a la kändisnytt!

hej Igen!

image151Ny vecka, men ändå slut på veckan, typ. Men detta är inte det senaste egentligen. Men sötis paret Hayden Panettiere och Milo Ventimiglia har nu bekräftat att de ÄR ett par. Äntligen efter ganska så lång tid, så har de gått ut i pressen att de nu inte ska smussla runt om det, och att de ska bli mer öppet. Så inga mer lögner.
Anledningen till att paret inte ville bekräfta detta är för att fröken Hayden var i ett förhållande och vill inte att så fort det tog slut att hon skulle hoppa på en ny, hon ville inte få dåligt rykte.
Men sockersöta Hayden har varit en bra tjej, och inte varit som de andra hollywood ungdomarna/kvinnorna. Eller vad tycker ni? Haydens mamma har även berättat att hon avgudar Milo, och att hon har berättat till vännerna till familjen att Milo nämligen är dotterns pojkvän!
Problemet de har är ju åldersskillnaden, många ser den inte men när man väl ser den så ser man att ajj.. Men 12 år kanske inte är så farligt? Han är 30 hon har nyligen fyllt 18 år.
Men som jag har sagt hur många gånger som helst är att ålder är endast en siffra och det är verkligen inget man kan göra åt saken och att ibland har man otur när det gäller sådant. Och ifall han var 12 år när hon föddes? They love each other, så kööör bara! :)


Ciao /Nosha!

KLICKA HÄR FÖR ATT FÖLJA BLOGGEN!

skriv på!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0