GOD JUL!

hejsan!
Tänkte först vara helt och håller oärlig och dra en lögn om hur underbar min jul har varit, men jag ska inte ljuga. Den har inte varit det. De jag absolut inte ville, hände ändå. Skrev ingen önskelista i år, för det enda jag förväntade mig i år var att för en gångsskull så skulle det bli en bra och alla skulle vara glada i år. Men nej, inte detta året heller...
Det känns just nu som om min själ och min kropp inte passar ihop. Känns faktiskt som om jag egentligen inte tillhör denna familj och släkten. De är inte som jag, och jag är inte de dom förväntar sig.
Min julklapp till er är ganska tragisk för jag ska skriva lite om hur det är egentligen att vara just jag. Försöker glömma bort hur jag egentligen har det här hemma, genom att skriva de positva delarna i mitt liv så jag glömmer bort det dåliga, men tyvärr så följer de alltid med mig precis överallt.
Årets jul är nog den jobbigaste på länge. Att mina föräldrar som "hämnd" skippar julmaten på grund av mig, vem fan gör så? Jo dom. De flesta i min släkt är så besvikna på mig för att jag inte följer deras förväntningar att jag inte tänker så som dom vill, så de följer med trenden som mina föräldrar skapade i år.
För första gången så kollade jag på Kalle Anka själv i mitt rum, men lapporna släckta. Bort från dom, bort från deras värld. Att känna så som jag gör, är egentligen inte så himla jobbigt för det har blivit en vana att känna såhär.
Jag skriver inte detta för att någon ska "Tycka synd" om mig eller något, utan mer som ett "vi är INTE perfekta" Man vill vara, men det går tyvärr inte.
Det jag kommer att ge till mina barn under julafton är en dag full med glädje och kärlek oavsett vad som hänt tidigare i veckan, eller kanske också dagen innan, under julafton så ska jag skippa all bråk och skit, och bara konsentrera mig på min familj. På bordet ska det vara en massa god julmat, på tv ska det vara Kalle Anka och under granen ska det vara julklappar. Oavsett ifall jag skulle ha det bra ekonomiskt eller inte så ska jag försöka ge dom en massa kärlek som inte pengar kan ersätta, ska inte få mina barn att känna att de hatar julen eller något i den stilen. Oavsett vad jag än har upplevt under julen så ska jag ge dom hopp om en underbar jul.
Detta är vad som finns bakom ett leende hos mig, så mycket saker som man ej vill säga för att folk har fördommar och en massa saker. Detta är jag, helt naken...

GodJul på er alla, önskar er verkligen från djupet av mitt hjärta att iaf ni har det bra tillsammans med er familj och vänner. Alla behöver inte hade som jag, men har någon det så lider jag med dig. God Jul, önskar Nosh♦

KLICKA HÄR FÖR ATT FÖLJA BLOGGEN!

skriv på!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0