han är död ...

image155Jag vet inte hur jag ska inleda detta inlägg.. men jag fick höra detta för en timme sen. Och det känns fortfarande helt jäkla sjukt! Jag säger väl bara så som det är men Heath Ledger hittades död i hans säng i natt. För mig är det en otrolig chock, jag menar jag är uppväxt med hans film "10 orsaker att hata dig"
Jag var helt förälskad i honom, och hans charm och nu är han bara borta ? Bara sådär, shoff .. ? Heath blev endast 28 år, och varför han dog är inte bekräftat än, men det sägs att han självmord, eftersom det fanns en burk sömnpiler bredvid honom.
nej jag har inte så mycket mer att säga, bara att vilken tragedi det är att han är borta .. Men men, vi får väl hoppas på att hans familj får det de begär, för de sa i en intervju att de skulle vilja sörja i lugn och ro, och det hoppas jag verkligen att de får.
En liten grej är att nu är stackars lilla dottern är endast 2 år, och utan pappa, hur hemskt är inte det?
Heath kommer nog inte bli glömd han var ju så stor, men ändå ny i vissa ögon. Men för personer som jag så är han "gammal" och stor. Nej nu ska jag avsluta detta inlägg, med att jag önskar heath att vila i frid ...♥
KLICKA HÄR FÖR ATT FÖLJA BLOGGEN!

skriv på!
Postat av: nathalie

gummsan, hans död var en olyckshändelse. Han dog utav lunginflammationen han hade.. Anledningen till sömnpillrena var för att kunna sova trots smärtan. Så nu vet du orsaken..

2008-01-23 @ 14:53:40
URL: http://nattow.blogg.se
Postat av: nosh

Nathalie:
hej du, dom har inte fastställt orsaken till hans död än. Så vi får se :)

2008-01-23 @ 15:18:05
URL: http://nosh.blogg.se
Postat av: Olessia

det är verkligen hemskt :(

2008-01-23 @ 17:22:34
URL: http://www.unikaolessia.blogg.se/
Postat av: Cissi

tragiskt. :(

2008-01-23 @ 17:40:18
URL: http://ceciliakaye.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0