig!

Och at om det händer att det går bra med förhållandet som är arrangerad så betyder det inte att det är äkta kärlek. Det kanske är mer som vänskap, men inte dem rätta ihop.

2008-09-17 @ 21:26:04
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Jessica Anshagen

Svar: TAAACK så jättejättemycket!!! Känns så himla roligt :) Nu slipper jag mina problem med "vad ska jag hitta på den här helgen då" hehe :P



Jag är också emot arrangerade äktenskap. Förstår inte hur man ska kunna tvinga två personer att älska varandra... Ibland kanske det funkar, men många ggr går det nog käpprätt åt skogen..

Kram

2008-09-17 @ 21:39:19
URL: http://www.jessi.se
Postat av: Warsan

Jag är helt emot för det! Varför ska man utsätta det till din Dotter/Son WHY????

2008-09-17 @ 21:59:55
URL: http://funkyandfierce.blogg.se/
Postat av: rosanna

Vad känner du kring hösten just nu? Upplever du som jag, att jag fått förlite av allt sommaren ska innebära? Iallafall upp i norr. Lämna gärna en kommentar. Tack.

2008-09-17 @ 23:36:02
URL: http://rosannnaspjuth.blogg.se/
Postat av: erna

det suger balle!

2008-09-18 @ 01:27:06
Postat av: Evelina

Bra sagt av din mamma :)

2008-09-18 @ 09:15:49
URL: http://evvvelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0